kao i mnogi...
Umrla Amy Winehouse
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#76 Re: Umrla Amy Winehouse
i ona u 27.
kao i mnogi...
evo bas mi sad na slučajni odabir od 7120 pjesama zasvira some back to black
kao i mnogi...
- pustopoljina
#77 Re: Umrla Amy Winehouse
zao mi je. voljela sam/volim njene pjesme. svojim zivotom samo je sebi stetila, ne nekom drugom. na to je imala pravo.
- Šef
#78 Re: Umrla Amy Winehouse
Počivaj u miru, djevojčice...
-
ragib
#79 Re: Umrla Amy Winehouse
bila je naivna ušla je u taj svijet droge misleci da ce u tome naci duhovno zadovoljstvo.
Roditeljima je ovo dobra opomena da trebaju djete svoje odgajati u duhu vjere kako bi se znalo sto bolje nositi sa životom.
Žao mi je ove cure, naivna je bila a nije bila pokvarena i zavidna.
Roditeljima je ovo dobra opomena da trebaju djete svoje odgajati u duhu vjere kako bi se znalo sto bolje nositi sa životom.
Žao mi je ove cure, naivna je bila a nije bila pokvarena i zavidna.
- smoki_choko
#80 Re: Umrla Amy Winehouse
kad se spominje taj klub 27, svih preko 25 poznatih i manje poznatih muzicara su umrli u 27 godini. pod kakvim uslovima. ili su se ubili, predrogirali ili nesto slicno. moze da neko misli sta hoce na ovo sto cu reci al vjerujem da su u pocetku svojih karijera zavjetovali se sa sejtanom/djavolom, potpisali ugovor da bi prodali svoju dusu i da bi onda zauzvrat postali slavni za svog zivota i posle. sve su to bili uspijesni muzicari al na kraju zavrsili tragicno. moze neko da vjeruje i da ne vjeruje u ovakve stvari. al sve vise sam siguran da ima istine u mnogo ponavljanim stihovima " I sold my soul to the devil" koje mozemo ne rijetko cuti i u pjesmama muzicara koji su umrli a i ovih sto danas pjevaju
- suncica24
#81 Re: Umrla Amy Winehouse
Ooooo... deder svrati kod vidovite Dzemile na porciju kasika, da te nedobog djavo ne safatasmoki_choko wrote:kad se spominje taj klub 27, svih preko 25 poznatih i manje poznatih muzicara su umrli u 27 godini. pod kakvim uslovima. ili su se ubili, predrogirali ili nesto slicno. moze da neko misli sta hoce na ovo sto cu reci al vjerujem da su u pocetku svojih karijera zavjetovali se sa sejtanom/djavolom, potpisali ugovor da bi prodali svoju dusu i da bi onda zauzvrat postali slavni za svog zivota i posle. sve su to bili uspijesni muzicari al na kraju zavrsili tragicno. moze neko da vjeruje i da ne vjeruje u ovakve stvari. al sve vise sam siguran da ima istine u mnogo ponavljanim stihovima " I sold my soul to the devil" koje mozemo ne rijetko cuti i u pjesmama muzicara koji su umrli a i ovih sto danas pjevaju
Lijepi srednji vijek....
A dragoj Amy ciji glas od 1000 zivota me pratio kad sam se borila i dovodila u pitanje svojih 1000 zelim da konacno, tamo negdje, nadje spokoj... kad joj vec ovdje nije bio podaren
-
shin
#82 Re: Umrla Amy Winehouse
smoki_choko wrote:kad se spominje taj klub 27, svih preko 25 poznatih i manje poznatih muzicara su umrli u 27 godini. pod kakvim uslovima. ili su se ubili, predrogirali ili nesto slicno. moze da neko misli sta hoce na ovo sto cu reci al vjerujem da su u pocetku svojih karijera zavjetovali se sa sejtanom/djavolom, potpisali ugovor da bi prodali svoju dusu i da bi onda zauzvrat postali slavni za svog zivota i posle. sve su to bili uspijesni muzicari al na kraju zavrsili tragicno. moze neko da vjeruje i da ne vjeruje u ovakve stvari. al sve vise sam siguran da ima istine u mnogo ponavljanim stihovima " I sold my soul to the devil" koje mozemo ne rijetko cuti i u pjesmama muzicara koji su umrli a i ovih sto danas pjevaju
Kako covjek sam sebi moze sjebat kredibilitet to nije normalno
- jedna tamo
#83 Re: Umrla Amy Winehouse
R.I.P. Amy 
- smoki_choko
#84 Re: Umrla Amy Winehouse
ne vjerujem ja u vidovite dzemile i nema to veze sa dzemilama nego sa vjerom koje ti ocigledno nemas pa ne mozes razumiti ovakve stvari. djavo fata i tebe i mene i svakog samo zavisi koliki cemo mu otpor pruziti. i kakve veze ima srednji vijek i umiranje muzicara u 27oj godini. ocigledno ti nesto nisi skontao/la.suncica24 wrote:Ooooo... deder svrati kod vidovite Dzemile na porciju kasika, da te nedobog djavo ne safatasmoki_choko wrote:kad se spominje taj klub 27, svih preko 25 poznatih i manje poznatih muzicara su umrli u 27 godini. pod kakvim uslovima. ili su se ubili, predrogirali ili nesto slicno. moze da neko misli sta hoce na ovo sto cu reci al vjerujem da su u pocetku svojih karijera zavjetovali se sa sejtanom/djavolom, potpisali ugovor da bi prodali svoju dusu i da bi onda zauzvrat postali slavni za svog zivota i posle. sve su to bili uspijesni muzicari al na kraju zavrsili tragicno. moze neko da vjeruje i da ne vjeruje u ovakve stvari. al sve vise sam siguran da ima istine u mnogo ponavljanim stihovima " I sold my soul to the devil" koje mozemo ne rijetko cuti i u pjesmama muzicara koji su umrli a i ovih sto danas pjevaju![]()
Lijepi srednji vijek....![]()
A dragoj Amy ciji glas od 1000 zivota me pratio kad sam se borila i dovodila u pitanje svojih 1000 zelim da konacno, tamo negdje, nadje spokoj... kad joj vec ovdje nije bio podaren
kao sto rekoh moje misljenje
pa naravno da moze, a posebno ti koji si ogranicen u nekim stvarima i razmisljanjima pa ti ovakve stvari predstavljaju, wooooooooow. zivi u svom ogranicenom svijetu i dalje, jer za nesto vise treba ukljuciti i ostale mozdane vijugeshin wrote:smoki_choko wrote:kad se spominje taj klub 27, svih preko 25 poznatih i manje poznatih muzicara su umrli u 27 godini. pod kakvim uslovima. ili su se ubili, predrogirali ili nesto slicno. moze da neko misli sta hoce na ovo sto cu reci al vjerujem da su u pocetku svojih karijera zavjetovali se sa sejtanom/djavolom, potpisali ugovor da bi prodali svoju dusu i da bi onda zauzvrat postali slavni za svog zivota i posle. sve su to bili uspijesni muzicari al na kraju zavrsili tragicno. moze neko da vjeruje i da ne vjeruje u ovakve stvari. al sve vise sam siguran da ima istine u mnogo ponavljanim stihovima " I sold my soul to the devil" koje mozemo ne rijetko cuti i u pjesmama muzicara koji su umrli a i ovih sto danas pjevaju
Kako covjek sam sebi moze sjebat kredibilitet to nije normalno