Problem je sto vi pljuvaci (standarna klapa od 4-5 likova na saxu) ne mozete nikada reci nista fino za nekoga, nego popljujete svakoga ko se u BiH bavi muzikom.
Svjesni ste i sami kakva je ovo drzava, na kojoj na tzv. estradi vlada tona sunda i kica, i na toj estradi ima mozda 5 osoba u vrh glave koje se trude nesto ostvariti i napraviti, rade ono sto vole, zive svoj zivot daleko od medija i zute stampe, i vi se nadjete da vrijedjate i pljujete te ljude, kao da ste odrasli na dvorovima, u svili i kadifi, u kulturi samo takvoj pa sebi dajete za pravo da pljujete ljude koji posteno rade, i sve nazivate smecem.
Nije lijepo nimalo ici okolo i pljuvati druge samo zato jer vam se ne svidja ono sto oni rade, nazivati ih mediokritetima, itd. Dovoljno je reci meni se to ne svidja ali jok vi morate odmah salvu uvreda sasuti.
Kako vam ba vise ne dosadi, od teme do teme, i stalno tako, samo trazite nove zrtve?
Jel vam bas toliko dosadno ili u cemu je problem?!
Ja nikada ali nikada ne bih sebi dopustila da idem tako nisko i vrijedjam ljude koji rade nesto i ljude koji simpatisu taj rad, jednostavno bih zaobisla, ali vi imate tu strashnu potrebu iz Bog zna kojih pobuda da hraknete na sve i svakoga na BiH sceni, bez obzira bio to Rizo, Laka, ili sada Samir.
I ja se iskreno divim svim momcima i djevojkama koje imaju volju raditi ista u ovoj drzavi, a kamoli jos ostajati u njoj, gdje svako ima pravo da popljuje njegov rad samo zato jer mu se ne svidja, jer nema toliko dostojanstva da kaze ok meni se to ne svidja ali postujem da se drugima svidja.
Zasto morate svaku temu usrati svojim pljuvanjem i tom potrebom da aman vi nama otvorite oci kako je sve to nekvalitetno, kako mi nemamo pojma o muzici, kako smo neobrazovani itd.
Pustite nas takve eto kao sto rekoh kolegi ti pljuvacu da se udavimo ako treba u svoj toj nasoj ignoranciji, ali ne zagadjujte "zrak" oko sebe jer zbog takvih likova niko nema volju ni hrabrosti ista uraditi vrijedno u vooj drzavi, da ga sutra ne bi neko ko je pokupio svu pamet svijeta popljuvao.
Ne radi se ovdje vise ni o Samiru, ni o muzici, nego o vasoj bolesnoj potrebi da pljujete sve i svima solite pamet.
Pustite drugi svijet da zivi, vi uzivajte u svom, hodajte po Evropi i svijetu i slusajte samo kvalitetnu muziku, radite sta hocete, ali pustite ostale ljude da zive na miru.
Jel to zaista toliko tesko?