Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
esso_sa wrote:Ma nije problem nikakav Posaljite mi na PP sta vam treba i za koje auto (svi podaci o autu) pa vam javnem koliko sta kosta i ima li na lageru.
A evo i broj radnje, ko hoce direktno da kontaktira (slobodno se pozovite na mene)
033/265-932
061/676-000
Ima li kod tebe filter kabine za C 220 CDI 2005. godina? Kod nas koji god uzmem nije mi nesto, ulaze mirisi u kabinu?
esso_sa wrote:Ma nije problem nikakav Posaljite mi na PP sta vam treba i za koje auto (svi podaci o autu) pa vam javnem koliko sta kosta i ima li na lageru.
A evo i broj radnje, ko hoce direktno da kontaktira (slobodno se pozovite na mene)
033/265-932
061/676-000
Ima li kod tebe filter kabine za C 220 CDI 2005. godina? Kod nas koji god uzmem nije mi nesto, ulaze mirisi u kabinu?
Hvala.
Sa standard filterima ce ti vazda ulaziti mirisi. Ako ti mirisi smetaju, onda ti treba filter kabine sa ugljem. On je skuplji, ali filtrira i mirise.
Prozovi na jedan od ova 2 broja... Mislim da ima, ali ne znam napamet cijenu
033/265-932
061/676-000
Hvala.
Sa standard filterima ce ti vazda ulaziti mirisi. Ako ti mirisi smetaju, onda ti treba filter kabine sa ugljem. On je skuplji, ali filtrira i mirise.
Prozovi na jedan od ova 2 broja... Mislim da ima, ali ne znam napamet cijenu
OK, hvala ti. Ma ne bih žalio platiti vise, samo da ne ulaze mirisi u kabinu. Nekad se zadesiš iza kakvog starog dizela uz vecu stranu, pa ti hoce biti muka u autu od smrada.