NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pitarrr82

#76 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cls wrote:NYG fan ovdje :D steta za poraz od onih levata ali tako je to sa Manningom mladjim, stetan je za srce :D

:lol: a nije jedini koji ima prenosa ove sezone :mrgreen:
cls

#77 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:
cls wrote:NYG fan ovdje :D steta za poraz od onih levata ali tako je to sa Manningom mladjim, stetan je za srce :D

da se mi razumijemo on ima stalno prenose :D :D ali dobro navikao sam vise, proslu tekmu sa jaranom iz Zg gledali zajedno, milslim preko skypa se provocirali jer je on seahawks pa docekao nako 6 godina nekog na Eastu da pobjede :D dobili smo beton WR Cruze, decko ima ludjacka hvatanja svaku tekmu :D samo ga vise trebaju vani koristiti, a ne unutra da trci :mrgreen:
cls

#78 Re: NFL Balkan

Post by cls »

dobro bi bilo kada bi imali neki ako ne balkanski onda bih sajt sa forumumo da ne pratim 2 foruma odjednom :D :-)
Pitarrr82

#79 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cls wrote:
Pitarrr82 wrote:

da se mi razumijemo on ima stalno prenose :D :D ali dobro navikao sam vise, proslu tekmu sa jaranom iz Zg gledali zajedno, milslim preko skypa se provocirali jer je on seahawks pa docekao nako 6 godina nekog na Eastu da pobjede :D dobili smo beton WR Cruze, decko ima ludjacka hvatanja svaku tekmu :D samo ga vise trebaju vani koristiti, a ne unutra da trci :mrgreen:

Victor Cruz (NYG)

8 REC, 161 YDS, TD

Seahawks-i su nikakva ekipa ali eto s vremena na vrijeme iznenade kad im se da prilika...
Pitarrr82

#80 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cls wrote:dobro bi bilo kada bi imali neki ako ne balkanski onda bih sajt sa forumumo da ne pratim 2 foruma odjednom :D :-)

Mislis na SS? Nisam tamo reg., dosta mi je i ovo a sajt s forumom ne bi bio los...
cls

#81 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:
cls wrote:dobro bi bilo kada bi imali neki ako ne balkanski onda bih sajt sa forumumo da ne pratim 2 foruma odjednom :D :-)

Mislis na SS? Nisam tamo reg., dosta mi je i ovo a sajt s forumom ne bi bio los...
da da, ma ima tmao raje koja su u USA pa onda malo oblje sve to pokriju preko foruma :) a sajt ma nes u wordpress odraditi jednostavno sa finim forumom :)
cls

#82 Re: NFL Balkan

Post by cls »

naravno da su losi Seahawks-i, samo sto sa nama nikad ne znas kako je, svakakog mozemo pobjediti ali i izgubiti, slijedeca tekma protiv Billsa, morao bi na i Tuck poceti igrati, fali nam fizike u odbrani ne moze Ossi sam da sakuje :D
Pitarrr82

#83 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cls wrote:naravno da su losi Seahawks-i, samo sto sa nama nikad ne znas kako je, svakakog mozemo pobjediti ali i izgubiti, slijedeca tekma protiv Billsa, morao bi na i Tuck poceti igrati, fali nam fizike u odbrani ne moze Ossi sam da sakuje :D

Bills-i ocigledno stvaraju lagano malo bolju ekipu, ako ih sreca posluzi i budu bez povreda mogu daleko ali neovisno sto su dobili Patriotse i imaju 4-1 omjer trenutno vidim dosta jacih ekipa u ligi...
cls

#84 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:
cls wrote:naravno da su losi Seahawks-i, samo sto sa nama nikad ne znas kako je, svakakog mozemo pobjediti ali i izgubiti, slijedeca tekma protiv Billsa, morao bi na i Tuck poceti igrati, fali nam fizike u odbrani ne moze Ossi sam da sakuje :D

Bills-i ocigledno stvaraju lagano malo bolju ekipu, ako ih sreca posluzi i budu bez povreda mogu daleko ali neovisno sto su dobili Patriotse i imaju 4-1 omjer trenutno vidim dosta jacih ekipa u ligi...
ma pocetak je lige, duga je sezona, bitno je da nemaju povreda oni su mi dragi jer sa njima igram ligu maddenu preko neta :) ali dosta jacih ekipa ima Detroit je jak ali GB mislim da ce daleko dogurati, naravno tu su uvijek NE...Bills mogu do zavrsnice ali samo ako ih povrede ne budu mucile, kod nas 6 startnih odbranbenih fali, prvi pick je out citavu sezonu, 4CB povrjedjena, al se eto nekako krpimo :D
U sustini bitno je da pritiv svojih rivala dobro budu igrali i nema zime za njih, dok Detorijt po meni ima najtezi dio posla, jeste da sz Berese dobili ali 3 ekipe jake pravo, nema mjesta za kiks :)
hadzironaldo

#85 Re: NFL Balkan

Post by hadzironaldo »

pitar koristis wiki :mrgreen:
gledao sam detroit protiv dallasa :mrgreen: i protiv chikaga... dallas su dobili jer im je QB tako lose igrao a i def linija je prilicno losa, mada je povrtak bio impresivan, nisam vjerovao da ce ih stici
Pitarrr82

#86 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

hadzironaldo wrote:pitar koristis wiki :mrgreen:
gledao sam detroit protiv dallasa :mrgreen: i protiv chikaga... dallas su dobili jer im je QB tako lose igrao a i def linija je prilicno losa, mada je povrtak bio impresivan, nisam vjerovao da ce ih stici
Pa da, ne znam sve informacije cak ni o mojoj omiljenoj ekipi jbg :)
cls

#87 Re: NFL Balkan

Post by cls »

ako ko ima ludji u ligi od E. Manninga to je onda definitivno Romo. Njegov problem je sto prvo poluvrijeme odigra odlicno, i onda misli da iste passove i iste akcije moze igrati i drugo poluvrijeme, naravno na poluvremenu odbrana se nastima i eto ti problema za Roma :D samo lud QB ide na bacanja kada vodi 20 razlike, to se ide polako trci max. trosi vrijeme pa onda bacis neki kratki pass dovoljno za 1down :D
Pitarrr82

#88 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cls wrote:
ako ko ima ludji u ligi od E. Manninga to je onda definitivno Romo. Njegov problem je sto prvo poluvrijeme odigra odlicno, i onda misli da iste passove i iste akcije moze igrati i drugo poluvrijeme, naravno na poluvremenu odbrana se nastima i eto ti problema za Roma :D samo lud QB ide na bacanja kada vodi 20 razlike, to se ide polako trci max. trosi vrijeme pa onda bacis neki kratki pass dovoljno za 1down :D

Malo igra za statistiku :mrgreen: a ovaj vikend mi je Vick bio najludji, prvo 3INT-a pa par TD-a pa INT da se dokrajci :lol: :lol:
cls

#89 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:
cls wrote:

Malo igra za statistiku :mrgreen: a ovaj vikend mi je Vick bio najludji, prvo 3INT-a pa par TD-a pa INT da se dokrajci :lol: :lol:
kako je Vick kod jednog INT dobio udarac ja sam mislio da ga nema i sto je najgore bilo INT se pretvorio u TD :D samo kada se pogleda statistkia u Philadelphia jedino ko igra dobro je Vick...za njega kazu veliki covjek zatocen u malom tijelu :lol:
Pitarrr82

#90 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Ionako je pitanje vremena kad ce zavrsiti u bolnici kako ga dobro stite :mrgreen:
cls

#91 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:Ionako je pitanje vremena kad ce zavrsiti u bolnici kako ga dobro stite :mrgreen:
zato nigdje veze dat mu 100 mil ugovor kada znas da ce biti povrijedjen stalno, protiv nas je dobio isto takav udarac, cak se mislio da mu je ruka slomljna
Pitarrr82

#92 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cls wrote:
Pitarrr82 wrote:Ionako je pitanje vremena kad ce zavrsiti u bolnici kako ga dobro stite :mrgreen:
zato nigdje veze dat mu 100 mil ugovor kada znas da ce biti povrijedjen stalno, protiv nas je dobio isto takav udarac, cak se mislio da mu je ruka slomljna

Pa i jeste mu nesto kao napuklo, mislim da nosi neku specijalnu rukavicu a prije toga je dobio potres mozga...

Uglavnom tzv "dream team" ove sezone ce imati ogromnih problema...
cls

#93 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:
cls wrote:

Pa i jeste mu nesto kao napuklo, mislim da nosi neku specijalnu rukavicu a prije toga je dobio potres mozga...

Uglavnom tzv "dream team" ove sezone ce imati ogromnih problema...
zar vec nemaju :-) :-) :mrgreen: :mrgreen:
Pitarrr82

#94 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Ma imaju samo sto ovome izgleda nema kraja, sve kao nesto ocekuju a svaki vikend novo iznenadjenje :mrgreen:
Pitarrr82

#95 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

I da ne zaboravimo od sinoc...

Detroit Lions (5-0) - Chicago Bears (2-3) 24:13 (0:0, 7:10, 14:0, 3:3)

Calvin Johnson s novim rekordom lige u prvih 5. utakmica 9 TD-a
hadzironaldo

#96 Re: NFL Balkan

Post by hadzironaldo »

sad sam gledo malo snimak Stealers-Titans, bas dobra def. linija Stealersa, meni bilo zao onog Hasselbecka ufff bio je ko neka divljac, kontam se koliko mora covjek biti sabran ako zna sta ga ceka ako beci jaje i sekundu prekasno :D
Pitarrr82

#97 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

hadzironaldo wrote:sad sam gledo malo snimak Stealers-Titans, bas dobra def. linija Stealersa, meni bilo zao onog Hasselbecka ufff bio je ko neka divljac, kontam se koliko mora covjek biti sabran ako zna sta ga ceka ako beci jaje i sekundu prekasno :D

Takva je igra :mrgreen:
cls

#98 Re: NFL Balkan

Post by cls »

jeste spremni za veceras :) nama daju sanse da billse pobjedimo :-)
Pitarrr82

#99 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cls wrote:jeste spremni za veceras :) nama daju sanse da billse pobjedimo :-)

Ako ne bude pacera sto da ne :mrgreen: :mrgreen:
cls

#100 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:
cls wrote:jeste spremni za veceras :) nama daju sanse da billse pobjedimo :-)

Ako ne bude pacera sto da ne :mrgreen: :mrgreen:
am moramo igrati jace odbranu nema nam druge, malo i mediji prozivaju Tucka sto ne igra....nadam se dobroj tekmi i pobjedi :D
Post Reply