moja familija plakala kad nam je 2000. onaj veliki snijeg slomio jelu u basti...mjesec dana tugovali..a ne za ljubimcem..
fala lady al neka fala
mogu doduse doc da ih izgrlim
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ovo ti nije losa ideja...Ma.Le.Na wrote:vala ni ja vise ne bih ni macu ni cuku..
moja familija plakala kad nam je 2000. onaj veliki snijeg slomio jelu u basti...mjesec dana tugovali..a ne za ljubimcem..
fala lady al neka fala
mogu doduse doc da ih izgrlim![]()
![]()
![]()
Mora li se svaka fina tema upropastiti glupostima ?trcicu trceci wrote:evo ja malo stihova, "tuznih", nemojte me ruziti![]()
sjecas li se one zime
sjecas li se onog ljeta
kad si bila ti s njime
koja je to samo steta.
sjecas li se onog snijega
sjecas li se onog sunca
kad si bila pored njega
pozeljela drugog k..ca
kako si mogla samo bona
da me tako iznenadis
u njemu ima skoro tona
kasno je da ga vadis.
vise necu da te grlim
nemoj vise da se javljas
sada neku drugu ljubim
a ti stvarno vise smaras.
El Vanjcho wrote:
ovo ti nije losa ideja...
lady, da dodjemo izgrliti mace? ali ostaju kod tebe, nema trpanja u djepove, u pakete sa masnicama, nema sarmiranja tuznim macijim okicama?
tamaMladyblue18 wrote:pa ja i nudim da ih izgrlite ne dam ja svoje mace nikome
![]()
trcicu trceci wrote:"u zivotu ima trenutaka kada nekoga tako snazno trebas da ga zelis premjestiti iz snova kako bi ga konacno zagrlio"

ema_ wrote:trcicu trceci wrote:"u zivotu ima trenutaka kada nekoga tako snazno trebas da ga zelis premjestiti iz snova kako bi ga konacno zagrlio"
![]()
Ja iz ličnih razloga ne prakticiram fizičke kontakte sa suprotnim spolom, a kad bih mogla izabrati jedno što bih uradila, to bi definitivno bio zagrljaj, da me onaj koga volim (mislim, nema ga) zagrli da osjetim svu ljubav i sigurnost svijeta u tom zagrljaju i da me nikad ne pusti...
![]()
Al, hvala Bogu, ima njih za grliti i mimo muškinja![]()
ladyblue18 wrote:

Pratimsanabe wrote:Ma.Le.Na wrote:slazem seEl Vanjcho wrote:Volim.
Zagrljaj je za mene kao i poljubac, intimniji od sexa. Sexati se mozes sa bilo kime (ako si raspolozen za to), ali grliti samo sa onim koga volis.
me to
ooo lajkam ovo..El Vanjcho wrote:Volim.
Zagrljaj je za mene kao i poljubac, intimniji od sexa. Sexati se mozes sa bilo kime (ako si raspolozen za to), ali grliti samo sa onim koga volis.
HAVANA wrote:
Svaku noc od 95g ovako utonem u san i jos mi nije dojadilo,osim ono par puta kad smo se satro posvadjali
Super je dok ne utonemo al me onda hebe s onim jorganom
znas vec te price
![]()