zelenashica wrote:Njega ne trgaj.....njega ja trgampustopoljina wrote:hajde, barem vise nije moderator, sad ga mozemo na miru rastrgati![]()
![]()
cekam ga jos od sedlanja zena![]()
je l jasno
![]()
![]()
![]()
![]()
U sve diraj u mog ljubaFnika nemoj
ma otima ti se nesto previse.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zelenashica wrote:Njega ne trgaj.....njega ja trgampustopoljina wrote:hajde, barem vise nije moderator, sad ga mozemo na miru rastrgati![]()
![]()
je l jasno
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato mi i jest drag sto nije laka robapustopoljina wrote:zelenashica wrote:Njega ne trgaj.....njega ja trgampustopoljina wrote:hajde, barem vise nije moderator, sad ga mozemo na miru rastrgati![]()
![]()
je l jasno
![]()
![]()
![]()
![]()
ma otima ti se nesto previse.
pustopoljina wrote:oko momaka se ne bismo svadjale, to je sigurno
zelenashica wrote: Zato mi i jest drag sto nije laka roba![]()
![]()
![]()
Jesi li ti sigurna da je bolje sto me nisi nasla, ... ?pustopoljina wrote:nisam ja u nl. nekih 1000 km istocnije![]()
meni se cini da sam dolazila u tvoju provinciju
bolje sto te nisam nasla![]()
bogami, malo te placa za reklamuzelenashica wrote:pustopoljina wrote:oko momaka se ne bismo svadjale, to je sigurno![]()
![]()
Pa ne bih jer ja svog ne dam........njemu je na forum vamo zabraNjeno
![]()
pape ko pape.....ljubaFnik,nista posebno![]()
![]()
E da je bilo od tebe hajra zgombo bi me do sadpape wrote:zelenashica wrote: Zato mi i jest drag sto nije laka roba![]()
![]()
![]()
Bezbeli, .... zato kad te zgombam, nesh znati sta te snaslo, ....
![]()
A i @pustopoljina mi je blizu, .... ja mislim da je negdje u Frislandu, ...
bebili202 wrote:napisaste se vi svega i svacega, bilo je i par odgovora na topici drugi forumi su puni ovakvih i savjeta (hvala svima na tome) i sala na racun, a niko da napise pozitivno iskustvo. muski gdje ste??
naravno ima uvijek stresa u zivotu, preselili smo se iz drugog grada, radimo obadvoje puno itd itd i to se ovako preko foruma ne moze ni sve ispricati.. nego iskustva velikog povratka ljudi!! ima li ko?
malaplavooka wrote:hmmmmmmmmm ako mene pitaš libido je u glavi....onoj gore...što prije shvatiš šta mu je u glavi prije će sve doći na svoje mjesto. žensko si...upotrijebi mozak!
sretnnooooooooo![]()
![]()
Eki njesanabe wrote:E to već zahtjeva posebnu temufidoremilienko wrote:Ja nemam problema sa
a dje tu objektivnost, bez predrasudasanabe wrote:ja njoj vjerujem, ne moram ni cuti njegovu stranu pricepape wrote:Joj @sanabe, ... jesi ti cvaka.sanabe wrote: Kreten basdobro da si utekla
Ja bih volio cuti i njegovu pricu, ... zene su varljive, manje il` vise, ...
Loulou wrote:Bona... Cornix cornici oculos non effodietsanabe wrote:odavno vecu glupost ne pricitah, i otkud ti pravo da ikoga nazivas cvakom?pape wrote:Cvaka cvaki oci ne vadi, ....
Sanabi, nije bitno šta će ljudi reći, bitni smo misanabe wrote: opet onne znam ja ništa
![]()
pa šta će ljudi pomisliti
đeš bnb slijepo vjerovati?sanabe wrote:žuti wrote:a dje tu objektivnost, bez predrasuda![]()
u guzici, čuj đe je, vjerujem i kapak
Prije mana....Kakav kraj, ima još 40-ak minutasanabe wrote: jbg, to mi je mana...ili je vrlina, š'a ja znam![]()
jel kraj?"radnog vremena"?
pa zato i nemas problema safidoremilienko wrote:Prije mana....Kakav kraj, ima još 40-ak minutasanabe wrote: jbg, to mi je mana...ili je vrlina, š'a ja znam![]()
jel kraj?"radnog vremena"?
![]()
fidoremilienko wrote:Pa nije valjda da posao utiče na![]()