a ne zeni koja laze,pustopoljina wrote:vjeruj stomaku.
hmm sta ja znam.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#76 Re: hmm sta ja znam.
-
PeppermintSA
#77 Re: hmm sta ja znam.
e onda kontas sta je pisac htio da kazeFreeSol wrote:Dobar film![]()
-
Cekuta
#78 Re: hmm sta ja znam.
Samo meni je dobar onaj dio Pjesme sto pjeva Tifa u duetu sa Reginom. . . ''Kada mazis ona niste nece,kad je gazis umire od srece''
-
JBL
#79 Re: hmm sta ja znam.
I do problem dodje kad traze jedno a dobiju drugo tj. glume da hoces iako u biti zele drugo. Obicno i kad dobiju drugo zele ono prvo. Sto je najgore to rade zbog okoline. Prije svega kolegica Sto "bolji" je frajer "bolja" sam riba. Jos ako frajera moze propisno zajebati onda je extra riba. Ali sto "bolji" je frajer od nje se ocekuje vise sto obicno nemoze ispuniti i onda ego tone a zensko se vrti u krugu. Pronalaze one za koje znaju nisu frajeri za njih ali dovoljno dobri da ego naraste za lov na frajera. Obicno neuspjesnog ali eto.PeppermintSA wrote:Ja to ovako vidim: Postoje dva tipa muskaraca u zenskim zivotima
-
1906
#80 Re: hmm sta ja znam.
ovo sve nesto iskacu svjeze bijesni 
- dormeo
#81 Re: hmm sta ja znam.
Pepermintu, ima vise od ove dvije kategorije:PeppermintSA wrote:Ja to ovako vidim: Postoje dva tipa muskaraca u zenskim zivotima -
1) momci koji su dobri prema njima, fini, umjesni i skojima mogu izgraditi finu, zdravu i sretnu vezu. Njeni roditelji najcesce veoma rano upoznaju muskarce koji spadaju u ovu kategoriju, a ako je mladja, dopustaju joj da ostane i duze u gradu nego sto bi inace, jer imaju povjerenje u XY momka ove kategorije - prijatelji, prijateljice, rodbina...svi su upoznati s njim i nijhovom veze. Sve ide mnogo sporije, kada je rijec o upoznavanju - Naime, ona najcesce plasira svog predstavnika, a ne sebe: Dakle, sto bi se reklo, uljudna, cedna mamina i tatina princeza. Mic po mic, kafice, izlasci, pije kolu kad s njim izadje itd. Mnogo dopustaju sebi, sto se tice tog momka, jer se stvori osjecaj da ce on uvijek biti tu, i da je ''sigurica''.
2) momci koji su djubrad...cesto prve ljubavi - poznati bad boy sindrom. Postaju sizofrene, tj. i htjele bi s njima, ali i ne bi...s jedne strane imaju finog, uljudnog, romanticnog momka, ali s druge strane ih veoma privlaci taj neki. S jedne strane im se gadi to sto je djubre, sto je neodgovoran, pomalo i lud...dok s druge strane ih privlaci sve to na neki karnalni nacin.
Samo cu reci ovo...ako si fin, cura te nikad nece prevariti sa drugim finim, vec uvijek s nekim bad boy-om, s kojim zna da nema buducnosti ili bilo sta. Zatim, ako si djubre prema njoj, cura te nikad nece prevariti tacka
je li iko gledao Forgetting Sarah Marshall?
1. dobri momci
2. losi momci
3. ekscentricni momci, koji furaju svoj film
Mislim da se zene najvise loze na ove pod 3. jer jedini imaju vlastiti stav o zivotnim pitanjima, a da se ne radi o TV, Mens Health, portal, zuta stampa stavovima. Imam prijatelja koji je takav, ono dobar je ko hljeb, ali ako mu neko stane na zulj dozivi uzivo transformaciju u momka iz kategorije 2. sto najcesce sokira prisutne koji nisu navikli na to. Opet kad zavoli nekog onda je momak iz kategorije 1. Ovo govorim iz licnog iskustva, jer sam ja uvijek lose prolazio posto sam u kategoriji 1, raja iz kategorije 2 je samo kratkorocno profitirala, ali dugorocno dozivljavala debakle, dok je taj jaran uvijek profitirao.
- psydelija
#82 Re: hmm sta ja znam.
plesni je za dupence, cisto da zna da si tu... 
- madFlava
#83 Re: hmm sta ja znam.
eh' pade mi kamen sa srca,
najvise sam se pronasao pod stavkom broj 3
znaci bice od mene nesto 
-
TheGodfather001
#84 Re: hmm sta ja znam.
Potpis k'o kuca. Zene najvise vole muskarce koji imaju svoj CILJ! I o tom cilju non stop razmisljaju, ali na neki nacin i djevojku/zenu ukljuce. Tako muskima ne predstavlja djevojka prepreku, dok zena hrani svoj ego samim tim sto je ona dio plana i, dugorocnije, dio nekog konacnog cilja sa obostranim zadovoljstvom i uspjehom.dormeo wrote:Pepermintu, ima vise od ove dvije kategorije:PeppermintSA wrote:Ja to ovako vidim: Postoje dva tipa muskaraca u zenskim zivotima -
1) momci koji su dobri prema njima, fini, umjesni i skojima mogu izgraditi finu, zdravu i sretnu vezu. Njeni roditelji najcesce veoma rano upoznaju muskarce koji spadaju u ovu kategoriju, a ako je mladja, dopustaju joj da ostane i duze u gradu nego sto bi inace, jer imaju povjerenje u XY momka ove kategorije - prijatelji, prijateljice, rodbina...svi su upoznati s njim i nijhovom veze. Sve ide mnogo sporije, kada je rijec o upoznavanju - Naime, ona najcesce plasira svog predstavnika, a ne sebe: Dakle, sto bi se reklo, uljudna, cedna mamina i tatina princeza. Mic po mic, kafice, izlasci, pije kolu kad s njim izadje itd. Mnogo dopustaju sebi, sto se tice tog momka, jer se stvori osjecaj da ce on uvijek biti tu, i da je ''sigurica''.
2) momci koji su djubrad...cesto prve ljubavi - poznati bad boy sindrom. Postaju sizofrene, tj. i htjele bi s njima, ali i ne bi...s jedne strane imaju finog, uljudnog, romanticnog momka, ali s druge strane ih veoma privlaci taj neki. S jedne strane im se gadi to sto je djubre, sto je neodgovoran, pomalo i lud...dok s druge strane ih privlaci sve to na neki karnalni nacin.
Samo cu reci ovo...ako si fin, cura te nikad nece prevariti sa drugim finim, vec uvijek s nekim bad boy-om, s kojim zna da nema buducnosti ili bilo sta. Zatim, ako si djubre prema njoj, cura te nikad nece prevariti tacka
je li iko gledao Forgetting Sarah Marshall?
1. dobri momci
2. losi momci
3. ekscentricni momci, koji furaju svoj film
Mislim da se zene najvise loze na ove pod 3. jer jedini imaju vlastiti stav o zivotnim pitanjima, a da se ne radi o TV, Mens Health, portal, zuta stampa stavovima. Imam prijatelja koji je takav, ono dobar je ko hljeb, ali ako mu neko stane na zulj dozivi uzivo transformaciju u momka iz kategorije 2. sto najcesce sokira prisutne koji nisu navikli na to. Opet kad zavoli nekog onda je momak iz kategorije 1. Ovo govorim iz licnog iskustva, jer sam ja uvijek lose prolazio posto sam u kategoriji 1, raja iz kategorije 2 je samo kratkorocno profitirala, ali dugorocno dozivljavala debakle, dok je taj jaran uvijek profitirao.
Losi momci-dobri momci-sve je to u par grama, i dobri momci nekad znaju "poluditi", a i losi momci znaju se "podobriti", to isto vazi i za zene.
- _tulumba_
#85 Re: hmm sta ja znam.
Gledao se film znaci sa J. Aniston, jucer popodne RTL men'š'činipsydelija wrote:plesni je za dupence, cisto da zna da si tu...
- ljubav_aha
#86 Re: hmm sta ja znam.
dobra glumaCekuta wrote:Kako je reagovala? Gledala me i nije mogla vjerovati da sam joj to rekao da nezelim vise s njom nista pa cak ni
prijateljstvo,djevojka se odjednom rasplakala i govorila kako vise nece ni skim osim sa mnom da ima nesto i da
se kaje zato sto je radila te neke Kixove ali sam ja ostao hladan na te njezine rijeci,salje mi vec 11-tu poruku ali nisam htjeo da odgovorim,neka se zapita sad da li se isplatilo
- ljubav_aha
#87 Re: hmm sta ja znam.
TheGodfather001 wrote:
Potpis k'o kuca. Zene najvise vole muskarce koji imaju svoj CILJ! I o tom cilju non stop razmisljaju, ali na neki nacin i djevojku/zenu ukljuce. Tako muskima ne predstavlja djevojka prepreku, dok zena hrani svoj ego samim tim sto je ona dio plana i, dugorocnije, dio nekog konacnog cilja sa obostranim zadovoljstvom i uspjehom.
- dormeo
#88 Re: hmm sta ja znam.
Cekuta wrote:Upravo sam sad s njom bio i rekao sam joj da nezelim vise nista s njom i da se kajem sto sam je uopste upoznao,ko joj jebe mater.Jedna se otegla druga se proteglanije mi svjededno ali bolje sad zavrsiti to sranje nego kasnije. . .
- Kinaski
#89 Re: hmm sta ja znam.
Sa naucnog stanovista gledano , ova tvoja teorija ne objasnjava kako dolazi do uspostavljanja braka ?JBL wrote:I do problem dodje kad traze jedno a dobiju drugo tj. glume da hoces iako u biti zele drugo. Obicno i kad dobiju drugo zele ono prvo. Sto je najgore to rade zbog okoline. Prije svega kolegica Sto "bolji" je frajer "bolja" sam riba. Jos ako frajera moze propisno zajebati onda je extra riba. Ali sto "bolji" je frajer od nje se ocekuje vise sto obicno nemoze ispuniti i onda ego tone a zensko se vrti u krugu. Pronalaze one za koje znaju nisu frajeri za njih ali dovoljno dobri da ego naraste za lov na frajera. Obicno neuspjesnog ali eto.PeppermintSA wrote:Ja to ovako vidim: Postoje dva tipa muskaraca u zenskim zivotima
Ili kad zensko ulovi frajera ili prvi koji naleti kad otkuca bioloski sat
-
GOLFER
#90 Re: hmm sta ja znam.
Cekuta wrote:Prijatelji moji,upoznao sam djevojku prije jedno 2-3 mjeseca i jako mi se svidja.Medjutim ona je izasla iz veze s nekim kretenom kad smo se upoznali i kaze mi kao da sam ja nesto najbolje sto joj se desilo u zivotu itd.
Skoro sam primjetio kad smo izasli da s njim sms-a i pricala mi je kako ga je voljela i da nemoze vjerovati kako se
on ponasao prema njoj a ona mu pruzila sve u zivotu i kako je to boli (tipicna sranja).Ali pricestilo se to njihovo dopisivanje i ponekad se osjecam ko debil kad samo stojim kraj nje a ona pise s njim.Sta vi mislite o tome?
i neko fakat vjeruje u ovo
Vidjeli se 2,5 puta i ni manje ni vise nego najbolje u zivotu
- krompir i riza
#92 Re: hmm sta ja znam.
Cekuta wrote:Ma nisam ja to machoo odradio nego kulturno s porukom da shvati sta je izgubila i da li joj se isplatilo,a to ce najbolje skontati kad se uhvati nekog kretena koji ce je muziti i praviti budalom na svakom koraku.A ja imam svoj princip da sto pljunem vise nikad nelizem tako da je to moja odluka bila a ne neki nafur sa foruma
Kako te mogla gledati kad reče da si joj poslao poruku?Cekuta je napisao/la:
Kako je reagovala? Gledala me i nije mogla vjerovati da sam joj to rekao da nezelim vise s njom nista pa cak ni
prijateljstvo,djevojka se odjednom rasplakala i govorila kako vise nece ni skim osim sa mnom da ima nesto i da
se kaje zato sto je radila te neke Kixove ali sam ja ostao hladan na te njezine rijeci,salje mi vec 11-tu poruku ali nisam htjeo da odgovorim,neka se zapita sad da li se isplatilo
-
1906
#93 Re: hmm sta ja znam.
krompir i riza wrote:Cekuta wrote:Ma nisam ja to machoo odradio nego kulturno s porukom da shvati sta je izgubila i da li joj se isplatilo,a to ce najbolje skontati kad se uhvati nekog kretena koji ce je muziti i praviti budalom na svakom koraku.A ja imam svoj princip da sto pljunem vise nikad nelizem tako da je to moja odluka bila a ne neki nafur sa forumaKako te mogla gledati kad reče da si joj poslao poruku?Cekuta je napisao/la:
Kako je reagovala? Gledala me i nije mogla vjerovati da sam joj to rekao da nezelim vise s njom nista pa cak ni
to sam i ja prvi put pomislila
i onda dva put procitam
moze biti poruka u smislu - "porucujem ti"
tj dajem ti do znanja
- Pitarrr82
#94 Re: hmm sta ja znam.
Cekuta wrote:Prijatelji moji,upoznao sam djevojku prije jedno 2-3 mjeseca i jako mi se svidja.Medjutim ona je izasla iz veze s nekim kretenom kad smo se upoznali i kaze mi kao da sam ja nesto najbolje sto joj se desilo u zivotu itd.
Skoro sam primjetio kad smo izasli da s njim sms-a i pricala mi je kako ga je voljela i da nemoze vjerovati kako se
on ponasao prema njoj a ona mu pruzila sve u zivotu i kako je to boli (tipicna sranja).Ali pricestilo se to njihovo dopisivanje i ponekad se osjecam ko debil kad samo stojim kraj nje a ona pise s njim.Sta vi mislite o tome?
Zavrsi to odmah, najgore su te sto vole da se ponasas kao smece prema njima mada cak ni one to ne priznaju a vole ga ko hljeb
- Mannequin
#95 Re: hmm sta ja znam.
E ovo i mene mucikrompir i riza wrote:Cekuta wrote:Ma nisam ja to machoo odradio nego kulturno s porukom da shvati sta je izgubila i da li joj se isplatilo,a to ce najbolje skontati kad se uhvati nekog kretena koji ce je muziti i praviti budalom na svakom koraku.A ja imam svoj princip da sto pljunem vise nikad nelizem tako da je to moja odluka bila a ne neki nafur sa forumaKako te mogla gledati kad reče da si joj poslao poruku?Cekuta je napisao/la:
- male_okice
#96 Re: hmm sta ja znam.
ovdje ima vise varijabli...ali mislim da prvenstveno oboje ste usli u nesto sa drugacijim ocekivanjima: ti si htio vezu ona da preboli bivseg i ubjedi sebe da nisu svi muski pokvareniJBL wrote:Ma znam... zadnja rupa u sviralu i bira jer joj se cini da sad moze... Sta misli tako postici mi nije bas jasno jer ni nova ljubav nije "princ na bijelom konju" ali zensko ....FreeSol wrote:Haveru moj, ti si tu alternativa. Zamisli sta radi dok je sama
-
Cekuta
#97 Re: hmm sta ja znam.
Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.Kod mene je bilo par slucajeva da mi se dopala neka djevojka i da mi se poslije ogadila kroz te izlaske,jer imam osjecaj da svaka misli eh sad sam singel i mogu raditi sta hocu i onda se kao iz neke osvete uhvate par kretena i na taj nacin izgubi ugled pristojne djevojke.Barem ja to tako gledam 
- moonlight7
#98 Re: hmm sta ja znam.
tad ni ne razmišljaju vjeruj...nego to od mukeCekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.Kod mene je bilo par slucajeva da mi se dopala neka djevojka i da mi se poslije ogadila kroz te izlaske,jer imam osjecaj da svaka misli eh sad sam singel i mogu raditi sta hocu i onda se kao iz neke osvete uhvate par kretena i na taj nacin izgubi ugled pristojne djevojke.Barem ja to tako gledam
- pustopoljina
#99 Re: hmm sta ja znam.
moonlight7 wrote:tad ni ne razmišljaju vjeruj...nego to od mukeCekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.Kod mene je bilo par slucajeva da mi se dopala neka djevojka i da mi se poslije ogadila kroz te izlaske,jer imam osjecaj da svaka misli eh sad sam singel i mogu raditi sta hocu i onda se kao iz neke osvete uhvate par kretena i na taj nacin izgubi ugled pristojne djevojke.Barem ja to tako gledam
iz prve ruke...
sigurno se ne slavi sto si single, kad nisi ti taj koji je raskinuo. sigurno ti nije ni do par kretena, a jos manje do fakin' ugleda pristojne djevojke
izlazis da ne sjedis kuci, izlazis da ga ne zovnes, izlazis da pricas bilo sta, sa bilo kim- samo da sati, a sa tim i dani, brze prodju. ako zabrijes sa nekim- nebitan je skroz. bitno je da te jos neko hoce, kad te bivsi nece. ako pocnes nesto...neko vidjanje...onda samo zato sto je sa njim fino, sto te od njega glava ne boli i imas nekog drugog da mislis o njemu, a samim tim manje o bivsem.
sto je najgore i taj nebitni te moze izlevatiti, pa ti udari na ego...ali to je nista u usporedbi sa onim sto te stvarno boli.
kad nadjes nekoga ko je u istoj situaciji, kao i ti- sve pet.
i opet hoces da zovnes, da ispravis krivu drinu, opet kontas mozda samo da sam rekla ovo...ono...ali je lakse izdrzati i ne praviti od sebe budalu, kad imas nekog drugog da ubijes vrijeme.
sta ti radis kad te cura ostavi, a tebi je puno znacila?
pises dnevnik? ides u crkvu? sta ti radis?
- mrtva kokoš
#100 Re: hmm sta ja znam.
Cekuta ti si dobar momak, trazi sebi slicnu dok je ne nadjes, nemoj vrijeme trositi na neizivljene bitcarke...Cekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.Kod mene je bilo par slucajeva da mi se dopala neka djevojka i da mi se poslije ogadila kroz te izlaske,jer imam osjecaj da svaka misli eh sad sam singel i mogu raditi sta hocu i onda se kao iz neke osvete uhvate par kretena i na taj nacin izgubi ugled pristojne djevojke.Barem ja to tako gledam