Šta ako je davno išao prostitutkama?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#76 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Da li i na Marsu ima prostitucije?
-
PalaSa Marsa
#77 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ti Fato mori dusmankefatamorgana wrote:Da li i na Marsu ima prostitucije?
S'a je ToFa, nesta nije snoJa?
- bez_ideje
#78 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#79 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
marsovko, mani mi se floskula titati.PalaSa Marsa wrote: Zanimljivo - a dze onaj stari motto, ka'e moja zena mora bit' - dobra kuharica, dobra cak najbolja domacica i kur..a u krevetu, sta se desi s' tim?![]()
![]()
![]()
A, sta mislite da vam zene odvaljuju seksom k'o placene dame lakog morala, sta bi vi, bistel' ikad pozeljeli nesto mimo?![]()
![]()
iz vlastitog iskustva - uvijek mi se bilo lakše sporazumjeti sa djevojkama ili ženama koje su nešto prošle u svom životu. jer im nije stalo do glupavih igrica o kojima gledaju na seks i sitiju, i što znaju šta hoće. ako me voli biće sve to troje. ako je volim, biću sve što poželi. ako se volimo, i ako ne budemo baš to sve što ono drugo želi, cijenićemo pokušaj.
druga rečenica ti je promašena. uopšte se ne radi o tome da muško ide prostitutki U VRIJEME veze. nego da je prije bio. i koliko bi to NJOJ smetalo.
- Chmoljo
#80 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
neko bi poslije tri pive izbrbljo i gdje naći dva žiranta.bez_ideje wrote:Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke
- citroen
#81 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ja nisam nikad isao kod prostitutki,tako da "moja zemska" ne treba da brine .

-
PalaSa Marsa
#82 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Nisu Boga mi floskule bile nikakve, pa ti sad kako hoces.Chmoljo wrote:marsovko, mani mi se floskula titati.PalaSa Marsa wrote: Zanimljivo - a dze onaj stari motto, ka'e moja zena mora bit' - dobra kuharica, dobra cak najbolja domacica i kur..a u krevetu, sta se desi s' tim?![]()
![]()
![]()
A, sta mislite da vam zene odvaljuju seksom k'o placene dame lakog morala, sta bi vi, bistel' ikad pozeljeli nesto mimo?![]()
![]()
iz vlastitog iskustva - uvijek mi se bilo lakše sporazumjeti sa djevojkama ili ženama koje su nešto prošle u svom životu. jer im nije stalo do glupavih igrica o kojima gledaju na seks i sitiju, i što znaju šta hoće. ako me voli biće sve to troje. ako je volim, biću sve što poželi. ako se volimo, i ako ne budemo baš to sve što ono drugo želi, cijenićemo pokušaj.
druga rečenica ti je promašena. uopšte se ne radi o tome da muško ide prostitutki U VRIJEME veze. nego da je prije bio. i koliko bi to NJOJ smetalo.
Ma ne znam, sta ja znam, valjda zato pitam.
Nemam pojma sta bi da je is'o kod njih, mozda bi mi to govorilo dosta toga o njemu kako licnosti, a s'druge strane, ne znam.. vjerovatno iz razloga sto covjek nije im'o takvih situacija pa ono..
- fatamorgana
#83 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ma sve je snoJa,PalaSa Marsa wrote:Ti Fato mori dusmankefatamorgana wrote:Da li i na Marsu ima prostitucije?lele dusmanke.
![]()
![]()
S'a je ToFa, nesta nije snoJa?

- fatamorgana
#84 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Zato što te livo ....bez_ideje wrote:Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke
-
PalaSa Marsa
#85 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ja Fate jes' me se dokacila zalosna ti Njemacka.
Fato, sta hoces, de reci da se ne mucis?

Fato, sta hoces, de reci da se ne mucis?
-
zelenashica
#86 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Možda što ne želi da imate tajne iz prošlosti.bez_ideje wrote:Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke
- bez_ideje
#87 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Chmoljo wrote:neko bi poslije tri pive izbrbljo i gdje naći dva žiranta.bez_ideje wrote:Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke
salu na stranu.......aj dont giv a fak (svjezi testovi meni na uvid ako vec prizna tako neslavno nakon 3 pive )
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#88 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
mislim da ima razlike u nečemu.
da li je Taj otišao jednom , da proba... ili je išao(opetovano
) prostitutki?
prvo i nije nešto...
drugo je problem, jer postaje način življenja i karaktera.
da li je Taj otišao jednom , da proba... ili je išao(opetovano
prvo i nije nešto...
Last edited by anthraxQ on 16/10/2011 22:59, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#89 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
otići kurvi ispod mosta kod Wise, ili otići kurvi u Amsterdam je razlika. ogromna. to su ljudi već pominjali.PalaSa Marsa wrote: Nisu Boga mi floskule bile nikakve, pa ti sad kako hoces.![]()
Ma ne znam, sta ja znam, valjda zato pitam.![]()
Nemam pojma sta bi da je is'o kod njih, mozda bi mi to govorilo dosta toga o njemu kako licnosti, a s'druge strane, ne znam.. vjerovatno iz razloga sto covjek nije im'o takvih situacija pa ono..
-
sandra01
#90 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Nema!!!Marsovke su poste zene!!!fatamorgana wrote:Da li i na Marsu ima prostitucije?
- fatamorgana
#91 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Haj' nemoj bit' toliko primitivna, neću ama baš ništa od tebe,PalaSa Marsa wrote:Ja Fate jes' me se dokacila zalosna ti Njemacka.![]()
![]()
Fato, sta hoces, de reci da se ne mucis?![]()
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#92 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
jadne kurtizane, one ovdje najvise najebu, u pravom smislu te rijeci
- Chmoljo
#93 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
ja ga složim i poslije 10bez_ideje wrote:Chmoljo wrote:neko bi poslije tri pive izbrbljo i gdje naći dva žiranta.bez_ideje wrote:Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke![]()
![]()
![]()
ne petljam se sa ljudima koji nisu u stanju da kvalitetno slazu nakon 6 piva
![]()
salu na stranu.......aj dont giv a fak (svjezi testovi meni na uvid ako vec prizna tako neslavno nakon 3 pive )
-
PalaSa Marsa
#94 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
E to je to, redovan odlazak kod dama .. ipak, malo covjek da se upita o tom karakteru. Ipak, svi mi zivimo neki zivot, svi smo prolazili peripetije, lomljave srca i slicno tomU, ne vidim razloga da to nekog zaobilazi ako je taj neko normalan i ako normalno odrasta..anthraxQ wrote:mislim da ima razlike u nečemu.
da li je Taj išao otišao jednom , da proba... ili je išao(opetovano) prostitutki?
prvo i nije nešto...
- bez_ideje
#95 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Pazi,ako je njemu to "tajna iz proslosti" sam je karakterise kao nesto sramotno......zelenashica wrote:Možda što ne želi da imate tajne iz prošlosti.bez_ideje wrote:Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke
Mene apsolutno ne zanima....niti mi je nesta vrijedno pomena
@chmoljo-SLAZU ,ne SLOZE
Last edited by bez_ideje on 16/10/2011 23:02, edited 1 time in total.
-
PalaSa Marsa
#96 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Haj' ne lazifatamorgana wrote:Haj' nemoj bit' toliko primitivna, neću ama baš ništa od tebe,PalaSa Marsa wrote:Ja Fate jes' me se dokacila zalosna ti Njemacka.![]()
![]()
Fato, sta hoces, de reci da se ne mucis?![]()
- fatamorgana
#97 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Iz fine kuće, novogradnje ....sandra01 wrote:Nema!!!Marsovke su poste zene!!!fatamorgana wrote:Da li i na Marsu ima prostitucije?
-
zelenashica
#98 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Valjda bi ti zato trebao i reći jer nije ništa sramotno....ne vidim onda potrebu za reakciju u tvom prvom postu..haman bi da ti kaže ,a onda bi mogo i da ne kaže....ili je poenta u onome šta će da kažebez_ideje wrote:Pazi,ako je njemu to "tajna iz proslosti" sam je karakterise kao nesto sramotno......zelenashica wrote:Možda što ne želi da imate tajne iz prošlosti.bez_ideje wrote:Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke
Mene apsolutno ne zanima....niti mi je nesta vrijedno pomena
- Chmoljo
#99 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
znambez_ideje wrote:
@chmoljo-SLAZU ,ne SLOZE![]()
![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#100 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Vjerovatno da ima. Cula sam da one ako imas tanak dzep mozes samo gledat' kroz staklo i to kakvo staklo.Chmoljo wrote:otići kurvi ispod mosta kod Wise, ili otići kurvi u Amsterdam je razlika. ogromna. to su ljudi već pominjali.PalaSa Marsa wrote: Nisu Boga mi floskule bile nikakve, pa ti sad kako hoces.![]()
Ma ne znam, sta ja znam, valjda zato pitam.![]()
A te ispod tog mosta, nek im je bog na pomoci, a i onima sto ih obilaze, obzirom kakvi su zakoni u bih sto se tice svega.