Traga li iko za zločincem Mladićem?

tbv

#76 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by tbv »

Amidza Efendija wrote:
tbv wrote: Kako je krenulo, a sto pokazuje i raspolozenje pojedinih forumasa, prije ce efendija Ceric zavrsiti iza resetaka. Zalosno. :oops: :?
Mozda ne bi bilo zgoreg. Mozda bi se tako sprijecilo neko novo nasilje po Bosni.

Bas kao sto je Mustafa Ceric neki dan Bosnjake, tako je Vladika Pavle prije nekih dvadesetak godina pozivao Srbe na nasilje (da ne bude totalno OT) na celu sa Ratkom Mladicem.

Vidis kako s komsijama mozemo naci zajednicki jezik, ako se malo potrudimo.
Nisi ti razumio sta sam ja htjeo reci, ali da ti prevedem. Ja sam stim mislio da ce mozda Ceric najebati samo zbog izgovorenih rijeci, dok dzelat Mladic slobodno uziva privilegije drzave. I nije tema Ceric, vrati se na temu, jer na ovoj temi ti nece uspjeti izjednacavanje zlocina, ma koliko mi sa "komsijama imali zajednicki jezik".
Amidza Efendija

#77 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Amidza Efendija »

tbv wrote:
Amidza Efendija wrote:
tbv wrote: Kako je krenulo, a sto pokazuje i raspolozenje pojedinih forumasa, prije ce efendija Ceric zavrsiti iza resetaka. Zalosno. :oops: :?
Mozda ne bi bilo zgoreg. Mozda bi se tako sprijecilo neko novo nasilje po Bosni.

Bas kao sto je Mustafa Ceric neki dan Bosnjake, tako je Vladika Pavle prije nekih dvadesetak godina pozivao Srbe na nasilje (da ne bude totalno OT) na celu sa Ratkom Mladicem.

Vidis kako s komsijama mozemo naci zajednicki jezik, ako se malo potrudimo.
Nisi ti razumio sta sam ja htjeo reci, ali da ti prevedem. Ja sam stim mislio da ce mozda Ceric najebati samo zbog izgovorenih rijeci, dok dzelat Mladic slobodno uziva privilegije drzave. I nije tema Ceric, vrati se na temu, jer na ovoj temi ti nece uspjeti izjednacavanje zlocina, ma koliko mi sa "komsijama imali zajednicki jezik".
Nisam ga poredio s Mladicem nego sa Pavlom. Osim toga, ti si Cerica potegao bas u kontekstu kojeg meni prebacujes.
DGT

#78 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by DGT »

Mladića niko i ne traži.
Asana

#79 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Asana »

DGT wrote:Mladića niko i ne traži.
Nisu ga morali ni traziti kad su znali gdje je ... na pr. u Vojnoj bolnici na operaciji
udrch

#80 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by udrch »

Kad je postavljena ova tema prokomentarisao sam da je bezveze tema..ko će trgati za nekim za koga se tačno zna gdje je..mislio sam da ga neće prodati, ipak je u pitanju general, kao Kraljević Marko :D ..
Izgleda da sam se prevario, hvala Bogu..izdaše opet..
muha_sa

#81 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by muha_sa »

ne traga niko :D
mladtrek

#82 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by mladtrek »

Sarajmen wrote:
zambaklija wrote:nikad,ali pazi n i k a d taj mladić inače dobro poznat kao psihopata neće biti uhapšen,nikad!!!neko je već napisao kako će scenario uskoro ići...otego rep i bacli ga u more,et tako će da "bidne" :D
:D

Nikad' ne reci nikad'...
osta Mladić željan mora :sad:
Locked