BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#76 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
A treću opciju, da mlatnemo Francuze 2-0 si zaboravio ? 
- denimb
#77 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Baudelaire wrote:A treću opciju, da mlatnemo Francuze 2-0 si zaboravio ?
Moze i 2-1, i to drugi gol da damo u 80-toj sa igracem manje, a onda prezivimo 15-tak minute potpune opsade naseg gola uz 2-3 precke francuza i 5-6 mrtvih sansi za gol.
A onda cemo svi da slavimo u cekaonici, na psihijatriji
-
Baudelaire
#78 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
A ja ću da vam mašem s onog gore svijeta. Moje srce takav rasplet ne bi izdržalodenimb wrote:Baudelaire wrote:A treću opciju, da mlatnemo Francuze 2-0 si zaboravio ?
Moze i 2-1, i to drugi gol da damo u 80-toj sa igracem manje, a onda prezivimo 15-tak minute potpune opsade naseg gola uz 2-3 precke francuza i 5-6 mrtvih sansi za gol.
- quasar
#79 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Tesko se sacuvati kartona protiv Lux. Nisu ni oni vise naivni. Mi ih moramo pobjediti, i to mozda uzrokuje i nervozu i ostriju igru. Zadnji put u istoj ovakvoj situaciji jedva smo ih dobili 1:0, a bili su vece tarabe nego danas. Utakmica puna nervoze jer je moras dobiti.
- denimb
#80 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Baudelaire wrote:A ja ću da vam mašem s onog gore svijeta. Moje srce takav rasplet ne bi izdržalodenimb wrote:Baudelaire wrote:A treću opciju, da mlatnemo Francuze 2-0 si zaboravio ?
Ne bi bilo zdravo nimalo
-
Baudelaire
#81 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ja protiv Luksemburga očekujem meč kao i u gostima. Stvarno mislite da su takve ekipe sposobne za bunker? Sposobni su protiv Albanije i Bjelorusije, a mislim da smo se i sami uvjerili zašto je to tako, jer nam Albanija ni Bjelorusija u četiri utakmice nisu napravili jedne smislene akcije. Kad Luksemburgu dođe neko ko zna valjati loptu pojede ih. Ovdje bi mi Luksemburg rasturili, taman da Pape 11 Mravaca na teren izvede.
- jeza u ledja
#82 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
U pravu si Bodler, no eto trebaju tu tekmu shvatiti ozbiljno.
Sto se tice Francuske, i ja se slazem da nam je lakse dobiti njih gore nego proci baraz. Mozda glupo zvuci... U Parizu i onaj ko izgubi nije gotov, dakle ne igra se pod super pritiskom. U barazu - noge se odsjeku, pa haj ti igraj.
Zato jebo zute kartone. Igraj muski koliko moras.
PS: Papac nije sinoc dobio karton, posto je neko spomenuo, ali jeste u Minsku.
Sto se tice Francuske, i ja se slazem da nam je lakse dobiti njih gore nego proci baraz. Mozda glupo zvuci... U Parizu i onaj ko izgubi nije gotov, dakle ne igra se pod super pritiskom. U barazu - noge se odsjeku, pa haj ti igraj.
-
vernes81
#83 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I ja bi se slozio da treba kod pjetlova zapeti maximalno i to je po meni jedina utakmica u ovim kvalifikacijama u kojom mozemo zaigrati max. napadacki i otvoreno jer nemamo nikakav psiho pritisakjeza u ledja wrote:U pravu si Bodler, no eto trebaju tu tekmu shvatiti ozbiljno.
Sto se tice Francuske, i ja se slazem da nam je lakse dobiti njih gore nego proci baraz. Mozda glupo zvuci... U Parizu i onaj ko izgubi nije gotov, dakle ne igra se pod super pritiskom. U barazu - noge se odsjeku, pa haj ti igraj.![]()
- Edin H.
#84 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ovo je sada takticki zeznuto odraditijeza u ledja wrote:U pravu si Bodler, no eto trebaju tu tekmu shvatiti ozbiljno.
Sto se tice Francuske, i ja se slazem da nam je lakse dobiti njih gore nego proci baraz. Mozda glupo zvuci... U Parizu i onaj ko izgubi nije gotov, dakle ne igra se pod super pritiskom. U barazu - noge se odsjeku, pa haj ti igraj.![]()
Da li igras relaksirano u Francuskoj ocekujuci da ces ionako zijaniti i sacuvas igrace za baraz.
Ili stisnes maksimalno, dosta igraca moze dobiti prvi ili drugi zuti, poneko i crveni i ukopas se za baraz ako zijanis.
Pokazalo se sinoc koliko smo tanki cim nam fali nekoliko kljucnih igraca, jer klupe prakticno nemamo.
- ona stvar od L.Gage
#85 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
imamo mi dobre igrace na klupi ali niti jedan nije u formi, Ibricic se trudi ali fali tu onaj osjecaj sa loptom Misimovic ga ima al' brate on nema kondicije za 20 minuta utakmice, sto se Štile tice puno stvari hoce da uradi sam

-
Mobile_Disco
#86 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma samo hrabro, i ako budu kartoni, i ako bude baraz, imaju 2 tekme, ako neko propusti prvi, poginuti u drugoj za povoljan rezultat!
-
nocni_pjesnik
#87 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
maTI MIla, citam ove komentare i vidim kolko je nama malo potrebno da budemo u oblacima...svi veseli...samo zivimo za tu utakmicu...vani se prica ' si vidio kako dobismo'....'onaj Zahirovic igracina ce biti' i slicno...heh...ae nek se veselimo

- plejka2
#88 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Budemo li vako dobro igrali ko protiv bjelorusije mogo bi lux nova 3 boda upisat
U francuskoj se ne nadam nikakvom cudu jer dok je platinija tamo cuda nisu moguca...
opet baraz i duvanje
U francuskoj se ne nadam nikakvom cudu jer dok je platinija tamo cuda nisu moguca...
opet baraz i duvanje
-
Baudelaire
#89 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I ja se pridružujem grupi ovih što bi voljeli da vide Cocalića. Pape, zovi Allaha ti
Bojim se da bi i Zahirović i Rahimić mogli po žuti dobiti protiv Francuza, i tu nam je kraj ako ne bude adekvatne zamjene.
-
zudda
#90 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
imal kakve sanse da prodjemo kao najbolja 2 plasirana ekipa ako ima neki dobrovoljac da nam to prostudira 
- jeza u ledja
#91 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
zudda wrote:imal kakve sanse da prodjemo kao najbolja 2 plasirana ekipa ako ima neki dobrovoljac da nam to prostudira
- Bosanski_kralj
#92 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
E jebo ga ti.zudda wrote:imal kakve sanse da prodjemo kao najbolja 2 plasirana ekipa ako ima neki dobrovoljac da nam to prostudira
-
Baudelaire
#93 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Zeza se čovjekBosanski_kralj wrote:E jebo ga ti.zudda wrote:imal kakve sanse da prodjemo kao najbolja 2 plasirana ekipa ako ima neki dobrovoljac da nam to prostudiraPa čitaj malo, do sad je ovo pitanje pojašnjeno bar 10ak puta.
-
nocni_pjesnik
#94 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
de neko al strucan fakat...u tananezudda wrote:imal kakve sanse da prodjemo kao najbolja 2 plasirana ekipa ako ima neki dobrovoljac da nam to prostudira
- cyprus
#95 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Joj što mi idu na živce ove priče o najboljem drugoplasiranom
Od trenutka kad je izvučena naša grupa bilo je jasno da najbolji drugoplasirani neće biti iz nje. Sami tok kvalifikacija je to i potvrdio, a sada nema ni 0,01% šanse da se to desi
i opet se drobi o tome 
Od trenutka kad je izvučena naša grupa bilo je jasno da najbolji drugoplasirani neće biti iz nje. Sami tok kvalifikacija je to i potvrdio, a sada nema ni 0,01% šanse da se to desi
- Bilki
#96 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
nasi potencijalni protivnici u barazu bit ce jedna od ove 4 reprezentacije: Turska, Grcka, Srbija, Svedska uz uslov da nebude vecih osciliranja na fifinoj listi za mjesec septembar, od ovih koji imaju najvise sanse za drugo mjesto jedino Ceska stoji losije od nas, racunao sam da ce svicarska biti druga jer realno imaju bolji raspored do kraja od djetica sa cetinja
- nemam_ideje
#97 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pregaziće nas Francuska "ko plitak potok" ako budemo čistili kartone protiv Luxemburga. Postoji, po meni, još gora opcija a to je da budemo fol hrabri i idemo da dobijemo u Francuskoj i da ne očistimo kartone protiv Luxemburga. Onda će nas tek u baražu pregaziti ko plitak potok nebitno koga izvučemo(lažem, možemo se tačkati sa CG)
Jedini sastav koji može nešto uraditi, bilo u baražu ili protiv Francuske(što je u suštini zona SF-a) jeste onaj koji je dobio u Bjelorusiji 0:2 ; Al identičan. Imajući u vidu kartone i igrače na klupi, najebali smo. Mravac, Zec, Bešić, Muslimović i Ibričić nisu nikakva prevaga. Odnosno, odmažu nam blago rečemo. Hint: Ibričić u napadu, Mravac u odbrani.
Kad budeš iskartoniran, pošalješ na teren 3-4-5 kreativaca, fasuješ i onda se čudiš što se to desilo. To je scenarij koji će se desiti ako ne izvučemo nekog novog igrača brzo iz rukava ili budemo toliko sretni da nam u baražu u obje utakmice igra ista ekipa koja je dobila Bjeloruse. Doduše postoji opcija da dobijemo Francusku u gostima al nešto nisam optimističan. Ne znam zašto
O povredama ne smijem ni da razmišljam.
Uglavnom, zajebana situacija.
Jedino ispravo rješenje, čišćenje kartona protiv Luxemburga svih bitnijih reprezentativaca, u Pariz sa formacijom 8-1-1 i nadati se kakvom korneru ili frljoci
Onda sa ekipom koja nije opterećena kartonima u baraž. Obavezno zaposliti kakvog vrača da nam čara da ne bude povreda. Usput, još par puta ponoviti Sušiću da Štilić, Medunjanin, Ibričić, Misimović i Džeko NE MOGU DA IGRAJU ZAJEDNO. Pa mi smo igrali sa igračem više sat vremena i imali na kraju utakmice posjed lopte 52%
Pametnom dosta. Valjda. Napokon.
Ključ odlaska na EP jeste igra bez lopte i trčanje. 5 plejeva nam ne treba. Treba nam više trkača. Ko zna, ako dovoljno puta ponovim možda se nešto zaista promijeni
Jedini sastav koji može nešto uraditi, bilo u baražu ili protiv Francuske(što je u suštini zona SF-a) jeste onaj koji je dobio u Bjelorusiji 0:2 ; Al identičan. Imajući u vidu kartone i igrače na klupi, najebali smo. Mravac, Zec, Bešić, Muslimović i Ibričić nisu nikakva prevaga. Odnosno, odmažu nam blago rečemo. Hint: Ibričić u napadu, Mravac u odbrani.
Kad budeš iskartoniran, pošalješ na teren 3-4-5 kreativaca, fasuješ i onda se čudiš što se to desilo. To je scenarij koji će se desiti ako ne izvučemo nekog novog igrača brzo iz rukava ili budemo toliko sretni da nam u baražu u obje utakmice igra ista ekipa koja je dobila Bjeloruse. Doduše postoji opcija da dobijemo Francusku u gostima al nešto nisam optimističan. Ne znam zašto
Uglavnom, zajebana situacija.
Jedino ispravo rješenje, čišćenje kartona protiv Luxemburga svih bitnijih reprezentativaca, u Pariz sa formacijom 8-1-1 i nadati se kakvom korneru ili frljoci
Ključ odlaska na EP jeste igra bez lopte i trčanje. 5 plejeva nam ne treba. Treba nam više trkača. Ko zna, ako dovoljno puta ponovim možda se nešto zaista promijeni
- 5okraka
#98 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Niko ne prica o Estoniji u barazu
Uz duzno postovanje reprezentaciji Srbije, ja mislim da ce ih Italija i Slovenija pobjediti a hrabri Estonci se prosetati Belfastom.
Uz duzno postovanje reprezentaciji Srbije, ja mislim da ce ih Italija i Slovenija pobjediti a hrabri Estonci se prosetati Belfastom.
-
TOM SCHOLZ
#99 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Mislim da je Papac morao napraviti karton protiv bjelorusa i biti cist pred utakmicu sa francuzima,pa ipak nesto mi govori da kartoni nece puno imati veze sa "obracunom kod STAD DE FRANSA" 
- denimb
#100 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
jeza u ledja wrote:zudda wrote:imal kakve sanse da prodjemo kao najbolja 2 plasirana ekipa ako ima neki dobrovoljac da nam to prostudira![]()
![]()
Sinoc dođem na posao, i priđem kolegama da se pozdravim kad njih trojca raspravljaju, crtaju i razvlace nadugo i nasiroko kako nama treba samo bod u Francuskoj pa da budemo najbolji drugi...
Sekunda mi je falila da se kuci vratim