Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa zar nije to ono o cemu i ja govorim? Hemija ima sinusoidnu putanju-eksplodira, pa opadne i sve tako. Tesko da postoje oni koji su 24/7 "high", opijeni partnerom. Samo sam to htjela da pojasnimo, da nas ne bi neki 15.-odisnjaci citali i povjerovali da je ljubav neprekidno ludilo, dok vas smrt ne rastavi.
Zao mi je sto je ta tvoja prica zavrsila. Ali naletice opet neka nova, ako vec nije
Mr.Penguin wrote:Je li hemija (kada raspravljate o peroiodnom sistemu elemenata) u vezi?
Ne, to je gubljenje vremena koje se može bolje iskoristiti.
sanabe wrote:
skorpija trazi povjerenje na sve nacine , one vole strastveno , jako ,intezivno ......no fora je tu sto niko nema takvu kondiciju , da tako funkcionishe svaki dan , one imaju to , drugi nemaju i eto problema
I pitate se što s vama niko ne može? Pa ja ne bih bio sa škorpijom taman da je to jedini zodijački znak!
Aurora Borealis wrote:Dobre vam ove romanticne definicije hemije, a samim tim i ljubavi, jer vidim neki kao pretpostavku ljubavi navode upravo postojanje hemije.
Ne znam, bojim se da ovakve teorije mogu dovesti do razocaranja velikog broja ljudi, jer ovo o cemu vi pisete ima na filmovima. I u fragmentima u stvarnom zivotu. Vremenom, leptirici prerastu u to da se pogledom razumijete, da znate ćutati skupa, iako ne umirete od pozude svaki put kad vas poljubi/zagrli. U dugim vezama hemija zaiskri na momente, pa utihne, i sve nanovo. Ili bi mozda trebalo preci na novog partnera u fazi kad utihne?
u mene nikad ne utihne svako malo se iznova zaljubim u istog frajera
nije vala ni to normalno