BHT i reklame na utakmici
Moderator: anex
- opa22
#76 Re: BHT i reklame na utakmici
ovima ne treba placati preplatu kreteni
- luckylaka
#77 Re: BHT i reklame na utakmici
A jebem ga ako r.karadzic ne bi vise navijao za BiH veceras od ovog kretena,kloca ne znam koji je supak BHT sta reci-jad,tuga,cemer cudo da do sada nije propala(ABD da se sutra zatvori)
- jasko_ba
#78 Re: BHT i reklame na utakmici
Sramotno sta rade na drzavnoj televiziji

- moa
#79 Re: BHT i reklame na utakmici
Haos josh im placam pretplatu i umjesto da gledam tekmu ja gledam reklamu, nekih mlionva i mesnica..
Majku im njihovu.
Majku im njihovu.
- meteoropata
- Vozim: merida silex 400
- Horoskop: jeo i kren'o
#80 Re: BHT i reklame na utakmici
Pa jebote, jel to nemamo komentatora koji navija za našu reprezentaciju?????????
- Sir Charles
#81 Re: BHT i reklame na utakmici
Vec sam ranije razmisljao da prestanem placati pretplatu ovoj javnoj kuci, ali veceras je ovo posljednja kap koja je prelila casu. Ljut sam i izrevoltiran. Pored svih onih silnih bombardovanja reklamama, nasa javna kuca nije u stanju napraviti emisiju prije utakmice, za vrijeme poluvremena te poslije utakmice. Dovoljno je pogledati utakmicu bilo koje reprezentacije na svijetu na njihovim javnim emiterima da se vidi kako se to radi. Ali, ne. Nas bombarduju reklamama prije, poslije utakmice, za vrijeme poluvremena i pored svega toga i na pola ekrana za vrijeme utakmice. I pored svega toga VELID SPAHO. Ovdje cu prestati pisatida ne bih zaradio ban, ali svi znate sta mislim o ovom tipu
-
SSemir
#82 Re: BHT i reklame na utakmici
pa stoko jedna, poserem vas vise. prisiljeni smo da pacamo pretplatu, prisiljeni smo da placamo vas amaterizam, prisiljeni smo da placamo dok vi pricate nebuloze, prisiljeni smo da vas placamo dok vi amaterski odradjujete svoje poslove, prisiljeni smo da vas placamo dok vi se ponasate kao zadnji seljaci....u pm dokad vise?? pa slusa li iko glas ovog naroda? zivite od nasih para, pa ponasajte se vise kako nama odgovara. crkli da bog da, i vi i svi iz RAK-a 
- Baltazar_khan
#83 Re: BHT i reklame na utakmici
halo ba klocevi iz bht 1 zbog čega moramo da gledamo reklame za tamo neke mlinove a bogami i mesnice nižerazredne. profesionalnije rade prenose utakmica ljudi iz RTV VOGOŠĆA!
- karanana
#84 Re: BHT i reklame na utakmici
hifa, as i ostali tesanjski giganti su preovladavali.
pa ako ste tako jaki izgradite stadion u tesnju pa nek se igra kod vas.
pa ako ste tako jaki izgradite stadion u tesnju pa nek se igra kod vas.
- fole13
#85 Re: BHT i reklame na utakmici
Svim urednicima i svim odgovornim za one reklame sjetim se citave familije.Ovo bih isto napisao da smo pobjedili jer toliko me iritiralo izbacivanje reklama preko citavog ekrana pa skoro kao Ronaldov prvi gol. Idite u mp3 ugljupi nesposobni. A onda slag na tortu Spaho koji ne zna jadan sta se desava na terenu. Kaze nisam vidio gledao sam slavlje Portugalaca. Kakav idiot

- luckylaka
#86 Re: BHT i reklame na utakmici
Ko je prenosio znam da je kreten evo zovem ih dva sata nidze ziva robafole13 wrote:Svim urednicima i svim odgovornim za one reklame sjetim se citave familije.Ovo bih isto napisao da smo pobjedili jer toliko me iritiralo izbacivanje reklama preko citavog ekrana pa skoro kao Ronaldov prvi gol. Idite u mp3 ugljupi nesposobni. A onda slag na tortu Spaho koji ne zna jadan sta se desava na terenu. Kaze nisam vidio gledao sam slavlje Portugalaca. Kakav idiot![]()
- Janjicar
#87 Re: BHT i reklame na utakmici
Ima li neko kakav njihov email da se zalimo ?
sramota je kakve komentatore imaju i 'ebene reklame :S
sramota je kakve komentatore imaju i 'ebene reklame :S
-
bucik
#88 Re: BHT i reklame na utakmici
Uzmete sebi dreambox i gledate ko ljudi. Ja reprezentaciju iskljucivo pratim na dzeziri sport. Bolje plaćati šering nego pretplatu. Gledam večeras emisija prije, na poluvremenu i poslije utakmice, a naši opleli po reklamama. Bojim se da se stanje u državi ne može više ni promjenit, bolje je promjenit državu.
-
SSemir
#89 Re: BHT i reklame na utakmici
znam da jeste, evo ja rado prvi cu na to pristati, ali stoka nas na silu tjera da placamo pretplatu za ovako sranje, ako ne placamo sudski nam prijete. nije problem placati za nesto kvalitetno, svi bi pristali na to bez prigovora, ali uhljupi nas zakonski tjeraju da placamo, jer znju koliko su nesposobni, stoka jedna. crkli dabog dabucik wrote:Uzmete sebi dreambox i gledate ko ljudi. Ja reprezentaciju iskljucivo pratim na dzeziri sport. Bolje plaćati šering nego pretplatu. Gledam večeras emisija prije, na poluvremenu i poslije utakmice, a naši opleli po reklamama. Bojim se da se stanje u državi ne može više ni promjenit, bolje je promjenit državu.
[email protected] saljite mailove na ovu adresu, ako nista da im zatrpamo inbox. majku im...
- AlienBiH
#90 Re: BHT i reklame na utakmici
Fakat, veceras najbolja izjava koju sam procitao.bucik wrote:Uzmete sebi dreambox i gledate ko ljudi. Ja reprezentaciju iskljucivo pratim na dzeziri sport. Bolje plaćati šering nego pretplatu. Gledam večeras emisija prije, na poluvremenu i poslije utakmice, a naši opleli po reklamama. Bojim se da se stanje u državi ne može više ni promjenit, bolje je promjenit državu.
- slobodni armirach
#91 Re: BHT i reklame na utakmici
ima Suko je za deset klasa bolji, i Kristic je bolji, ali mora onaj tenkre da sjebe svima raspolozenej, pored onakvog sudjenja on se i dalje divi ronaldu, i hvali pasove portugalaca kad imamo 10 igraca na terenu,meteoropata wrote:Pa jebote, jel to nemamo komentatora koji navija za našu reprezentaciju?????????
veci debil nije se odavno pojavio
a reklame, su bile jos jedna debilni potez, pa malo ima je stvarno trecina stranice.
sad pogotovo nemam razloga da placam TV
- opa22
#92 Re: BHT i reklame na utakmici
ja sam mail poslao
bilo bi lijepo kad bi i vi poslali
- Richard Wagner
#93 Re: BHT i reklame na utakmici
niko ništa od onog nikad neće kupiti 
- cyprus
#94 Re: BHT i reklame na utakmici

Ne znam za vas, al meni su se ovi bageri svidjeli pravo. Odoh sebi sutra odmah kupit jedan.
- luckylaka
#95 Re: BHT i reklame na utakmici
De i meni onaj veliki bijeli nek stoji kod tebe dok ja ne dodjem.Dobices pare ne sekiraj se .P.S.Jel onaj panj veceras bio Velidcyprus wrote:
Ne znam za vas, al meni su se ovi bageri svidjeli pravo. Odoh sebi sutra odmah kupit jedan.
- ProbuseniDolar
#96 Re: BHT i reklame na utakmici
Molim vas, veceras je vecina gledalaca bila ljubitelj lika i djela Ronalda i Nanija, a oni nam neke kamione i bagere podmecu. Fuj

- karanana
#97 Re: BHT i reklame na utakmici
dumperi.cyprus wrote:
izdampam im se na sred trpezarijskog stola.
-
talić
#98 Re: BHT i reklame na utakmici
osim loše igre još i reklame razlika između BHT i DSF-a je ne samo u kvalitetu slike nego i formatu i rezoluciji. Mislim razlika je "drastična"

-
eques
#99 Re: BHT i reklame na utakmici
Ja sam prvo poluvrijeme gledao na BHT-u, a drugo na RTS-u.
Žalosno, ali bolji je komentator bio na RTS-u nego ovaj debil na BHT-u. Bolje prati igru, bolje pozna igrače. I što je najvažnije, bolje je navijao za nas. Da nije žalosno, bilo bi smiješno
Žalosno, ali bolji je komentator bio na RTS-u nego ovaj debil na BHT-u. Bolje prati igru, bolje pozna igrače. I što je najvažnije, bolje je navijao za nas. Da nije žalosno, bilo bi smiješno
- SHTREBER
#100 Re: BHT i reklame na utakmici
Otkazivanje pretplate.Nema drugog nacina.Gomila reklama,partizanski filmovi,Zikine dinastije....
Ne vrijedi pretplata ni 6 feninga kamoli maraka.
Ne vrijedi pretplata ni 6 feninga kamoli maraka.