Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gospoda Ministarka wrote:
Nemoj zezat? Hmmm... vise volim "staru skolu" upoznavanja, da kad ga vidim padnem na guzicu.. proradi hemija...
Jednog sam upoznala na radnom mjestu, pitao odmah mozemo li sutra kafu piti... moj odgovor je bio "A, zasto ne sad?"
baby24 wrote:ja sam svog sadasnjeg muza upoznala na poslovnom sastanku, sve ga persirala, Vi ovo, Vi ono... a evo sad ce nam godina braka
p.s. uvijek kad to prepricavamo, sjetim se onog vica o vidri
baby24 wrote:ja sam svog sadasnjeg muza upoznala na poslovnom sastanku, sve ga persirala, Vi ovo, Vi ono... a evo sad ce nam godina braka
p.s. uvijek kad to prepricavamo, sjetim se onog vica o vidri
mislis tidri meni je ovo tako slatko cestitam
da, da, sad je tidra definitivno i ja se uvijek tome bas slatko nasmijem hvala
Gospoda Ministarka wrote:
Nemoj zezat? Hmmm... vise volim "staru skolu" upoznavanja, da kad ga vidim padnem na guzicu.. proradi hemija...
Jednog sam upoznala na radnom mjestu, pitao odmah mozemo li sutra kafu piti... moj odgovor je bio "A, zasto ne sad?"
ema_ wrote:Pa jel bio happy end? Ostavila si glavno
Mah, kao sto neko rece nije samo uspjesna veza ako zavrsi brakom... fino nam je bilo... bar meni ... i bilo mi je zadovoljstvo upoznati nekog poput njega...
eno ga opet ista situacija 5 kokoski se raskokodakalo a nista konkretno ne kazete
koliko vas ima stalnog partnera
ovo se odnosi na ministarku, besanu, misa, emu i medeno srce
headbanger wrote:eno ga opet ista situacija 5 kokoski se raskokodakalo a nista konkretno ne kazete
headbanger wrote:eno ga opet ista situacija 5 kokoski se raskokodakalo a nista konkretno ne kazete
Kokoshka ti u ...
8 godina
Last edited by MedenoSrce on 18/05/2011 15:29, edited 1 time in total.
na mostu kod novog robota..ona prolazila meni se svidjela,zaustavio je pozvao na kafu u onu bastu sto ima iza robota..bili pili kafu..kasnije malo setali vilsom
naletimo na mobitel neko zaboravio u vilsu na klupi(N klasa nokije) nazvali kucni broj tog mob..dosla neka zena od kcerke joj bio mob..pocastila nas sa 20Km sto smo ga nasli i pitala jesmol par..mi kazali prijatelji..kaze nama teta i ja sam sa svojim muzem bila prijateljica a sada 20god u braku
i mi se nasmijali slatko
i evo 2 god skupa
Last edited by kokuz_sa on 18/05/2011 15:34, edited 1 time in total.
kokuz_sa wrote:na mostu kod novog robota..ona prolazila meni se svidjela,zaustavio je pozvao na kafu u onu bastu sto ima iza robota..bili pili kafu..kasnije malo setali vilsom i evo 2 god skupa
kokuz_sa wrote:na mostu kod novog robota..ona prolazila meni se svidjela,zaustavio je pozvao na kafu u onu bastu sto ima iza robota..bili pili kafu..kasnije malo setali vilsom i evo 2 god skupa
Ja mislila da su zaustavljači izumrla vrsta
vazno je sam znat koga zaustavit
eto i edit posta
hahahaha
link wrote:nemam partnera, ali proslog znacajnog partnera sam upoznao tako sto je ona pogrijesila broj i dobila mene
uf nema mi gore situacije nego kad pogriješim broj a frajer bi tamo pričao i još se umisli da nisam pogriješila nego baš njega namjerno zvala pa me proziva i zove kasnije
Mis mekinjas wrote:
ja sam jednog upoznala na autoputu, ganjali se...., ja na benzinsku, on za mnom, elem ja se njemu svidjeh on meni ne....
aj taj mi nije bio partner....
Jednog sam upoznala u čamcu, gumenom na moru, s tim sam petljala....., prevrn'o se kraj mene, ja se počela smijati, i tako....
Ja stekaO dojam da su ovdje na forumu sve neke misice(osvajacice)..
kokuz_sa wrote:na mostu kod novog robota..ona prolazila meni se svidjela,zaustavio je pozvao na kafu u onu bastu sto ima iza robota..bili pili kafu..kasnije malo setali vilsom
naletimo na mobitel neko zaboravio u vilsu na klupi(N klasa nokije) nazvali kucni broj tog mob..dosla neka zena od kcerke joj bio mob..pocastila nas sa 20Km sto smo ga nasli i pitala jesmol par..mi kazali prijatelji..kaze nama teta i ja sam sa svojim muzem bila prijateljica a sada 20god u braku
i mi se nasmijali slatko
i evo 2 god skupa
link wrote:nemam partnera, ali proslog znacajnog partnera sam upoznao tako sto je ona pogrijesila broj i dobila mene
uf nema mi gore situacije nego kad pogriješim broj a frajer bi tamo pričao i još se umisli da nisam pogriješila nego baš njega namjerno zvala pa me proziva i zove kasnije
To mi se skoro desilo, onda sam skontala da slažem da sam muško , i okanio se