Da li sam ja dobro shvatio? Ne radi ti crackovani SW, i ti, onako coolerski, ravno u servis??? A, kao ti si neki buduci inzinjer??ismar92 wrote:Koristio sam odgovarajuću verziju CAD-a.
Nosio sam informatičaru koji je to pregledavao, rekao sam, problem mi je u tome i tome, i neće.
kaže evo imam ja CAD za tebe, radi na 64x. ok. da probamo.
I ništa...
Vi mislite da sam ja glup, i da nevidim ako imam 32x ili 64x ?
Također, ko danas ima licenciran CAD ?
Ako mislite da ste toliko pametni, bujrum, naćemo se negdje, i pokušajte riješiti problem. Mislim stvarno.
I ok. Nisam samo naveo Software kao glavnu stavku ovoga svega, postoji tu i drugih stvari.
Možda sam pogrešio u tom slučaju, ok. Ali postoji stvari kod kojih su i oni griješili.
CT mi je bila zadnja opcija za software, prije sam ja to također nosio, pisao sam gore u jednom postu.
Dali je vrijedno obarati sistem, i instalirati piratsku verziju ?
I opet, ako mislite da sam toliko glup, a gore kako navodite jesam, slobodno dođite i uvjerite se sami.
Kralju, ti si novi Shera!
PS. Hajde da ti pomognemo: sa torrenata (npr. isohunt.com) skini
Autocad 2011 32 & 64 Bits [Final][Full DVD][Multilenguaje][WwW.ZoNaTorrent.CoM]
Stavio bih ti link, ali ce ga admini sigurno ukinuti... Uglavnom, osim instalacije i cracka imas i detaljne upute u .txt fajlu.
Poneki crack ne proradi iz prve, pa zato maolo progooglaj sta drugi kazu, potrosi malo vremena na to. Jer, ako vec neces da platis par hiljada € isplati se potruditi, (pa ponekad i reinstalirati Widowse)...