Xbox 360
Moderator: Benq
-
Eborg
#76 Re: Xbox 360
Pa pogledaj u BBI, na najnižem spratu, ima prodavnica. Isto tako, provjeri i u onoj radnji pored Masha.
- House
#77 Re: Xbox 360
Ako ces igrati pirate ne kupuj još konzolu ! Vjeruj bratu svi cekamo novi firmware LT+ 2.0 , Microsoft je izbacio update koji poništi flash na DVD-ROM kompletno (stock) i mozes se pozdraviti s igranjem pirata ... Znaci stpi se jos malo bar do augusta - septembra kada ce izlazi novi firmwareobican covjek wrote:Pozz ljudovi,
Sada na raspustu vjerovatno kupujem xbox ali gdje se ima kupiti u Sarajevu(modificiranu) ?????![]()
xbox 360 slim 250gb taj tip xbox-a sa Valhalla matićnom ploćom...
Ako zna neko neka pomogne
U Hrvatskoj infomark.hr daje najbolje cijene i najbolje usluge jednom riječju najbolji su, ali meni treba od nekle bliže, iz Sarajeva eventualno iz BiH
Ako ne nađem, onda ću vidjeti možda kupiti iz HR, ali neće mi dati roditelji.
-
Eborg
#78 Re: Xbox 360
Ma nisam siguran koliko mu je pametno kupovati polovne konzole na Piku ili gdje već. To bih već prepustio iskusnijim gamerima koji znaju šta je RRoD i da procijene pohabanost konzole, ovako neka ganja novo.
-
obican covjek
#79 Re: Xbox 360
LT+ 2.0. bi trebao da izadje ubrzo koliko znam, taćnije već je u fazi testiranja te bi trebao biti ubrzo omogućen.
Vidjet' cu u BBI
a gledao sam na piku, ako ne uspijem nigdje naći novu onda ću preko pika pokušati.
Vidjet' cu u BBI
-
Eborg
#80 Re: Xbox 360
Je li kod flashovanih konzola sigurno onemogućen pristup Liveu i updateovima ili je to stvar sreće hoće li te skužiti ili ne?
- HAL9000
#81 Re: Xbox 360
Updateovima nikad nije onemogucen pristup, sve i da ti je konzola banovana sa live-a.Eborg wrote:Je li kod flashovanih konzola sigurno onemogućen pristup Liveu i updateovima ili je to stvar sreće hoće li te skužiti ili ne?
Sto se tice pristupa Live-u, ako uvijek imas najnoviji flash i zrno mozga (da ne igras igre preko Live-a prije oficijelnog datuma izlaska na trziste, pratiti malo scenu i najnovije informacije i sl.), sanse su vrlo male da ces biti banovan. @Eborg, vidim igras originale, sa flashovanom konzolom takodje ih mozes igrati preko Live-a i sanse su bas ispod 1% da ces tako popiti ban.
Trenutno se ceka lt2.0 tako da sad i ne preporucujem flashovanje konzola jer ako stavis stari lt1.1+, velike su sanse da ces fasovati ban, mada znam par likova koji i tako igraju i zasad nista, mada mislim da ce im u septembru biti bye bye
Ja sam konkretno preko godinu dana igrao sa flashovanom konzolom na Liveu i nikad nista. Sad trenutno imam jtag Xbox 360 pa i ne idem online. Samo dobro provjeravati svaku igru ako vec sam ih przis ili imati nekog pouzdanog ko ce ti ih nabavljati.
-
Thug...
#82 Re: Xbox 360
Drug je prije 2 mjeseca kad je izasao predzadnji update za Live popusio bananu odmah, tako da...
- HAL9000
#83 Re: Xbox 360
Pa pao je vjerovatno na AP2.5 ko i masa drugih, jer nije bio informisan. I sada ima masa konzola koje su flagovane za ban upravo radi "Fail AP Challenge" i cim se konektuju na Live, ban im slijedi u sljdecem wave banu. Zato prije kupovine treba provjeriti Xval i to je to.Thug... wrote:Drug je prije 2 mjeseca kad je izasao predzadnji update za Live popusio bananu odmah, tako da...
-
Eborg
#84 Re: Xbox 360
Pa onda opet svako malo moraš nanovo flashati konzolu. Kad skontaš dođe te isto kao da igraš originale po lovi a još uz to moraš i paziti da ne budeš banovan. 
-
Eborg
#85 Re: Xbox 360
BTW, GTA IV: The Ballad of Gay Tony razvaljuje i može komotno rame uz rame sa originalnom igrom, GTA IV: The Lost and Damned mu nije ni do koljena.
Nabavio i Mafia II, otkida kako je dobra, atmosfera za 10!
-
obican covjek
#86 Re: Xbox 360
koji ti je xbox? elite ? jasper ? (šta već
)
- House
#87 Re: Xbox 360
Eborg wrote:BTW, GTA IV: The Ballad of Gay Tony razvaljuje i može komotno rame uz rame sa originalnom igrom, GTA IV: The Lost and Damned mu nije ni do koljena.
Gay Tony zakon igra
-
Eborg
#88 Re: Xbox 360
@obican covjek: Ako misliš na mene, kod mene je Xbox 360 Pro (čini mi se da se tako zove onaj stepenicu ispod Elite) i ima Jasper chipset. Od prvog dana radi sa Nyko Intercoolerom II koji ga sjajno hladi i nikada nije bilo problema.
@House: Meni se Mafia II pravo sviđa, zadržala je onaj štih prvobitne Mafie.
Malo kamera nervira no volim ovako sporo razvijanje radnje, u GTA se sve prebrzo odvija plus ovdje ima više grafičkih detalja.
@House: Meni se Mafia II pravo sviđa, zadržala je onaj štih prvobitne Mafie.
- dzeno123
#89 Re: Xbox 360
Joj imam sve te igre na DL al ih nisam stigo odigrati zbog ispita. Mislio sam da su ovi nastavci GTA bezveze ali ste me razuvjerili, startam od sutra. 
-
Eborg
#90 Re: Xbox 360
Kada nađem vremena i povoljnu cijenu nabavljam Red Dead Redemption i L.A. Noire, je li ko igrao? 
-
obican covjek
#91 Re: Xbox 360
nisam al znam da ubijaju
u vezi ono što sam ja pitao za xbox, danas sam bio u bbi i tražio xbox (-1 sprat radnja: CD shop) slim kaže čovjek nema xbox-ova za sad a slimove ne nabavljaju...rece nesto zasto ih ne nabavljaju (cini mi se jer jos nema flasha za njih pa ih raja slabo uzima)...pa cu kada izadje flash otic opet do bbi-a pa pitat covjeka ako nikako ne nabavaljaju slimove pitat mozel za mene narucit jedan
što li vam ja ovo pišem ne znam ni sam
btw. http://infomark.hr/ dobra radnja iz hrvatske veoma povoljni (iako nama za bih dodje poskupo za postarinom) ako ne nadjem nigdje u bih slim onda vjerovatno od tud uzimam (vec sam rekao cini mi se negdje u postu ali bice mi lakse kad ovo napisem)

u vezi ono što sam ja pitao za xbox, danas sam bio u bbi i tražio xbox (-1 sprat radnja: CD shop) slim kaže čovjek nema xbox-ova za sad a slimove ne nabavljaju...rece nesto zasto ih ne nabavljaju (cini mi se jer jos nema flasha za njih pa ih raja slabo uzima)...pa cu kada izadje flash otic opet do bbi-a pa pitat covjeka ako nikako ne nabavaljaju slimove pitat mozel za mene narucit jedan
što li vam ja ovo pišem ne znam ni sam
btw. http://infomark.hr/ dobra radnja iz hrvatske veoma povoljni (iako nama za bih dodje poskupo za postarinom) ako ne nadjem nigdje u bih slim onda vjerovatno od tud uzimam (vec sam rekao cini mi se negdje u postu ali bice mi lakse kad ovo napisem)
-
Eborg
#92 Re: Xbox 360
Imaš li kakve rodbine vani, neka ti pošalju autobusom, dosta je jeftinije tamo. I ako ćeš već kupovati u Hrvatskoj bolje ti je kupi to ako budeš išao na more u Splitu ili tako negdje pa prenesi u autu, samo će te oderati na poštarini i carini ovako.
-
obican covjek
#93 Re: Xbox 360
ebg. to sam i mislio ali najgore što su ovi u puli jbg.
pula tamo na sjeveru blizu slovenije (ako mi dobro ide geografija) a dole je makarska i to... :S
skontat cu valjda nesto... jesil gledo trailer za mma supremacy,ufc undispunted i saint row third ?
pula tamo na sjeveru blizu slovenije (ako mi dobro ide geografija) a dole je makarska i to... :S
skontat cu valjda nesto... jesil gledo trailer za mma supremacy,ufc undispunted i saint row third ?
- House
#94 Re: Xbox 360
Stavite firmware , kupite paket Dual layer DL+R diskova , dobar przac i kraj price
Sve te izadje kao jedna orginal igra , normala ako planirate igrati LIVE preporucujem orginal diskove
http://www.xbox360iso.com
-
Eborg
#95 Re: Xbox 360
@obican covjek: Ma ima u Splitu sigurno, to je par sati od Makarske. Kako hoćeš ali imaš i u BiH 100% da se ne patiš.
-
obican covjek
#96 Re: Xbox 360
ako nije problem link kako skinut piratsku i sprzit da se može igratHouse wrote:Stavite firmware , kupite paket Dual layer DL+R diskova , dobar przac i kraj priceSve te izadje kao jedna orginal igra , normala ako planirate igrati LIVE preporucujem orginal diskove
![]()
Znaš li kakve radnje što misliš da ima u BiH xbox slim ? Znam da ima xbox ali nema slim...Eborg wrote:@obican covjek: Ma ima u Splitu sigurno, to je par sati od Makarske. Kako hoćeš ali imaš i u BiH 100% da se ne patiš.
Ako meni htjedne stari uzet' xbox, onda nema problema
Ima on jarana iz Italije i ostalih zemalja valjda neko može ponijet
- House
#97 Re: Xbox 360
ako nije problem link kako skinut piratsku i sprzit da se može igratobican covjek wrote:House wrote:Stavite firmware , kupite paket Dual layer DL+R diskova , dobar przac i kraj priceSve te izadje kao jedna orginal igra , normala ako planirate igrati LIVE preporucujem orginal diskove
![]()
Nikakav problem haveru , evo dobar tutorial prelagano je
http://www.youtube.com/watch?v=WecUIxdY ... r_embedded
-
Eborg
#98 Re: Xbox 360
Google is your friend.
A probaj i onu radnju kod "Masha". 
-
obican covjek
#99 Re: Xbox 360
to braca, jel sigurno ovo, mislim jesil ti po ovom ?House wrote:ako nije problem link kako skinut piratsku i sprzit da se može igratobican covjek wrote:House wrote:Stavite firmware , kupite paket Dual layer DL+R diskova , dobar przac i kraj priceSve te izadje kao jedna orginal igra , normala ako planirate igrati LIVE preporucujem orginal diskove
![]()
http://www.xbox360iso.comhvala
Nikakav problem haveru , evo dobar tutorial prelagano je![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WecUIxdY ... r_embedded
@Eborg vidit cu
- House
#100 Re: Xbox 360
Normala drug sve sigurica , istodobno gledaj video i przi igru brze ces skontati