"zelio bih da se zahvalim publici koja je bila nas 13 igrac..."
Najveći Radio/TV Blam 2004/2005/2006/2007/2008
Moderator: anex
-
Stitch__
nije to smijesnoedu wrote:dzemo berberovic, kapiten sarajeva, nakon osvojenog kupa...
"zelio bih da se zahvalim publici koja je bila nas 13 igrac..."
![]()
![]()
publika je bila odlicna, tako da je i prevazisla 12og igraca
a kad su 3jica iskljucena, bila je 10ti igrac
-
zalosna_sova
kviz idiotski na idiotskoj TvHayat i pitanje za parove koji se takmice u svom neznanju. Koje godine je bacena atomska bomba na Nagasaki. Tip nakon konsultacija sa svojom partnerkom odgovori 1973.

-
Hendrix
Sjećam se jedne mega-provale na onm kvizu što je prvi počeo na Federalnoj Tv,ne sjećam se imena.Frajer je pogodio sve živo,prošao milion pitanja i sad vruće pitanje za 200 maraka.Voditeljica sva uzbuđena,konta frajer je genijalac ode 200 sigurno čovjeku i pita "Šta je izumio Alfred Nobel?" Frajer ko iz topa "Nobelovu nagradu!"

Ili kada je utakmica šsanske lige bila,komentator izvaljuje "A sada u igru ulazi Kambjo!" Nakon par minuta "Opet u igru ulazi izgleda drugi Kambjo.."Kreten nije skonto da Cambio na španskom znači izmjena
Ili kada je utakmica šsanske lige bila,komentator izvaljuje "A sada u igru ulazi Kambjo!" Nakon par minuta "Opet u igru ulazi izgleda drugi Kambjo.."Kreten nije skonto da Cambio na španskom znači izmjena
-
sunday_morning
fakat Fluid?! ja sjela da pogledam ko su te famozne Kucanice...kad ono nema signala. znala sam da je Hayatovo maslo..e pa stvarno su mraka.
-
The_Fluid
sunday_morning wrote:fakat Fluid?! ja sjela da pogledam ko su te famozne Kucanice...kad ono nema signala. znala sam da je Hayatovo maslo..e pa stvarno su mraka.
Vec danima traje to kobajagi iskakanje signala Nova TV, valjda da izgleda kao logicno, da je do nekih problema, no tako jeftino i nisko da ce ici kabl operateri nisam vjerovao.
-
edu
kaze sanela trnka u emisiji prije ponoci..kao to je zadnja emisija u ovom ciklusu..pa ce opet tamo nekad u sept..nebitno..kaze trnka..u sljedecem prilogu cete imati priliku da vidite dio ekipe tima koji radi emisiju prije ponoci..AFERIM kokosko...
naravno, ista televizija..one idealne kokoske..pita jedna marolta..a sta vas je spotaklo da se pocnete bavite glumom...

naravno, ista televizija..one idealne kokoske..pita jedna marolta..a sta vas je spotaklo da se pocnete bavite glumom...
- flora.sa
[quote="edu"]kaze sanela trnka u emisiji prije ponoci..kao to je zadnja emisija u ovom ciklusu..pa ce opet tamo nekad u sept..nebitno..kaze trnka..u sljedecem prilogu cete imati priliku da vidite dio ekipe tima koji radi emisiju prije ponoci..AFERIM kokosko...
[/quote]
gledala!
lijepio je nama naša profa bosanskog govorila:ne koristite djeco riječi kojima ne znate značenje.
a kokoške sa "Prije ponoći", su glupe ko noć.
zove žena iz Čačka, da da svoje mišljenje o nekoj temi, ne sjećam se...
a Lejla nju pita: A ŠTA MISLE DRUGE CRNOGORKE O TOJ TEMI???

gledala!
lijepio je nama naša profa bosanskog govorila:ne koristite djeco riječi kojima ne znate značenje.
a kokoške sa "Prije ponoći", su glupe ko noć.
zove žena iz Čačka, da da svoje mišljenje o nekoj temi, ne sjećam se...
a Lejla nju pita: A ŠTA MISLE DRUGE CRNOGORKE O TOJ TEMI???
-
Stitch__
i sta sad? hayat ne valja zato sto je postigao dogovor sa kablovskim operaterima oko neemitiranja programa za cija je prava na prostoru BiH legalno platio?The_Fluid wrote:BLAM!! BLAM!! BLAM!!
Koliko je platila TV Hayat kablovskim operaterima da ugase prenos signala Nova TV, danas, 02. juna 2005.godine izmedju 21h i 22h, u vrijeme kada se na programu Nova TV daju tzv. Kucanice???
-
edu
ma nebitno je u koju skupinu neda spada..al' bih je zdrm'o sa merakom..flora.sa wrote:u koju skupinu Neda ona spada?edu wrote:joj sto bih ja zdrm'o lejlu..uh...
- flora.sa
tako je i najbolje, da se ni jedna ne ljuti.edu wrote:ma nebitno je u koju skupinu neda spada..al' bih je zdrm'o sa merakom..flora.sa wrote:u koju skupinu Neda ona spada?edu wrote:joj sto bih ja zdrm'o lejlu..uh...
![]()
..bilo bi joj i prije i poslije ponoci...
..a i trnku bih..kako cu jednu da zdrmam a drugu ne..moram obje..da se ne naljuti jedna...
![]()
![]()
ionako su k"o preslikane.
a možeš i samo jednu, k"o da si odmah obje...
-
The_Fluid
Stitch__ wrote:i sta sad? hayat ne valja zato sto je postigao dogovor sa kablovskim operaterima oko neemitiranja programa za cija je prava na prostoru BiH legalno platio?The_Fluid wrote:BLAM!! BLAM!! BLAM!!
Koliko je platila TV Hayat kablovskim operaterima da ugase prenos signala Nova TV, danas, 02. juna 2005.godine izmedju 21h i 22h, u vrijeme kada se na programu Nova TV daju tzv. Kucanice???ili je to zato sto se politicki ne slazes sa vlasnicima televizije, sto nema apsolutno nikakve veze sa ovom temom?
klasicna sdp-ovska sranja
e moj stitch, nema to veze sa sdp-om ili nekom drugom strankom, jednostavno prestanes razmisljati na taj nacin, ako placam kablovsku, i dobijam x-kanala onda zelim da se ti kanali emituj u24 sata kako i pise u ugovoru jer zasto davati novce???
i dalje tvrdim da je ovo nizak potez kablovski operatera, i tek kad svako od nas bude mogao izabrati sebi drugog operatera po sopstvenom nahodjenju, a ne po teritoriji na kojoj zivi, bit ce nesto od sadasnjih kabl operatera.
Znaci, poenta je u parama koje ljudi koji placaju kablovsku televiziju daju svaki mjesec, za neki broj kanala, na listi koju ja dobih od njih stoji i NovaTV, dakle ne pise NovaTV bez programa koje ce Hayat (ili neka druga TV) tek kupiti.
-
edu
flu je u pravu..ali ta kritika je upucena kablovskim operaterima..ili jos bolje receno RAK-u...
mislim da kablovski operateri ne bi smjeli emitovati emisije..serije..utakmice LP..jer za taj program neka nasa TV stanica ima otkupljena prava..koji ce ku*** neko placati hayatu ili FTV-u reklamu kad idu te kucanice, ako moze platiti TV Novoj i onda im reklama ide i na prostoru Hrvatske i kod nas..nikad necete vidjeti da Eurosport prenosi Olimpijadu u direktnom prenosu na Satelitu..nikad..zato sto svaka drzava posebno otkupljuje prava na emitovanje olimpijskog programa...
znaci..kritika ide na racun..RAKa i kablovskih operatera...
mislim da kablovski operateri ne bi smjeli emitovati emisije..serije..utakmice LP..jer za taj program neka nasa TV stanica ima otkupljena prava..koji ce ku*** neko placati hayatu ili FTV-u reklamu kad idu te kucanice, ako moze platiti TV Novoj i onda im reklama ide i na prostoru Hrvatske i kod nas..nikad necete vidjeti da Eurosport prenosi Olimpijadu u direktnom prenosu na Satelitu..nikad..zato sto svaka drzava posebno otkupljuje prava na emitovanje olimpijskog programa...
znaci..kritika ide na racun..RAKa i kablovskih operatera...
-
Stitch__
tu si u pravu al prije nego sto to budemo mogli, treba regulirati zakonom to emitiranje. cinjenica je da emitiranjem serije na Novoj hayat gubi, ali to ne smije dovesti do toga da nijedna nasa televizija ne moze otkupiti neki program koji se emituje na kablovskoj. zasto ce nam kablovska uopste onda?The_Fluid wrote:Stitch__ wrote:i sta sad? hayat ne valja zato sto je postigao dogovor sa kablovskim operaterima oko neemitiranja programa za cija je prava na prostoru BiH legalno platio?The_Fluid wrote:BLAM!! BLAM!! BLAM!!
Koliko je platila TV Hayat kablovskim operaterima da ugase prenos signala Nova TV, danas, 02. juna 2005.godine izmedju 21h i 22h, u vrijeme kada se na programu Nova TV daju tzv. Kucanice???ili je to zato sto se politicki ne slazes sa vlasnicima televizije, sto nema apsolutno nikakve veze sa ovom temom?
klasicna sdp-ovska sranja
e moj stitch, nema to veze sa sdp-om ili nekom drugom strankom, jednostavno prestanes razmisljati na taj nacin, ako placam kablovsku, i dobijam x-kanala onda zelim da se ti kanali emituj u24 sata kako i pise u ugovoru jer zasto davati novce???
i dalje tvrdim da je ovo nizak potez kablovski operatera, i tek kad svako od nas bude mogao izabrati sebi drugog operatera po sopstvenom nahodjenju, a ne po teritoriji na kojoj zivi, bit ce nesto od sadasnjih kabl operatera.
Znaci, poenta je u parama koje ljudi koji placaju kablovsku televiziju daju svaki mjesec, za neki broj kanala, na listi koju ja dobih od njih stoji i NovaTV, dakle ne pise NovaTV bez programa koje ce Hayat (ili neka druga TV) tek kupiti.
ja imam digitalnu pa mi to ne smeta