Da li biste živjeli kod punice?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladacoko

#76 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by ladacoko »

ne
Ridjobrki

#77 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Ridjobrki »

Zoya wrote:Moj komsija je svoju punicu prihvatio super. Zivi punica sa njima vec 5 godina, ali je ono zena ko bi svaku za majku pozelio, dakle zena koja se nikad ne mijesa ni u sta, koja ne staje samo na stranu svoje kcerke, strasno realna zena i ako je ikad izbace ja cu je uzeti, a moj taj neki kukavac neka trpi dvije punice :D
Nemoj Zoyo oftopičit. :D :D :D

Otvori temu Da li biste udomili punicu - to je već potpuno druga priča. Jedno je akt humanizma i renesanse a drugo akt odricanja ličnog digniteta, integriteta kao i ljudskih prava i sloboda.
Zoya

#78 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Zoya »

Ridjobrki wrote:
Zoya wrote:Moj komsija je svoju punicu prihvatio super. Zivi punica sa njima vec 5 godina, ali je ono zena ko bi svaku za majku pozelio, dakle zena koja se nikad ne mijesa ni u sta, koja ne staje samo na stranu svoje kcerke, strasno realna zena i ako je ikad izbace ja cu je uzeti, a moj taj neki kukavac neka trpi dvije punice :D

Otvori temu Da li biste udomili punicu - to je već potpuno druga priča. Jedno je akt humanizma i renesanse a drugo akt odricanja ličnog digniteta, integriteta kao i ljudskih prava i sloboda.
Ima i ovaj sve to :lol: cak slobodu govora :P
Na kakve ste vi zmijurine nailazili ... :roll:
Ridjobrki

#79 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Ridjobrki »

Zoya wrote:
Ridjobrki wrote:

Ima i ovaj sve to :lol: cak slobodu govora :P
Na kakve ste vi zmijurine nailazili ... :roll:
Pa nećemo se razbacivati komplimentima... Zvečarke bar upozore. :lol: :lol: :lol:

Ima taj ali je u svojoj kući. Suverena, nezavisna, pluralistička i demokratska njegova lična kuća. Autokratske monarhije su totalno druga priča... :-D :-D :-D
Zoya

#80 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Zoya »

Pa bio je on i u kuci jos dok mu je punac bio ziv, dakle oni su samo tako nastavili :)
Ridjobrki

#81 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Ridjobrki »

Zoya wrote:Pa bio je on i u kuci jos dok mu je punac bio ziv, dakle oni su samo tako nastavili :)
Znači da nas obmanjuješ, Zoyo! :lol: :lol: :lol:

Neka, fino je to ko se tako slaže. To je idealna varijanta i to treba snimiti i pokazivati, to izumire, to je rijetko, takva punica je kao Himalajski snježni čovjek!

:-D
no_crnjak

#82 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by no_crnjak »

zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
Zoya

#83 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Zoya »

Ridjobrki wrote:
Zoya wrote:Pa bio je on i u kuci jos dok mu je punac bio ziv, dakle oni su samo tako nastavili :)
Znači da nas obmanjuješ, Zoyo! :lol: :lol: :lol:

Neka, fino je to ko se tako slaže. To je idealna varijanta i to treba snimiti i pokazivati, to izumire, to je rijetko, takva punica je kao Himalajski snježni čovjek!

:-D
Fino jasta. I koja je razlika kad zene zive sa svekrvom i svekrom, a koja kad vi sa punicom i puncem?

Evo vidis kako crnjak to fino :)
no_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
dječak sa šibicama

#84 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by dječak sa šibicama »

Mudrost kaze, ako ozenis zmijetinu, ne pada jabuka daleko od stabla.

Ako je zena dobrica, pa majka joj stara, na nekog je povukla gene... jedino ostaje nada da je na mamu.

Sa puncem je lako, piva, utakmica, osim ako nije neki ters.
Ridjobrki

#85 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Ridjobrki »

no_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
Samo u slučaju kada se od tebe očekuje da voliš njenu majku više od sopstvene majke a istodobno te njena majka handri više nego što ti handriš njenu kćerku. Složeno je to ali i nije tako kako se čini...
no_crnjak

#86 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by no_crnjak »

Ridjobrki wrote:
Samo u slučaju kada se od tebe očekuje da voliš njenu majku više od sopstvene majke a istodobno te njena majka handri više nego što ti handriš njenu kćerku. Složeno je to ali i nije tako kako se čini...

djecak sa sibicama ti je objasnio...nece kruska ispod jabuke...a ko ocekuje da volis tudju majku vise od svoje ?!
Ridjobrki

#87 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Ridjobrki »

no_crnjak wrote:
Ridjobrki wrote:

djecak sa sibicama ti je objasnio...nece kruska ispod jabuke...a ko ocekuje da volis tudju majku vise od svoje ?!
Brate - toplo ti želim da čitav život ostaneš u tom neznanju i samo na ovo reci amin ja rabbi! :-D :-D :-D
no_crnjak

#88 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by no_crnjak »

ako ja ocekujem da volis vise moju mater nego svoju,ja sam bas budala...sto znaci...ako su tvoje to ocekivala...dobro si ziv ikako
HAVANA

#89 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by HAVANA »

dječak sa šibicama wrote:Mudrost kaze, ako ozenis zmijetinu, ne pada jabuka daleko od stabla.

Ako je zena dobrica, pa majka joj stara, na nekog je povukla gene... jedino ostaje nada da je na mamu.

Sa puncem je lako, piva, utakmica, osim ako nije neki ters.

E sto sam ja imo punca :-D :( genijalac...pravi lik iz džamonjinih priča ovog asfalta...
Ridjobrki

#90 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Ridjobrki »

no_crnjak wrote:ako ja ocekujem da volis vise moju mater nego svoju,ja sam bas budala...sto znaci...ako su tvoje to ocekivala...dobro si ziv ikako
Nemoj sad to na nas dvojicu primjenjivati, znaš kakav je svijet na forumu i svašta odmah pomisli. :lol: :lol: :lol:

Ja rekoh na prethodnoj stranici, šta sam ja preživio Bear Grylls ne bi. 8-)
slobodni armirach

#91 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by slobodni armirach »

kod punice?, :D :D :D JOK Valahi

to znaci da bi zetu uvijek cipele bile ispred praga,.....o izuzetcima necemo sada :-D
no_crnjak

#92 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by no_crnjak »

Ridjobrki wrote:
no_crnjak wrote:ako ja ocekujem da volis vise moju mater nego svoju,ja sam bas budala...sto znaci...ako su tvoje to ocekivala...dobro si ziv ikako
Nemoj sad to na nas dvojicu primjenjivati, znaš kakav je svijet na forumu i svašta odmah pomisli. :lol: :lol: :lol:

svi nesto prezive,samo kazem..sto da ne...fora je slozenija,zena cim pregura petobu...znas kako je,zivim sa majkom,pa mi nekad ide na zivce..klimaks i ti folovi...al opet,ne moze biti tolika zmija,zvecarka ili sta vec...a da se to ne odrazi na njenoj kcerki tj tvojoj zeni...znaci bio si slijep,ili mozda pod sihirima...al to je vec za podforum religija xD
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#93 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by pape »

HAVANA wrote:Divi punice sto je uzela vic previse k srcu. :lol:
Usao Mujo u birtiju i odmah sa vrata zove turu za svu raju. Pita ga Suljo, ...

- "Sta je jarane, da nisi iskopo kakvu saharu sa dukatima?
- "Ma jok ba, ... otpratio punicu na voz, ode kuci."
- "A sto si to sav crn i masan po odjeci i licu?"
- "Ma, ... ljubio i grlio lokomotivu.''

:lol:
Ridjobrki

#94 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Ridjobrki »

no_crnjak wrote:
Ridjobrki wrote:

svi nesto prezive,samo kazem..sto da ne...fora je slozenija,zena cim pregura petobu...znas kako je,zivim sa majkom,pa mi nekad ide na zivce..klimaks i ti folovi...al opet,ne moze biti tolika zmija,zvecarka ili sta vec...a da se to ne odrazi na njenoj kcerki tj tvojoj zeni...znaci bio si slijep,ili mozda pod sihirima...al to je vec za podforum religija xD
Glup bi bilo najbliže istini :D :D :D ali bilo-prošlo, novi dan-nova nafaka. Nisam ja htio remetiti idilu svojih Amazonki - neka ih, 'vako je najljepše svima.

:wink:
PalaSa Marsa

#95 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by PalaSa Marsa »

Ma :kiss: :-D

Meni ovo vec' ima logike.
slobodni armirach

#96 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by slobodni armirach »

mada nikad se nezna kad ce se zaratit :D
automatic

#97 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by automatic »

odgovor na pitanje:

naravno da bih rado živio kod punice ukoliko je žena na svom mjestu - normalna, kulturna i pametna, bez konstantnog odmjeravanja i ocjenjivanja, pričanja iza leđa, mahalanja, prepričavanja i nepotrebnog šupljiranja o svemu što čovjeka i zanima i ne zanima, dosađivanja, određivanja, nametanja, naređivanja, neprestalnog kvocanja i smaranja na 1001 način... :D
Last edited by automatic on 15/09/2011 17:28, edited 1 time in total.
no_crnjak

#98 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by no_crnjak »

PalaSa Marsa wrote:
Ma :kiss: :-D

Meni ovo vec' ima logike.

jes da nije tema...znaci bolje zivjeti sam sa suprugom...normalno,bolje nego i sa svojom majkom,ili njenom i sl...al sad da je ta zena zmija...tu vec nest ne stima....logika sto ti rece xD
dječak sa šibicama

#99 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by dječak sa šibicama »

Ali zaniumljivo je ovo, svi koji su zivjeli sa punicom neki vremenski period, da li namjerno ili instiktivno, kazu: prezivio sam.

Ima to svoju... tezinu :D
Zoya

#100 Re: Da li biste živjeli kod punice?

Post by Zoya »

I sta rekoste, u cemu je razlika kad mlada zivi sa svekrom i svekrvom i muz sa puncem i punicom?
Post Reply