Cisto da vidi...kako ne treba
BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jazzer
#76 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nadam se da pape cita ovaj forum.
.
-
palermo
#77 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma idiTarik19 wrote:Stos u tome je sto mi uvijek previse podizemo atmosferu a onda napravimo negativnu euforiju oko igraca i na kraju izgubimo 95% vremena. Ja prvi nebih imao nista protiv podizanja atmosfere prije vaznih utakmica samo kada bi ta atmosfera pozitivno utjecala na igraca a ne negativno.palermo wrote:A što vi mrzite podizanje atmosfere pred utakmicu. Pa kakva je utakmica koju ne dočekuješ sa nadom, strepnjom, očekivanjima. To i jeste smisao sporta a posebno fudbala. To što smo mi isfrustrirani stalnim neuspjesima, nikako ne znači da je loše podizati atmosferu pred utakmicu. A pravim igračima je to samo podsticaj.
- splend
#78 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jazzer wrote:Nadam se da pape cita ovaj forum.
Cisto da vidi...kako ne treba.
-
Tarik19
#79 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Protiv B selekcije Francuske nismo izgubili zato sto smo losiji tim nego smo izgubili zato sto prije nego sto je sama utakmica pocela u nasim izjavama smo se ponasali ko da je ta pobjeda vec bila osigurana. Atmosferu treba dizati ali nek onda barem bude ogranicena kako nebismo svi zajedno se kovali u neke fudbalske zvijezde.palermo wrote:Ma idiTarik19 wrote:Stos u tome je sto mi uvijek previse podizemo atmosferu a onda napravimo negativnu euforiju oko igraca i na kraju izgubimo 95% vremena. Ja prvi nebih imao nista protiv podizanja atmosfere prije vaznih utakmica samo kada bi ta atmosfera pozitivno utjecala na igraca a ne negativno.palermo wrote:A što vi mrzite podizanje atmosfere pred utakmicu. Pa kakva je utakmica koju ne dočekuješ sa nadom, strepnjom, očekivanjima. To i jeste smisao sporta a posebno fudbala. To što smo mi isfrustrirani stalnim neuspjesima, nikako ne znači da je loše podizati atmosferu pred utakmicu. A pravim igračima je to samo podsticaj.a možda mi izgubimo zbog nečeg drugog, recimo zbog toga što smo lošiji tim........atmosferu uvijek treba dizati, to i jeste ljepota fudbala, onaj zanos koji ti daje i zbog čega se fudbal ne može ni sa čim mjeriti.......
-
palermo
#80 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Tarik19 wrote: Protiv B selekcije Francuske nismo izgubili zato sto smo losiji tim nego smo izgubili zato sto prije nego sto je sama utakmica pocela u nasim izjavama smo se ponasali ko da je ta pobjeda vec bila osigurana. Atmosferu treba dizati ali nek onda barem bude ogranicena kako nebismo svi zajedno se kovali u neke fudbalske zvijezde.
-
Tarik19
#81 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mozda ali u svakom slucaju nam nisu mnogo pomogle nase prognoze da cemo pobjediti 3-0 ili 4-0. Sami igraci su nakon utakmice rekli da smo mi prvaci svijeta u dizanje nepotrebne euforije.palermo wrote:Tarik19 wrote: Protiv B selekcije Francuske nismo izgubili zato sto smo losiji tim nego smo izgubili zato sto prije nego sto je sama utakmica pocela u nasim izjavama smo se ponasali ko da je ta pobjeda vec bila osigurana. Atmosferu treba dizati ali nek onda barem bude ogranicena kako nebismo svi zajedno se kovali u neke fudbalske zvijezde.Jes, jes...toliko je atmosfera bila dignuta da nismo ni Koševo mogli napuniti
.....idi bre Tare, izgubili smo što smo loše igrali...
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/prva ... riji/42804
-
nihoniho
#82 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
prema naprijed ce igrati dzeko, pjanic, lulic ,i recimo, ibricic ili medunjanin, ako igramo s jednim napadacem. sasvim dovoljno uz mujdzu koji bi se pridodavao ......obicno se nasa igra naprijed,ako ne igramo protiv luksemburga, pretvori u nabijanje lopte prema dzeki i ibisevicu ,uz redovno, setkanje misimovica po terenu. to je -3 igaca u odbrani. tome dodaj jos ,realno,dosta slabog pjanica, kada je u pitanju odbrana, i eto ti 2-3 primljena gola, a pitanje je mozemoli mi 2-3 gola dati.najbolje igramokada se nasi vezni pridodaju napadu, a i to je moderan nacin igre.quasar wrote:Izvini, ne razumijem se bas, ali meni ovo izgleda kao katanaćo. Gdje je tu igra prema naprijed?nihoniho wrote:po mom misljenju, taktika igranja od noge do noge, s "mekanim" tehnicarima u veznom redu je greska. tesko ce to proci u ozbiljnoj utakmici protiv ozbiljnog protivnika. lulic na beku je ,takodjer, greska jer nema kapacitet da kvalitetno odigra u dva pravca , sto bi nam, uz brze rumune , mogao biti veliki problem. ja bih postavio cvrst zadnji red sa iskljucivo defanzivnim lijevim bekom i lulicem ispred njega . medunjanin, pjanic i misimovic, u veznom redu, su formula za poraz, tako da jednog (misimovica) ili cak dvojicu , treba staviti u rezerve, a vezni red pojacati sa pokretljivim igracem koji je dobar u defanzivi i ima tehniku (cocalic, besic). potvrdilo se da mi puno bolje funkcionisemo s jednim napafdacem tako da nam , pored, dzeke u napadu ne treba drugi napadac, osim ako bi zec usao u dobru formu i posluzio kao neki krilni napadac. i ne forsirati.......
-
nihoniho
#83 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
pitanje je sta je dizanje atmosfere!? ako je to mobilisanje i motivisanje igraca,onda u redu,palermo wrote: Ma idia možda mi izgubimo zbog nečeg drugog, recimo zbog toga što smo lošiji tim........atmosferu uvijek treba dizati, to i jeste ljepota fudbala, onaj zanos koji ti daje i zbog čega se fudbal ne može ni sa čim mjeriti.......
ako su to fatalisticka bulaznjenja o istorijskim utakmicama,utakmicama odluke, sad ili nikad, uvjedavanje javnosti i igraca da smo bolji od francuske, onda su to nezrele budalastine.
poznato je i da se nasi igraci los e nose s pritiskom, narocito kada ne postoje osobe koje bi s njima radile na tom problemu.
sve u svemu, napucavanje atmosfere,na bosanski nacin ,se ispostavilo lose.....
Last edited by nihoniho on 14/02/2011 17:24, edited 1 time in total.
-
Tarik19
#84 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Upravo tako a kod nas se dizanje atmosfere vodi oko fatalisticka bulaznjenja 95% vremena.nihoniho wrote:pitanje je sta je dizanje atmosfere!? ako je to mobilisanje i motivisanje igraca,onda u redu,palermo wrote: Ma idia možda mi izgubimo zbog nečeg drugog, recimo zbog toga što smo lošiji tim........atmosferu uvijek treba dizati, to i jeste ljepota fudbala, onaj zanos koji ti daje i zbog čega se fudbal ne može ni sa čim mjeriti.......
ako su to fatalisticka bulaznjenja o istorijskim utakmicama,utakmicama odluke, sad ili nikad, uvjedavanje javnosti i igraca da smo bolji od francuske, onda su to nezrele budalastine.
-
Tarik19
#85 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Treba se uvijek igrati kosto se igralo protiv Slovacke kada se vezni red odlicno uklapao s napadom i sa odbranom.nihoniho wrote:prema naprijed ce igrati dzeko, pjanic, lulic ,i recimo, ibricic ili medunjanin, ako igramo s jednim napadacem. sasvim dovoljno uz mujdzu koji bi se pridodavao ......obicno se nasa igra naprijed,ako ne igramo protiv luksemburga, pretvori u nabijanje lopte prema dzeki i ibisevicu ,uz redovno, setkanje misimovica po terenu. to je -3 igaca u odbrani. tome dodaj jos ,realno,dosta slabog pjanica, kada je u pitanju odbrana, i eto ti 2-3 primljena gola, a pitanje je mozemoli mi 2-3 gola dati.najbolje igramokada se nasi vezni pridodaju napadu, a i to je moderan nacin igre.quasar wrote:Izvini, ne razumijem se bas, ali meni ovo izgleda kao katanaćo. Gdje je tu igra prema naprijed?nihoniho wrote:po mom misljenju, taktika igranja od noge do noge, s "mekanim" tehnicarima u veznom redu je greska. tesko ce to proci u ozbiljnoj utakmici protiv ozbiljnog protivnika. lulic na beku je ,takodjer, greska jer nema kapacitet da kvalitetno odigra u dva pravca , sto bi nam, uz brze rumune , mogao biti veliki problem. ja bih postavio cvrst zadnji red sa iskljucivo defanzivnim lijevim bekom i lulicem ispred njega . medunjanin, pjanic i misimovic, u veznom redu, su formula za poraz, tako da jednog (misimovica) ili cak dvojicu , treba staviti u rezerve, a vezni red pojacati sa pokretljivim igracem koji je dobar u defanzivi i ima tehniku (cocalic, besic). potvrdilo se da mi puno bolje funkcionisemo s jednim napafdacem tako da nam , pored, dzeke u napadu ne treba drugi napadac, osim ako bi zec usao u dobru formu i posluzio kao neki krilni napadac. i ne forsirati.......
-
palermo
#86 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma daj, pa nisu igrači mala djeca, to su profesionalci koji zarađuju za život igrajući fudbal, i znaju vrlo dobro svoje repere i gdje pirpadaju...i sad ćemo mi ubijediti nekoga u nešto......nihoniho wrote:pitanje je sta je dizanje atmosfere!? ako je to mobilisanje i motivisanje igraca,onda u redu,palermo wrote: Ma idia možda mi izgubimo zbog nečeg drugog, recimo zbog toga što smo lošiji tim........atmosferu uvijek treba dizati, to i jeste ljepota fudbala, onaj zanos koji ti daje i zbog čega se fudbal ne može ni sa čim mjeriti.......
Na pogrešnom se mjestu traži uzrok neuspjeha, on je dosada bio prije svega u prosječnom timu, ispodprosječnim trenerima (osim Ćire) i naravno savezu koji je takav kakav je. A nikad mi nećemo postići uspjeh ako igrači se ne budu znali nositi sa pritiskom. Nije dakle stvar u tome da mi smanjimo očekivanja, nego da igrači (i trener naravno) budu spremni i sposobni nositi se sa pritiskom.I ostvare naša očekivanja
-
BaileyS
#87 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
U izboru portala *** SPAM ***.gr
Edin Cocalić u timu 22. kola Super
ligePiše: A. Beganović
Ponedjeljak, 14.02.11. 13:59.
U vikendu iza nas odigrano je 22. kolo grčke Super lige, a od klubova naših in ternacionalac pobjedu je jedino ubilježio Panionios, čije boje brani i nekadašnji veznjak sarajevskog Željezničara, Edin Cocalić.
Panionios je s minimalnih 1:0 savladao PAOK, a Cocalić je bio najbolji igrač utakmice, pa su ga grčke kolege sa portala *** SPAM ***.gr uvrstile u najbolji tim 22. kola.
Tim 22. kola grčke Super lige: Daskalakis (Ergotelis), Roubakis (Ergotelis), Cocalić (Panionios) , Kante (PAO), Vyntra (PAO), Romano (Ergotelis), Modesto (Olympiakos), Scocco (AEK), Marcelinho (Xanthi), Breska (Olympiakos V.), Cisse (PAO)
portsport
Za ovo mi je Susic nejasan, ili bolje reci Baljic koji je zaduzen da prati Tursku i Grcku. Cocalic redovno igra u solidnoj ligi i to na pozicijama na kojima smo deficitarni. Inace igra defanzivnog veznog a mislim da je ovu utakmicu sa PAOK-om igrao stopera.
Odmah da kazem, Pitar sam
Edin Cocalić u timu 22. kola Super
ligePiše: A. Beganović
Ponedjeljak, 14.02.11. 13:59.
U vikendu iza nas odigrano je 22. kolo grčke Super lige, a od klubova naših in ternacionalac pobjedu je jedino ubilježio Panionios, čije boje brani i nekadašnji veznjak sarajevskog Željezničara, Edin Cocalić.
Panionios je s minimalnih 1:0 savladao PAOK, a Cocalić je bio najbolji igrač utakmice, pa su ga grčke kolege sa portala *** SPAM ***.gr uvrstile u najbolji tim 22. kola.
Tim 22. kola grčke Super lige: Daskalakis (Ergotelis), Roubakis (Ergotelis), Cocalić (Panionios) , Kante (PAO), Vyntra (PAO), Romano (Ergotelis), Modesto (Olympiakos), Scocco (AEK), Marcelinho (Xanthi), Breska (Olympiakos V.), Cisse (PAO)
portsport
Za ovo mi je Susic nejasan, ili bolje reci Baljic koji je zaduzen da prati Tursku i Grcku. Cocalic redovno igra u solidnoj ligi i to na pozicijama na kojima smo deficitarni. Inace igra defanzivnog veznog a mislim da je ovu utakmicu sa PAOK-om igrao stopera.
Odmah da kazem, Pitar sam
-
nihoniho
#88 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nije to lose kao nacin igre ali ne mozes racunati na salihovica, misimovica, a i slovaci su nas malo potcijenili, narocito poslije gola koji su nam uvalili na pocetku. da se igrala takmicarska utakmica , drugacije bi bilo.Tarik19 wrote:
Treba se uvijek igrati kosto se igralo protiv Slovacke kada se vezni red odlicno uklapao s napadom i sa odbranom.
ja se bojim slabe pokretljivosti onog veznog reda,protiv slovaka ,i nedostatka jake igre u duelu ipak, ono je jedna od boljih predstava u posljednje vrijeme.
-
nihoniho
#89 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nije tajna da imamo prosjecan tim, i igracki i mentalno, blose okruzenje i kada se na to natovarew nerealna ocekivanja, noge su od drveta. ne mogu se nositi s pritiskom,to se vidjelou svim vaznim utakmicama,narocito na domacem terenu. rijetko koji od njih igra utakmice s velikim ulogom i tezinom koja se ovdje proizvede.palermo wrote:[
Ma daj, pa nisu igrači mala djeca, to su profesionalci koji zarađuju za život igrajući fudbal, i znaju vrlo dobro svoje repere i gdje pirpadaju...i sad ćemo mi ubijediti nekoga u nešto......
Na pogrešnom se mjestu traži uzrok neuspjeha, on je dosada bio prije svega u prosječnom timu, ispodprosječnim trenerima (osim Ćire) i naravno savezu koji je takav kakav je. A nikad mi nećemo postići uspjeh ako igrači se ne budu znali nositi sa pritiskom. Nije dakle stvar u tome da mi smanjimo očekivanja, nego da igrači (i trener naravno) budu spremni i sposobni nositi se sa pritiskom.I ostvare naša očekivanja
nesto slicno se godinama desava sa englezima, kod kojih su ocekivanja nisu u balansu sa mogucnostima i stalno puse.....
- cyprus
#90 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Dizanje atmosfere ne bi bilo ništa loše da mi znamo podnijet poraz... A mi to ne znamo, a to nam samo stvara dublje komplekse... Mislim da to nije nikakva mudrost zaključiti...palermo wrote:Ma daj, pa nisu igrači mala djeca, to su profesionalci koji zarađuju za život igrajući fudbal, i znaju vrlo dobro svoje repere i gdje pirpadaju...i sad ćemo mi ubijediti nekoga u nešto......nihoniho wrote:pitanje je sta je dizanje atmosfere!? ako je to mobilisanje i motivisanje igraca,onda u redu,palermo wrote: Ma idia možda mi izgubimo zbog nečeg drugog, recimo zbog toga što smo lošiji tim........atmosferu uvijek treba dizati, to i jeste ljepota fudbala, onaj zanos koji ti daje i zbog čega se fudbal ne može ni sa čim mjeriti.......
Kada se nakon svakog poraza ne bi pojavila tolika količina bljuvotina prema svemu i svakomu, ja ne bih vidio ništa loše u dizanju neutemeljene euforije. Ovako vidim...
-
nihoniho
#91 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
pogresno je sto masa ljudi, potpuno neutemeljeno, misli da smo mi bolji od rumuna. misli da je remi u albaniji tragedija, a da nije u stanju da realno sagleda nase i tudje kapacitete.
mi smo vjerovatno jedina javnost koja je, protiv francuske, sebi unaprijed pripisala 3 poena.
nazalost frustrirani smo porazima na svim poljima i to samoobmanjivanje je,vjerovatno, kratkotrajni ventil protiv te frustracije. ali problem je sto, kao sto gore rece, nismo u stanju da prihvatimo poraz i to nas baca u jos veci ocaj.
mi smo vjerovatno jedina javnost koja je, protiv francuske, sebi unaprijed pripisala 3 poena.
nazalost frustrirani smo porazima na svim poljima i to samoobmanjivanje je,vjerovatno, kratkotrajni ventil protiv te frustracije. ali problem je sto, kao sto gore rece, nismo u stanju da prihvatimo poraz i to nas baca u jos veci ocaj.
-
palermo
#92 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Hm...onako na prvu loptu rekao bih u pravu ali......mislim o ovome bi se mogao napisati esej. Kao prvo, mi jednostavno nismo Danci, šveđani mi pripadamo jugu, gdje se sve doživljava intenzvnije nego što je slučaj na hladnom sjeveru. Druga stvar, postoji jednostavno velika frustracija neusojehom u sportu, i ljudi su jednostavno gladni uspjeha. Bojim se da se tu ništa ne može učiniti sve dotle dok neki, nekakvi rezultati ne budu počeli dolaziti u nizu (ne mislim sada na neke spektakularne rezultate nego jednostavno na obične pobjede koje donose radost ljudima), tek tada se možemo početi učiti porazu, jer znamo da će nakon poraza doći neka nova pobjeda. I jedna će generacija jednostavno morati da izdrži taj pritisak i dođe do rezultata. To će ujedno značiti da je ona dovoljno sazrela da zaista donosi radost ovim ljudima (i naravno morat će imati i sreće) i da pobjeda nije nešto što nam je od Boga zabranjeno.cyprus wrote: Kada se nakon svakog poraza ne bi pojavila tolika količina bljuvotina prema svemu i svakomu, ja ne bih vidio ništa loše u dizanju neutemeljene euforije. Ovako vidim...
I na kraju, mislim da ne trebamo biti nepravedni prema samim sebi, ne mislim da su kod nas porazi doživljavani kao tragedija, kada smo sa Danskom igrali neriješeno, igrači su ispraćeni aplauzom i nadom, kada smo izgubili od Portugala, igrači su ispraćeni aplauzom i nadom u ove kvalifikacije. Ja se zapravo sjećam samo jedne utakmice koja je destruktivno djelovala, to je ona 1:4 protiv belgije. Ne možemo oduzimati nadu ljudima u uspjeh, reprezentacija postoji zbog njih, svi oni ljudi u Atlanti su i došli zbog toga što je oko ove reprezentacije stvoren kult nade u uspjeh.
I uopšte ne mislim da je euforija nešto što nas ometa, naprotiv ja mislim da ono što nas ometa je nedostatak samopuzdanja, vjere u to da možemo ići i iznad svojih granica, uprkos svemu što nas okružuje.
Naravno, nisam ovdje govorio o savezu, o stanju u državi i sličnim stvarima koje su svakako sastavni dio ove priče.
-
extraordinary
#93 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne treba se dizati, sa tim se potpuno slažem. Međutim, treba realno sagledati stvari. Ako je cilj reprezentacije plasman na Euro 2012, mi protiv Rumunije moramo ići na četiri boda. Nije to nikakvo potcjenjivanje Rumuna, niti dizanje bespotrebne euforije. Jednostavno moramo biti bolji od njih ako želimo na prvenstvo.
Što se ekipe tiče, definitivno su nam glavna boljka štoper, lijevi bek, i neigranje Salihovića. Slažem se sa Baronom, Lulić je velika ubleha, a ako Nadarević bude igrao, bez obzira na fanatičnost, preskakat će se vezni red svaki put kad on dobije loptu, što će samo i ostalim igračima unijeti nervozu.
Po mom mišljenju, mi ne možemo sebi priuštiti taj luksuz da defanzivno igramo. Danas bunker igraju ekipe koje nemaju dovoljno kvalitetnih igrača da napadaju, ili ekipe koje imaju strašnu odbranu ( Mourinhov Inter ). Mi ne spadamo ni u jednu od ovih kategorija, a bunker sa Pjanićem, Misimovićem i vjerovatno Mravcem bi se raspao za pola sata.
Što se ekipe tiče, definitivno su nam glavna boljka štoper, lijevi bek, i neigranje Salihovića. Slažem se sa Baronom, Lulić je velika ubleha, a ako Nadarević bude igrao, bez obzira na fanatičnost, preskakat će se vezni red svaki put kad on dobije loptu, što će samo i ostalim igračima unijeti nervozu.
Po mom mišljenju, mi ne možemo sebi priuštiti taj luksuz da defanzivno igramo. Danas bunker igraju ekipe koje nemaju dovoljno kvalitetnih igrača da napadaju, ili ekipe koje imaju strašnu odbranu ( Mourinhov Inter ). Mi ne spadamo ni u jednu od ovih kategorija, a bunker sa Pjanićem, Misimovićem i vjerovatno Mravcem bi se raspao za pola sata.
- kamen spoticanja
#94 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
mani samo nije jasno sto se igra u zenici kad je teren ko oranica i na kosevo stane vise gledalaca

- jeza u ledja
#95 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Odokativno, tu smo negdje.
Mislim da bi realan ishod dvomeca bio po 2 ili 3 boda za svakoga. Sve iznad toga je puna saka, a ispod naravno kiks.
Ma ovo je isto ko s Belgijom prije dvije godine. Ovdje moze 'prelomiti'.
A ako bude 2 ili 3 boda jebiga nista se znacajno jos nece rijesiti.
Ali ono, ako zelimo nesto vise - to nesto vise se mora postici protiv Rumuna. Dakle 4 ili 6 boba.
Sto se tice postavke, rado bih vidio nekog drugog umjesto Mravca. Jal Pandzu jal Nadarevica.
Umjesto Lulica bi odmah ubacio Subasica. U sredini umjesto Salihovica stavio Medunjanina, a umjesto Mede Rahimica pozadi. Misimovica ispred, ja sta fali?
I jos naravno Dzeko.
Znaci Nadarevic-Pandza, Subasic-Mujdza.
Pozadi u vezi Rahimic i Besic, pa Medunjanin i Pjanic. Ispred Misimovic i u golu Dzeko.
Mislim da bi realan ishod dvomeca bio po 2 ili 3 boda za svakoga. Sve iznad toga je puna saka, a ispod naravno kiks.
Ma ovo je isto ko s Belgijom prije dvije godine. Ovdje moze 'prelomiti'.
A ako bude 2 ili 3 boda jebiga nista se znacajno jos nece rijesiti.
Ali ono, ako zelimo nesto vise - to nesto vise se mora postici protiv Rumuna. Dakle 4 ili 6 boba.
Sto se tice postavke, rado bih vidio nekog drugog umjesto Mravca. Jal Pandzu jal Nadarevica.
Umjesto Lulica bi odmah ubacio Subasica. U sredini umjesto Salihovica stavio Medunjanina, a umjesto Mede Rahimica pozadi. Misimovica ispred, ja sta fali?
Znaci Nadarevic-Pandza, Subasic-Mujdza.
Pozadi u vezi Rahimic i Besic, pa Medunjanin i Pjanic. Ispred Misimovic i u golu Dzeko.
- Bosanski_kralj
#96 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ni meni nije jasno. Još "ko fol" hoćemo da igramo od noge do noge i onda se odlučimo da na oranici igramo.kamen spoticanja wrote:mani samo nije jasno sto se igra u zenici kad je teren ko oranica i na kosevo stane vise gledalaca![]()
![]()
- kamen spoticanja
#97 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jest...a na kosevu atmosfera pet puta bolja...i ne moramo se gurati za karte...i jos kad pokazu na eurosportu snimak s one oranice bude me stidBosanski_kralj wrote:Ni meni nije jasno. Još "ko fol" hoćemo da igramo od noge do noge i onda se odlučimo da na oranici igramo.kamen spoticanja wrote:mani samo nije jasno sto se igra u zenici kad je teren ko oranica i na kosevo stane vise gledalaca![]()
![]()
- Lunizz
#98 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Dva lagana poraza od Rumuna i do kraja kvalifikacija rekreativni boravak u grupi uz puno pljuvanja po novinama.
- jeza u ledja
#99 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
I uz malo pljuvanja i po forumu i prije nego sto su utakmice odigrane.Lunizz wrote:Dva lagana poraza od Rumuna i do kraja kvalifikacija rekreativni boravak u grupi uz puno pljuvanja po novinama.
- Bosanski_kralj
#100 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ako izgube pljuvanje i zaslužuju.