Senad Lulić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Od sljedece sezone Lulica vidim u ???

Poll ended at 21/07/2011 21:07

Bundesligi
24
35%
Seriji A
34
50%
Spanskoj Primeri
0
No votes
Engleskoj Premier ligi
5
7%
Francuskoj ligi
2
3%
Nekoj drugoj ligi
0
No votes
Ostaje u YB
3
4%

Total votes: 68

simonese

#76 Re: Senad Lulić

Post by simonese »

ortega wrote:gdje je sad onaj sto kaze osrednji svicarac za osrednji klub, e boze sve strucnjaci!!
jaci su od Del Bosque-a :D
Gandalf

#77 Re: Senad Lulić

Post by Gandalf »

:thumbup: Bravo za Lulića - sada je igrač solidne ekipe Lazija u mnogo jačoj ligi ( valjda se nisam provalio sa ovim ligi ) od Švicarske - a dobro je i za reprezentaciju da sve veći broj igrača dolazi iz 5-ice :thumbup:
jazzer

#78 Re: Senad Lulić

Post by jazzer »

Odlican transfer!!!

Neka mu bude kao Kolarovu, par sezona u Laziu pa onda...Man ali UTD :) .
smoki_choko

#79 Re: Senad Lulić

Post by smoki_choko »

smoki_choko wrote:
Priorat wrote:nigdje on nece... opklade primam na pp!! :D
ja ulazem 100 KM :D
pare na sunce priorat, nemoj da zovem utjerivace dugova 8-)
Obuca9

#80 Re: Senad Lulić

Post by Obuca9 »

ortega wrote:gdje je sad onaj sto kaze osrednji svicarac za osrednji klub, e boze sve strucnjaci!!
Pusti tog, mene zanima gdje je onaj što optuži Papeta da je levat jer ga je zvao na osnovu jedne utakmice na TV-u, a da ustvari frajer blage veze nema...
smoki_choko

#81 Re: Senad Lulić

Post by smoki_choko »

hz__semir wrote:
Pusti tog, mene zanima gdje je onaj što optuži Papeta da je levat jer ga je zvao na osnovu jedne utakmice na TV-u, a da ustvari frajer blage veze nema...
pusti tog, gdje ovaj priorat, duguje mi neke pare :D
Dialer

#82 Re: Senad Lulić

Post by Dialer »

Pa dobro treba gledat realno, Lazio je osrednji talijanski klub. Sa srecom i da se kratko zadrzis tu i da sitvari bolji transfer u jos bolji klub!
Obuca9

#83 Re: Senad Lulić

Post by Obuca9 »

Dialer wrote:Pa dobro treba gledat realno, Lazio je osrednji talijanski klub. Sa srecom i da se kratko zadrzis tu i da sitvari bolji transfer u jos bolji klub!
Pa peti su na tabeli, zbog gol-razlike neće igrati LP, nego EL, tako da zaista ne vidim po čemu su osrednji?
ultima_palabra

#84 Re: Senad Lulić

Post by ultima_palabra »

Dobra vijest :thumbup: Klub koji sam oduvijek gotivio, i sad imaju sasvim dobru ekipu. Čini mi se baš na poziciji LB da su najtanji, tu je Rumun Radu koji je sklon povredama i kartonima i Španac Garrido koji je ništa posebno... tako da Lulić ima finu šansu da postane standardan.
Mobile_Disco

#85 Re: Senad Lulić

Post by Mobile_Disco »

Stepenica vise, a i zasluzio je svojim igrama, posebno ovom zadnjom protiv Rumunije u reprezentaciji!
just principe

#86 Re: Senad Lulić

Post by just principe »

nek nam neko prevede

http://sport.virgilio.it/notizie/sport/ ... 53914.html

sve u svemu cestitke Lulicu, zasluzio je to svojim igrama :bih: :thumbup:
smoki_choko

#87 Re: Senad Lulić

Post by smoki_choko »

Genova, Capozucca: "Nema Criscito u Lazio, je već poduzela Lulić"

Govoreći za Radio Six, DS iz Genove, Stefano Capozucca odbacio korak ili Rafinha Criscito u Lazio, ali je otkrio da bi se klub biancoceleste već u ruci izvan ljevak Young Boys, Senad Lulić. "U Genovi, Lazio i postoje kontakti svaki tjedan, naša dva predsjednika su vrlo blizu. Rafinha govor Ja sam ne svjestan da nema pristup ili diskursa. Rafinha je važan igrač, čak i top-end tim , je nosio očima mnogih top klubova u inozemstvu. S obzirom na Criscito Lazio u potrazi težak zadatak, jer Lazio kupio drugi igrač za tu ulogu, da je Lulić. Sculli Za tu je predanost Lazio Igrač će biti otkupljen. opredjeljenje će se održavati, jer Lotito je vrlo pravilan i ozbiljan, sve što je rekao da je uvijek održava. "Prošle godine bilo je govora o kamatnih stopa u Genovi za Lichtsteiner. Ovaj predmet je istina? "Da, to je istina. Lichtsteiner je bio igrač koji je volio Gasperini. Imali smo kontaktirali Lazio, ali je rekao da je velika, pa smo išli više."
Baltazar_khan

#88 Re: Senad Lulić

Post by Baltazar_khan »

senad lulić je velika ubleha.

tako je govorio jedan forumski stručnjak donedavno :oops:

sretno senade, lazio je gigant :thumbup: :bih:
Ali_G

#89 Re: Senad Lulić

Post by Ali_G »

Jeste i vi naivni. Ovo je Senad platio Corieru da napisu clanak o njemu da prelazi u Lazio.
Baudelaire

#90 Re: Senad Lulić

Post by Baudelaire »

smoki_choko wrote:Genova, Capozucca: "Nema Criscito u Lazio, je već poduzela Lulić"

Govoreći za Radio Six, DS iz Genove, Stefano Capozucca odbacio korak ili Rafinha Criscito u Lazio, ali je otkrio da bi se klub biancoceleste već u ruci izvan ljevak Young Boys, Senad Lulić. "U Genovi, Lazio i postoje kontakti svaki tjedan, naša dva predsjednika su vrlo blizu. Rafinha govor Ja sam ne svjestan da nema pristup ili diskursa. Rafinha je važan igrač, čak i top-end tim , je nosio očima mnogih top klubova u inozemstvu. S obzirom na Criscito Lazio u potrazi težak zadatak, jer Lazio kupio drugi igrač za tu ulogu, da je Lulić. Sculli Za tu je predanost Lazio Igrač će biti otkupljen. opredjeljenje će se održavati, jer Lotito je vrlo pravilan i ozbiljan, sve što je rekao da je uvijek održava. "Prošle godine bilo je govora o kamatnih stopa u Genovi za Lichtsteiner. Ovaj predmet je istina? "Da, to je istina. Lichtsteiner je bio igrač koji je volio Gasperini. Imali smo kontaktirali Lazio, ali je rekao da je velika, pa smo išli više."
:lol: :lol: :thumbup:

Kako volim ove prevode preko google translatea :D Pazi ovu rečenicu, Rafinha govor ja sam ne svjestan da nema pristup ili diskursa :D
Corola

#91 Re: Senad Lulić

Post by Corola »

Priorat wrote:necu zborit nista pametno. opklada prihvacena...
bolan, bolan..nadje sam sebi novine, napise gluposti i dize sebi cijenu!!
u svakom slucaju opklada vazi!!!
Spremi ljudima pare i nadji sebi novine. :lol:
Dammme

#92 Re: Senad Lulić

Post by Dammme »

E vala za ovaj klub neću navijati, pa da mi otac rođeni igra tamo. Generalno, ovo je veliki pomak za igrača, doći iz Švajcarske lige u 5-u ekipu Calcio. Senade sa srećom i da što prije promijeniš klub (nabolje naravno).
bingov buraz

#93 Re: Senad Lulić

Post by bingov buraz »

Baudelaire wrote:
smoki_choko wrote:Genova, Capozucca: "Nema Criscito u Lazio, je već poduzela Lulić"

:lol: :lol: :thumbup:

Kako volim ove prevode preko google translatea :D Pazi ovu rečenicu, Rafinha govor ja sam ne svjestan da nema pristup ili diskursa :D
Jos sam ja procitao u sebi sa onim brzim italijanskim naglaskom :lol: molto bene
Zgec Lezda

#94 Re: Senad Lulić

Post by Zgec Lezda »

Ni ja nevolim vidit sta su neki navijaci Lazia radili, ali nisu valjda svi navijaci onakvi. Super potez, nek mu je sa srecom.
argyle

#95 Re: Senad Lulić

Post by argyle »

Dammme wrote:E vala za ovaj klub neću navijati, pa da mi otac rođeni igra tamo. Generalno, ovo je veliki pomak za igrača, doći iz Švajcarske lige u 5-u ekipu Calcio. Senade sa srećom i da što prije promijeniš klub (nabolje naravno).
necu ni ja zbog ovoga i drugih fasistiskih ispada navijaca (SS Lazio im to pusta, uvijek su bili blizu (neo)fasistickim, desnicarskim politicarima, organizacijama)

"cast tigru Arkanu" nakon sto su ga ubili u Beogradu
Image

Ali neka je sa srecom Senadu.
Ako nastavi igrati dobro, neka zna da je Inter sa Laziom uvijek dobro saradjivao.
just principe

#96 Re: Senad Lulić

Post by just principe »

ma nije to bash tako kao sto vi mislite, al hajd :roll:
lord blackadder

#97 Re: Senad Lulić

Post by lord blackadder »

Lazio je taman njegova mjera. Valjda ce neko prenosit dogodine a da nije Arena
Edin H.

#98 Re: Senad Lulić

Post by Edin H. »

Neka je sa srecom Senade :thumbup: :D
Logovan

#99 Re: Senad Lulić

Post by Logovan »

Sretno Senade :thumbup:
zecko_kupuz

#100 Re: Senad Lulić

Post by zecko_kupuz »

Šta nam ovo igrači postaju nebesko plavi? Krenulo od Džekoa, pa se širi dalje. :D
Post Reply