Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fixer

#76 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

ganjeta wrote:Ja sam cuo da su i njega sibali hormonima,kao sto ce oni vas nardni mjesec dana :D
The following substances and their releasing factors, are prohibited:

1. Erythropoiesis-Stimulating Agents (e.g. erythropoietin (EPO), darbepoietin (** No links **), methoxy polyethylene glycol-epoetin beta (CERA), hematide);
2. Chorionic Gonadotrophin (CG) and Luteinizing Hormone (LH) in males ;
3. Insulins;
4. Corticotrophins,
5. Growth Hormone (GH), Insulin-like Growth Factor-1 (IGF-1), Mechano Growth Factors (MGFs); Platelet-Derived Growth Factor (PDGF), Fibroblast Growth Factors (FGFs), Vascular-Endothelial Growth Factor (VEGF) and Hepatocyte Growth Factor (HGF), as well as any other growth factor affecting muscle, tendon or ligament protein synthesis/degradation, vascularisation, energy utilisation, regenerative capacity or fibre type switching;
6. Platelet-derived preparations (e.g. Platelet Rich Plasma, "blood spinning") administered by intramuscular route. Other routes of administration require a declaration of Use in accordance with the Insternational Standard for Therapeutic Use Exemptions.

and other substances with a similar chemical structure or similar biological effect(s).

“Four years ago, in Milan, I discovered that I suffered from an under-active thyroid that slowed down my metabolism and that to control it, I had to take hormones that weren’t authorised in football as they were considered a form of doping,” he said. Ronaldo :)
fixer

#77 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Baltazar_khan wrote:
pusti šuplju ljubomoran si :oops:

a bogami i dosadan. 2 stranice si napunio hormonima :skoljka:

tema je el classico :dance:

ovo o čemu ti govoriš, mjesto mu je ovdje http://www.sarajevo-x.com/forum/viewforum.php?f=42
Puca mi ona stvar sto sam tebi dosadan :D
wahahahahahahhahahahahhahahahhahahhahhahahhahahahahhahhahahahhahaha
Previse si dajes vaznost. Ako ti se ne svidja, zaobidji.
Baltazar_khan

#78 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baltazar_khan »

prava madridska kultura :oops: :razz:
ganjeta

#79 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ganjeta »

Dobro posto sad znamo dijagnozu od Debelog,sad nam je potrebna i od Messia...pa da bi mogli konacnu terapiju da odredimo.
5 0 5

#80 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

ganjeta wrote:Ako si ti neki Endokrinolog pa se bas razumijes u splone hormone i hormone rasta,ja se povlacim.Ponasas se kao da znas cim su sibali Messia,i sta nisu dozvolili debeljku.
Nisam nikakav strucnjak ali sam upucen u rad te skole, a dovoljno poznajem i spanske zakone.

Vidi mu brata.

Image
fixer

#81 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Baltazar_khan wrote:prava madridska kultura :oops: :razz:
Kakva madridska kultura? Decko, nije ovo Spanija. Niti sam ja Madridjanin, niti si ti Katalonac. Imas li ti doticaja sa realnoscu? :)
Ja volim Real Madrid, ali nemam veze sa Kastiljom, niti me boli qurac za Spaniju. Pola vas je kompas izgubilo.
Baltazar_khan

#82 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baltazar_khan »

ironija prijatelju, ironija :roll:

al te lako naložit :run:
Last edited by Baltazar_khan on 15/04/2011 01:25, edited 1 time in total.
ganjeta

#83 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ganjeta »

505sCrtom wrote:
ganjeta wrote:Ako si ti neki Endokrinolog pa se bas razumijes u splone hormone i hormone rasta,ja se povlacim.Ponasas se kao da znas cim su sibali Messia,i sta nisu dozvolili debeljku.
Nisam nikakav strucnjak ali sam upucen u rad te skole, a dovoljno poznajem i spanske zakone.

Vidi mu brata.

Image
Vidio.Bezze lik skroz...i ?
fixer

#84 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

ganjeta wrote:Dobro posto sad znamo dijagnozu od Debelog,sad nam je potrebna i od Messia...pa da bi mogli konacnu terapiju da odredimo.
Rekao sam ti vec. Growth Hormone Deficiency ili GHD
ganjeta

#85 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ganjeta »

fixer wrote:
ganjeta wrote:Dobro posto sad znamo dijagnozu od Debelog,sad nam je potrebna i od Messia...pa da bi mogli konacnu terapiju da odredimo.
Rekao sam ti vec. Growth Hormone Deficiency ili GHD
Hoces reci da su imali iste probleme,jedan u mladosti,drugi u starosti?
Ne znam,ali i da su debelog sibali hormonima opet bi zavrsio karijeru (mislim evropsku) od povrede koljena...dzaba hormoni,dzaba sve...on je svoje bio odigrao.Drag igrac bio i ostao :thumbup:
5 0 5

#86 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

ganjeta wrote:
505sCrtom wrote:
Image
Vidio.Bezze lik skroz...i ?
Izgleda da mu je i brat pio isti hormon. A i majka.
fixer

#87 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

ganjeta wrote:
fixer wrote: Rekao sam ti vec. Growth Hormone Deficiency ili GHD
Ne znam,ali i da su debelog sibali hormonima opet bi zavrsio karijeru (mislim evropsku) od povrede koljena...dzaba hormoni,dzaba sve...on je svoje bio odigrao.Drag igrac bio i ostao :thumbup:
Imali su hormonske poremecaje. Jedan usporava rast, drugi metabolizam. Nisu iste, ali obje terapije su zabranjene u sportu.
ganjeta

#88 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ganjeta »

Hoces reci,da nije pio ni brat,a ni majka.Posto je on ovdje najveci :D
5 0 5

#89 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

@ganjeta:

'Ha ha. Da. al' za zilet.
fukushima

#90 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fukushima »

brat mu izgleda ko da mu je stari. da nije malo pretjerao sa tim hormonima :lol:
5 0 5

#91 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Vole se hormona napit' vise nego se hljeba najest'
ganjeta

#92 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ganjeta »

fixer wrote:
ganjeta wrote:
fixer wrote: Rekao sam ti vec. Growth Hormone Deficiency ili GHD
Imali su hormonske poremecaje. Jedan usporava rast, drugi metabolizam. Nisu iste, ali obje terapije su zabranjene u sportu.
Ocigledno da su imali problema.Sad se postavlja pitanje da li su te stvari dozvoljene u mladjim kategorijama,ocigledno jesu cim su dozvolili malenom...
ganjeta

#93 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ganjeta »

505sCrtom wrote:Vole se hormona napit' vise nego se hljeba najest'
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
Ocm sam oplako
shillen

#95 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by shillen »

Barcu fkt volim , ali valdes ne moze ni blizu ikera :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#96 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

Sve je ovo suplja, na terenu se dokazuje. Barca jeste favorit i na papiru i na terenu zbog prikazanog do sada ove sezone i ubjedljive pobjede u prvom El Clasicu. To treba da dokazu na terenu u naredne 4 utakmice.
Tomahawk11
Globalni moderator

#97 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#98 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Entropio »

"We talk on the field", reče Pique. A ovi "madriđani" se ugledali na svog trenera pa laju prije utakmice... :lol:

Realno, utakmica u subotu me ne uzbuđuje previše. Barca je komotno može izgubiti, jer su već praktično osvojili Primeru. Mislim da će Guardiola izaći sa trenutnim najjačim sastavom, bez nekih taktičkih iznenađenja (Valdes - Alves - Pique - Busquets - Adriano - Xavi - Keita - Iniesta - Pedro - Messi - Villa). Mislim da Milito neće igrati, a na DM će staviti Keitu jer je Mascherano suspendovan.
Utakmica u Kupu je druga priča i očekujem neka taktička iznenađenja (sitna, ali bitna), i očekujem pobjedu ovdje. Što se tiče Lige prvaka, dobro je što Barca igra prvu utakmicu u Madridu (očekujem da zabiju gol ili dva na strani i obezbjede prolaz već tamo).
Tomahawk11
Globalni moderator

#99 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

Entropio wrote:"We talk on the field", reče Pique. A ovi "madriđani" se ugledali na svog trenera pa laju prije utakmice... :lol:

Realno, utakmica u subotu me ne uzbuđuje previše. Barca je komotno može izgubiti, jer su već praktično osvojili Primeru. Mislim da će Guardiola izaći sa trenutnim najjačim sastavom, bez nekih taktičkih iznenađenja (Valdes - Alves - Pique - Busquets - Adriano - Xavi - Keita - Iniesta - Pedro - Messi - Villa). Mislim da Milito neće igrati, a na DM će staviti Keitu jer je Mascherano suspendovan.
Utakmica u Kupu je druga priča i očekujem neka taktička iznenađenja (sitna, ali bitna), i očekujem pobjedu ovdje. Što se tiče Lige prvaka, dobro je što Barca igra prvu utakmicu u Madridu (očekujem da zabiju gol ili dva na strani i obezbjede prolaz već tamo).
Elem, da rezimiramo, ocekujes da ce Barcelona pobjediti u svim natjecanjima, kako i 80% ostatka svijeta koji prati fudbal. Ono sto sam vidio od simpatizera Barce, svi ocekuju da ce Barcelona osvojiti sve. Obzirom na prikazane igre, nista novo. Mislim da ipak, ako neko moze zapapriti corbu Barci, onda je to Real. Ako Barca pobijedi Real u ove 4 utakmice, odnosno osvoji Ligu, Kup i LP, onda se nema sta dalje pricati. Mislim da to nije moguce, a saznacemo brzo.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#100 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Entropio »

Tomahawk11 wrote:
Entropio wrote:"We talk on the field", reče Pique. A ovi "madriđani" se ugledali na svog trenera pa laju prije utakmice... :lol:

Elem, da rezimiramo, ocekujes da ce Barcelona pobjediti u svim natjecanjima, kako i 80% ostatka svijeta koji prati fudbal. Ono sto sam vidio od simpatizera Barce, svi ocekuju da ce Barcelona osvojiti sve. Obzirom na prikazane igre, nista novo. Mislim da ipak, ako neko moze zapapriti corbu Barci, onda je to Real. Ako Barca pobijedi Real u ove 4 utakmice, odnosno osvoji Ligu, Kup i LP, onda se nema sta dalje pricati. Mislim da to nije moguce, a saznacemo brzo.
Očekujem da će pobjediti u Kupu i u Ligi prvaka, a u Primeri mogu i izgubiti (s obzirom na nedostatak igrača i igranje u Madridu).
Locked