Muskarci upomoc!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Marcello

#76 Re: Muskarci upomoc!

Post by Marcello »

Mis mekinjas wrote:de nek neko mi ukratko objasni o čem je ovdje riječ, dugo za čitati.
Ukratko:

- Ona je završila (vezu) sa tipom koji je umjesto nje odabrao mamu ;

- Žena je trenutno sama u hladnoj hotelskoj sobi ;

- Naslov teme je "Muškarci upomoć".

Sad ti skontaj o čemu se ovdje radi... :)
eluna

#77 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

Marcello wrote:
Mis mekinjas wrote:de nek neko mi ukratko objasni o čem je ovdje riječ, dugo za čitati.
Ukratko:

- Ona je završila (vezu) sa tipom koji je umjesto nje odabrao mamu ;

- Žena je trenutno sama u hladnoj hotelskoj sobi ;

- Naslov teme je "Muškarci upomoć".

Sad ti skontaj o čemu se ovdje radi... :)
ajmeeeeeeeeeeeee marchelo ..... ne vodi čovjeka u krivom smjeru :lol: :lol:

cura jeste u haldnoj hotelskoj sobi, ali nije završila vezu sa momkom koji od mamice ni da mrdne, barem ne još
Cholina_Lokica

#78 Re: Muskarci upomoc!

Post by Cholina_Lokica »

eluna wrote:ajmeeeeeeeeeeeee marchelo ..... ne vodi čovjeka u krivom smjeru :lol: :lol:

cura jeste u haldnoj hotelskoj sobi, ali nije završila vezu sa momkom koji od mamice ni da mrdne, barem ne još
Nema veze sto nije zavrsila, zove muskarce u pomoc :oops:
eluna

#79 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

Cholina_Lokica wrote:
eluna wrote:ajmeeeeeeeeeeeee marchelo ..... ne vodi čovjeka u krivom smjeru :lol: :lol:

Nema veze sto nije zavrsila, zove muskarce u pomoc :oops:
:lol: :lol:

:thumbup:

nadam se da će razumjeti da jeovo šala ..... po onom receptu "Don't worry, be happy!"
Cholina_Lokica

#80 Re: Muskarci upomoc!

Post by Cholina_Lokica »

Ja se uopste ne zezam :oops:
Marcello

#81 Re: Muskarci upomoc!

Post by Marcello »

eluna wrote:cura jeste u haldnoj hotelskoj sobi, ali nije završila vezu sa momkom koji od mamice ni da mrdne, barem ne još
Ma cura (ili šta god to bilo) je trol. :)

My explanation:

1. Njoj je na početku 19, njemu 32 godine... Skontaj da djevojke tog doba u osobama te starosne dobi gotovo vide očeve i da priča na samom početku gubi smisao (meni bi sve bilo logičnije da ona ima recimo 26 a on 40+, tada bi sve moglo bolje proći, ali halo... njoj je 19, LoL), ali eto uzmimo da je i ovo moguće pa ćemo nastaviti... :)

2. Uzmi u obzir zapadnjačku psihu... Zapadnjaci imaju para, to je oke. Ova kaže da je cijelo vrijeme bila vani, dakle i ona ima para i to je oke... :) Onaj ko je proveo dovoljno vremena na zapadu kao ona shvatio je "odakle pare dolaze i kako se teško zarađuju" odnosno "koliko treba biti škrt pa da ostanu na kamari" :D , stoga sve i jedan zapadnjak pokušava utrošiti koliko je god moguće manje novca i taj će radije kupiti polovan automobil i spavati u njemu nego što će trošiti pare na hotelski smještaj. :)

3. Ako je žena iz Sarajeva (ili bilo gdje drugo u BiH, Sarajevo je naročito bogato sa ponudama koje ću navesti nešto poslije), onda smještaj (sobe ili stanovi za iznajmljivanje) može naći na svakom koraku (novine, radio oglasi, naljepnice po banderama i tsl.) jer barem to nije teško. Uzimajući u obzir tačku 2, čudi me što nije postupila u skladu sa tačkom 3. :D

4. Žena zove u pomoć SAMO MUŠKARCE a ne žene koje definitivno imaju više iskustva sa ovakvim pizdarijama, pa ti sada skontaj da li čitav "slučaj" treba uzeti za ozbiljno ili ne. :)
kokuz_sa

#82 Re: Muskarci upomoc!

Post by kokuz_sa »

nadam se da ces mi uspijeti odgovoriti na ovo pitanje

ovo me fakat uvijek jako zanimalo..
o cemu vi pricate..mislim koje su vam zajednicke teme posto je njemu puno godina vise od tebe..

ja sam fakultetski obrazovan momak..imam godina eto kao i ti..al opet ne vidim nakih puno zajednickih npr tema sa osobom koja ie od mene mladja preko 12god

o cemu ste vi pricali kad je tebi bilo 19 a njemu 30+.. :?
iskreno ja tu mogu samo jedan zajednicki jezik pronaci a on se najcesce govori u krevetu i hotelskim sobama..al eto nadam se da ces me razuvjeriti i odgovoriti mi
eluna

#83 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

Marcello wrote:
eluna wrote:cura jeste u haldnoj hotelskoj sobi, ali nije završila vezu sa momkom koji od mamice ni da mrdne, barem ne još
Ma cura (ili šta god to bilo) je trol. :)

My explanation:

1. Njoj je na početku 19, njemu 32 godine... Skontaj da djevojke tog doba u osobama te starosne dobi gotovo vide očeve i da priča na samom početku gubi smisao (meni bi sve bilo logičnije da ona ima recimo 26 a on 40+, tada bi sve moglo bolje proći, ali halo... njoj je 19, LoL), ali eto uzmimo da je i ovo moguće pa ćemo nastaviti... :)

2. Uzmi u obzir zapadnjačku psihu... Zapadnjaci imaju para, to je oke. Ova kaže da je cijelo vrijeme bila vani, dakle i ona ima para i to je oke... :) Onaj ko je proveo dovoljno vremena na zapadu kao ona shvatio je "odakle pare dolaze i kako se teško zarađuju" odnosno "koliko treba biti škrt pa da ostanu na kamari" :D , stoga sve i jedan zapadnjak pokušava utrošiti koliko je god moguće manje novca i taj će radije kupiti polovan automobil i spavati u njemu nego što će trošiti pare na hotelski smještaj. :)

3. Ako je žena iz Sarajeva (ili bilo gdje drugo u BiH, Sarajevo je naročito bogato sa ponudama koje ću navesti nešto poslije), onda smještaj (sobe ili stanovi za iznajmljivanje) može naći na svakom koraku (novine, radio oglasi, naljepnice po banderama i tsl.) jer barem to nije teško. Uzimajući u obzir tačku 2, čudi me što nije postupila u skladu sa tačkom 3. :D

4. Žena zove u pomoć SAMO MUŠKARCE a ne žene koje definitivno imaju više iskustva sa ovakvim pizdarijama, pa ti sada skontaj da li čitav "slučaj" treba uzeti za ozbiljno ili ne. :)

pa dobro, cura se kao mlada zajebala, od tada do sada se malo pogubila u svemu - ne morate sad jošn i vi da je gurate pod led
eluna

#84 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

kokuz_sa wrote:nadam se da ces mi uspijeti odgovoriti na ovo pitanje

o cemu vi pricate..mislim koje su vam zajednicke teme posto je njemu puno godina vise od tebe..

ja sam fakultetski obrazovan momak..imam godina eto kao i ti..al opet ne vidim nakih puno zajednickih npr tema sa osobom koja ie od mene mladja preko 12god

iskreno ja tu mogu samo jedan zajednicki jezik pronaci a on se najcesce govori u krevetu i hotelskim sobama..al eto nadam se da ces me razuvjeriti i odgovoriti mi

:roll: :roll: muški nikako da skontaju da kasne za curama po 10 - 12 godina .......... i to pri osnovnim stvarima ...... moj je muž stariji od mene 11 godina, ja imala 21 on 32 kad smo se upoznali ........... skupa smo već 13 godina
Cholina_Lokica

#85 Re: Muskarci upomoc!

Post by Cholina_Lokica »

eluna wrote: :roll: :roll: muški nikako da skontaju da kasne za curama po 10 - 12 godina .......... i to pri osnovnim stvarima ...... moj je muž stariji od mene 11 godina, ja imala 21 on 32 kad smo se upoznali ........... skupa smo već 13 godina
To je vec pretjerivanje, ili jednostavno znas levate u zivotu, ili je do tebe pa se lozis na stare likove :-)
kokuz_sa

#86 Re: Muskarci upomoc!

Post by kokuz_sa »

eluna wrote:
kokuz_sa wrote:nadam se da ces mi uspijeti odgovoriti na ovo pitanje

:roll: :roll: muški nikako da skontaju da kasne za curama po 10 - 12 godina .......... i to pri osnovnim stvarima ...... moj je muž stariji od mene 11 godina, ja imala 21 on 32 kad smo se upoznali ........... skupa smo već 13 godina
hajd eto sto momci kasne za curama..al eto nikako mi onda ne ide u glavu ono ..kad vama kasni pa dobijete bebu..kazes momci kaskaju za curama ok..onda ce momci pocesto zaboraviti kontracepciju..a sta je onda sa vama pa se zeznete i ostanete trudne..a tak oste napredne :-)
Antifriz

#87 Re: Muskarci upomoc!

Post by Antifriz »

Treba u toj kuci ubaciti zenskim clanovima malo "trunja iz opanaka u oci" i tvoji problemi ce sami nestati :D

A dok problemi ne nestanu opusti se malo , izadji, nadji "nekog" pa ces da vidis da nije jedini na ovom svijetu i da je svijet oko tebe puno veci i puno zanimljiviji nego sto ga ti vidis :run:
Allenass

#88 Re: Muskarci upomoc!

Post by Allenass »

kokuz_sa wrote: hajd eto sto momci kasne za curama..al eto nikako mi onda ne ide u glavu ono ..kad vama kasni pa dobijete bebu..kazes momci kaskaju za curama ok..onda ce momci pocesto zaboraviti kontracepciju..a sta je onda sa vama pa se zeznete i ostanete trudne..a tak oste napredne :-)
:-) :roll: :run:
Frishak

#89 Re: Muskarci upomoc!

Post by Frishak »

hahahahaha

jel ovo neki dio iz Seherzade

koja drama, mene zabolila glava samo citajuci
pustopoljina

#90 Re: Muskarci upomoc!

Post by pustopoljina »

Frishak wrote:hahahahaha

seherezada nikad nece biti ni 50% komplikovana koliko stvarni zivot to moze biti.
1906

#91 Re: Muskarci upomoc!

Post by 1906 »

plonker wrote:Najbolje ti je to što si spomenula za vjeru, to su ti sad najbolje godine za to. Ovo života do sad si upropastila sa njim, a ostatak ćeš upropastiti sa vjerom.
:lol: :lol:
bez_ideje

#92 Re: Muskarci upomoc!

Post by bez_ideje »

kasne 10-12 godina.......? De odvadi :lol: :lol: :lol: :lol:
Jbt ,ja bi se sad znaci trebala posloziti sa nekim od 31-33 godinu.... :shock: Vise dodirnih tacaka imam sa ovim od 17 :)
Koja godina,vjerovatno.......to je vise izrazeno u mladjoj dobi,negdje poslije 25 ta se razlika gubi
amhrienizi

#93 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

pustopoljina wrote:
Frishak wrote:hahahahaha

seherezada nikad nece biti ni 50% komplikovana koliko stvarni zivot to moze biti.
:-)

Antifriz wrote:Treba u toj kuci ubaciti zenskim clanovima malo "trunja iz opanaka u oci" i tvoji problemi ce sami nestati :D

A dok problemi ne nestanu opusti se malo , izadji, nadji "nekog" pa ces da vidis da nije jedini na ovom svijetu i da je svijet oko tebe puno veci i puno zanimljiviji nego sto ga ti vidis :run:
:thumbup: :thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#94 Re: Muskarci upomoc!

Post by ladyblue18 »

bez_ideje wrote:kasne 10-12 godina.......? De odvadi :lol: :lol: :lol: :lol:
Jbt ,ja bi se sad znaci trebala posloziti sa nekim od 31-33 godinu.... :shock: Vise dodirnih tacaka imam sa ovim od 17 :)
Koja godina,vjerovatno.......to je vise izrazeno u mladjoj dobi,negdje poslije 25 ta se razlika gubi
:thumbup: :D

Ili da idem traziti nekoga sa najmanje 35. :roll: :-)
JThomas

#95 Re: Muskarci upomoc!

Post by JThomas »

jebo ga više i željko samardžić, nekima očigledno treba nacrtati da su to samo pjesme :D
eluna

#96 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

samo nastojim reći da razlika u godinama nije osnovni problem u ovoj priči ......... naravno, ima i žena koje ganjaju mlađe od sebe :wink:
because_of_you

#97 Re: Muskarci upomoc!

Post by because_of_you »

JThomas wrote:jebo ga više i željko samardžić, nekima očigledno treba nacrtati da su to samo pjesme :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

U moru presmiješnih postova, ovaj vodi :thumbup:
eluna

#98 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

JThomas wrote:jebo ga više i željko samardžić, nekima očigledno treba nacrtati da su to samo pjesme :D
e hebo ga više i pesimisti! ....... kad je Bond prije 30 godina pričao u svoj sat svi ste se smijali, a danas takve mobitele prave vrhunski dizajneri nakita ...............

čuj samo pjesme .......... da neko nije to doživio, kako bi pjesmu napisao :roll:
pustopoljina

#99 Re: Muskarci upomoc!

Post by pustopoljina »

koja pjesma, BA? :lol:
JThomas

#100 Re: Muskarci upomoc!

Post by JThomas »

a što s' ti tako ozbiljna?
Post Reply