Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa nije lose pise 11 bodova a 5 igraca mi igralo al jos nisu uvrsteni svi bodovi
uglavnom
golman 5 odbrana ima i nije primio gol znaci nekih 7 bodova
imam dvojicu sa asistencijama znaci po 5 bodova=10
imam jednog dao gol to je 6
i srna ce imat 2 boda za odigran sav mec(al cu ga mjenjam)
uglavnom 5 igraca= 25 poena (ako dobro uvrstih ja sve bodove)
Eh je li sad fazon zamijeniti ove igrace koji su danas igrali, i ubaciti ove koji ce igrati sutra?
Kada se to uradi, necu izgubiti danasnje bodove nekih igraca?
Sporo ja ovo nesto kopcam
bosnianidiot wrote:Eh je li sad fazon zamijeniti ove igrace koji su danas igrali, i ubaciti ove koji ce igrati sutra?
Kako sam skontao svaki igrac kojeg zamjenis gubi bodove koje je zaradio nocas t.j. pada na nulu.
bosnianidiot wrote:Eh je li sad fazon zamijeniti ove igrace koji su danas igrali, i ubaciti ove koji ce igrati sutra?
svakog koga zamjenis brisu mu se bodovi sto je nocas dobio
ja eto imam srnu za igranje 90minuta dobio 2,oduzet 1 za zuti i dobio 1 za 6 nekih oduzetih lopti
znaci srna dobio 2 nocas..i zamjenit cu ga sa nekim drugim i eto nadam se da ce taj dobiti vise bodova..
Kako sam skontao svaki igrac kojeg zamjenis gubi bodove koje je zaradio nocas t.j. pada na nulu.
Da. Stanje bodova ti se umanjuje za to što je ostvario ovaj kojeg izbacuješ
samosklopiokice wrote:Sad ja ovde ne contam kako da vidim svoje igrace
zeza malo igra valjda ucitavaju tamo sve parametre..pa stalno im je prikazano ono PLAY NOW
al otidji na league pa s desne strane izaberi matchday 1 i prikazat ce ti tvoj tim i bodove
Ma j... ti uefa stranicu,ili mene duduka,jucer napravio dobar tim,imao Matu imao dobar sastav i nesto mi se pojebalo i sad napravio neki nigdje veze sastav...ko zna mozda prorade Dzagoev i drustvo
bosnianidiot wrote:Ono za sta sutra navijam je golijada Citya i Napolija
Nasri-Dzeko VS Inler-Cavani kod mene u sastavu
Dzeko ne igra od pocetka..bar tako pise na goal.com-provjerite da ne bude zaigra a kokuz rekao da izbacite ga iz tima
uskace nasri umjesto teveza samo i ostaje isti sastav kao zadnja tekma im
kokuz_sa wrote:sta vam pise pored srne?
ko ga ima u timu..
izgleda da su zeznuli oko bodova mu..
dali mu 5 poena
tj 4 mu poena dali za to sto mu tim nije primio gol
I ne samo kod njega, kod mene vecina dobila bodove za "Goals conceded" a ljudi primili gol, a jedan Soldado nije dobio te bodove (utakmica zavrsila 0-0).
bosnianidiot wrote:Ono za sta sutra navijam je golijada Citya i Napolija
Nasri-Dzeko VS Inler-Cavani kod mene u sastavu
Dzeko ne igra od pocetka..bar tako pise na goal.com-provjerite da ne bude zaigra a kokuz rekao da izbacite ga iz tima
uskace nasri umjesto teveza samo i ostaje isti sastav kao zadnja tekma im
Ma kakav goal.com, ne dao Bog nikom njihovih provjerenih informacija
Dzeko mora startati od prve sutra, inace ne gine Manciniju kamenovanje od strane navijaca
Kod mene vrijedna spomena je samo Messijeva asistencija, sve ostalo je Bogu plakat
Nego da pitam... Ja imam prvo zamjenit recimo Puyola koji je dobio 0 points (ne znam koji q je i ulazio)? I hoće li mi igrač koji nije igro ni minute biti automatski izmjenjen drugim?
cyprus wrote:Kod mene vrijedna spomena je samo Messijeva asistencija, sve ostalo je Bogu plakat
Nego da pitam... Ja imam prvo zamjenit recimo Puyola koji je dobio 0 points (ne znam koji q je i ulazio)? I hoće li mi igrač koji nije igro ni minute biti automatski izmjenjen drugim?
igraci koj ine zaigraju ni 1min..nakon sto se odigraju sve tekme oba dana..na njihovo mjesto automatski upadaju tvoje rezerve
i mozes zamjeniti i izmedju 2 dana igrace..samo znaj..igrac kojeg mjenjas gubi sve bodove i pikaju mu se bodovi koje ce dobiti ovaj drugi
Zasad 30 boba. Samo nisam siguran da je ovo sve tacno obracunato. Sutra jos Casillas, Smalling, Xabi Alonso, Nasri i Hernandez. Mozda Hernandez ostane na klupi, ali ako ovi uzmu jos 30 poena, bicu zadovoljan.
kokuz_sa wrote:i mozes zamjeniti i izmedju 2 dana igrace..samo znaj..igrac kojeg mjenjas gubi sve bodove i pikaju mu se bodovi koje ce dobiti ovaj drugi
Pa dobro to je i logično. Al recimo sa izmjenom Puyola nemam šta izgubit... jedino ako zamjena ne ode u minus
Imam 21 bod od 3 igraca, sutra ima lom da bude, ocekujem da ronaldo zabije dinamu jedno 3-4 gola, rooney jedno 2, i dzeko hat trik i to je odprilike 200 bodova
Ovo nije dobro sracunato, svakom odbrambenom i veznom su dodali po 4 boda za neprimljen gol iako je vecina primila. Tako npr. sad Thiago Silva ima 13 bodova, al dok mu oduzmu 4 boda za Goals conceded, i 1 za to sto mu je ekipa primila 2 gola imat ce na kraju 8 bodova.
Meni trenutno pise 41, ali mislim da nemam vise od 21-22.
Veceras u "vatru" guram Benzemu, Ozila i Smallinga umjesto Srne, Mbie, i Joao-a Mutinha.