To mi je jedan od naj filmova u zadnje vrijeme
o kumu da ne pricam
a bjezao sam i ja od filmova tipa LOTR i kad me zemsko odvede jos u kino na 2 dio ( moro sam sta cu
Moderator: _BataZiv_0809
cyprus wrote:Pijanist je super, ali ja ne mogu da vjerujem kako neki mogu osporavati tuđe ukuse, koji je jelte prirodno razlikuju
Ja recimo bježim od 90% razvikanih filmova (prvenstveno jer me u onih 10% pogledanih 90% razočara, s obzirom na napuhanost)... Zato pogledam većinu filmova koji su proglašeni za sranje, i obično budu bolji od očekivanja
![]()
A Kumove aBd neću nikad ni pogledatsamo da se pojedini imaju na šta ibretit
cyprus wrote:Pijanist je super, ali ja ne mogu da vjerujem kako neki mogu osporavati tuđe ukuse, koji je jelte prirodno razlikuju
Ja recimo bježim od 90% razvikanih filmova (prvenstveno jer me u onih 10% pogledanih 90% razočara, s obzirom na napuhanost)... Zato pogledam većinu filmova koji su proglašeni za sranje, i obično budu bolji od očekivanja
![]()
mogu i ja razumjeti što ljudi ne gledaju... mada me podsjećaju na babe i dede: ta je ovo, bajke neke...madFlava wrote:
zanimljivo je da te svaki kvalitetan film razocara,a svaki koji je proglasen za sranje ocarato mi isto izgleda ko necu piti Coca Colu jer je napuhana i stalno je reklamiraju i hvale,ali cu zato piti Bony Colu koja je sranje
problem tebra ne trazi u filmovima,nego u sebi![]()
![]()
mogu shvatit da ljudi ne zele pogledat Harry Pottera,LOTR,Star Wars,Matrix itd.
ali ne pogledat npr. Pulpfiction,Requiem for a dream,Kum,Pianist
Ma u pravu si ti... ali kad skontam da treba odvojiti 10tak sati za LOTR za koje bih mogao pregledati 5-6 starih klasika ili filmova manje poznatih kinematografija, onda odustanemChmoljo wrote:mogu i ja razumjeti što ljudi ne gledaju... mada me podsjećaju na babe i dede: ta je ovo, bajke neke...madFlava wrote:
zanimljivo je da te svaki kvalitetan film razocara,a svaki koji je proglasen za sranje ocarato mi isto izgleda ko necu piti Coca Colu jer je napuhana i stalno je reklamiraju i hvale,ali cu zato piti Bony Colu koja je sranje
problem tebra ne trazi u filmovima,nego u sebi![]()
![]()
mogu shvatit da ljudi ne zele pogledat Harry Pottera,LOTR,Star Wars,Matrix itd.
ali ne pogledat npr. Pulpfiction,Requiem for a dream,Kum,Pianist
no, isto me podsjećaju na djecu koja ne žele pročitai lektiredoduše, ja prvi nisam gledao Harisa Poterića
ali LOTR i Star Wars se moraju radi lične kulture
danas, gledam i pratim sve šti ima veze sa SW: film, crtane, igre...
![]()
Auuuu... ovo se samo krvlju može sapratiChmoljo wrote:manje forumaj
E sad si najeboJack Be Nimble wrote:Chick flicks
Sve sto napravi onaj Appatow sa onim debelim
Transformers
Filmovi bazirani na stripovima sem betmena i supermena
Kod Amidze Idriza
Bilo koji film o drugom svjetskom ratu nakon Saving Private Ryan
da ga onda i ne pokusavam gledatiultima_palabra wrote:Code amidže Idriza je više od filma... filozofija, metafizika Bosne i mahaleMislim da ne postoji više od 500.000 ljudi koji mogu razumjeti taj film.
Čuj nisi gledala?plain vanilla wrote:da ga onda i ne pokusavam gledatiultima_palabra wrote:Code amidže Idriza je više od filma... filozofija, metafizika Bosne i mahaleMislim da ne postoji više od 500.000 ljudi koji mogu razumjeti taj film.
zadnji film koji sam gledala..je nekad davno bioultima_palabra wrote:Čuj nisi gledala?plain vanilla wrote:da ga onda i ne pokusavam gledatiultima_palabra wrote:Code amidže Idriza je više od filma... filozofija, metafizika Bosne i mahaleMislim da ne postoji više od 500.000 ljudi koji mogu razumjeti taj film.
Ma probaj definitivno, ako ti ne sjedne za pola sata neće ni do kraja, pa slobodno ugasi
plain vanilla wrote: zadnji film koji sam gledala..je nekad davno bio
onaj Slumdog milionaire..uzhas![]()
Brko, nisam ja rekla da je to losh film, nego da se poslije loshe osjecamRidjobrki wrote:plain vanilla wrote: zadnji film koji sam gledala..je nekad davno bio
onaj Slumdog milionaire..uzhas![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini film kojeg sam u zadnjih deset godina dvaput gledao sa predumišljajem! Meni je to ekstra dobar film.
Benjamin Button mi je bio odron i Lambs for Lions, tu sam dobro nasjeo na foršpane.![]()
![]()
A što ne gledaš filmove?plain vanilla wrote:zadnji film koji sam gledala..je nekad davno bio
onaj Slumdog milionaire..uzhas
volim filmove nakon kojih se osjecam dobro, jel Amidza jedan od tih?