http://img809.imageshack.us/i/photo0054g.jpg/
pazarilo se danas , 19km sve zajedno
lijep izbor, bukvalno nekih izadnja od prije godinu dvije po marku
sutra idem u novu turu, danas sam nesto u zurbi uletio
Moderator: Chloe

bilo je za pretpostaviti da neces stati na samo 5!?Briseida7 wrote:Otisla danas sa cvrstom odlukom da necu kupiti vise od 5 knjiga i zavrsila sa malo vise. Ima na jednom standu, odmah na pocetku, nekih polovnih knjiga, super izgledaju, ali nisam mogla da rovarim jer mi je bilo previse vruce, a jos guzva, ali mislim da bi se moglo iskopati finih knjiga
http://img88.imageshack.us/i/p1020719n.jpg/
Moze li lista tih 13?sadmire wrote:bilo je za pretpostaviti da neces stati na samo 5!?Briseida7 wrote:Otisla danas sa cvrstom odlukom da necu kupiti vise od 5 knjiga i zavrsila sa malo vise. Ima na jednom standu, odmah na pocetku, nekih polovnih knjiga, super izgledaju, ali nisam mogla da rovarim jer mi je bilo previse vruce, a jos guzva, ali mislim da bi se moglo iskopati finih knjiga
A sto se tice tih starih knjiga, i ja sam ih vidio, samo su nekako cudno poslozene pa u brzini nisam nasao nista sto bih spontano uzeo. A na drugom standu odmah iza, iz Bihaca, imaju isto starih knjiga, tamo nadjoh Kiklopa, al dok sam sve obisao, zaboravih ga kupiti! Steta, posto necu vise stici da odem, sacekat cu neku drugu priliku! Ionako ce mi trebati vremena da procitam ovih 13 sto sam kupio!
Vidi se da volimo liste!?Briseida7 wrote:Moze li lista tih 13?sadmire wrote:bilo je za pretpostaviti da neces stati na samo 5!?Briseida7 wrote:Otisla danas sa cvrstom odlukom da necu kupiti vise od 5 knjiga i zavrsila sa malo vise. Ima na jednom standu, odmah na pocetku, nekih polovnih knjiga, super izgledaju, ali nisam mogla da rovarim jer mi je bilo previse vruce, a jos guzva, ali mislim da bi se moglo iskopati finih knjiga
A sto se tice tih starih knjiga, i ja sam ih vidio, samo su nekako cudno poslozene pa u brzini nisam nasao nista sto bih spontano uzeo. A na drugom standu odmah iza, iz Bihaca, imaju isto starih knjiga, tamo nadjoh Kiklopa, al dok sam sve obisao, zaboravih ga kupiti! Steta, posto necu vise stici da odem, sacekat cu neku drugu priliku! Ionako ce mi trebati vremena da procitam ovih 13 sto sam kupio!
Meni se nešto učinili jeftinisadmire wrote:taj iz Prijedora je pravo skup, ima dva standa, al je sve malo skuplje, pa VNS!SinjaD wrote:
Kupila Vrli N S za 9KM na jednom štandu, ne sjećam se imena, ali dolaze iz Prijedora. Inače ima svašta kod njih (i starog) i jeftino je.
Zar je aktualan? Zašto?komi wrote:koji vam je đavo s tim hakslijemjel što je jeftin ili aktualan?
nije da se hvalim ali ja sam to ćitao 1997
neocekivana_sila wrote:u stisci sam s vremenom, da nije neko vidio
1. Price o gradovima, Andric
2. Razgovori, Sioran
3. Made in USA, Tribuson
4. Generacija P, Peljevin,
5. Depeche Mode - black celebration
6. Kapija filozofa, Cimer
Naravno. I onda još u ponedeljak ali vjerovatno će se mnogi već prijepodne početi pakovati pa treba pohititi.butterfly_01 wrote:je li radi sutra sajam????
zahvaljujem na odgovoru... taman sutra poslije jutarnje kafice...SinjaD wrote:Naravno. I onda još u ponedeljak ali vjerovatno će se mnogi već prijepodne početi pakovati pa treba pohititi.butterfly_01 wrote:je li radi sutra sajam????
Sta se hvaliskomi wrote:koji vam je đavo s tim hakslijemjel što je jeftin ili aktualan?
nije da se hvalim ali ja sam to ćitao 1997
Nisam baš zagledala detaljno ali ima. Ne znam tačno šta tražiš ali recimo ima neki Banjalučki štand na kojem su sve školske i stručne knjige.butterfly_01 wrote:zahvaljujem na odgovoru... taman sutra poslije jutarnje kafice...SinjaD wrote:Naravno. I onda još u ponedeljak ali vjerovatno će se mnogi već prijepodne početi pakovati pa treba pohititi.butterfly_01 wrote:je li radi sutra sajam????
ima li strucne literature?

Ćiro za marku kod Šahinpašića, Nives za dvije marke... Inflacijakiki-miki wrote:Ne volim te hit knjige čitati.Nego podsjeti me na onu Nives Celzijus i ono nešto njeno koje košta 2km.![]()