ODLAZI NAM PEDY DOLAZI NAM NOVI DOMACI VISOKI !!!!

margareta

Post by margareta »

Vladavima etnoprofitera je na pocetku kraja. Niko nece imati dovoljno snage suprotstaviti se Novome Visokom predstavniku niti rapidnom porastu njegovih pristalica.Svi navodi "smrt fasizma" kompatibilni su mojoj neizmjernoj zelji da drzava konacno profunkcionira na demokratskim principima sa programom vrhunskih experata za ekonomsko privredni razvoj zemlje.Alternativa ne postoji. Lako je definirati status komentarima ali nije lako pristupiti pouzdanim projektima rjesavanja "privida" kojim se manipulira narodima kako toboze nema izlaza iz krize koja je preduboka.
Sve se moze samo ako pravi ljudi pristupe rjesavanjem tzv."nemoguceg".
Satriani

Post by Satriani »

Fino zvuci, ali nazalost puno rupa u tvom post, uz nepoznavanje historije niti njegovog backgronda ili kako mi to u Bosni kazmo ledja,covjeka kojeg reklamiras. Sve u svemu nek nam je bog na pomoci!
Stranci i nisu neki levati, da daju autoritet covjeku koji ce im sjebat decenijski trud, a za ikebanu jos nije vrijeme. Experti o kojim pricas su daleko od ruke diktatora, sklonjeni na sigurno, ili ti marginalizirani, no sto ja to tebi govorim.................Neka nama PRSP strategije i Vasingtonskog koncezusa, steta je samo sto jos nama nisu rekli da je taj plan propo u svim tranzicijskim zemljama. Vjerovatno ti cudno zvuci sto to spominjem, ali upravo je to izvor nasih ekonomskih belaja.
Helem dala si toliko ne tacnih infromacija o tom gospodinu da je svaki razgovor na ovu temu supljiranje, ili ti cak vec mastanje.
Steta je sto krucijelno editujes svoje postove, no bez obzira ono malo ekonomskih strucnjaka biraja s kim ce raditi i ko ce im biti nad glavom. A neko ko nema bizbis iza sebe i masineriju za stvaranje vrijednosti sigurno nece. Sumnjam da bi funkcionisla ljubav sa Zecom, usput simapticnim se doima tvoaj zelja da sebi das bilo kakvo znacenje u nekim navodnim procesima.
Ipak sretno volio bih da grijesim!
margareta

Post by margareta »

Do prve polovice sljedece godine pocinje sa radom zvanicni kabinet Novoga Visokoga predstavnika.Razgovor sa buducim sam imala od prije nekih 1,5 h. Dragi nasi sugradjani budite ubijedjeni da vrijeme kriminogenig politicki nametnutih nam etnickih stranaka odlazi sa Novom godinom u crne anale istorije najmracnije Bh.proslosti.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

margareta wrote:Do prve polovice sljedece godine pocinje sa radom zvanicni kabinet Novoga Visokoga predstavnika.Razgovor sa buducim sam imala od prije nekih 1,5 h. Dragi nasi sugradjani budite ubijedjeni da vrijeme kriminogenig politicki nametnutih nam etnickih stranaka odlazi sa Novom godinom u crne anale istorije najmracnije Bh.proslosti.
BTW, od ponedjeljka pravna drzava.

A tamo negdje, jal' u srijedu jal' u cetvrtak, slagacu vam, svi lopovi u zatvoru...
Aristokrata

Post by Aristokrata »

kub lajkan wrote:
margareta wrote:Do prve polovice sljedece godine pocinje sa radom zvanicni kabinet Novoga Visokoga predstavnika.Razgovor sa buducim sam imala od prije nekih 1,5 h. Dragi nasi sugradjani budite ubijedjeni da vrijeme kriminogenig politicki nametnutih nam etnickih stranaka odlazi sa Novom godinom u crne anale istorije najmracnije Bh.proslosti.

A tamo negdje, jal' u srijedu jal' u cetvrtak, slagacu vam, svi lopovi u zatvoru...
pecem jagnje na raznju kad ode pedy... :)
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Aristokrata wrote:
kub lajkan wrote:

pecem jagnje na raznju kad ode pedy... :)
Moj dobri milose mozda ces peci janje da ga vratis...uvijek ima "gori od najgoreg"(doduse kako ko gleda na stvari).Valjda ce vam taj "gori" biti slijedeci...
margareta

Post by margareta »

Bolji nema.Na ovoga smo cekali od '92.godine. :skoljka:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Da pogadjam... Mister Bin?
margareta

Post by margareta »

kub lajkan wrote:Da pogadjam... Mister Bin?
:wink: Naj'ozbiljnije Visoki Domaci Novi Predstavnik ! Pedy pa pa i ciaos "amigos" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:zzzz:
margareta

Post by margareta »

E vjeruj mi Kub Lajkan da je istina to sto ti kazem ! Ako si mlad i zivis u BiH mozes se prikljuciti uredu u Sa. koji ce iza Nove G. profunkcionirati.
margareta

Post by margareta »

******************************************************************************************greskica*
Last edited by margareta on 28/12/2004 04:11, edited 1 time in total.
margareta

Post by margareta »

Bit ce BiH sa novim Visokim Domacim prava drzava iako evo nije bas lako drzati tempo sa koordiniranom protivnicoim ekipom.
Last edited by margareta on 28/12/2004 04:14, edited 1 time in total.
margareta

Post by margareta »

Bome imam utisak da nesto nerado ovaj narod zeli promjene !? E pa zeljeli ili ne nacionalisti ce otici sa politicke scene.Najkasnije do polovice iduce godine spremajte se za ispracaj i pozicije i opozicije i stranaca.

Ipak se nadam i zelim da vjerujem da ce ovaj narod poceti da misli svojom glavom ne samo radi sebe nego i radi svojih potomaka.
margareta

Post by margareta »

Boze me pomozi koliko su srozali zivotno znacajnu temu !?

Sta se ovo desava sa Sa -x. forumom ?
manijak1

Post by manijak1 »

Potpao pod tvoj uticaj :D
margareta

Post by margareta »

manijak1 wrote:Potpao pod tvoj uticaj :D
Ne glupiraj se manijace jer bih mogla pomisliti nesto ruzno o tebi.Ozbiljno je od sinoc neko nabacao x & y nickova i bukvalno harao po forumu.

Zasto li ja nikoga direktno ne optuzujem ? Zato sto jednostavno nisam takva. Pogledaj samo po jedan komentar ili naslov sa "textom" autora pod naslova i bukvalna invazija po svim strancama :?
Zausput a sta ti manijace imas protiv mene ?
Ne znam te kao ni ti mene i nema logike da te "vidim" kao prijatelja il' neprijatelja!?
Sto ti to treba ? Sta imas od toga ?
Ne vidim logicno pojasnjenje.
manijak1

Post by manijak1 »

Ne glupiraj se manijace jer bih mogla pomisliti nesto ruzno o tebi.Ozbiljno je od sinoc neko nabacao x & y nickova i bukvalno harao po forumu.
Pa tko je to mogao biti :? :? Zunzelići :? :?
margareta

Post by margareta »

Nisu samo "Zunzelici" (jedva ispisah) ima ih raznih. Nisam ni pomislila na tebe .
kub lajkan

Post by kub lajkan »

margareta wrote:Bit ce BiH sa novim Visokim Domacim prava drzava iako evo nije bas lako drzati tempo sa koordiniranom protivnicoim ekipom.
Pa daj bar malo asocijacija...

Ekonomist?
Satriani

Post by Satriani »

kub lajkan wrote:
margareta wrote:Bit ce BiH sa novim Visokim Domacim prava drzava iako evo nije bas lako drzati tempo sa koordiniranom protivnicoim ekipom.

Ekonomist?
Ma jok.Istoricar umjetnosti! Kad saberes istoriju i umjetnost dobijes pravnu drzavu.
manijak1

Post by manijak1 »

margareta wrote:Nisu samo "Zunzelici" (jedva ispisah) ima ih raznih. Nisam ni pomislila na tebe .
ja jesam na tebe :( :(
margareta

Post by margareta »

kub lajkan wrote:

Ekonomist?
Prodisat' cemo sa cistim mladim mr.politologom.Politicke nauke , odsjek politologija , diplomirao '90. a magistrirao '92. Tokom rata pripadnik OABiH, sada uposlenik u drzavnome parlamentu BiH.Anacionalan i izuzetno racionalan.
Satriani

Post by Satriani »

margareta wrote:
kub lajkan wrote:

Ekonomist?
Prodisat' cemo sa cistim mladim mr.politologom.Politicke nauke , odsjek politologija , diplomirao '90. a magistrirao '92. Tokom rata pripadnik OABiH, sada uposlenik u drzavnome parlamentu BiH.Anacionalan i izuzetno racionalan.
Cekaj, ako je ovo sto ti pises vezano za Bojana Zeca, onda nije istina, interesujeme na koga mislis, mada bih se smio opkladit s tobom da je ovo sve izmisljanje, cisto jer je Daytonski nemoguce, al recimo da nije, o kome pricas !
Kazimoglu

Post by Kazimoglu »

Nije Zec nego Lav.
violentjack

Post by violentjack »

Ja glasam da Taib Erdogan dode na mjesto visokog predstavnika

:D
Post Reply