Isprovocirati šupka, ne bi li dobio karton da ne igra revanš.los merengues wrote:Zuti kartoni:
Rolando(defender)
Raúl Meireles(MF) Carlos Martins(MF) Rubén Micael(MF)
Cristiano Ronaldo
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#76 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- sladak_ko_med
#77 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
"...porque Villar(UEFA), porque Unicef, porque Busaka, porque Ovrebo...
ne znam, Portugal igra fenomenalan fudbal, ali porque im treba ovakva pomoć UEFA i sudija, porque, porque, porque ?..."
ništa raja, sad treba primjeniti Barceloninu taktiku:
- svaki kontakt sa našim igračima = odmah svi uključujući i golmana u krug oko sudije, psovke, pljuvanje, unošenje sudiji u lice, traženje kartona
- svaki kontakt = padaj
- i kad te nije dotakao zavrti se ko čigra padni i napravi grimasu kao da te top pogodio
- valjaj se =sedam metara naprijed pa sedam nazad, pocijepaj dres valjajući se
- viri ispod ruke na očima ko Pedro = (al nemoj da te kamere uhvate ko njega) dok protivnik ne dobije žuti (i tako nekoliko puta dok neko ne dobije dva žuta)
- padaj ko Alves = pa nek te nose na nosilima jedno 15 minuta a se onda trkom vrati na teren nakon što protivnik dobije crveni
- stalno neka dvojica ili trojica trče za sudijom i nešto nek ga ometaju žaleći se na nepostojeći faul
u tom će Džeko zabit 3 komada kući i tamo...
Ovo je jedini način na koji ja vidim BiH na EP
Sve ostalo je nepoznavanje gradiva: sponzori, politika, moć
PAPE SAMO NAPRIJED !!! BIH SAMO NAPRIJED !!! NEMA NIŠTA OD KUKANJA I STRAHA, NIŠTA !!!
ne znam, Portugal igra fenomenalan fudbal, ali porque im treba ovakva pomoć UEFA i sudija, porque, porque, porque ?..."
ništa raja, sad treba primjeniti Barceloninu taktiku:
- svaki kontakt sa našim igračima = odmah svi uključujući i golmana u krug oko sudije, psovke, pljuvanje, unošenje sudiji u lice, traženje kartona
- svaki kontakt = padaj
- i kad te nije dotakao zavrti se ko čigra padni i napravi grimasu kao da te top pogodio
- valjaj se =sedam metara naprijed pa sedam nazad, pocijepaj dres valjajući se
- viri ispod ruke na očima ko Pedro = (al nemoj da te kamere uhvate ko njega) dok protivnik ne dobije žuti (i tako nekoliko puta dok neko ne dobije dva žuta)
- padaj ko Alves = pa nek te nose na nosilima jedno 15 minuta a se onda trkom vrati na teren nakon što protivnik dobije crveni
- stalno neka dvojica ili trojica trče za sudijom i nešto nek ga ometaju žaleći se na nepostojeći faul
u tom će Džeko zabit 3 komada kući i tamo...
Ovo je jedini način na koji ja vidim BiH na EP
Sve ostalo je nepoznavanje gradiva: sponzori, politika, moć
PAPE SAMO NAPRIJED !!! BIH SAMO NAPRIJED !!! NEMA NIŠTA OD KUKANJA I STRAHA, NIŠTA !!!
-
Balkanski_sindrom
#78 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma nije igrao ni prosli put pa eno sta je bilo...Ne mozemo mi njima pera dobit, al onako realno....dat ce nam gol u ze sada kada nam fali pola odbrane i tu se svi snovi ruse....hz__semir wrote:Isprovocirati šupka, ne bi li dobio karton da ne igra revanš.los merengues wrote:Zuti kartoni:
Rolando(defender)
Cristiano Ronaldo
- arzuhal
#79 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Što reče jedan: mi k'o da smo na pekaru nagaziliRichard Wagner wrote:kraljuAdmir_1984 wrote:da na mrvama spavamo vishe bi srece imali
kakvi su oni sa kartonima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smijem se i plačem
- hary
#80 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jbg, sta je-tu je, valja prsa u prsa, pa sta bude...
Mi bolji nego prije 2 godine-oni i nisu nesto napredovali...
Zreliji su Dzeko, Pjanic, Medunjanin, Pandza, Salihovic...
Dobili smo Begovica, Lulica, Zahirovica, Mujdzu...
Vratio se Papac...
Imamo selektora...
Uz iskusne Spahica, Rahimica, Misimovica...mozemo se nadati prolazu.
Nece mi biti drago, ali treba nastaviti trend sjebavanja Ronalda (ima 1 zuti karton).
Dobro analizirati njihovu igru, ne fokusirati se na 2-3 igraca, a onda nas zajebe neki kojeg nismo ocekivali da ce (Pepe).
Vraca se Salihovic, treba trazit zamjenu Mujdzi.
Najgore ce bit ovih mjesec dana - povrijedio im se ovaj, onaj...eto nase sanse, kalkulacije, sudije, UEFA...
GLAVU GORE!
SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO
Jedina si koju imam, navijacu i nadati se prolazu, pa da ih izvlacimo svake 2 godine.
Mi bolji nego prije 2 godine-oni i nisu nesto napredovali...
Zreliji su Dzeko, Pjanic, Medunjanin, Pandza, Salihovic...
Dobili smo Begovica, Lulica, Zahirovica, Mujdzu...
Vratio se Papac...
Imamo selektora...
Uz iskusne Spahica, Rahimica, Misimovica...mozemo se nadati prolazu.
Nece mi biti drago, ali treba nastaviti trend sjebavanja Ronalda (ima 1 zuti karton).
Dobro analizirati njihovu igru, ne fokusirati se na 2-3 igraca, a onda nas zajebe neki kojeg nismo ocekivali da ce (Pepe).
Vraca se Salihovic, treba trazit zamjenu Mujdzi.
Najgore ce bit ovih mjesec dana - povrijedio im se ovaj, onaj...eto nase sanse, kalkulacije, sudije, UEFA...
GLAVU GORE!
SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO
Jedina si koju imam, navijacu i nadati se prolazu, pa da ih izvlacimo svake 2 godine.
Last edited by hary on 13/10/2011 14:01, edited 1 time in total.
-
zlajapravaraja
#81 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Joj ovih pesimista, slusaj im price
Jeste li vi spavali u utorak navecer??? Jeste li gledali sta radimo jednoj Francuskoj u sred Pariza???
Jebo vas Portugal!
Izvuci tamo napadackom igrom 2:2 ili pobijediti 3:2, i onda im na Kosevu jebat majku majcinu!!!
5:0!
Cuj, Portugala da se bojimo
Jeste li vi spavali u utorak navecer??? Jeste li gledali sta radimo jednoj Francuskoj u sred Pariza???
Jebo vas Portugal!
Izvuci tamo napadackom igrom 2:2 ili pobijediti 3:2, i onda im na Kosevu jebat majku majcinu!!!
- campa_xxx
#82 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zuti kartoni
BIH
2 - Boris Pandža, Saša Papac
1 - Emir Spahić, Sejad Salihović, Semir Štilić, Adnan Mravac, Adnan Zahirović, Senijad Ibričić, Vedad Ibišević, Mensur Mujdža, Elvir Rahimić, Senad Lulić.
PORTUGAL
1 - Cristiano Ronaldo, Eduardo, Carlos Martins, Hugo Almeida, Rolando, Rúben Micael, Tiago.
Treba Ronalda isprovocirati u Zenici da dobije zuti i nece igrati revans
BIH
2 - Boris Pandža, Saša Papac
1 - Emir Spahić, Sejad Salihović, Semir Štilić, Adnan Mravac, Adnan Zahirović, Senijad Ibričić, Vedad Ibišević, Mensur Mujdža, Elvir Rahimić, Senad Lulić.
PORTUGAL
1 - Cristiano Ronaldo, Eduardo, Carlos Martins, Hugo Almeida, Rolando, Rúben Micael, Tiago.
Treba Ronalda isprovocirati u Zenici da dobije zuti i nece igrati revans
- dinty2
#83 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ljudi...moze li neko onako u taze...reci sa kojim bi mi tosastavom mogli krenuti u zenici
s obzirom na to da nemamo bekove i da na stoperu imamo mravca i spahica?
s obzirom na to da nemamo bekove i da na stoperu imamo mravca i spahica?
-
hordasstuttgart
#84 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
HAJMO SAD ZVAT SALIHAMIDZICA,BOLICA,VIKICEVCE, DZEPAROSE SVE DICI NA NOGE ......
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#85 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A sad ozbiljno sta je Portugal? Imaju Ronalda imamo i mi Dzeku, imaju Nanija imamo i mi Pjanica, Salihovica, Misimovica. I neka nam je dosao Portugal. Ako smo se pokazali veliki i jaki protiv Francuske na njihovom terenu sto bi se onda trebali bojati Portugala. Dosta vise plakanja jer veliki ne priznaju vece nego zasucu rukave i u prvoj utakmici sve rijese. Nema kalkulacija u Zenici nego napasti sa svim sto imamo i da Zenica se trese 90 minuta zajedno sa gacama Portugalaca. Mi prosle kvalifikacije dobijemo Estoniju sa 7:0 a oni sad u barazu....eto koliko smo jaki. U ovom momentu imamo sve sto nam treba da prodjemo baraz i jedino sto se moramo moliti bogu da nam svi igraci budu zdravi. Hoce vjerovatno opet sudije siljiti ali u Zenici sigurno ne toliko pogotvo sto je cijeloj fudbalskoj evropi jasno da smo osteceni protiv Francuza. I da Portugal mora otici na EP otisao bi direktno a ne bi se dva puta borio u barazu. Ja vjerujem u nase momke i u Papeta da mogu jos bolje igrati nego sto su u Parizu a motivacije ima na pretek. Prva utakmica je kljuc svega a taj kljuc drzi Zenica pa molim lijepo navalite momci ko nikad u zivotu.
- k3ngur
#86 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dabogda se Ronaldi i Nani i Meireles povrijedili do baraza. Boze uslisi mi dovu, amin...
-
hordasstuttgart
- dinty2
#88 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
prva se igra u zenici,,a druga u portugaluzlajapravaraja wrote:Joj ovih pesimista, slusaj im price![]()
Jeste li vi spavali u utorak navecer??? Jeste li gledali sta radimo jednoj Francuskoj u sred Pariza???![]()
Jebo vas Portugal!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#89 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ionako grbav teren na bilinom jos vishe izrovati i to bi moglo ronalda isprovocirati, igrati da ne primimo gol i onda u portugalu ponoviti paris i ocekivati malo i bozije pomoci, koja nikad doci nece al eto
-
MMM1977
#90 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Šta je, ne sviđa vam se što vam opet dolazim? Vi ste samo ljubomorni što sam ja lijep i bogat i što dobro igram fudbal

- ganjeta
#91 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Žrijeb je odlučio da se u baražu ponovo sastanu Bosna i Hercegovina i Portugal, ali ovaj put u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.
Svi smo željeli izbjeći Portugal, pa i Hrvatsku, te izvući Češku i Irsku, no to se nije dogodilo. Razloga za kukanje nema previše, treba se već pripremati za 11. novembar, kada u Zenici u prvoj utakmici dočekujemo Cristiana Ronalda i ekipu.
"To nije bio baš protivnik kojeg smo željeli, ali moramo igrati. Prednost je to što prvu igramo u gostima. Bit će teška utakmica, bilo je teško kada smo igrali tamo (u Zenici) u play-offu za Svjetsko prvenstvo 2010. godine", rekao je Carlos Godinho, tehnički direktor Portugala, dodavši:
"Uvjeti na stadionu nisu najbolji, travnjak je poput močvare, ali moramo igrati".
Jebaćemo vam nanu naninu
.
Svi smo željeli izbjeći Portugal, pa i Hrvatsku, te izvući Češku i Irsku, no to se nije dogodilo. Razloga za kukanje nema previše, treba se već pripremati za 11. novembar, kada u Zenici u prvoj utakmici dočekujemo Cristiana Ronalda i ekipu.
"To nije bio baš protivnik kojeg smo željeli, ali moramo igrati. Prednost je to što prvu igramo u gostima. Bit će teška utakmica, bilo je teško kada smo igrali tamo (u Zenici) u play-offu za Svjetsko prvenstvo 2010. godine", rekao je Carlos Godinho, tehnički direktor Portugala, dodavši:
"Uvjeti na stadionu nisu najbolji, travnjak je poput močvare, ali moramo igrati".
Jebaćemo vam nanu naninu
-
eNEMYYY
#92 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Isplati li se placati kartu, pitanje je sada
Sretno našim momcima!
- Gusztav
#93 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ak81 wrote:Evo nesto pozitivno:
1. Pjanic, Lulic, Medunjanin stasali tokom ovih kvalifikacija i postali bolji od naseg zadnjeg susreta...
2. Imamo Begovica na golu...![]()
3. Pape nam je trener, nece biti gluposti kao "jebacemo im mater"...
4. Papac bi trebao igrati u drugoj utakmici...
5. Zahirovic i Rahimic u dobrom tandemu...
6. Prva utakmica se igra kod nas...
- sladak_ko_med
#94 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
MMM1977 wrote:Šta je, ne sviđa vam se što vam opet dolazim? Vi ste samo ljubomorni što sam ja lijep i bogat i što dobro igram fudbal![]()
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#95 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Iskuliraj ( i vidi sta radi pravi majstor protiv francuza)MMM1977 wrote:Šta je, ne sviđa vam se što vam opet dolazim? Vi ste samo ljubomorni što sam ja lijep i bogat i što dobro igram fudbal![]()

- sinuhe
#96 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A ne moze, ne moze. Ne znamo igrati velike utakmice a ostajemo i bez igraca. Francuska nije bila velika utakmica jer pobjeda nije bila nuzna pa smo mogli jos i pobijediti, jer takve su nase pobjede.hrasno38 wrote:A sad ozbiljno sta je Portugal? Imaju Ronalda imamo i mi Dzeku, imaju Nanija imamo i mi Pjanica, Salihovica, Misimovica. I neka nam je dosao Portugal. Ako smo se pokazali veliki i jaki protiv Francuske na njihovom terenu sto bi se onda trebali bojati Portugala. Dosta vise plakanja jer veliki ne priznaju vece nego zasucu rukave i u prvoj utakmici sve rijese. Nema kalkulacija u Zenici nego napasti sa svim sto imamo i da Zenica se trese 90 minuta zajedno sa gacama Portugalaca. Mi prosle kvalifikacije dobijemo Estoniju sa 7:0 a oni sad u barazu....eto koliko smo jaki. U ovom momentu imamo sve sto nam treba da prodjemo baraz i jedino sto se moramo moliti bogu da nam svi igraci budu zdravi. Hoce vjerovatno opet sudije siljiti ali u Zenici sigurno ne toliko pogotvo sto je cijeloj fudbalskoj evropi jasno da smo osteceni protiv Francuza. I da Portugal mora otici na EP otisao bi direktno a ne bi se dva puta borio u barazu. Ja vjerujem u nase momke i u Papeta da mogu jos bolje igrati nego sto su u Parizu a motivacije ima na pretek. Prva utakmica je kljuc svega a taj kljuc drzi Zenica pa molim lijepo navalite momci ko nikad u zivotu.
- duh_sa_sjekirom
#97 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nisu ni oni toliko naivni... Ja mislim da Ronaldo neće ni igrati u Zenici, već samo u revanšu...hz__semir wrote:Isprovocirati šupka, ne bi li dobio karton da ne igra revanš.los merengues wrote:Zuti kartoni:
Rolando(defender)
Cristiano Ronaldo
- denimb
#98 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sve je to super, divno...ali nemamo bekova u prvoj utakmici, Mravac na stoperu 99%, Spahic sa zutim kartonom i jos 8-9 igraca...hrasno38 wrote:A sad ozbiljno sta je Portugal? Imaju Ronalda imamo i mi Dzeku, imaju Nanija imamo i mi Pjanica, Salihovica, Misimovica. I neka nam je dosao Portugal. Ako smo se pokazali veliki i jaki protiv Francuske na njihovom terenu sto bi se onda trebali bojati Portugala. Dosta vise plakanja jer veliki ne priznaju vece nego zasucu rukave i u prvoj utakmici sve rijese. Nema kalkulacija u Zenici nego napasti sa svim sto imamo i da Zenica se trese 90 minuta zajedno sa gacama Portugalaca. Mi prosle kvalifikacije dobijemo Estoniju sa 7:0 a oni sad u barazu....eto koliko smo jaki. U ovom momentu imamo sve sto nam treba da prodjemo baraz i jedino sto se moramo moliti bogu da nam svi igraci budu zdravi. Hoce vjerovatno opet sudije siljiti ali u Zenici sigurno ne toliko pogotvo sto je cijeloj fudbalskoj evropi jasno da smo osteceni protiv Francuza. I da Portugal mora otici na EP otisao bi direktno a ne bi se dva puta borio u barazu. Ja vjerujem u nase momke i u Papeta da mogu jos bolje igrati nego sto su u Parizu a motivacije ima na pretek. Prva utakmica je kljuc svega a taj kljuc drzi Zenica pa molim lijepo navalite momci ko nikad u zivotu.
U uzvratu opet nemamo adekvatnog desnog beka, i pitaj Boga koliko jos igraca ce popasti zuti u Zenici jer se zna da ce sudac siljiti za njih, i da je dovoljno da izvuce zuti na par nasih kljucnih igraca da bi bilo game over...
Sranje je ovo sa zutim kartonima, i to opet pase velikim silama jer imaju dovoljno igraca da pokriju suspenzije...
- poznanik
#99 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Može li neko postaviti ovdje komentare portugalskih igrača i sportskih novinara na baraž-utakmice ?
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#100 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kad pocinju kvalifikacije za Svjetsko