brutale , regionalni ali pod ugovorom,mnogi regionalni imaju sovje unije i kavlitetnijij rad american eagle,comair nisu isto smece kao( nekad bila pa se spominjala - mesaba), pinaclle i colganbrutale wrote:@eques,
druze ja sam prosao sva testiranja i medicinska i ona na papiru. Vidim da imas dobru namjeru ali momak nije htio za vojnog vec za civilnog pilota. Tu je velika razlika. Ta rotirajuca stolica i G sile su iskljucivo za vojne pilote.
Sto se ocjena tice.. pa da upravu si 90%. Mada danas vise obracaju paznju na to kako ces uraditi njihova testirnja prijemna iz matematike i fizike nego kako si radio u 2 srednje.
@harisl,
karijera kao i svaka druga, mozes napredovati do nivoa da spavas u Hiltonu, mozes propasti il da te sudbina zajebe pa da moras spavati po nekim bunkerima. Ali to je prolazno..obicno to ameri rade dok nabijaju sate i lete regionalno.
Zelim da budem pilot
- ljubav_aha
#76 Re: Zelim da budem pilot
-
brutale
#77 Re: Zelim da budem pilot
Ne znam stvarno, cuo sam neke price ali to je drugi svijet. To je nesto sto ovog momka koji hoce da postane pilot u Evropi ne treba zanimati uopste ( nemoj me pogresno shvatiti
)
- ljubav_aha
#78 Re: Zelim da budem pilot
naravno,znam raju iz regionalnih i internacinalnih,niko nije iamo takvo iskustvo,kao sto rekoh,spomenute avio kompanije uzimaju pilote sa privremeneim ugovorima,smece od kompanijabrutale wrote:Ne znam stvarno, cuo sam neke price ali to je drugi svijet. To je nesto sto ovog momka koji hoce da postane pilot u Evropi ne treba zanimati uopste ( nemoj me pogresno shvatiti)
-
sumirprimus
#79 Re: Zelim da budem pilot
imas i tursku,tamo ima nasih ljudi pilota...
isto tako nisu bili neki matematicari,al su imali volju...
i sad lete...
isto tako nisu bili neki matematicari,al su imali volju...
i sad lete...