Da li biste živjeli kod punice?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladacoko
- Ridjobrki
#77 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Nemoj Zoyo oftopičit.Zoya wrote:Moj komsija je svoju punicu prihvatio super. Zivi punica sa njima vec 5 godina, ali je ono zena ko bi svaku za majku pozelio, dakle zena koja se nikad ne mijesa ni u sta, koja ne staje samo na stranu svoje kcerke, strasno realna zena i ako je ikad izbace ja cu je uzeti, a moj taj neki kukavac neka trpi dvije punice
Otvori temu Da li biste udomili punicu - to je već potpuno druga priča. Jedno je akt humanizma i renesanse a drugo akt odricanja ličnog digniteta, integriteta kao i ljudskih prava i sloboda.
-
Zoya
#78 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ima i ovaj sve toRidjobrki wrote:Nemoj Zoyo oftopičit.Zoya wrote:Moj komsija je svoju punicu prihvatio super. Zivi punica sa njima vec 5 godina, ali je ono zena ko bi svaku za majku pozelio, dakle zena koja se nikad ne mijesa ni u sta, koja ne staje samo na stranu svoje kcerke, strasno realna zena i ako je ikad izbace ja cu je uzeti, a moj taj neki kukavac neka trpi dvije punice![]()
![]()
![]()
Otvori temu Da li biste udomili punicu - to je već potpuno druga priča. Jedno je akt humanizma i renesanse a drugo akt odricanja ličnog digniteta, integriteta kao i ljudskih prava i sloboda.
Na kakve ste vi zmijurine nailazili ...
- Ridjobrki
#79 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Pa nećemo se razbacivati komplimentima... Zvečarke bar upozore.Zoya wrote:Ima i ovaj sve toRidjobrki wrote:Nemoj Zoyo oftopičit.Zoya wrote:Moj komsija je svoju punicu prihvatio super. Zivi punica sa njima vec 5 godina, ali je ono zena ko bi svaku za majku pozelio, dakle zena koja se nikad ne mijesa ni u sta, koja ne staje samo na stranu svoje kcerke, strasno realna zena i ako je ikad izbace ja cu je uzeti, a moj taj neki kukavac neka trpi dvije punice![]()
![]()
![]()
Otvori temu Da li biste udomili punicu - to je već potpuno druga priča. Jedno je akt humanizma i renesanse a drugo akt odricanja ličnog digniteta, integriteta kao i ljudskih prava i sloboda.cak slobodu govora
Na kakve ste vi zmijurine nailazili ...
Ima taj ali je u svojoj kući. Suverena, nezavisna, pluralistička i demokratska njegova lična kuća. Autokratske monarhije su totalno druga priča...
-
Zoya
#80 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Pa bio je on i u kuci jos dok mu je punac bio ziv, dakle oni su samo tako nastavili 
- Ridjobrki
#81 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Znači da nas obmanjuješ, Zoyo!Zoya wrote:Pa bio je on i u kuci jos dok mu je punac bio ziv, dakle oni su samo tako nastavili
Neka, fino je to ko se tako slaže. To je idealna varijanta i to treba snimiti i pokazivati, to izumire, to je rijetko, takva punica je kao Himalajski snježni čovjek!
- no_crnjak
#82 Re: Da li biste živjeli kod punice?
zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
-
Zoya
#83 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Fino jasta. I koja je razlika kad zene zive sa svekrvom i svekrom, a koja kad vi sa punicom i puncem?Ridjobrki wrote:Znači da nas obmanjuješ, Zoyo!Zoya wrote:Pa bio je on i u kuci jos dok mu je punac bio ziv, dakle oni su samo tako nastavili![]()
![]()
![]()
Neka, fino je to ko se tako slaže. To je idealna varijanta i to treba snimiti i pokazivati, to izumire, to je rijetko, takva punica je kao Himalajski snježni čovjek!
Evo vidis kako crnjak to fino
no_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
- dječak sa šibicama
#84 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Mudrost kaze, ako ozenis zmijetinu, ne pada jabuka daleko od stabla.
Ako je zena dobrica, pa majka joj stara, na nekog je povukla gene... jedino ostaje nada da je na mamu.
Sa puncem je lako, piva, utakmica, osim ako nije neki ters.
Ako je zena dobrica, pa majka joj stara, na nekog je povukla gene... jedino ostaje nada da je na mamu.
- Ridjobrki
#85 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Samo u slučaju kada se od tebe očekuje da voliš njenu majku više od sopstvene majke a istodobno te njena majka handri više nego što ti handriš njenu kćerku. Složeno je to ali i nije tako kako se čini...no_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
- no_crnjak
#86 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ridjobrki wrote:Samo u slučaju kada se od tebe očekuje da voliš njenu majku više od sopstvene majke a istodobno te njena majka handri više nego što ti handriš njenu kćerku. Složeno je to ali i nije tako kako se čini...no_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
djecak sa sibicama ti je objasnio...nece kruska ispod jabuke...a ko ocekuje da volis tudju majku vise od svoje ?!
- Ridjobrki
#87 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Brate - toplo ti želim da čitav život ostaneš u tom neznanju i samo na ovo reci amin ja rabbi!no_crnjak wrote:Ridjobrki wrote:Samo u slučaju kada se od tebe očekuje da voliš njenu majku više od sopstvene majke a istodobno te njena majka handri više nego što ti handriš njenu kćerku. Složeno je to ali i nije tako kako se čini...no_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
djecak sa sibicama ti je objasnio...nece kruska ispod jabuke...a ko ocekuje da volis tudju majku vise od svoje ?!
- no_crnjak
#88 Re: Da li biste živjeli kod punice?
ako ja ocekujem da volis vise moju mater nego svoju,ja sam bas budala...sto znaci...ako su tvoje to ocekivala...dobro si ziv ikako
- HAVANA
#89 Re: Da li biste živjeli kod punice?
dječak sa šibicama wrote:Mudrost kaze, ako ozenis zmijetinu, ne pada jabuka daleko od stabla.
E sto sam ja imo punca
- Ridjobrki
#90 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Nemoj sad to na nas dvojicu primjenjivati, znaš kakav je svijet na forumu i svašta odmah pomisli.no_crnjak wrote:ako ja ocekujem da volis vise moju mater nego svoju,ja sam bas budala...sto znaci...ako su tvoje to ocekivala...dobro si ziv ikako
Ja rekoh na prethodnoj stranici, šta sam ja preživio Bear Grylls ne bi.
- slobodni armirach
#91 Re: Da li biste živjeli kod punice?
kod punice?,
JOK Valahi
to znaci da bi zetu uvijek cipele bile ispred praga,.....o izuzetcima necemo sada
to znaci da bi zetu uvijek cipele bile ispred praga,.....o izuzetcima necemo sada
- no_crnjak
#92 Re: Da li biste živjeli kod punice?
svi nesto prezive,samo kazem..sto da ne...fora je slozenija,zena cim pregura petobu...znas kako je,zivim sa majkom,pa mi nekad ide na zivce..klimaks i ti folovi...al opet,ne moze biti tolika zmija,zvecarka ili sta vec...a da se to ne odrazi na njenoj kcerki tj tvojoj zeni...znaci bio si slijep,ili mozda pod sihirima...al to je vec za podforum religija xDRidjobrki wrote:Nemoj sad to na nas dvojicu primjenjivati, znaš kakav je svijet na forumu i svašta odmah pomisli.no_crnjak wrote:ako ja ocekujem da volis vise moju mater nego svoju,ja sam bas budala...sto znaci...ako su tvoje to ocekivala...dobro si ziv ikako![]()
![]()
![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#93 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Usao Mujo u birtiju i odmah sa vrata zove turu za svu raju. Pita ga Suljo, ...HAVANA wrote:Divi punice sto je uzela vic previse k srcu.
- "Sta je jarane, da nisi iskopo kakvu saharu sa dukatima?
- "Ma jok ba, ... otpratio punicu na voz, ode kuci."
- "A sto si to sav crn i masan po odjeci i licu?"
- "Ma, ... ljubio i grlio lokomotivu.''
- Ridjobrki
#94 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Glup bi bilo najbliže istinino_crnjak wrote:svi nesto prezive,samo kazem..sto da ne...fora je slozenija,zena cim pregura petobu...znas kako je,zivim sa majkom,pa mi nekad ide na zivce..klimaks i ti folovi...al opet,ne moze biti tolika zmija,zvecarka ili sta vec...a da se to ne odrazi na njenoj kcerki tj tvojoj zeni...znaci bio si slijep,ili mozda pod sihirima...al to je vec za podforum religija xDRidjobrki wrote:Nemoj sad to na nas dvojicu primjenjivati, znaš kakav je svijet na forumu i svašta odmah pomisli.no_crnjak wrote:ako ja ocekujem da volis vise moju mater nego svoju,ja sam bas budala...sto znaci...ako su tvoje to ocekivala...dobro si ziv ikako![]()
![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#95 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Mano_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
Meni ovo vec' ima logike.
- slobodni armirach
#96 Re: Da li biste živjeli kod punice?
mada nikad se nezna kad ce se zaratit 
- automatic
#97 Re: Da li biste živjeli kod punice?
odgovor na pitanje:
naravno da bih rado živio kod punice ukoliko je žena na svom mjestu - normalna, kulturna i pametna, bez konstantnog odmjeravanja i ocjenjivanja, pričanja iza leđa, mahalanja, prepričavanja i nepotrebnog šupljiranja o svemu što čovjeka i zanima i ne zanima, dosađivanja, određivanja, nametanja, naređivanja, neprestalnog kvocanja i smaranja na 1001 način...
naravno da bih rado živio kod punice ukoliko je žena na svom mjestu - normalna, kulturna i pametna, bez konstantnog odmjeravanja i ocjenjivanja, pričanja iza leđa, mahalanja, prepričavanja i nepotrebnog šupljiranja o svemu što čovjeka i zanima i ne zanima, dosađivanja, određivanja, nametanja, naređivanja, neprestalnog kvocanja i smaranja na 1001 način...
Last edited by automatic on 15/09/2011 17:28, edited 1 time in total.
- no_crnjak
#98 Re: Da li biste živjeli kod punice?
PalaSa Marsa wrote:Mano_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!![]()
![]()
Meni ovo vec' ima logike.
jes da nije tema...znaci bolje zivjeti sam sa suprugom...normalno,bolje nego i sa svojom majkom,ili njenom i sl...al sad da je ta zena zmija...tu vec nest ne stima....logika sto ti rece xD
- dječak sa šibicama
#99 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ali zaniumljivo je ovo, svi koji su zivjeli sa punicom neki vremenski period, da li namjerno ili instiktivno, kazu: prezivio sam.
Ima to svoju... tezinu
Ima to svoju... tezinu
-
Zoya
#100 Re: Da li biste živjeli kod punice?
I sta rekoste, u cemu je razlika kad mlada zivi sa svekrom i svekrvom i muz sa puncem i punicom?