Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I am not a pattern to be followed
The pill that I'm on is a tough one to swallow
I'm not a criminal, not a role model
Not a born leader, I'm a tough act to follow
I am not the fortune and the fame or the sane person telling you to forfeit the game
I came in the ring like a dog on a chain and then found out the underbelly sicker than it seems
And it seems ugly but it can get worse
'cause even a blueprint is a gift and a curse
'cause once you got a theory of how the thing works
Everybody wants the next thing to be just like the first
And I'm not a robot, I'm not a monkey
I will not dance even if the beat is funky
Opposite of lazy, far from a punk
Ya'll oughta stop talking
Start trying to catch up mother fucker
And all the people say
Try to catch up mother fucker
Inače obadvije pjesme su odlične, a Waiting for the End ima malo reagge prizvuka. Sa pjesmom Iridescent ove dvije pjesme meni predstavljaju TOP3 sa posljednjeg albuma. A inače odlična tema, za jedan dan 4 stranice to je dokaz da moraju doći ovamo i napraviti neki spektakl. Čudi me baš kako ih Hrvati nisu doveli u njih je bila skoro svaka veća grupa.
VenomousV wrote:ama bice nekad aBd (think positive )
Ma jdno je think positive, ali eov ja tako mislim već 5 godina pa ništa. Ne moraju doći u BiH ovamo ionako niko ne dolazi nek dođu npr. u Zagreb i to je to. Evo iščekujem im dugo i stvarno ih volim. Održavam o njima blog već godinu dana informišem ovdašnje fanove sa stvarno najfriškijim informacijama i dobar je odaziv poprilično, ali je problem što to niakd neeć doći do njih i da neće znati koliko ih narod voli ovamo. Evo npr. prave koncert na Tajvanu, HOn KOngu i Indoneziji zašto nebi i ovdje.
VenomousV wrote:ama bice nekad aBd (think positive )
Ma jdno je think positive, ali eov ja tako mislim već 5 godina pa ništa. Ne moraju doći u BiH ovamo ionako niko ne dolazi nek dođu npr. u Zagreb i to je to. Evo iščekujem im dugo i stvarno ih volim. Održavam o njima blog već godinu dana informišem ovdašnje fanove sa stvarno najfriškijim informacijama i dobar je odaziv poprilično, ali je problem što to niakd neeć doći do njih i da neće znati koliko ih narod voli ovamo. Evo npr. prave koncert na Tajvanu, HOn KOngu i Indoneziji zašto nebi i ovdje.
zato sto ima onih koji kake i kake a prvi bi otisli na koncert
ne vjerujem da ce ikada doci kod nas ali u regionu negdje, e to je vec moguce
Inače pored toga što je Crawling njihov kalsik, mislim da je Figure.09 nezasluženo dobila malo pažnje. Pjesma je predobra, energična i ubila se za nekog filma. Pojalvjuje se na špici za film SWAT, ali veća zastupljenost je potrebna, a što se tiče ovih albuma poput erectiona nije jedini takve vrste. Inače izdata je masa lažnih albuma koji su prodavati i nuđeni fanovima kao origanli među njima je i nekoliko lažnih izdanja Undergrounda kao i AAccros the Line i remix album sa EMinemom kojeg su fanovi napraivli.