LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
- vox-populi
#76 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ne znam zasto se neki cude zbog "piskaranja" po forumu o ovoj temi. LDS nije samostalna zanatska radnja pa da imidz igra sporednu ili malu ulogu. LDS je politicka stranka kojoj se daju glasovi, izmedju ostalog, i zbog povjerenja. A ovo "piskaranje" taj imidz itekako narusava. Zato treba pisati dalje, i to ne samo na ovoj temi nego na SVAKOJ gdje se LDS spominje. I nastaviti sve dok se pare ne isplate.
Puna podrska!
Puna podrska!
- Skijaš
#77 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ono što nas čini ljudima su održana obećanja, ma kako nam to teško padalo, pogotovo ako se radi o obećanju nekom ko je slabiji od tebe, nekom ko nije u stanju "biti mangup".vox-populi wrote:Ne znam zasto se neki cude zbog "piskaranja" po forumu o ovoj temi. LDS nije samostalna zanatska radnja pa da imidz igra sporednu ili malu ulogu. LDS je politicka stranka kojoj se daju glasovi, izmedju ostalog, i zbog povjerenja. A ovo "piskaranje" taj imidz itekako narusava. Zato treba pisati dalje, i to ne samo na ovoj temi nego na SVAKOJ gdje se LDS spominje. I nastaviti sve dok se pare ne isplate.
Puna podrska!
-
zvončica5
#78 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Hvala na podršci tebi i svim ostalim koji nas podržavaju.vox-populi wrote:Ne znam zasto se neki cude zbog "piskaranja" po forumu o ovoj temi. LDS nije samostalna zanatska radnja pa da imidz igra sporednu ili malu ulogu. LDS je politicka stranka kojoj se daju glasovi, izmedju ostalog, i zbog povjerenja. A ovo "piskaranje" taj imidz itekako narusava. Zato treba pisati dalje, i to ne samo na ovoj temi nego na SVAKOJ gdje se LDS spominje. I nastaviti sve dok se pare ne isplate.
Puna podrska!
Duguju nam plate evo već godinu dana, a evo na temi LDS izražavaju zabrinutost situacijom zbog neformiranja vlasti i ekonomskom situacijom, koje LICEMJERJE.
Hvale se kako tobože poslanici prelaze u njihove redove, pa trebalo bi da samim tim imaju više novca i da nas konačno isplate.
-
zvončica5
#79 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Neisplata plata će se i u Bosni i Hercegovini ubrzo tretirati kao krivično djelo. Konačno jedna dobra vijest.
- Ricken
#80 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Po trenutnim zakonskim propisima isplata plaća bez potpisanog ugovora o radu i prijave ne institucije MIO/PIO je krivično djelo.zvončica5 wrote:Neisplata plata će se i u Bosni i Hercegovini ubrzo tretirati kao krivično djelo. Konačno jedna dobra vijest.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#81 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Demokratski je čuti i tumačenje odvjetnika LDS-a!Ricken wrote:Po trenutnim zakonskim propisima isplata plaća bez potpisanog ugovora o radu i prijave ne institucije MIO/PIO je krivično djelo.zvončica5 wrote:Neisplata plata će se i u Bosni i Hercegovini ubrzo tretirati kao krivično djelo. Konačno jedna dobra vijest.
- jazzer
#82 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ljudi!!! Ljudi!!!Skijaš wrote:OK, onda ćemo na internetu razapeti Bojana Zec Filipovića i zbog ove se nepravde sručiti na njega poput lavine. Nije on prevario Gašija pa da se preko prevare pređe nego poštene ljude koji su u društvenom poretku slabiji od njega. A udarati na slabije od sebe je nešto najgore. Ako nastavi ovako i septembar prođe a on ne pokaže dobru volju, majke će zatvarati djecu u kuću kad se načuje da sokakom ide Zec varalica.
Sklon'te vino, zito i sve sto je zivo, eto Zeca varalice ide niz selo!!
Ljudi!!! Ljudi!!!!
@ Skijaš
- prljavi Hare
#83 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
jazzer wrote:Ljudi!!! Ljudi!!!Skijaš wrote:OK, onda ćemo na internetu razapeti Bojana Zec Filipovića i zbog ove se nepravde sručiti na njega poput lavine. Nije on prevario Gašija pa da se preko prevare pređe nego poštene ljude koji su u društvenom poretku slabiji od njega. A udarati na slabije od sebe je nešto najgore. Ako nastavi ovako i septembar prođe a on ne pokaže dobru volju, majke će zatvarati djecu u kuću kad se načuje da sokakom ide Zec varalica.
Sklon'te vino, zito i sve sto je zivo, eto Zeca varalice ide niz selo!!
Ljudi!!! Ljudi!!!!![]()
![]()
@ Skijaš
![]()
-
zvončica5
#84 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ricken ako i nije odvjetnik koji je sastavljao naše ugovore onda je definitivno neko ko je s Bojanom smišljao kako da nas prevari.prljavi Hare wrote:Demokratski je čuti i tumačenje odvjetnika LDS-a!Ricken wrote:Po trenutnim zakonskim propisima isplata plaća bez potpisanog ugovora o radu i prijave ne institucije MIO/PIO je krivično djelo.zvončica5 wrote:Neisplata plata će se i u Bosni i Hercegovini ubrzo tretirati kao krivično djelo. Konačno jedna dobra vijest.
Vidjećemo da li ćete uspjeti?
Ako si odvjetnik vidimo se na sudu.
- prljavi Hare
#85 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
zvončica5 wrote:Ricken ako i nije odvjetnik koji je sastavljao naše ugovore onda je definitivno neko ko je s Bojanom smišljao kako da nas prevari.prljavi Hare wrote:Demokratski je čuti i tumačenje odvjetnika LDS-a!Ricken wrote: Po trenutnim zakonskim propisima isplata plaća bez potpisanog ugovora o radu i prijave ne institucije MIO/PIO je krivično djelo.
Ako si odvjetnik vidimo se na sudu.
Ne znam je li mu baš odvjetnik ili su u kakvoj drugoj vrsti veze,ali vidiš da ga brani ko' medvjedica mlado!
- Ricken
#86 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Demokratski je čuti i tumačenje odvjetnika LDS-a!
[/quote]
Ricken ako i nije odvjetnik koji je sastavljao naše ugovore onda je definitivno neko ko je s Bojanom smišljao kako da nas prevari.
Ako si odvjetnik vidimo se na sudu.[/quote]
Čekaj, haj se prvo dogovori jel imaš ili nemaš ugovor. Koliko se sjećam rekla si da nemaš nikakvog ugovora, nego si to nešto radila na riječ.
Drugo haj čitaj, nit branim koga nit napadam, zakonski gledano, ako nemate ugovore bilo koje vrste i nemožete dokazati radni odnos ili pruženu uslugu, ili djelo, onda vas je lik uzeo ko zadnje levate, i nema nikakvu zakonsku obavezu da plati vaš rad, koji je za njega očigledno volonterski. Nego očigledno da je tebi bolje da imaš dobrog advokata, forumska spika i nije nešto što prolazi na sudu.
Eh sad ako mi već kažeš da sam na bilo koji način učestvovao u nekoj prevari, pošteno se predstavit pa da ja i ti, to rješimo na sudu, onako moralno i ljudski. Možeš i na pm, vjeruj mi ne bi mi bilo žao potrošit par hiljada eura samo da pokažem lokalnim pljuvačima kako pljuvanje nije demokratska kategorija. Moralna i ljudska ponuda, tako čedna osoba sa visoko moralnim pogledima poput tebe siguran sam da neće moći uraditi bilo šta drugo do prihvatiti je.
P.s. Sretno na sudu sa čika Zekom.
Ricken ako i nije odvjetnik koji je sastavljao naše ugovore onda je definitivno neko ko je s Bojanom smišljao kako da nas prevari.
Ako si odvjetnik vidimo se na sudu.[/quote]
Čekaj, haj se prvo dogovori jel imaš ili nemaš ugovor. Koliko se sjećam rekla si da nemaš nikakvog ugovora, nego si to nešto radila na riječ.
Drugo haj čitaj, nit branim koga nit napadam, zakonski gledano, ako nemate ugovore bilo koje vrste i nemožete dokazati radni odnos ili pruženu uslugu, ili djelo, onda vas je lik uzeo ko zadnje levate, i nema nikakvu zakonsku obavezu da plati vaš rad, koji je za njega očigledno volonterski. Nego očigledno da je tebi bolje da imaš dobrog advokata, forumska spika i nije nešto što prolazi na sudu.
Eh sad ako mi već kažeš da sam na bilo koji način učestvovao u nekoj prevari, pošteno se predstavit pa da ja i ti, to rješimo na sudu, onako moralno i ljudski. Možeš i na pm, vjeruj mi ne bi mi bilo žao potrošit par hiljada eura samo da pokažem lokalnim pljuvačima kako pljuvanje nije demokratska kategorija. Moralna i ljudska ponuda, tako čedna osoba sa visoko moralnim pogledima poput tebe siguran sam da neće moći uraditi bilo šta drugo do prihvatiti je.
P.s. Sretno na sudu sa čika Zekom.
- Ricken
#87 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
@Prljavi Hari:
Ne preferiram rad na crno
.
Ne preferiram rad na crno
- super.nova
#88 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
@ricken u postu zvoncice pise "Ako si odvjetnik vidimo se na sudu." sto ne znaci da jesi/nisi... A ako nisi nemas potrebe da se nadjes uvrijeden.
Ocigledno nisi dobro procitao vezano za ugovor, ugovor je napisan ali ga Zec nikad nije potpisao, sto pokazuje da je svjesno i smisljeno radio na prevari obecavajuci sve i svasta.
Hoce biti tesko dokazati ali nije nemoguce, licno znam za dva slicna slucaja koja su zavrsila u korist "zaposlenih".
Ocigledno nisi dobro procitao vezano za ugovor, ugovor je napisan ali ga Zec nikad nije potpisao, sto pokazuje da je svjesno i smisljeno radio na prevari obecavajuci sve i svasta.
Hoce biti tesko dokazati ali nije nemoguce, licno znam za dva slicna slucaja koja su zavrsila u korist "zaposlenih".
- prljavi Hare
#89 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ma neka,ovo je dobra reklama za samu stranku,moraš pokazati da znaš maznuti,ako ne znaš ukrasti malo,kakoRicken wrote:@Prljavi Hari:
Ne preferiram rad na crno.
ćeš onda drpit' kakve milionske iznose,što je osnova rada svakog iole ozbiljnog političara,a za takve se sa oduševljenjem glasa u ovoj državi koju jedan pisac iz Mostara opisa kao..."najveću psihijatrijsku ustanovu
otvorenog tipa na svijetu"!
Ovo znači da Zec može očekivati porast glasačke baze na slijedećim izborima!
- Ricken
#90 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ne ulazim u ugovor, pitao je li ima, reče ona nema, nego neke dopise spominjala, i dadoh sebi za pravo da zaključim.super.nova wrote:@ricken u postu zvoncice pise "Ako si odvjetnik vidimo se na sudu." sto ne znaci da jesi/nisi... A ako nisi nemas potrebe da se nadjes uvrijeden.
Zvončica je tačno napisala slijedeće:"Ricken ako i nije odvjetnik koji je sastavljao naše ugovore onda je definitivno neko ko je s Bojanom smišljao kako da nas prevari".
Nevrijeđam se na termin odvjetnik, nego na tvrdnju da sam umješan u neku prevaru.
- super.nova
#91 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
pitao si koliko se sjecam nesto kao... "jel ima il nema ugovora?"Ricken wrote:Ne ulazim u ugovor, pitao je li ima, reče ona nema, nego neke dopise spominjala, i dadoh sebi za pravo da zaključim.super.nova wrote:@ricken u postu zvoncice pise "Ako si odvjetnik vidimo se na sudu." sto ne znaci da jesi/nisi... A ako nisi nemas potrebe da se nadjes uvrijeden.
Zvončica je tačno napisala slijedeće:"Ricken ako i nije odvjetnik koji je sastavljao naše ugovore onda je definitivno neko ko je s Bojanom smišljao kako da nas prevari".
Nevrijeđam se na termin odvjetnik, nego na tvrdnju da sam umješan u neku prevaru.
a sto se tice dopisa, nije zvoncica spominala nego ja, jer sam i ja kako ti rece jedan od "zadnjih levata" koje Zec predje, al vidjecemo na kraju ko ce biti levat.
- prljavi Hare
#92 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ricken wrote:Ne ulazim u ugovor, pitao je li ima, reče ona nema, nego neke dopise spominjala, i dadoh sebi za pravo da zaključim.super.nova wrote:@ricken u postu zvoncice pise "Ako si odvjetnik vidimo se na sudu." sto ne znaci da jesi/nisi... A ako nisi nemas potrebe da se nadjes uvrijeden.
Zvončica je tačno napisala slijedeće:"Ricken ako i nije odvjetnik koji je sastavljao naše ugovore onda je definitivno neko ko je s Bojanom smišljao kako da nas prevari".![]()
Interesantno!Sam potvrđuješ i priznaješ što je Zvončica napisala,a onda se vrijeđaš!Neprocjenjivo!
BAD RABBIT!BAD RABBIT!
- Ricken
#93 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
prljavi Hare wrote:Ricken wrote:Ne ulazim u ugovor, pitao je li ima, reče ona nema, nego neke dopise spominjala, i dadoh sebi za pravo da zaključim.super.nova wrote:@ricken u postu zvoncice pise "Ako si odvjetnik vidimo se na sudu." sto ne znaci da jesi/nisi... A ako nisi nemas potrebe da se nadjes uvrijeden.
Zvončica je tačno napisala slijedeće:"Ricken ako i nije odvjetnik koji je sastavljao naše ugovore onda je definitivno neko ko je s Bojanom smišljao kako da nas prevari".![]()
Interesantno!Sam potvrđuješ i priznaješ što je Zvončica napisala,a onda se vrijeđaš!Neprocjenjivo!![]()
BAD RABBIT!BAD RABBIT!
I ti ga tu meni šuknu, kako pronicljivo.
- prljavi Hare
#94 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Ne!Ako citiraš nekoga onda kliknešRicken wrote:
I ti ga tu meni šuknu, kako pronicljivo.
,a ovako ispade da potvrđuješ navedene tvrdnje,u koje
usput rečeno 100% vjerujem,baš bi neko otvarao temu i lagao da mu je nekakav Zec dužan plate!?
To je najmanje što su mogli uraditi,ima i drugačijih tipova pa onima što su im dužni naplate dug drugim
načinima,a dodaju još i kamate na bezobrazluk!
Meni nije jasno što ovako ogorčeno braniš Zeca,ovo je forum,nije Sud pa da neko mora podnijeti dokaze.
O.K.,ti najbolje znaš koji je tvoj interes u svemu,ali činjenica ostaje da je masa ljudi pročitala makar nešto
na temi i znaju s kim ne treba poslovati,a kamoli glasati za njega!
- Skijaš
#95 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Bojane, za LDS može glasati :
1. dio društva koji ima pristup internetu
2. dio društva koji nema
3. i oni koji slabo vide pa greškom glasaju za LDS
Prvi, kada vide na ovom forumu kako zajebavaš slabije od sebe, sigurno neće glasati za to što ti predstavljaš. Ovi drugi ionako na listi samo traže tri slova, slovo S, slovo D i slovo A. Hoće li se predizborna strategija LDS-a svesti na držanje figa u nadi da ovih trećih bude dovoljno za prelazak izbornog praga ?
1. dio društva koji ima pristup internetu
2. dio društva koji nema
3. i oni koji slabo vide pa greškom glasaju za LDS
Prvi, kada vide na ovom forumu kako zajebavaš slabije od sebe, sigurno neće glasati za to što ti predstavljaš. Ovi drugi ionako na listi samo traže tri slova, slovo S, slovo D i slovo A. Hoće li se predizborna strategija LDS-a svesti na držanje figa u nadi da ovih trećih bude dovoljno za prelazak izbornog praga ?
- Ricken
#96 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Pitati nekoga kako misli dokazati obligaciju bez osnovnog instrumenta za to, nije ogorčena odbrana, nego jednostavno pitanje, i ja bih bio najsretniji da je itko izuzev šuplje priče ponudio bilo kakav smislen odgovor. Ne tražim dokaze, nego ukazujem na mali problem. Nadam se da će ga riješiti do postupka, jer u suprotnom mogu izgubiti još novca.prljavi Hare wrote:Ne!Ako citiraš nekoga onda kliknešRicken wrote:
I ti ga tu meni šuknu, kako pronicljivo.,a ovako ispade da potvrđuješ navedene tvrdnje,u koje
usput rečeno 100% vjerujem,baš bi neko otvarao temu i lagao da mu je nekakav Zec dužan plate!?![]()
To je najmanje što su mogli uraditi,ima i drugačijih tipova pa onima što su im dužni naplate dug drugim
načinima,a dodaju još i kamate na bezobrazluk!![]()
Meni nije jasno što ovako ogorčeno braniš Zeca,ovo je forum,nije Sud pa da neko mora podnijeti dokaze.
O.K.,ti najbolje znaš koji je tvoj interes u svemu,ali činjenica ostaje da je masa ljudi pročitala makar nešto
na temi i znaju s kim ne treba poslovati,a kamoli glasati za njega!
- Skijaš
#97 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
OK, organizovaćemo im akciju na forumu i skupiti lovu za penale. Ali ako mi poslije toga neko u društvu počne pričati nešto o LDS-u, otjeraću ga iz svog vidokruga kao da se radi o šugavom paščetu.Ricken wrote:Ne tražim dokaze, nego ukazujem na mali problem. Nadam se da će ga riješiti do postupka, jer u suprotnom mogu izgubiti još novca.
- vox-populi
#98 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Septembar davno prosao. Jel' Zeko sta uradio?
- super.nova
#99 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Sasvim ocekivano, NISTA. (Jedino da se cudo desi sutravox-populi wrote:Septembar davno prosao. Jel' Zeko sta uradio?
- junkers
#100 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Skijaš wrote:OK, organizovaćemo im akciju na forumu i skupiti lovu za penale. Ali ako mi poslije toga neko u društvu počne pričati nešto o LDS-u, otjeraću ga iz svog vidokruga kao da se radi o šugavom paščetu.Ricken wrote:Ne tražim dokaze, nego ukazujem na mali problem. Nadam se da će ga riješiti do postupka, jer u suprotnom mogu izgubiti još novca.