Amina__ wrote:meni je muka kad cujem da se moj rodjeni grad Zvornik nalazi u tako zvanoj "Rs"a kamoli da to postane drzava
ili da se pripoji Srbiji onda bi sve muslimane iz istocne Bosne nazivali srbijancima
kao prvo i prvo, zvornik nije grad...
budi malo jasniji care ja sam umoran k'o pas!imigrant wrote:Aristokrato, ti na ovom forumu... to ti je kao srpski narod u BiH....
pitam se koliko ces jos biti sa nama?
nadam se jos dugo
A ako smetašma ako ne smetam bit cu sto da ne...
reci haveru?manijak1 wrote:A ako smetašma ako ne smetam bit cu sto da ne...![]()
ma ludi balkan jesi video sad isti u srbiji i partizani i cetnicimanijak1 wrote:Ma Meldina bi ti isto reklaali nemoj u taj kafe
ili caffe
![]()
znaju biti i partizani tamo
Isti, sad se mogu djedovi konacno pomirit, svi dodjose na svoje !Aristokrata wrote:ma ludi balkan jesi video sad isti u srbiji i partizani i cetnicimanijak1 wrote:Ma Meldina bi ti isto reklaali nemoj u taj kafe
ili caffe
![]()
znaju biti i partizani tamo
e ludog li vakta...
Ake, sve mi vise padas u ocima !ake wrote:
Metalik Golf staje kad isce raja...manijak1 wrote:![]()
Nema taksija
![]()
Dok je jaka SDA (i pomalo HDZ), bice jaka i RS...BO wrote:Nisam citao postove, nesto mi mrsko pravo, al se mogu kladiti da ste skrenuli s teme![]()
![]()
Sto se tice RS ona je na samom izdisaju, mogu da laju, reze, prijete, psuju, prikupljaju potpise al takvo nesto ne moze da opstane na krvavim temeljima.
Cisto sumnjam da ce izbiti novi rat, nemaju oni m... za takvo nesto. Istorija ne ide u njihovu korist sto se tice toga, ono u cemu su najbolji jeste da se okupe na nekom trgu, bilo kojem, necu da im to određujem, da obuku svoju
tursku ovaj mislim srbsku odoru, da poskidaju slike Draze iz djecijih soba, malo rakije da ponesu a i tu je neizostavna sajkaca i to bi bilo to.
Vole, nego sta, to im je potrebno u poslu, da mogu naci sto duzi put od tacke A do tacke B...manijak1 wrote:![]()
Nisam znao da taksisti vole pođoniti mape
![]()
jel malajski il malhajskiAlfons Kauders wrote:Ake, sve mi vise padas u ocima !ake wrote:
Joj a ja konto da Hrvatska izgleda smijesno na karti, vidi ovo, ko neki atol jebote !![]()
Jos kad bi izvadio Brcko, bio bi arhipelag...
A mozda je i obratno...Alfons Kauders wrote:
Dok je jaka SDA (i pomalo HDZ), bice jaka i RS...
bila je jaka i SDP jedno vrijeme, a bogami nisam primjetio da je CHETNITET oslabio za vrijeme alijanse za promjene pa iz tog razloga nemash razloga kontash!DiplomataSaSela wrote:A mozda je i obratno...Alfons Kauders wrote:
Dok je jaka SDA (i pomalo HDZ), bice jaka i RS...

Ovi pojmovi nisu za jalijase. Oni ne znaju sta znaci narod, patriotizam, drzava. Njima je sve EKI, STIPU MOTA. Ne znam samo kako su uspjeli doci do interneta. Ovdje tesko da mogu razbacivatii sibice.Engram::X wrote:Eki Nacionalnog Kongresa Republike BiH
pa koga vi pravite budalom![]()
Trojanci Borogovca i tzv. "Bos.kongesa"![]()