Dino Merlin - All about

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

USAblues

#76 Re: Dino Merlin - All about

Post by USAblues »

interesantno iznenadujece dino ima samo 4,654 lajkova na fb. za mega zvijezdu kao on...malo!!!
cyprus

#77 Re: Dino Merlin - All about

Post by cyprus »

USAblues wrote:interesantno iznenadujece dino ima samo 4,654 lajkova na fb. za mega zvijezdu kao on...malo!!!
Stranica koje sam ja član trenutno ima 232 763 člana :D 8-)
Romanista 101%

#78 Re: Dino Merlin - All about

Post by Romanista 101% »

oridjidji

#79 Re: Dino Merlin - All about

Post by oridjidji »

pemanapemani wrote:Čovječe, kod nas ako se ne slažeš sa većinom odmah si zavidan, otpadnik, licemjer... Pisni protiv Dine "umjetnika", betonske rugobe u centru grada, polovne žičare itd., ti u najmanju ruku širiš defetizam i miniraš progres.
Ajde mene je umalo skuterom zgazio u gradu, ni stao nije ni izvini nije rekao... E onda poceh psovati ... poslozih mu svasta nesto na kamaru, u taj minut sam pozelio da ga uhvatim i utabam dobro... :D

Umjetnik je sto jest jest, ali kakav je covjek to ne znam...
Volim mu pjesme cuti, ali kad se pocne peciti po intervijuima kao da je magistar ili doktor nauka i kada pocne pricati uvrnutije nego Muhamed Filipovic onda mi sve nesto hoce biti. Ako znas odakle si, ko si, kako si uspio, dosegnuo vrh, nikako nemogu da pojmim tu potrebu za bespotrebnim preseravanjima i furanjem ko sam ko ja ...

NPR:
Locked