Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote:Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.
Misimovic-zavrsena prica, najduze godina igranja i onda moze rekreativno u nekoj svapskoj 8. ligi.
Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
Ibricic-nista fudbalsko da ga krasi...brzina i refleksi k`o u mrtvog konja, poneki dribling tu i tamo, uglavnom
plafon mu je ruska liga i nekakav kozmodromNikadNikoNijeCuoZaMene tim.
Stilic-jbg, eto ja ovog nikad nisam ni gledao kako igra, niko ziv ne prenosi poljsku ligu
DakleM, Zeba ima mjesta bar pola sata prijateljske, pa da se vidi sta vrijedi.
Upucaj il da ti neko naruci ubistvo? Jel ti Zeba buraz aj priznaj nam ovdje sad?
Sedam dana do utakmice a niko ne zna kada je!!!!?? Rekli u 21 sat, ali kada su iz agencije kojoj su prodali tv prava culi trazili novi termin i od tada - tajac! Nevjerovatno da niko nigdje nije ot ome ni slova vise napisao. Mislim od sa-x do sportskih portala! Ne kontam!
shake69 wrote:Sedam dana do utakmice a niko ne zna kada je!!!!?? Rekli u 21 sat, ali kada su iz agencije kojoj su prodali tv prava culi trazili novi termin i od tada - tajac! Nevjerovatno da niko nigdje nije ot ome ni slova vise napisao. Mislim od sa-x do sportskih portala! Ne kontam!
Ja sam čuo da če biti u 21h ali neznam dali je to siguran sat, sutra ionako idem po kartu u centrotrans pa če valjda bar na njoj pisati kad se igra
jeza u ledja wrote:Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.
Misimovic-zavrsena prica, najduze godina igranja i onda moze rekreativno u nekoj svapskoj 8. ligi.
Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
Ibricic-nista fudbalsko da ga krasi...brzina i refleksi k`o u mrtvog konja, poneki dribling tu i tamo, uglavnom
Stilic-jbg, eto ja ovog nikad nisam ni gledao kako igra, niko ziv ne prenosi poljsku ligu
Da se Zebi docepat kakve Poljske il Ruske lige sve bi se u guzicu udaro.Ovo mu je trenutno plafon(jel ono on u Olimpicu)posto se u Euro utakmicama skoro pa nije vidio.Pjanicu i Misimovicu jos ce on kopacke vezati
Da se Zebi docepat kakve Poljske il Ruske lige sve bi se u guzicu udaro.Ovo mu je trenutno plafon(jel ono on u Olimpicu)posto se u Euro utakmicama skoro pa nije vidio.Pjanicu i Misimovicu jos ce on kopacke vezati
ne laprdaj, zeba je vec bio u rusiji. al ne moze se sve ni znati
ultima_palabra wrote:Mada iskreno, Miske je od "slučaja Portugal" postao igrač u rangu Zebe.
ma njega je najvise unistio onaj Hagi i Galata, fol nije mu dao da igra zbog zvakace mislim ..Kasnije otisao u Rusiju i tamo na kapaljku dobija priliku. Mislim ako ovako nastavi s neigranjem, da vise ne bi trebao da ima mjesta u prvih 11
limeni wrote:aha u 2. ligi rusije..porediti pjanica i misketa sa ovim zebama,kojasevicima iz nase lige je smijesno
Koja je opet po kvalitetu u rangu nase Premijer lige .Dovoljno je valjda pogledati za koliko se prodaju nasi premijer igraci pa ce ti biti jasan kvalitet.Ne kazem da tu nema talenata,ali brate prodati igraca u inostranstvo za nekakvi 100.000 maraka je bruka.
limeni wrote:aha u 2. ligi rusije..porediti pjanica i misketa sa ovim zebama,kojasevicima iz nase lige je smijesno
Koja je opet po kvalitetu u rangu nase Premijer lige .Dovoljno je valjda pogledati za koliko se prodaju nasi premijer igraci pa ce ti biti jasan kvalitet.Ne kazem da tu nema talenata,ali brate prodati igraca u inostranstvo za nekakvi 100.000 maraka je bruka.
U Bosni je ogromno talenta ali skoro svi iskoriste prvu priliku za odlazak jer zanju da nema budućnosti u našoj ligi. A da je Zeba tako dobar igrač kao što mnogi govori to bi pokazao kad je otišao iz Bosne a ne da je igrao u drugoj ruskoj ligi za kaju neiko i nezna.
shake69 wrote:Sedam dana do utakmice a niko ne zna kada je!!!!?? Rekli u 21 sat, ali kada su iz agencije kojoj su prodali tv prava culi trazili novi termin i od tada - tajac! Nevjerovatno da niko nigdje nije ot ome ni slova vise napisao. Mislim od sa-x do sportskih portala! Ne kontam!
Ja sam čuo da če biti u 21h ali neznam dali je to siguran sat, sutra ionako idem po kartu u centrotrans pa če valjda bar na njoj pisati kad se igra
Gledaj ba oficijelne kanale, npr. plakati u Sarajevu lijepo pise 21 sat, onda idi na nsbih stranu mozda tamo ima, a na kraju idi na fifinu ili uefinu stranicu i tamo ti je ono 100% sigurno
Ce-de-vi-ta wrote:Joj stete za Alispahica, nece sigurno uskoro na teren...
Da je neki igrac,pa hajde..Kad se sve sabere i oduzme,mi imamo samo par solidnih igraca..Zanci solidnih,tako da nemamo ni prvu postavu repke pokrivenu solidnim igracima.Mi smo samo jedna prosjecna ekipa i nista vise...
Ja ne znam šta je ovom liku "ZEBA BOLJI OD PJANIĆA" gdje će biti odlično što se Ibišević povrijedio, čuj majke ti "sad Džeko može pokazat da je bolji u napadu kad je sam". Majke mi da ovaj "jutarni" možda nije selektor Sušić
Ono ni ja sam nisam zagovarač Ibiševića jbg. čovjek ne zna primit loptu, odbijaju se od njega kao od balvan ali poslije Džeke i Ibiševića dugo vremena nema nikoga. Zec je jedini koji je u zadnje vrijeme kao blizu reprezentacije, 8 golova za klub 4 u ligi i 4 u kupu uz 5 asistencija nije nešto fenomenalno (više mi je ovih 5 asistencija bitno) al ko drugi... Džeko sam u napadu nije dobra ideja po meni jer njemu trebaju asistencije ostalih, između ostalog i drugog napadača. Džeku treba dovesti u poziciju i onda je jebeno za protivnika tada se svakom tresu gaće al teško će to ići ako je sam i stalno udvojen. Tada ni od visokih lopti nema puno koristi jer Ibišević iako ima poteškoća da uštopa loptu te isto brzo proslijedi dalje makar kod visokih lopti veže jednog odbrambenog. Ono, sve u svemu nije dobro, može li Sušić još nominirati Zeca zna li neko do kada je rok nominacije kod prijateljskih . OBAVEZNO ZVATI ZECA. (valjda Sušić zna da momak više nije povrijeđen)
Ce-de-vi-ta wrote:Joj stete za Alispahica, nece sigurno uskoro na teren...
Da je neki igrac,pa hajde..Kad se sve sabere i oduzme,mi imamo samo par solidnih igraca..Zanci solidnih,tako da nemamo ni prvu postavu repke pokrivenu solidnim igracima.Mi smo samo jedna prosjecna ekipa i nista vise...
I zato nas treba boljeti uho za njega, jer je prosječan igrač?!? Jao rezona, majko mila.
Ništa od Zeca, dolazi Muslimović, ne znam šta je Sušiću falilo da pozove i Zeca. Možda će protiv Grka sad uigravat postavu s jednim napadačem budući da Ibiševića neće biti ni u Bjelorusiji izgleda.
Ništa od Zeca, dolazi Muslimović, ne znam šta je Sušiću falilo da pozove i Zeca. Možda će protiv Grka sad uigravat postavu s jednim napadačem budući da Ibiševića neće biti ni u Bjelorusiji izgleda.
Ne vjerujem da če igrati sa jednim špicem jer je najavio da protiv bjelorusije ide na 6 bodova a sa jednim napadačem teško da možemo očekivati ofanzivnu igru.
Sto se tice Zebe - smijesno je komentarisati komparacije sa Pjanicem ili Ibisevicem!
Alispahic - zao mi je momka,ali iskreno mislim da ce Stilic dobiti priliku da pokaze sto zna.
Napad - Mislim da je idealna kombinacija Zlatan i Edin, jer dva korpulentna napadaca sa odlicnim veznim igracima iza ,mora biti dobitna kombinacija.
Iskreno nisam odusevljen sa Zecom nesto,jer momak ima samo brzinu (sto je imao i Music,ali i srcanost), dok Muslimovic je igrač koji je ostaviti srce na terenu,igrač koji je psihološki jači ali i po mom misljenu i po kvalitetu...
Zec osim brzine ima i fudbalsko znanje,bezobrazluk i umjece.
Bio je najbolji izabran igrac pored Mandzukica i ostalih izvikanih igraca.
Da je kojim slucajem igrao za kockaste sad bi minimalno bio vec u Bajeru Leverkusenu.
Ovako je uzeo dobru lovu ali se istovremeno i zeznuo.Jos ga i povreda u par navrata vratila na pocetnu poziciju.
Stilica ne treba mjesati sa Alispahicem razliciti tipovi igraca.
Muslimovic je konacno zavrsio sa povredama i operacijama,kako stvari stoje mogao bi u Sienu.