jaci su od Del Bosque-aortega wrote:gdje je sad onaj sto kaze osrednji svicarac za osrednji klub, e boze sve strucnjaci!!
Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#76 Re: Senad Lulić
- Gandalf
#77 Re: Senad Lulić
- jazzer
#78 Re: Senad Lulić
Odlican transfer!!!
Neka mu bude kao Kolarovu, par sezona u Laziu pa onda...Man ali UTD
.
Neka mu bude kao Kolarovu, par sezona u Laziu pa onda...Man ali UTD
- smoki_choko
#79 Re: Senad Lulić
pare na sunce priorat, nemoj da zovem utjerivace dugovasmoki_choko wrote:ja ulazem 100 KMPriorat wrote:nigdje on nece... opklade primam na pp!!
- Obuca9
#80 Re: Senad Lulić
Pusti tog, mene zanima gdje je onaj što optuži Papeta da je levat jer ga je zvao na osnovu jedne utakmice na TV-u, a da ustvari frajer blage veze nema...ortega wrote:gdje je sad onaj sto kaze osrednji svicarac za osrednji klub, e boze sve strucnjaci!!
- smoki_choko
#81 Re: Senad Lulić
pusti tog, gdje ovaj priorat, duguje mi neke parehz__semir wrote:Pusti tog, mene zanima gdje je onaj što optuži Papeta da je levat jer ga je zvao na osnovu jedne utakmice na TV-u, a da ustvari frajer blage veze nema...ortega wrote:gdje je sad onaj sto kaze osrednji svicarac za osrednji klub, e boze sve strucnjaci!!
-
Dialer
#82 Re: Senad Lulić
Pa dobro treba gledat realno, Lazio je osrednji talijanski klub. Sa srecom i da se kratko zadrzis tu i da sitvari bolji transfer u jos bolji klub!
- Obuca9
#83 Re: Senad Lulić
Pa peti su na tabeli, zbog gol-razlike neće igrati LP, nego EL, tako da zaista ne vidim po čemu su osrednji?Dialer wrote:Pa dobro treba gledat realno, Lazio je osrednji talijanski klub. Sa srecom i da se kratko zadrzis tu i da sitvari bolji transfer u jos bolji klub!
- ultima_palabra
#84 Re: Senad Lulić
Dobra vijest
Klub koji sam oduvijek gotivio, i sad imaju sasvim dobru ekipu. Čini mi se baš na poziciji LB da su najtanji, tu je Rumun Radu koji je sklon povredama i kartonima i Španac Garrido koji je ništa posebno... tako da Lulić ima finu šansu da postane standardan.
-
Mobile_Disco
#85 Re: Senad Lulić
Stepenica vise, a i zasluzio je svojim igrama, posebno ovom zadnjom protiv Rumunije u reprezentaciji!
- just principe
#86 Re: Senad Lulić
nek nam neko prevede
http://sport.virgilio.it/notizie/sport/ ... 53914.html
sve u svemu cestitke Lulicu, zasluzio je to svojim igrama

http://sport.virgilio.it/notizie/sport/ ... 53914.html
sve u svemu cestitke Lulicu, zasluzio je to svojim igrama
- smoki_choko
#87 Re: Senad Lulić
Genova, Capozucca: "Nema Criscito u Lazio, je već poduzela Lulić"
Govoreći za Radio Six, DS iz Genove, Stefano Capozucca odbacio korak ili Rafinha Criscito u Lazio, ali je otkrio da bi se klub biancoceleste već u ruci izvan ljevak Young Boys, Senad Lulić. "U Genovi, Lazio i postoje kontakti svaki tjedan, naša dva predsjednika su vrlo blizu. Rafinha govor Ja sam ne svjestan da nema pristup ili diskursa. Rafinha je važan igrač, čak i top-end tim , je nosio očima mnogih top klubova u inozemstvu. S obzirom na Criscito Lazio u potrazi težak zadatak, jer Lazio kupio drugi igrač za tu ulogu, da je Lulić. Sculli Za tu je predanost Lazio Igrač će biti otkupljen. opredjeljenje će se održavati, jer Lotito je vrlo pravilan i ozbiljan, sve što je rekao da je uvijek održava. "Prošle godine bilo je govora o kamatnih stopa u Genovi za Lichtsteiner. Ovaj predmet je istina? "Da, to je istina. Lichtsteiner je bio igrač koji je volio Gasperini. Imali smo kontaktirali Lazio, ali je rekao da je velika, pa smo išli više."
Govoreći za Radio Six, DS iz Genove, Stefano Capozucca odbacio korak ili Rafinha Criscito u Lazio, ali je otkrio da bi se klub biancoceleste već u ruci izvan ljevak Young Boys, Senad Lulić. "U Genovi, Lazio i postoje kontakti svaki tjedan, naša dva predsjednika su vrlo blizu. Rafinha govor Ja sam ne svjestan da nema pristup ili diskursa. Rafinha je važan igrač, čak i top-end tim , je nosio očima mnogih top klubova u inozemstvu. S obzirom na Criscito Lazio u potrazi težak zadatak, jer Lazio kupio drugi igrač za tu ulogu, da je Lulić. Sculli Za tu je predanost Lazio Igrač će biti otkupljen. opredjeljenje će se održavati, jer Lotito je vrlo pravilan i ozbiljan, sve što je rekao da je uvijek održava. "Prošle godine bilo je govora o kamatnih stopa u Genovi za Lichtsteiner. Ovaj predmet je istina? "Da, to je istina. Lichtsteiner je bio igrač koji je volio Gasperini. Imali smo kontaktirali Lazio, ali je rekao da je velika, pa smo išli više."
- Baltazar_khan
#88 Re: Senad Lulić
senad lulić je velika ubleha.
tako je govorio jedan forumski stručnjak donedavno
sretno senade, lazio je gigant

tako je govorio jedan forumski stručnjak donedavno
sretno senade, lazio je gigant
-
Ali_G
#89 Re: Senad Lulić
Jeste i vi naivni. Ovo je Senad platio Corieru da napisu clanak o njemu da prelazi u Lazio.
-
Baudelaire
#90 Re: Senad Lulić
smoki_choko wrote:Genova, Capozucca: "Nema Criscito u Lazio, je već poduzela Lulić"
Kako volim ove prevode preko google translatea
-
Corola
#91 Re: Senad Lulić
Spremi ljudima pare i nadji sebi novine.Priorat wrote:necu zborit nista pametno. opklada prihvacena...
bolan, bolan..nadje sam sebi novine, napise gluposti i dize sebi cijenu!!
u svakom slucaju opklada vazi!!!
- Dammme
#92 Re: Senad Lulić
E vala za ovaj klub neću navijati, pa da mi otac rođeni igra tamo. Generalno, ovo je veliki pomak za igrača, doći iz Švajcarske lige u 5-u ekipu Calcio. Senade sa srećom i da što prije promijeniš klub (nabolje naravno).
- bingov buraz
#93 Re: Senad Lulić
Jos sam ja procitao u sebi sa onim brzim italijanskim naglaskomBaudelaire wrote:smoki_choko wrote:Genova, Capozucca: "Nema Criscito u Lazio, je već poduzela Lulić"
Govoreći za Radio Six, DS iz Genove, Stefano Capozucca odbacio korak ili Rafinha Criscito u Lazio, ali je otkrio da bi se klub biancoceleste već u ruci izvan ljevak Young Boys, Senad Lulić. "U Genovi, Lazio i postoje kontakti svaki tjedan, naša dva predsjednika su vrlo blizu. Rafinha govor Ja sam ne svjestan da nema pristup ili diskursa. Rafinha je važan igrač, čak i top-end tim , je nosio očima mnogih top klubova u inozemstvu. S obzirom na Criscito Lazio u potrazi težak zadatak, jer Lazio kupio drugi igrač za tu ulogu, da je Lulić. Sculli Za tu je predanost Lazio Igrač će biti otkupljen. opredjeljenje će se održavati, jer Lotito je vrlo pravilan i ozbiljan, sve što je rekao da je uvijek održava. "Prošle godine bilo je govora o kamatnih stopa u Genovi za Lichtsteiner. Ovaj predmet je istina? "Da, to je istina. Lichtsteiner je bio igrač koji je volio Gasperini. Imali smo kontaktirali Lazio, ali je rekao da je velika, pa smo išli više."![]()
![]()
![]()
Kako volim ove prevode preko google translateaPazi ovu rečenicu, Rafinha govor ja sam ne svjestan da nema pristup ili diskursa
-
Zgec Lezda
#94 Re: Senad Lulić
Ni ja nevolim vidit sta su neki navijaci Lazia radili, ali nisu valjda svi navijaci onakvi. Super potez, nek mu je sa srecom.
- argyle
#95 Re: Senad Lulić
necu ni ja zbog ovoga i drugih fasistiskih ispada navijaca (SS Lazio im to pusta, uvijek su bili blizu (neo)fasistickim, desnicarskim politicarima, organizacijama)Dammme wrote:E vala za ovaj klub neću navijati, pa da mi otac rođeni igra tamo. Generalno, ovo je veliki pomak za igrača, doći iz Švajcarske lige u 5-u ekipu Calcio. Senade sa srećom i da što prije promijeniš klub (nabolje naravno).
"cast tigru Arkanu" nakon sto su ga ubili u Beogradu

Ali neka je sa srecom Senadu.
Ako nastavi igrati dobro, neka zna da je Inter sa Laziom uvijek dobro saradjivao.
- just principe
#96 Re: Senad Lulić
ma nije to bash tako kao sto vi mislite, al hajd 
- lord blackadder
#97 Re: Senad Lulić
Lazio je taman njegova mjera. Valjda ce neko prenosit dogodine a da nije Arena
- Edin H.
#98 Re: Senad Lulić
Neka je sa srecom Senade

- Logovan
#99 Re: Senad Lulić
Sretno Senade 
- zecko_kupuz
#100 Re: Senad Lulić
Šta nam ovo igrači postaju nebesko plavi? Krenulo od Džekoa, pa se širi dalje.