Nazvao si me fašistom, je li to etiketiranje?madner wrote:Hajmo lagano, jer mijesas sada politicare koji javno nesto izjave i anonimuse sa foruma koji nesto napisu. Ko je i kada doveo RS u pitanje javno?
Rekao sam ti vec, nije to olako etiketiranje. Ako mislis da glas jednog Bosnjaka ne treba da vrijedi kao glas jednog Hrvata, onda si vec debelo zagazio u fasizam.
Je li Čović dovodi BiH u pitanje? Kakvo je to pitanje uopće, pa Dodik se nije, koliko vidim odvojio. Pa i da se dovodi u pitanje država i njezin ustroj zašto je to automatski fašizam? S primjerom Hareta sam ti želio prikazati apsurd takvog razmišljanja. Je li Alija bio fašist zato što je Jugoslaviju doveo u pitanje i odvojio se?.. Je li on bio fašist?
Kakva je razlika ako političar nešto izjavi s čim se slaže i anonimus s foruma? Jedino to što ovaj prvi završi u medijima, u biti isto mišljenje imaju. Ako je po tebi jedan fašist, valjda je i drugi?
Ako postoji sustav koji se zasniva na nekom izbornom sustavu što nije "jedan čovjek jedan glas" zašto je to po tebi automatski fašizam? Prije bih rekao da je fašizam zasnovan bez slobode govora pa bili u pitanju i Čović i Dodik i to što bi ih ti smjestio u zatvor zbog njihovog mišljenja (na stranu to što Čović zaslužuje zatvor zbog drugih radnji). Puno ti stvari nazivaš fašizmom, zaglibio si totalno...