rekli smo da bi u namjensku industriju ukljucili proizvodnju i distribuciju droge... eto par miliona sedmicno samo od tog... sto se tice rezova, nema puno prostora...madner wrote:Odlicno, ti si jedan od rijetkih koji to sigurno mogu. Dakle zanima nas gdje da rezemo izdatke kako bi mogli nabaviti ove tenkove za Banja Luku. Molim te da naglasis tenkove u Banja Luci nekoliko puta, po mogucnosti Njemacke.Alfons Kauders wrote: onda pik ja generalni sekretar...bicu veca budala od rajka vasica
znam da nece biti lako, ali po prirodi si ambiciozan tip, ciljam visoko
moj prijedlog je da idemo s linearnim smanjenjem plata u javnom sektoru od 15%... a da svima koji zaradjuju preko 1500 smanjimo jos 25%, dok oni preko 2000 nisu ni bitni jer ih vise ne bi ni bilo...
da se ne bi bunili, za primjer trebamo naci stotinjak guzonja iz administracije, objesiti ih i prodati njihove organe na ebay-u... ako se pobune, ponoviti jos jednom... zapravo ponoviti jos jednom kad god ne bude nista zanimljivo na TV-u
a tenkove cemo nabaviti iz grcke, svakako imaju nekih polovnih leoparda 2 koje ce im svabe oduzeti jer ne placaju leasing... tenkove prefarbati u tamno sivu u remontnom zavodu hadzici i dvije trecine rasporediti u 1. Oklopnu Diviziju Leibstandarte Zlatko Lagumdzija... druge trecina ide u sastav 1. Ustaske Oklopne Pukovnije Blaz Kraljevic
jebo rajka, ovo je lako