šta kad te zovne imenom druge žene

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hocunecu

#76 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by hocunecu »

jasta, ko je vidio sa raspustenicom graditi buducnost,cccccc :oops:

djevojcice plavooka carapa te dobro savjetovala, ne odlucuj na brzinu daj vremena i sebi i njemu
ako si mu bitna potrudit ce se, ako petlja s njom vjerovatno ce ovu situaciju iskoristiti da se razidjete
svakako, on je na potezu :)
SundanceKid

#77 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by SundanceKid »

Ha tudje ime se govori iz navike. Kad se covjek iznervira, mozak takve emocije veze za odredjene osobe, onda se nekad desi da stihijski izgovoris ime osobe za koju najvise vezes takva stanja. Tu se dakle radi manje vise o nekoj navici. Eh sad, ako mu je to bivsa, to je vjerovatno sasvim ok, ali ako se radi o prijateljici...eh to vec nije ok... :-?
Curve

#78 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by Curve »

malaplavooka wrote:P.S. I DALJE NE ZOVE
pa rekao sam ja, on coolira nece da zove, ti isto cooliras pustas njega on prvi, i sto se moglo spasit ode u pm :x
ibizza

#79 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by ibizza »

malaplavooka wrote:I to dva puta. :(
U žučnoj svađi koja je započela zbog nekih naoko nebitnih stvari iskristališu se neke male sitne laži koje mu ja kao i svako "normalno žensko" stresem u facu. Nakon toga on mene zovne tuđim imenom.I da stvar bude gora još kaže : xxxxx volim te ko boga!Ja u šoku...zanijemila..ne mogu da progovorim..spustim mu slušalicu.
Da sve ne ostane na tome on meni lijepo kaže da nije to rekao i još me ubjeđuje.Kontam lapsus...kontam huja...kontam : ko ti je ta %%%%% ti sve!!!!!
Ne razgovaramo od juče,vrtim telefon po rukama, volim ga ali kao da sam svjesna da ljubav nekad nije dovoljna. Koja glupa rečenica i koliko sam joj se puta smijala ali kako je život neprdvidiv, pa nas uvijek sustigne i pokaže da ne treba nikad reći nikad! A ja se sad pitam šta dalje, kako, :( ....Kako opet vjerovati???????Njemu, bilo kome...
Pokupim ja jednu curicu i hajd,da je otpratim kuci...I treba da predjemo ulicu,ja joj kazem sacekaj XXXX(totalno drugo ime)...kaze ona,kako si me zovnuo? :-) Ma joj reko,izvini,danas sa jaranicom pricao sat vremena,i nest mi to njeno ime uslo u glavu...i hajd,malo se ona naljuti,al OK...i predjemo ulicu,nastavimo nekih 20 metara dalje,ja opet isto ime... :lol: :lol: :lol: I naravno,opratio je kuci,a ja svojoj nisam ni dosao vec doio NOGU :lol: :lol:
Cholina_Lokica

#80 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by Cholina_Lokica »

Bas ce se stvari rijesiti tjeranjem inata
Pitarrr82

#81 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by Pitarrr82 »

ibizza wrote:
malaplavooka wrote:I to dva puta. :(
U žučnoj svađi koja je započela zbog nekih naoko nebitnih stvari iskristališu se neke male sitne laži koje mu ja kao i svako "normalno žensko" stresem u facu. Nakon toga on mene zovne tuđim imenom.I da stvar bude gora još kaže : xxxxx volim te ko boga!Ja u šoku...zanijemila..ne mogu da progovorim..spustim mu slušalicu.
Da sve ne ostane na tome on meni lijepo kaže da nije to rekao i još me ubjeđuje.Kontam lapsus...kontam huja...kontam : ko ti je ta %%%%% ti sve!!!!!
Ne razgovaramo od juče,vrtim telefon po rukama, volim ga ali kao da sam svjesna da ljubav nekad nije dovoljna. Koja glupa rečenica i koliko sam joj se puta smijala ali kako je život neprdvidiv, pa nas uvijek sustigne i pokaže da ne treba nikad reći nikad! A ja se sad pitam šta dalje, kako, :( ....Kako opet vjerovati???????Njemu, bilo kome...
Pokupim ja jednu curicu i hajd,da je otpratim kuci...I treba da predjemo ulicu,ja joj kazem sacekaj XXXX(totalno drugo ime)...kaze ona,kako si me zovnuo? :-) Ma joj reko,izvini,danas sa jaranicom pricao sat vremena,i nest mi to njeno ime uslo u glavu...i hajd,malo se ona naljuti,al OK...i predjemo ulicu,nastavimo nekih 20 metara dalje,ja opet isto ime... :lol: :lol: :lol: I naravno,opratio je kuci,a ja svojoj nisam ni dosao vec doio NOGU :lol: :lol:

:lol: :lol: :thumbup:
juli84

#82 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by juli84 »

Ne mora to ništa značiti, ja sam muža nekoliko puta nazvala imenom radnog kolege :oops:
On me blijedo gleda, a ja "Gluho bilo šta mi je danas".

Opusti se malo i ne traži odmah mračnu stranu.
kritichar

#83 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by kritichar »

juli84 wrote:Ne mora to ništa značiti, ja sam muža nekoliko puta nazvala imenom radnog kolege :oops:

a to nista ne znaci?
malaplavooka

#84 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by malaplavooka »

juli84 wrote:Ne mora to ništa značiti, ja sam muža nekoliko puta nazvala imenom radnog kolege :oops:

Ne znam. Kako vrijeme odmiče sve sam sigurnija da tu ima nečeg ali sam zato i sve tužnija...da mi je samo doći kući i zatvoriti se u sobu, pa de isplačem ko insan...:(
malaplavooka

#85 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by malaplavooka »

hocunecu wrote:jasta, ko je vidio sa raspustenicom graditi buducnost,cccccc :oops:

djevojcice plavooka carapa te dobro savjetovala, ne odlucuj na brzinu daj vremena i sebi i njemu
ako si mu bitna potrudit ce se, ako petlja s njom vjerovatno ce ovu situaciju iskoristiti da se razidjete
svakako, on je na potezu :)

Hvala
madnessa

#86 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by madnessa »

Da li si prije ove situacije sumnjala da se nešto između njih dešava?
Obično mali glasić u pozadini ne laže. Ako si sumnjala, pa sad on tebe naziva njenim imenom... khm... Još ako je to neka duža i ozbiljnija veza u kojoj ne postoji druga osoba čije ime bi trebao češće izgovarati do tvoje i samim tim bi trebalo biti nezamislivo da mu eto tek tako dva puta izleti to ime. Može mi se desiti da prijatelja zovnem imenom dragog, ali da dragog nazovem po prijatelju ne. :roll:

Ipak, sada je on na potezu i čekaj da vidiš kako će reagovati. Možda ni on ne zna kako da se sad postavi, ali ne treba ni da rastegne i time uspije smisliti neki logičan izgovor. U svakom slučaju spremi se i na duboki razgovor, ako te nazove.
kmirsad

#87 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by kmirsad »

Ovim mojima to stvarno mnogo smeta... :-D
ema_

#88 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by ema_ »

Smatram (i niko me ne može uvjeriti u drugačije :razz: ) da svaka veza koja završi na forumu u ovom obliku, te zbog koje se "Život zaustavi, režu vene, umire, a umrijeti ne može...." NIJE VRIJEDNA, te je zrela za kante ;-) .

P.S. Neka povjeravanja bliskoj osobi o problemima u vezi su drugo :)
zelenashica

#89 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by zelenashica »

Samire bolan,.....ma Eldine,....ama Mahire......ma u pm koji si ti :evil:
kmirsad

#90 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by kmirsad »

zelenashica wrote:Samire bolan,.....ma Eldine,....ama Mahire......ma u pm koji si ti :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: ... nacionalisto... :lol: :lol: :lol:
malaplavooka

#91 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by malaplavooka »

ema_ wrote:Smatram (i niko me ne može uvjeriti u drugačije :razz: ) da svaka veza koja završi na forumu u ovom obliku, te zbog koje se "Život zaustavi, režu vene, umire, a umrijeti ne može...." NIJE VRIJEDNA, te je zrela za kante ;-) .

Evo ovako...Pitam Vas, jer zaista ne znam šta i kako dalje, a i jer Vas ne poznajem pa je lakše..onako...ako kažem nekom ko mi je blizak sve ovo će postati....nekako stvarno, a ja još ne želim i ne mogu vjerovati da je gotovo s nama...:(
Curve

#92 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by Curve »

pa nazovi ga onda, reci sabane ajmo mi na coffee da popricamo..
ali joooock mora se inat ganjat, pa cekat da on prvi popusti :angry:
JThomas

#93 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by JThomas »

kmirsad wrote:
zelenashica wrote:Samire bolan,.....ma Eldine,....ama Mahire......ma u pm koji si ti :evil:
:zoka: zelena transverzala fazoni
ema_

#94 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by ema_ »

malaplavooka wrote:
ema_ wrote:Smatram (i niko me ne može uvjeriti u drugačije :razz: ) da svaka veza koja završi na forumu u ovom obliku, te zbog koje se "Život zaustavi, režu vene, umire, a umrijeti ne može...." NIJE VRIJEDNA, te je zrela za kante ;-) .

Evo ovako...Pitam Vas, jer zaista ne znam šta i kako dalje, a i jer Vas ne poznajem pa je lakše..onako...ako kažem nekom ko mi je blizak sve ovo će postati....nekako stvarno, a ja još ne želim i ne mogu vjerovati da je gotovo s nama...:(

Ali to je stvarna situacija, i treba da je riješiš, ma kako teška trenutno bila :| Pusti ponos i co., popričaj s momkom, i vidi jel vrijedno, ima li čega, da li je ikad i bilo, a onda gledaj kako ćeš dalje sa tom situacijom.
Last edited by ema_ on 15/09/2011 14:15, edited 1 time in total.
zelenashica

#95 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by zelenashica »

JThomas wrote:
kmirsad wrote:
:zoka: zelena transverzala fazoni
Fazon ili ne...nema nista lose u mijesanju imena :D
JThomas

#96 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by JThomas »

al'' u nacionalizmu ima :evil:
mrtva kokoš

#97 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by mrtva kokoš »

Curve wrote:pa nazovi ga onda, reci sabane ajmo mi na coffee da popricamo..
ali joooock mora se inat ganjat, pa cekat da on prvi popusti :angry:
hocunecu

#98 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by hocunecu »

kako ces pobrkat Omera i Milutina,bjezte ba :skoljka: :lol:
alternativna

#99 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by alternativna »

.
Last edited by alternativna on 15/09/2011 14:31, edited 1 time in total.
zelenashica

#100 Re: šta kad te zovne imenom druge žene

Post by zelenashica »

JThomas wrote:al'' u nacionalizmu ima :evil:
Vala nisam ja pisala reklamu Damir,Ana,... :roll:
Post Reply