Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

male_okice

#76 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by male_okice »

Goldyna wrote:Ja jos nisam otkrila misteriju prosle veze. Dakle upoznali smo se ljetos na nekoj svirci i odmah se skontali, nakon 2-3 dana ponovo se vidjeli. I sve super, divno, krasno...Svidja se on meni, ja njemu i nastavimo mi tako vidjati se sljedecih sedam dana...On je morao da ide iz Sarajeva, a i ja isto i znali smo da se necemo vidjati preko ljeta. Al hajd nije to toliko ni bitno jer smo bili ko neka sema, nista ozbiljno i sve smo kontali sa nekim razumjevanjem. Javi se on preko ljeta par puta, bas bilo lijepo od njega. Mislim se ja pa bas je dobra prilika za vezu :)
Javila sam mu vec ranije da stizem u Sa 25.8. i dodjem ja i sve razmisljam da li da mu se javim, posto je proslo dugo vremena i ne znam sta on misli o svemu tome... Sacekam ja dan, dva kad ono on zove mene da se vidimo :)
Ja sva sretna...Nastavimo mi opet po starom sve, vidjamo se, izlazimo, druzimo...Upoznao me sa svojom rajom ja njega sa svojim ali nikad da mi ostvarimo neki dublji odnos u svemu tome...
Bila sam hladna u svemu tome i sigurna sam da sam mu davala dojam da mi je svejedno, a ni on nije bio nista bolji.
To je trajalo malo vise od mjesec dana, dok jednu noc nisam dosla u kafic gdje smo izlazili zajedno sa rajom tom njegovom i mojom i on uobicajno sjedi prica sa svima, a najmanje sa mnom (glupo sad to zvuci, ali tako u drustvu se nikad nismo ponasali kao par i neko ko to nije znao nikad ne bi pretpostavio).
Sjedimo ja, ta moja drugarica i njegov drug, koji je ustvari gazda u tom kaficu za jednim stolom a on sa konobaricom i nekom njenom za drugim stolom (lokal je neki mali, svi se znaju, pa ja kontala otisao do njih malo da poprica). Pita mene taj njegov drug, kao sta je sa mnom i tim mojim, jesmo li mi u vezi ili sta. Ja rekla da nismo, shema, bezze, jer je tako fkt i bilo jer se nisam puno ni zamarali niti trudila oko toga... I rece mi gazda kako ga je taj moj pitao da "pokupi" konobaricu tu noc. Ja se sjebala, ono bez ikakvog objasnjenja on je samo tako odlucio biti sa tom djevojkom i sto je najgore ja sam tu u tom lokalu...Zgadilo mi se sve kad sam to cula i odem odatle. Odmah sam sebi rekla da nema sanse da ikada vise imam ista s njim i da cu ga skroz zaboraviti. I evo proslo je od toga skoro mjesec dana, nije da mi nesto tesko pada sve to. Samo me previse zanima zasto?koji je razlog? je li to musko govno? il koju mu se vrag vec desio da tako postupi?
ne znam sta ti nije jasno. Ti sama kazes da si se svo vrijeme pravila hladna nedostupna nikad nisi mu dala do znanja da zelis neku vezu ozbiljniju ekskluzivniju nego je sve okrenuto na neobavezno druzenje i vjerovatno te tako i covjek dozivio pa zasto bi onda on trebao imati bilo kakvu obavezu prema tebi i bio sad tebi vjeran ako niste cak ni u vezi? Ja vise ne kontam tebe :?
parazitKA

#77 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by parazitKA »

Evo da se i ja upisem :P..
Trenutno sam u fazi "tegobe", 4 godine odose u nepovrat, ele nejse.. kad me spopadne taj jad i cemer, sjetim se rijeci, moje inace jako dobre kolegice :p.. "koga nema bez njeg'' se moze".. i zivim s tim..
svejedno, rado ga se sjetim (: ...
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#78 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by carlos acosta »

parazitKA wrote:Evo da se i ja upisem :P..
Trenutno sam u fazi "tegobe", 4 godine odose u nepovrat, ele nejse.. kad me spopadne taj jad i cemer, sjetim se rijeci, moje inace jako dobre kolegice :p.. "koga nema bez njeg'' se moze".. i zivim s tim..

ma jebes 4 godine, bolje 4 nego 44
parazitKA

#79 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by parazitKA »

carlos acosta wrote:
parazitKA wrote:Evo da se i ja upisem :P..

ma jebes 4 godine, bolje 4 nego 44
To jest.. cemu vrijeme tome vakat :P..
Goldyna

#80 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Goldyna »

ne znam sta ti nije jasno. Ti sama kazes da si se svo vrijeme pravila hladna nedostupna nikad nisi mu dala do znanja da zelis neku vezu ozbiljniju ekskluzivniju nego je sve okrenuto na neobavezno druzenje i vjerovatno te tako i covjek dozivio pa zasto bi onda on trebao imati bilo kakvu obavezu prema tebi i bio sad tebi vjeran ako niste cak ni u vezi? Ja vise ne kontam tebe :?
Nisam ni ocekivala da mi bude vjeran, sve je bilo bez neke obaveze i tako sam to shvatala od pocetka. Ali nisam ocekivala da se on odjednom tako presalta na drugu dok ja to gledam, ko da nikad nismo nista ni imali. Valjda zasluzujem neko objasnjenje...Necu prestati misliti na to dok ga ne stavim pred sebe i pitam stooo? :twisted:
Mis mekinjas

#81 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Mis mekinjas »

Goldyna wrote:
Nisam ni ocekivala da mi bude vjeran, sve je bilo bez neke obaveze i tako sam to shvatala od pocetka. Ali nisam ocekivala da se on odjednom tako presalta na drugu dok ja to gledam, ko da nikad nismo nista ni imali. Valjda zasluzujem neko objasnjenje...Necu prestati misliti na to dok ga ne stavim pred sebe i pitam stooo? :twisted:
Nećeš nikad dobiti odgovor.
Samo neku idiotsku izjavu: "Nikad te nisam htio povrijedtiti"
Ghost_Rider_XXX

#82 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Goldyna wrote:
A šta ste to vi imali? Koliko shvatam niste bili u vezi, izlazili skoro pa na prijateljskoj osnovi, ti igrala na neku sibirsku kartu. Ti cosmo folovi toplo hladno ne pale.
Zašto misliš da zaslužuješ bilo kakvo objašnjenje i na osnovu čega?
fidoremilienko

#83 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by fidoremilienko »

Na bivše gledam....to be continued
Goldyna

#84 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Goldyna »

Nećeš nikad dobiti odgovor.
Samo neku idiotsku izjavu: "Nikad te nisam htio povrijedtiti"
Ne znam, ja imam neki osjecaj da se iza odgovora krije svasta...
Goldyna

#85 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Goldyna »

A šta ste to vi imali? Koliko shvatam niste bili u vezi, izlazili skoro pa na prijateljskoj osnovi, ti igrala na neku sibirsku kartu. Ti cosmo folovi toplo hladno ne pale.
Prvo sto to nije bio jedan izlazak, dva, tri. Odrzavali smo kontakt 4 mjeseca i vidjali se kad god smo bili u mogucnosti.
Kazem da ni on nije bio nista bolji sto se tice te igre toplo hladno. Ja nisam takva da letam za njim i navaljujem na nesto. Nama je ispocetka super bilo jer smo sami izlazili i ponasali se kao par zbog toga sam ja i mislila da ce biti nesto od nas. Onda kad smo poceli izlaziti u drustvu skontala sam da on nije taj, ponasao se djetinjasto, kao ono nismo mi u vezi on moze raditi sta hoce. Ma mislim da objasnjenje upravo lezi tu, on je jednostavno takav !
Ghost_Rider_XXX

#86 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Goldyna wrote:Prvo sto to nije bio jedan izlazak, dva, tri. Odrzavali smo kontakt 4 mjeseca i vidjali se kad god smo bili u mogucnosti.
Kazem da ni on nije bio nista bolji sto se tice te igre toplo hladno. Ja nisam takva da letam za njim i navaljujem na nesto. Nama je ispocetka super bilo jer smo sami izlazili i ponasali se kao par zbog toga sam ja i mislila da ce biti nesto od nas. Onda kad smo poceli izlaziti u drustvu skontala sam da on nije taj, ponasao se djetinjasto, kao ono nismo mi u vezi on moze raditi sta hoce. Ma mislim da objasnjenje upravo lezi tu, on je jednostavno takav !
Vi jednostavno niste bili u vezi.
theTruePath

#87 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by theTruePath »

Goldyna wrote:
Prvo sto to nije bio jedan izlazak, dva, tri. Odrzavali smo kontakt 4 mjeseca i vidjali se kad god smo bili u mogucnosti.
Ili ste bili u vezi ili niste,nema tu nista izmedju.Doduse on jest bio kreten sto je tako pred tobom otisao toj drugoj,ali nista nije pogrjesio..da je to ucinio dok tebe tu nema recimo.

vi cure komplikujete,mi ne citamo vase misli ;)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#88 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Truba »

čudno je to kada shvatimo
da igračka s kojom se nismo htjeli igrati ili smo je ostavili da čeka u nekoj staroj podrumskoj ostavi
nađe drugog korisnika koji je prihvati objeručke
tazmaniaBAN4

#89 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by tazmaniaBAN4 »

prije tri noci, bivsa mi djevojka, koja se udala, salje sms da se vidimo :dance:
wewa

#90 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by wewa »

tazmaniaBAN4 wrote:prije tri noci, bivsa mi djevojka, koja se udala, salje sms da se vidimo :dance:
fina neka djevojcica
Goldyna

#91 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Goldyna »

Pa nek' nismo :x :x
Cholina_Lokica

#92 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Cholina_Lokica »

Goldyna wrote:
Pa nek' nismo :x :x
Jest', nek nista bili u vezi ima da bude vjeran u imaginarnoj vezi :lol:
tazmaniaBAN4

#93 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by tazmaniaBAN4 »

wewa wrote: fina neka djevojcica
Jes fina, majkemi :mrgreen:
Goldyna

#94 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Goldyna »

Jest', nek nista bili u vezi ima da bude vjeran u imaginarnoj vezi :lol:
Ima da bude fin, ako ce biti sa drugom neka me ne zove i ne javlja se jednu 3-4 dana ja cu skontati. Ili mozda da mi pridje i kaze da mu se neda to vise tako. Ja bih onda bila zadovoljna !
star(i)mo

#95 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by star(i)mo »

nekad dvogledom s prozora kad prodju ulicom, nekad samo na zajednickim slikama i tako...
Goldyna

#96 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Goldyna »

Ili ste bili u vezi ili niste,nema tu nista izmedju.Doduse on jest bio kreten sto je tako pred tobom otisao toj drugoj,ali nista nije pogrjesio..da je to ucinio dok tebe tu nema recimo.

Ma ja, sad sam ja kriva sto mu nisam rekla "bices moj momak" :lol:
ili mozda odjebala ga, ne odgovarala na pozive i poruke...ja sam bila fer.
Hoces reci da ja prema njemu se sad trebam ponasati sve fino normala, ko da nista nije bilo. Ne mogu sad i necu, al moci cu nakon nekog vremena :)
star(i)mo

#97 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by star(i)mo »

:shock: :run:
Goldyna

#98 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by Goldyna »

Black swan wrote:čudno je to kada shvatimo
da igračka s kojom se nismo htjeli igrati ili smo je ostavili da čeka u nekoj staroj podrumskoj ostavi
nađe drugog korisnika koji je prihvati objeručke
Slazem se, ali ja sam se htjela igrati :skoljka:
Ghost_Rider_XXX

#99 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Meni nešto govori da je više u pitanju povrijeđena sujeta.
theTruePath

#100 Re: Muskarci i zene, kako gledate na bivse?

Post by theTruePath »

Goldyna wrote:

Ma ja, sad sam ja kriva sto mu nisam rekla "bices moj momak" :lol:
ili mozda odjebala ga, ne odgovarala na pozive i poruke...ja sam bila fer.
Hoces reci da ja prema njemu se sad trebam ponasati sve fino normala, ko da nista nije bilo. Ne mogu sad i necu, al moci cu nakon nekog vremena :)
Najvise ce ga povrjediti ako to bas ucinis,nije glup zna da nije sve u redu.Ocekuje od tebe dramu,ti se ponasaj mrtvo hladno,vidis ga na ulici normalno cao,i nista vise

tako ima da ga izludis(ako ti je to cilj)

et to ti je moj muski savjet :D :D
Post Reply