BiH-Albanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Pobjeda BiH
153
64%
Remi
39
16%
Pobjeda Albanije
46
19%

Total votes: 238

Mostar_1987

#76 Re: BiH-Albanija

Post by Mostar_1987 »

I ja mislim da uzimamo 2-0 mozda cak i 3-0.
Samo neznam ko ce nam igrati... Par igraca MORA na klupu.
Mravac - adios!!! (Ko sto neko rece, koji kurac izbaci Nadarevica ?!)
Dzeko - Nijedan igrac nije veci od ekipe, a od kada je gospodin u City:u veze nema a i netrudi se - out!
Misimovic - Zar je potreban komentar?

Fali nam jedno 3-4 kvalitetna igraca, jedan od ti igraca je Papac!
denimb

#77 Re: BiH-Albanija

Post by denimb »

Bas me interesuje kako ce se ovaj poraz odraziti na navijace, da li ce Bilino polje puno biti?

Doduse, pametni su u nasem savezu pa su pustili karte u prodaju 3 dana prije ove utakmice :D
Tarik19

#78 Re: BiH-Albanija

Post by Tarik19 »

Ma nije ni Nadarevic neki fantastican igrac. Bolji je od Mravca to je sigurno ali se vidjelo protiv Katara i Francuske da je i on limitiran igrac koji zavisi mnogo od Spahica.
juventino-pravi

#79 Re: BiH-Albanija

Post by juventino-pravi »

Tarik19 wrote:Ma nije ni Nadarevic neki fantastican igrac. Bolji je od Mravca to je sigurno ali se vidjelo protiv Katara i Francuske da je i on limitiran igrac koji zavisi mnogo od Spahica.
Spahic je takodje limitiran sam od sebe ... Zato je ciro i igrao onu 5-3-2 formaciju jer jedina odgovara igrackom kadru kojeg imamo i igrackim kvalitetama koje posjeduju nasi igraci
Tarik19

#80 Re: BiH-Albanija

Post by Tarik19 »

juventino-pravi wrote:
Tarik19 wrote:Ma nije ni Nadarevic neki fantastican igrac. Bolji je od Mravca to je sigurno ali se vidjelo protiv Katara i Francuske da je i on limitiran igrac koji zavisi mnogo od Spahica.
Spahic je takodje limitiran sam od sebe ... Zato je ciro i igrao onu 5-3-2 formaciju jer jedina odgovara igrackom kadru kojeg imamo i igrackim kvalitetama koje posjeduju nasi igraci
Limitiran je za odredene stvari ali je ipak nas najbolji odbranbeni igrac. Bez njega je odbrana oslabljena za 50%.
Mostar_1987

#81 Re: BiH-Albanija

Post by Mostar_1987 »

Imam toliko traceva sto sam licno vidio i prisustvovao sto se tice Spahica i njegovi afera da nezelim ovdje pisati. Ali on jeste patriota to stoji. Ali je narcista da nema veceg.
Ali o tome mozemo poslje susreta sa siptarima.
Nadam se da ce pekari dobiti isti docek kao i mi u Tirani kada su nam jebali bosansku majku i gadjali nas bakljama i cekicima.
smoki_choko

#82 Re: BiH-Albanija

Post by smoki_choko »

Mostar_1987 wrote:Imam toliko traceva sto sam licno vidio i prisustvovao sto se tice Spahica i njegovi afera da nezelim ovdje pisati. Ali on jeste patriota to stoji. Ali je narcista da nema veceg.
Ali o tome mozemo poslje susreta sa siptarima.
Nadam se da ce pekari dobiti isti docek kao i mi u Tirani kada su nam jebali bosansku majku i gadjali nas bakljama i cekicima.
:lol:
mi njih macolama
Mostar_1987

#83 Re: BiH-Albanija

Post by Mostar_1987 »

Ziva istina cica izvadi cekic iz jakne i direkt prema nasima.
Bosanski_kralj

#84 Re: BiH-Albanija

Post by Bosanski_kralj »

Teško ćemo mi do pobjede protiv Albanaca. Bojim se da su ove kvalifikacije već završene za nas, treba početi podmlađivati tim :oops: :D za sljedeće kvalifikcaije.
juventino-pravi

#85 Re: BiH-Albanija

Tarik19 wrote:
juventino-pravi wrote:
Limitiran je za odredene stvari ali je ipak nas najbolji odbranbeni igrac. Bez njega je odbrana oslabljena za 50%.
Pa dobro dao nam je sinoc tri gola... Ali opet jeste najbolji et sad skontaj kakvi su ostali
Mi sa 4 igraca u liniji sa ovim kadrom ne mozemo igrati
Tarik19

#86 Re: BiH-Albanija

Post by Tarik19 »

Ovo mu je bila najgora utakmica ikada u dresu reprezentacije ali, za razliku od drugih (najprije Mravca), Spahic ne zijani maltene u svakoj utakmici.
Mostar_1987

#87 Re: BiH-Albanija

Post by Mostar_1987 »

Bosanski_kralj wrote:Teško ćemo mi do pobjede protiv Albanaca. Bojim se da su ove kvalifikacije već završene za nas, treba početi podmlađivati tim :oops: :D za sljedeće kvalifikcaije.
Mi burazeru imamo pravo mladu ekipu kada covjek skonta.

Begovic 23 godine
Lulic 25 godina
Pjanic 21 god.
Ibisevic 26 god.
Dzeko 25 god.
Ibricic 25 god
Mujdza 26 god

Skoro 2/3 od prve postave nam je ispod 27 godina. Problem je sto je nas narod kakav jeste, 2-3 pobjede i kurce se ko da su Real.
Ove starohane treba otjerati, Misimovica,Mravca i tako dalje. (Izuzetak Rahimic i Muslimovic)
juventino-pravi

#88 Re: BiH-Albanija

Tarik19 wrote:Ovo mu je bila najgora utakmica ikada u dresu reprezentacije ali, za razliku od drugih (najprije Mravca), Spahic ne zijani maltene u svakoj utakmici.
Slazem se ali nije on za igru sa dva stopera.. bar po mom vidjenju jedino bih jos volio da ga vidim sa Papcom u tandemu
ali opet nama neodgovara igra sa 4 u liniji jer prema gore nemamo trkaca i brzih igraca
Tarik19

#89 Re: BiH-Albanija

Post by Tarik19 »

juventino-pravi wrote:
Tarik19 wrote:Ovo mu je bila najgora utakmica ikada u dresu reprezentacije ali, za razliku od drugih (najprije Mravca), Spahic ne zijani maltene u svakoj utakmici.
Slazem se ali nije on za igru sa dva stopera.. bar po mom vidjenju jedino bih jos volio da ga vidim sa Papcom u tandemu
ali opet nama neodgovara igra sa 4 u liniji jer prema gore nemamo trkaca i brzih igraca
Ako cemo pravo, protiv jacih protivnika, nama ne odgovora ni igra sa 3 u liniji.
juventino-pravi

#90 Re: BiH-Albanija

Tarik19 wrote:
juventino-pravi wrote:
Ako cemo pravo, protiv jacih protivnika, nama ne odgovora ni igra sa 3 u liniji.
Protiv francuza, spanije pa i turske ti ni 10 ne moze pomoci ... ali
3 u liniji Papac-Nadarevic-Spahic uz Salihovica lijevo i Mujdzu desno moze barem sprijeciti da se ne sramotis
uz Rahimica i Medunjanina molio bih Muratovica da se vrati da igra samo 20-30 minuta jer ni Rahimic nije spreman za 90 a taj tip igraca mi je potreban

Ispred njih Pjanic koji je majstor sa loptom i u napadu Ibisevic i Muslimovic... da malo odmorimo Dzeku
Obuca9

#92 Re: BiH-Albanija

Post by Obuca9 »

Ma pogrešna im boja brate, da smo igrali u bijelim oderali bi ih :D
ramiral

#93 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

Kakva će postava biti protiv Albanije? Ako izmjeni 3-4 igrača mislim da bi u toj brojci išlo redom .. Miske, Ibričić, Mravac - out
dingosp0

#94 Re: BiH-Albanija

Post by dingosp0 »

treba ubaciti muslimovica od prve minute, umjesto onog kloca Dzeka...
Miske, Mravac, na klupu...
treba pozvati nadarevica opet...

treba pozvati igrace koji ce igrati s srcem...ne ove jebene glumce koji s rastezu preko terena...
Tarik19

#95 Re: BiH-Albanija

Post by Tarik19 »

Svi su oni igrali srcem za reprezentaciju do prije godinu dana. Od tada je nesto puklo.
Miner

#96 Re: BiH-Albanija

Post by Miner »

Od cega samo Dzeku da odmaramo pitam se :D
Pa covjek se oznojio nije kako treba sinoc
Dead Man Walking

#97 Re: BiH-Albanija

Post by Dead Man Walking »

Miner wrote:Od cega samo Dzeku da odmaramo pitam se :D
Pa covjek se oznojio nije kako treba sinoc
Od hronicne kurcobolje koja ga drzi od kad je Susic selektor. Kad i ako se oporavi od te teske povrede neka zaigra, do tad nek se goni i povede kopmanjone.
jeza u ledja

#98 Re: BiH-Albanija

Post by jeza u ledja »

hz__semir wrote:
lord blackadder wrote: ....................Hasagic..........

Mujdza......Pandza...Spahic.....Lulic

Pjanic......Bešić....Štilić.......Medunjanin

............Dzeko....Ibisevic........
Ovaj mi se sastav sviđa, samo bih ja na klupi ostavio i ovog šeikovog pulena, a priliku dao Muslimoviću.
I meni je ovo dobar sastav, ali ja se nikad ne bih odrekao Dzeke. On i kad "nije motivisan" (u sto sumnjam) je bolji od Muslimovica. Po meni se previse koplja lome na njemu. On je zavaljen kad igra sam. Po meni, nije lik koji igra kad mu se ceifne (poput Misimovica) i ima sportski mentalitet kakav nam treba.
Johnny_x

#99 Re: BiH-Albanija

Post by Johnny_x »

Ovo nama treba
quasar

#100 Re: BiH-Albanija

Post by quasar »

trcicu trceci wrote:treba se samo zapitati sta treba motivisati dzeka, kada zaradi za mjesec ko prosjecni gradjanin BiH za 10 godina....sta je to sto ga moze motivisati, jako tesko da nesto moze...pozzz
Brate, on zaradi milion maraka mjesecno. Prosjecan Bosanac zaradi za cijeli zivot pola te sume. Koliko god ti bio normalan, cestit, posten, vrijedan pametan, itd... zlatan, najbolji, opet te ta cifra polako ali sigurno odvaja od realnosti.

Na kraju se to pocne i primjecivati.
Last edited by quasar on 04/06/2011 23:29, edited 1 time in total.
Locked