a sjećate li se Tragom ptice Dodo?
čuvajmo prirodu dižemo glas, pa će i ona čuvati nas
Strašimire kretenu jedan šta radiš to?!
bio je i Aca poštar i poštarčići
Moderator: anex
astrid wrote:...a ova emisija![]()
Ja i brat i dan-danas Zenu zovemo isključivo StrašimiromSuzie Q wrote:ja se malca iz emisije ZNAK sjećam po izjavi kako puno voli da jede gjah, nekad kad je puno gladan pojede i po dva tanjuja gjaha![]()
![]()
![]()
Muzički tobogan.respo wrote:meni najjaca emisija bila nedjeljni zabavnik (tik tik tak tak)
kako se zvalo ono takmicenje skola po 3 skole u velikom studiju pa plesu pa neke igre pa fazoni pa pjevaju nesto
Naravno, Poštanski sandučićSuzie Q wrote:neki dan sam vidjela da se negdje reprizira Kolariću paniću.
a jeste li vi gledali na TVZG onu emisiju gdje su se slali crteži i pisma pa ih kao poštar čitao i onda na kraju kažu 41000 poljubaca od Ejti, Pere i poštara Duje što voli vas i štuje....?
superbaka gledao sve epizodesamo malo wrote:
Suzie Q wrote:ja se malca iz emisije ZNAK sjećam po izjavi kako puno voli da jede gjah, nekad kad je puno gladan pojede i po dva tanjuja gjaha![]()
![]()
![]()
Sjoooo...Fazoni i fore su mi bile suuuper,Raša Popov,Ršum,Mirjana Karanović..Mada,originalna muzička špica je mnogo bolja,a izvodili su je braća Vranešević (Laboratorija zvuka)CVIKERASH wrote:sjecal se ko ovih emisija
Kako se necu sjecati, ostalo mi urezano u pamcenju kako chetiri jahacha chereche vjeshticu neku ili tako nekoga.CVIKERASH wrote:
p.s. sjecal se neko serije Zlatna jabuka i devet paunica (mislim da se tako zvalo)...nema je nigdje na youtube
I bio je pjevačsheilak wrote:Je li ono kad joj crijeva ispadaju?![]()
...carica, u majke jedina, htjela kcerku da uda, za careva sina...![]()
Ko je ono glumio princa? Podsjeca me na nekog pjevaca.
Pa u to vrijeme i nije pjevao, kasnije je propjevao.sheilak wrote:Ja sam cak mislila da bi mogao biti pjevac grupe Valentino (ne zijo).
![]()
Sve mi se smijesalo, ali ok, bila sam mala.