djevojcice plavooka carapa te dobro savjetovala, ne odlucuj na brzinu daj vremena i sebi i njemu
ako si mu bitna potrudit ce se, ako petlja s njom vjerovatno ce ovu situaciju iskoristiti da se razidjete
svakako, on je na potezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa rekao sam ja, on coolira nece da zove, ti isto cooliras pustas njega on prvi, i sto se moglo spasit ode u pmmalaplavooka wrote:P.S. I DALJE NE ZOVE
Pokupim ja jednu curicu i hajd,da je otpratim kuci...I treba da predjemo ulicu,ja joj kazem sacekaj XXXX(totalno drugo ime)...kaze ona,kako si me zovnuo?malaplavooka wrote:I to dva puta.![]()
U žučnoj svađi koja je započela zbog nekih naoko nebitnih stvari iskristališu se neke male sitne laži koje mu ja kao i svako "normalno žensko" stresem u facu. Nakon toga on mene zovne tuđim imenom.I da stvar bude gora još kaže : xxxxx volim te ko boga!Ja u šoku...zanijemila..ne mogu da progovorim..spustim mu slušalicu.
Da sve ne ostane na tome on meni lijepo kaže da nije to rekao i još me ubjeđuje.Kontam lapsus...kontam huja...kontam : ko ti je ta %%%%% ti sve!!!!!
Ne razgovaramo od juče,vrtim telefon po rukama, volim ga ali kao da sam svjesna da ljubav nekad nije dovoljna. Koja glupa rečenica i koliko sam joj se puta smijala ali kako je život neprdvidiv, pa nas uvijek sustigne i pokaže da ne treba nikad reći nikad! A ja se sad pitam šta dalje, kako,....Kako opet vjerovati???????Njemu, bilo kome...
ibizza wrote:Pokupim ja jednu curicu i hajd,da je otpratim kuci...I treba da predjemo ulicu,ja joj kazem sacekaj XXXX(totalno drugo ime)...kaze ona,kako si me zovnuo?malaplavooka wrote:I to dva puta.![]()
U žučnoj svađi koja je započela zbog nekih naoko nebitnih stvari iskristališu se neke male sitne laži koje mu ja kao i svako "normalno žensko" stresem u facu. Nakon toga on mene zovne tuđim imenom.I da stvar bude gora još kaže : xxxxx volim te ko boga!Ja u šoku...zanijemila..ne mogu da progovorim..spustim mu slušalicu.
Da sve ne ostane na tome on meni lijepo kaže da nije to rekao i još me ubjeđuje.Kontam lapsus...kontam huja...kontam : ko ti je ta %%%%% ti sve!!!!!
Ne razgovaramo od juče,vrtim telefon po rukama, volim ga ali kao da sam svjesna da ljubav nekad nije dovoljna. Koja glupa rečenica i koliko sam joj se puta smijala ali kako je život neprdvidiv, pa nas uvijek sustigne i pokaže da ne treba nikad reći nikad! A ja se sad pitam šta dalje, kako,....Kako opet vjerovati???????Njemu, bilo kome...
Ma joj reko,izvini,danas sa jaranicom pricao sat vremena,i nest mi to njeno ime uslo u glavu...i hajd,malo se ona naljuti,al OK...i predjemo ulicu,nastavimo nekih 20 metara dalje,ja opet isto ime...
![]()
![]()
I naravno,opratio je kuci,a ja svojoj nisam ni dosao vec doio NOGU
![]()
a to nista ne znaci?juli84 wrote:Ne mora to ništa značiti, ja sam muža nekoliko puta nazvala imenom radnog kolege![]()
On me blijedo gleda, a ja "Gluho bilo šta mi je danas".
Opusti se malo i ne traži odmah mračnu stranu.
Ne znam. Kako vrijeme odmiče sve sam sigurnija da tu ima nečeg ali sam zato i sve tužnija...da mi je samo doći kući i zatvoriti se u sobu, pa de isplačem ko insan...juli84 wrote:Ne mora to ništa značiti, ja sam muža nekoliko puta nazvala imenom radnog kolege![]()
On me blijedo gleda, a ja "Gluho bilo šta mi je danas".
Opusti se malo i ne traži odmah mračnu stranu.
hocunecu wrote:jasta, ko je vidio sa raspustenicom graditi buducnost,cccccc![]()
djevojcice plavooka carapa te dobro savjetovala, ne odlucuj na brzinu daj vremena i sebi i njemu
ako si mu bitna potrudit ce se, ako petlja s njom vjerovatno ce ovu situaciju iskoristiti da se razidjete
svakako, on je na potezu
zelenashica wrote:Samire bolan,.....ma Eldine,....ama Mahire......ma u pm koji si ti
ema_ wrote:Smatram (i niko me ne može uvjeriti u drugačije) da svaka veza koja završi na forumu u ovom obliku, te zbog koje se "Život zaustavi, režu vene, umire, a umrijeti ne može...." NIJE VRIJEDNA, te je zrela za kante
.
P.S. Neka povjeravanja bliskoj osobi o problemima u vezi su drugo
kmirsad wrote:zelenashica wrote:Samire bolan,.....ma Eldine,....ama Mahire......ma u pm koji si ti![]()
![]()
![]()
... nacionalisto...
![]()
![]()
malaplavooka wrote:ema_ wrote:Smatram (i niko me ne može uvjeriti u drugačije) da svaka veza koja završi na forumu u ovom obliku, te zbog koje se "Život zaustavi, režu vene, umire, a umrijeti ne može...." NIJE VRIJEDNA, te je zrela za kante
.
P.S. Neka povjeravanja bliskoj osobi o problemima u vezi su drugo
Evo ovako...Pitam Vas, jer zaista ne znam šta i kako dalje, a i jer Vas ne poznajem pa je lakše..onako...ako kažem nekom ko mi je blizak sve ovo će postati....nekako stvarno, a ja još ne želim i ne mogu vjerovati da je gotovo s nama...
Fazon ili ne...nema nista lose u mijesanju imenaJThomas wrote:kmirsad wrote:zelenashica wrote:Samire bolan,.....ma Eldine,....ama Mahire......ma u pm koji si ti![]()
![]()
![]()
... nacionalisto...
![]()
![]()
zelena transverzala fazoni
Curve wrote:pa nazovi ga onda, reci sabane ajmo mi na coffee da popricamo..
ali joooock mora se inat ganjat, pa cekat da on prvi popusti
Vala nisam ja pisala reklamu Damir,Ana,...JThomas wrote:al'' u nacionalizmu ima