cls wrote:NYG fan ovdjesteta za poraz od onih levata ali tako je to sa Manningom mladjim, stetan je za srce
NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#76 Re: NFL Balkan
- cls
#77 Re: NFL Balkan
da se mi razumijemo on ima stalno prenosePitarrr82 wrote:cls wrote:NYG fan ovdjesteta za poraz od onih levata ali tako je to sa Manningom mladjim, stetan je za srce
a nije jedini koji ima prenosa ove sezone
- cls
#78 Re: NFL Balkan
dobro bi bilo kada bi imali neki ako ne balkanski onda bih sajt sa forumumo da ne pratim 2 foruma odjednom

- Pitarrr82
#79 Re: NFL Balkan
cls wrote:da se mi razumijemo on ima stalno prenosePitarrr82 wrote:cls wrote:NYG fan ovdjesteta za poraz od onih levata ali tako je to sa Manningom mladjim, stetan je za srce
a nije jedini koji ima prenosa ove sezone
![]()
ali dobro navikao sam vise, proslu tekmu sa jaranom iz Zg gledali zajedno, milslim preko skypa se provocirali jer je on seahawks pa docekao nako 6 godina nekog na Eastu da pobjede
dobili smo beton WR Cruze, decko ima ludjacka hvatanja svaku tekmu
samo ga vise trebaju vani koristiti, a ne unutra da trci
Victor Cruz (NYG)
8 REC, 161 YDS, TD
Seahawks-i su nikakva ekipa ali eto s vremena na vrijeme iznenade kad im se da prilika...
- Pitarrr82
#80 Re: NFL Balkan
cls wrote:dobro bi bilo kada bi imali neki ako ne balkanski onda bih sajt sa forumumo da ne pratim 2 foruma odjednom![]()
Mislis na SS? Nisam tamo reg., dosta mi je i ovo a sajt s forumom ne bi bio los...
- cls
#81 Re: NFL Balkan
da da, ma ima tmao raje koja su u USA pa onda malo oblje sve to pokriju preko forumaPitarrr82 wrote:cls wrote:dobro bi bilo kada bi imali neki ako ne balkanski onda bih sajt sa forumumo da ne pratim 2 foruma odjednom![]()
Mislis na SS? Nisam tamo reg., dosta mi je i ovo a sajt s forumom ne bi bio los...
- cls
#82 Re: NFL Balkan
naravno da su losi Seahawks-i, samo sto sa nama nikad ne znas kako je, svakakog mozemo pobjediti ali i izgubiti, slijedeca tekma protiv Billsa, morao bi na i Tuck poceti igrati, fali nam fizike u odbrani ne moze Ossi sam da sakuje 
- Pitarrr82
#83 Re: NFL Balkan
cls wrote:naravno da su losi Seahawks-i, samo sto sa nama nikad ne znas kako je, svakakog mozemo pobjediti ali i izgubiti, slijedeca tekma protiv Billsa, morao bi na i Tuck poceti igrati, fali nam fizike u odbrani ne moze Ossi sam da sakuje
Bills-i ocigledno stvaraju lagano malo bolju ekipu, ako ih sreca posluzi i budu bez povreda mogu daleko ali neovisno sto su dobili Patriotse i imaju 4-1 omjer trenutno vidim dosta jacih ekipa u ligi...
- cls
#84 Re: NFL Balkan
ma pocetak je lige, duga je sezona, bitno je da nemaju povreda oni su mi dragi jer sa njima igram ligu maddenu preko netaPitarrr82 wrote:cls wrote:naravno da su losi Seahawks-i, samo sto sa nama nikad ne znas kako je, svakakog mozemo pobjediti ali i izgubiti, slijedeca tekma protiv Billsa, morao bi na i Tuck poceti igrati, fali nam fizike u odbrani ne moze Ossi sam da sakuje
Bills-i ocigledno stvaraju lagano malo bolju ekipu, ako ih sreca posluzi i budu bez povreda mogu daleko ali neovisno sto su dobili Patriotse i imaju 4-1 omjer trenutno vidim dosta jacih ekipa u ligi...
U sustini bitno je da pritiv svojih rivala dobro budu igrali i nema zime za njih, dok Detorijt po meni ima najtezi dio posla, jeste da sz Berese dobili ali 3 ekipe jake pravo, nema mjesta za kiks
-
hadzironaldo
#85 Re: NFL Balkan
pitar koristis wiki
gledao sam detroit protiv dallasa
i protiv chikaga... dallas su dobili jer im je QB tako lose igrao a i def linija je prilicno losa, mada je povrtak bio impresivan, nisam vjerovao da ce ih stici
gledao sam detroit protiv dallasa
- Pitarrr82
#86 Re: NFL Balkan
Pa da, ne znam sve informacije cak ni o mojoj omiljenoj ekipi jbghadzironaldo wrote:pitar koristis wiki![]()
gledao sam detroit protiv dallasai protiv chikaga... dallas su dobili jer im je QB tako lose igrao a i def linija je prilicno losa, mada je povrtak bio impresivan, nisam vjerovao da ce ih stici
- cls
#87 Re: NFL Balkan
ako ko ima ludji u ligi od E. Manninga to je onda definitivno Romo. Njegov problem je sto prvo poluvrijeme odigra odlicno, i onda misli da iste passove i iste akcije moze igrati i drugo poluvrijeme, naravno na poluvremenu odbrana se nastima i eto ti problema za Romahadzironaldo wrote:pitar koristis wiki![]()
gledao sam detroit protiv dallasai protiv chikaga... dallas su dobili jer im je QB tako lose igrao a i def linija je prilicno losa, mada je povrtak bio impresivan, nisam vjerovao da ce ih stici
- Pitarrr82
#88 Re: NFL Balkan
cls wrote:ako ko ima ludji u ligi od E. Manninga to je onda definitivno Romo. Njegov problem je sto prvo poluvrijeme odigra odlicno, i onda misli da iste passove i iste akcije moze igrati i drugo poluvrijeme, naravno na poluvremenu odbrana se nastima i eto ti problema za Romahadzironaldo wrote:pitar koristis wiki![]()
samo lud QB ide na bacanja kada vodi 20 razlike, to se ide polako trci max. trosi vrijeme pa onda bacis neki kratki pass dovoljno za 1down
Malo igra za statistiku
- cls
#89 Re: NFL Balkan
kako je Vick kod jednog INT dobio udarac ja sam mislio da ga nema i sto je najgore bilo INT se pretvorio u TDPitarrr82 wrote:cls wrote:ako ko ima ludji u ligi od E. Manninga to je onda definitivno Romo. Njegov problem je sto prvo poluvrijeme odigra odlicno, i onda misli da iste passove i iste akcije moze igrati i drugo poluvrijeme, naravno na poluvremenu odbrana se nastima i eto ti problema za Romahadzironaldo wrote:pitar koristis wiki![]()
samo lud QB ide na bacanja kada vodi 20 razlike, to se ide polako trci max. trosi vrijeme pa onda bacis neki kratki pass dovoljno za 1down
Malo igra za statistikua ovaj vikend mi je Vick bio najludji, prvo 3INT-a pa par TD-a pa INT da se dokrajci
![]()
- Pitarrr82
#90 Re: NFL Balkan
Ionako je pitanje vremena kad ce zavrsiti u bolnici kako ga dobro stite 
- cls
#91 Re: NFL Balkan
zato nigdje veze dat mu 100 mil ugovor kada znas da ce biti povrijedjen stalno, protiv nas je dobio isto takav udarac, cak se mislio da mu je ruka slomljnaPitarrr82 wrote:Ionako je pitanje vremena kad ce zavrsiti u bolnici kako ga dobro stite
- Pitarrr82
#92 Re: NFL Balkan
cls wrote:zato nigdje veze dat mu 100 mil ugovor kada znas da ce biti povrijedjen stalno, protiv nas je dobio isto takav udarac, cak se mislio da mu je ruka slomljnaPitarrr82 wrote:Ionako je pitanje vremena kad ce zavrsiti u bolnici kako ga dobro stite
Pa i jeste mu nesto kao napuklo, mislim da nosi neku specijalnu rukavicu a prije toga je dobio potres mozga...
Uglavnom tzv "dream team" ove sezone ce imati ogromnih problema...
- cls
#93 Re: NFL Balkan
zar vec nemajuPitarrr82 wrote:cls wrote:zato nigdje veze dat mu 100 mil ugovor kada znas da ce biti povrijedjen stalno, protiv nas je dobio isto takav udarac, cak se mislio da mu je ruka slomljnaPitarrr82 wrote:Ionako je pitanje vremena kad ce zavrsiti u bolnici kako ga dobro stite
Pa i jeste mu nesto kao napuklo, mislim da nosi neku specijalnu rukavicu a prije toga je dobio potres mozga...
Uglavnom tzv "dream team" ove sezone ce imati ogromnih problema...
- Pitarrr82
#94 Re: NFL Balkan
Ma imaju samo sto ovome izgleda nema kraja, sve kao nesto ocekuju a svaki vikend novo iznenadjenje 
- Pitarrr82
#95 Re: NFL Balkan
I da ne zaboravimo od sinoc...
Detroit Lions (5-0) - Chicago Bears (2-3) 24:13 (0:0, 7:10, 14:0, 3:3)
Calvin Johnson s novim rekordom lige u prvih 5. utakmica 9 TD-a
Detroit Lions (5-0) - Chicago Bears (2-3) 24:13 (0:0, 7:10, 14:0, 3:3)
Calvin Johnson s novim rekordom lige u prvih 5. utakmica 9 TD-a
-
hadzironaldo
#96 Re: NFL Balkan
sad sam gledo malo snimak Stealers-Titans, bas dobra def. linija Stealersa, meni bilo zao onog Hasselbecka ufff bio je ko neka divljac, kontam se koliko mora covjek biti sabran ako zna sta ga ceka ako beci jaje i sekundu prekasno 
- Pitarrr82
#97 Re: NFL Balkan
hadzironaldo wrote:sad sam gledo malo snimak Stealers-Titans, bas dobra def. linija Stealersa, meni bilo zao onog Hasselbecka ufff bio je ko neka divljac, kontam se koliko mora covjek biti sabran ako zna sta ga ceka ako beci jaje i sekundu prekasno
Takva je igra
- cls
#98 Re: NFL Balkan
jeste spremni za veceras
nama daju sanse da billse pobjedimo 
- Pitarrr82
#99 Re: NFL Balkan
cls wrote:jeste spremni za vecerasnama daju sanse da billse pobjedimo
Ako ne bude pacera sto da ne
- cls
#100 Re: NFL Balkan
am moramo igrati jace odbranu nema nam druge, malo i mediji prozivaju Tucka sto ne igra....nadam se dobroj tekmi i pobjediPitarrr82 wrote:cls wrote:jeste spremni za vecerasnama daju sanse da billse pobjedimo
Ako ne bude pacera sto da ne![]()