na primjer, da to nije tako, da sljedbenici SDP priznaju da je svaki čovjek slobodan da ima svoju ideju sve dok drugog u njoj ne ugrožava, da je potpuno moguće i normalno biti van torova (jer nisu torovi samo nacionalni nego i idejni): Na primjerkomeba wrote:Kakvog argumenta, o čemu? Koja je tema i o čemu se treba diskutovati?
Lagumdžijanerizam
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#76 Re: Lagumdžijanerizam
- mavcs
#77 Re: Lagumdžijanerizam
Kada ce se formirati vlast, pitam sve drugove i drugarice
Do kada cemo se

Do kada cemo se
-
popajic
#78 Re: Lagumdžijanerizam
Istina je Kato da bolujes od Zlaja fobije. Istina !KatarinaKosaca wrote:Neistina. Pisala sam ja puno o poziciji i korupciji i lopovluku, ali ti to ne bode oči i ne truje dušu. Dakle, ima li kakav argument ili opet psihoanaliza. Nije bio ni svjestan pokretač teme koliko će ubosti u sridu.popajic wrote:Replikantti je vec davno replicirao po pitanju tvojih NEkritika 20- godisnje pozicije iliti toraskih mafioza.
Uvijek i jedino Zlaja fobia !
Pa ti sad sama saberi 2+2 !
Da kritika po Zlaji moze otrovati moju dusu ???
Za tvoju informaciju ( po 100-i put ) , uopste nisam Zlajovac.
Ja sam 100% anti toras !
Iz TOG razloga sam za SDP. Kad niknu jos bolji anti torasi , bicu pro- njihov.
Kome se torasi do sad , dozivotno nisu ogadili - nikad i nece !
Over !
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#79 Re: Lagumdžijanerizam
Pa, ko god piskara na Forumu za etničku podjelu moje i tvoje domovine, BiH taj je i za blokiranje Zakona.KatarinaKosaca wrote:Ponavljam, odnosili se na forumsko piskaranje, jer nam je to ovdje jedina referenca. Daklen, sasvim je moguće biti za BIH, voljeti BIH, ne biti nacionalista i biti protiv Lagumdžije. Postaću ti svoj post od prije izbora kad sam upravo rekla da je Lagumdžija nesposoban i oformiti vlast, a kamoli vladati, a pogotovo ne u interesu građana i da će svatko biti kriv čak i engleska kraljica, samo on ne.PipiDugaDevetka wrote:@Kato,
1. Ko god je za etno podjelu BiH!
Evo, ja ti obećajem, čim oforme vlast, neću napisati ni slova 100 dana. Samo je simptomatično, isto sam rekla za Behmena, ali tih 100 dana, evo, pređe u nekoliko stotina danaPipiDugaDevetka wrote:2. Kritikuj do mile volje koga god hoćeš, ali mislim da je ok dati ''fore'' najnovijoj vlasti da sjedi barem 3 mjeseca i na miru odradi svoje što su zamislili, pa onda, opleti. I ja ću se, ako treba i Pločkiniću pridružiti kada organizuje protest u Sarajevu protiv prekršitelja Zakona o RTV taksi!
Behmen se provalio k'o čir potkožnjak u vezi sa centrifugalnom/centripetalnom silom Bregovića, a i nastup putem TV Hajat prilikom nabrzaka organizovane podjele paketeića od strane Djeda Mraza pretprošle Nove godine mu je bio ista provala.
Šta će, on gradonačelnik sa budžetićem Grada Sarajeva kada se još ne sprovodi Odluka Ustavnog suda FBiH o statusu Grada u odnosu na Kanton Sa.
Od mene mu je kritika, zašto se prihvatao posla kojeg nije sposoban kvalitetno ''odraditi''?
- buzzer
#80 Re: Lagumdžijanerizam
matematicki zakoni sami nisu dovoljni. budi drug pa odi na http://www.izbori.ba, pa na izborne brojke sdp-a dodaj rezultate svih ovih micro, nano... svih koje nisu nacionalisticke i kriminalne.1gorstak wrote:Budi drug i blagodatima matematickih zakona pokazi kako se to koalicijom sa micro, nano i pico strankama moglo srusiti nacionaliste. Evo ako pokazes kojim se to politickim manevrom moze istisnuti SDA a da ne odes Radoncicu, istisniti HDZ a da ne odes Lijanovicu, svaka ti cast.buzzer wrote: da se promjeniti hoce, onda bi sdp prije izbora formirao i poveo blok sa svim makako malim (nano, piko, etc...) strankama i s njima demontirao postojecu nacionalisticku koaliciju. prosle godine u fbih, a za cetiri godine u cijeloj drzavi
Htjeli mi to ili ne, ovdje ce i sljedece cetiri godine u vlasti biti nacionalisti, pitanje je samo hoce li biti samo oni ili ce SDP uspjeti da im (koliko-toliko) do sljedecih izbora kvari privatizacijske talove.
onda zamisli koliko je ljudi kao onaj nas liberalni brko glasalo za sda (hdz, snsd, whatever) da im glas ne bi propao ispod praga, a da je postojao ovaj blok ne bi... onda zamisli izbornu kampanju u kojoj se masa poznatih i neiskompromitiranih politickih faca natiska na binu ili u ekran i salje pozitivne, ujediniteljske poruke biracima, potkrijepljene vlastitim primjerom.
ako nisi neizljecivi pesimista i/ili zlonamjeran (a znam da nisi) mozes i zamisliti da je moguce na ovaj gornji zbir dodati neophodnu masu probudjenih apstinenata kojima je formiranje jednog takvog bloka dalo nadu u promjene i glasaca nacinalnih stranaka koji ni sami ne znaju sto su za njih glasali (da se komsija ne uvrijedi, ili zato sto ce i anamo oni za svoje ili koznazasto...)
ja sam to sve uradio i dosao do cvrstog zakljucka da se samo tako moze promjeniti vlast. koaliranjem sa ustasama, mladomuslimanima i kriminalcima bih se ujediniti definitivno neMERE.
-
dimitrixAgain
#81 Re: Lagumdžijanerizam
Zlajooo Medijski imperator (Lafo Walter)
Dragi moji SDP-ovci unisti vas Zlajooo i nije problem sto vas unistava vec sto je poceo i drzavu i nas da unistava.I koalciji sa SDP-om sada se zasniva na jednoumlju sa Zlajom i na nicemu visem.Ono ja cu krasti a vi ostali ce te gledat

Dragi moji SDP-ovci unisti vas Zlajooo i nije problem sto vas unistava vec sto je poceo i drzavu i nas da unistava.I koalciji sa SDP-om sada se zasniva na jednoumlju sa Zlajom i na nicemu visem.Ono ja cu krasti a vi ostali ce te gledat
- KatarinaKosaca
#82 Re: Lagumdžijanerizam
Interesantno. Post ti se svodi na psihoanalizu mene, a onda se čudiš i ljutiš da se o tebi nešto kaže. Dupli aršini koji savršeno odgovaraju definiciji iz uvodnog posta. Zatim, ja jesam protiv Zlaye i 1000 puta pisala zbog čeg ai kako. Ali, o tome se ne diskutira. To se zatrola, a onda mene analizira. I by the way, tor nije samo nacionalni, nego i te kako može biti idejni.popajic wrote: Istina je Kato da bolujes od Zlaja fobije. Istina !
Da kritika po Zlaji moze otrovati moju dusu ???Svasta ti sebi umisljas ili polazis jednostavno od sebe.
Za tvoju informaciju ( po 100-i put ) , uopste nisam Zlajovac.
Ja sam 100% anti toras !
Iz TOG razloga sam za SDP. Kad niknu jos bolji anti torasi , bicu pro- njihov.
Kome se torasi do sad , dozivotno nisu ogadili - nikad i nece !
Over !
-
popajic
#83 Re: Lagumdžijanerizam
He, he....dimitrixAgain wrote:Zlajooo Medijski imperator (Lafo Walter)![]()
Dragi moji SDP-ovci unisti vas Zlajooo i nije problem sto vas unistava vec sto je poceo i drzavu i nas da unistava.I koalciji sa SDP-om sada se zasniva na jednoumlju sa Zlajom i na nicemu visem.Ono ja cu krasti a vi ostali ce te gledat![]()
Upao Zlaja u sistem koji je stvorio blagostanje, ravnopravnost i nepodijeljenost , pa sad hoce sve to da harangira
Jadno i smijesno kako se torovi brane i batrgaju
- madner
#84 Re: Lagumdžijanerizam
Imam jedno pitanje, kako bi, da je postojala koalicija nano i piko stranki znalo ko je u toj koaliciji donio koliko glasova?buzzer wrote:matematicki zakoni sami nisu dovoljni. budi drug pa odi na http://www.izbori.ba, pa na izborne brojke sdp-a dodaj rezultate svih ovih micro, nano... svih koje nisu nacionalisticke i kriminalne.1gorstak wrote:Budi drug i blagodatima matematickih zakona pokazi kako se to koalicijom sa micro, nano i pico strankama moglo srusiti nacionaliste. Evo ako pokazes kojim se to politickim manevrom moze istisnuti SDA a da ne odes Radoncicu, istisniti HDZ a da ne odes Lijanovicu, svaka ti cast.buzzer wrote: da se promjeniti hoce, onda bi sdp prije izbora formirao i poveo blok sa svim makako malim (nano, piko, etc...) strankama i s njima demontirao postojecu nacionalisticku koaliciju. prosle godine u fbih, a za cetiri godine u cijeloj drzavi
Htjeli mi to ili ne, ovdje ce i sljedece cetiri godine u vlasti biti nacionalisti, pitanje je samo hoce li biti samo oni ili ce SDP uspjeti da im (koliko-toliko) do sljedecih izbora kvari privatizacijske talove.
onda zamisli koliko je ljudi kao onaj nas liberalni brko glasalo za sda (hdz, snsd, whatever) da im glas ne bi propao ispod praga, a da je postojao ovaj blok ne bi... onda zamisli izbornu kampanju u kojoj se masa poznatih i neiskompromitiranih politickih faca natiska na binu ili u ekran i salje pozitivne, ujediniteljske poruke biracima, potkrijepljene vlastitim primjerom.
ako nisi neizljecivi pesimista i/ili zlonamjeran (a znam da nisi) mozes i zamisliti da je moguce na ovaj gornji zbir dodati neophodnu masu probudjenih apstinenata kojima je formiranje jednog takvog bloka dalo nadu u promjene i glasaca nacinalnih stranaka koji ni sami ne znaju sto su za njih glasali (da se komsija ne uvrijedi, ili zato sto ce i anamo oni za svoje ili koznazasto...)
ja sam to sve uradio i dosao do cvrstog zakljucka da se samo tako moze promjeniti vlast. koaliranjem sa ustasama, mladomuslimanima i kriminalcima bih se ujediniti definitivno neMERE.
Zasto se te nano i piko stranke nisu same ujedinile pa napravile jednu respektabilnu stranku, ako im nije bio problem medjusobni dogovor?
- buzzer
#85 Re: Lagumdžijanerizam
brojanjem valjda. i matematikom.madner wrote:Imam jedno pitanje, kako bi, da je postojala koalicija nano i piko stranki znalo ko je u toj koaliciji donio koliko glasova?buzzer wrote: matematicki zakoni sami nisu dovoljni. budi drug pa odi na http://www.izbori.ba, pa na izborne brojke sdp-a dodaj rezultate svih ovih micro, nano... svih koje nisu nacionalisticke i kriminalne.
Zasto se te nano i piko stranke nisu same ujedinile pa napravile jednu respektabilnu stranku, ako im nije bio problem medjusobni dogovor?
neke se jesu ujedinile, ali to nije tema ove emisije. tema je kritika z.l.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#86 Re: Lagumdžijanerizam
Bas mi nije jasno da bas dosta SDP-ovaca cim neko pomene Lagumdziju odreaguje k'o da im je neko izvadio zdrav zub.
Sta vam je ljudi dragi,niti je Lagumdzija socijaldemokratija BiH,a narocito nije generalni i jedini njen predstavnik kako se ocito sam smatra,niti je on sam SDP. I zasto svaku kritiku upucenu njemu licno,tumacite kao udar na jedno od voga dvoje.
Ja sam uvijek mislio da su clanovi i glasaci SDP-a skup pojedinaca,skup slobodoumnih gradjana..ali sve to pada u vodu cim neko Zlatka spomene,automatski pocinje vrijedjanje,pljuvanje,pocjenjivanje...i pozivanje na ono "..eto ne valja vam Zlaja eto vam SDA.."
.
Da smo na cisto,SDA je jos devijantniji vid politickog iskaza,i nemojte automatizmom cim neko Zlaju ili neku anomaliju u SDP-u spomene,sve to povezivati sa Alijom,SDA,lopovima,tajkunima,reisom,Dodikom,Covicem.
Je l' stvarno mislite da nema ljudi koji veze nemaju niti ce ikada imati sa svima ovima nabrojanim,a da recimo ponasanje i nacin vodjenja SDP-a kao ,deklerativno,najvece socijaldemokratske stranke,smatraju da ide u pogresnom smijeru.
I nemojte mi samo reci,posto znam da je vecina ovih branitelja Zlatka su jako inteligentni ljudi,barem to mogu tvrditi za raju sa kojom forumam vec par godina ovdje,da ne vidite kojim se izrazeno autorativnim,"alfamuzijackim" i stilom ja i samo ja,odnosi prema svima ukljucujuci i stranacke suborce ali i sve ostale oko sebe.
Rekao bih po stilu vladanja,rezonovanja,funkcionisanja u stranci haman pa Dodik u rukavicama . Rukavicama inteligencije,sposobnosti manipulacije i naobrazbe..za razliku od onog' krkana iz okoline Banja Luke.
Ali sutina ,haman,pa identicna..na moju veliku zalost,ali iskrenu zalost.
Sta vam je ljudi dragi,niti je Lagumdzija socijaldemokratija BiH,a narocito nije generalni i jedini njen predstavnik kako se ocito sam smatra,niti je on sam SDP. I zasto svaku kritiku upucenu njemu licno,tumacite kao udar na jedno od voga dvoje.
Ja sam uvijek mislio da su clanovi i glasaci SDP-a skup pojedinaca,skup slobodoumnih gradjana..ali sve to pada u vodu cim neko Zlatka spomene,automatski pocinje vrijedjanje,pljuvanje,pocjenjivanje...i pozivanje na ono "..eto ne valja vam Zlaja eto vam SDA.."
Da smo na cisto,SDA je jos devijantniji vid politickog iskaza,i nemojte automatizmom cim neko Zlaju ili neku anomaliju u SDP-u spomene,sve to povezivati sa Alijom,SDA,lopovima,tajkunima,reisom,Dodikom,Covicem.
Je l' stvarno mislite da nema ljudi koji veze nemaju niti ce ikada imati sa svima ovima nabrojanim,a da recimo ponasanje i nacin vodjenja SDP-a kao ,deklerativno,najvece socijaldemokratske stranke,smatraju da ide u pogresnom smijeru.
I nemojte mi samo reci,posto znam da je vecina ovih branitelja Zlatka su jako inteligentni ljudi,barem to mogu tvrditi za raju sa kojom forumam vec par godina ovdje,da ne vidite kojim se izrazeno autorativnim,"alfamuzijackim" i stilom ja i samo ja,odnosi prema svima ukljucujuci i stranacke suborce ali i sve ostale oko sebe.
Rekao bih po stilu vladanja,rezonovanja,funkcionisanja u stranci haman pa Dodik u rukavicama . Rukavicama inteligencije,sposobnosti manipulacije i naobrazbe..za razliku od onog' krkana iz okoline Banja Luke.
Last edited by -LIBERO- on 11/02/2011 11:36, edited 1 time in total.
-
klixober
#87 Re: Lagumdžijanerizam
Sad upravo ti dokazuješ osobine koje imputiraš sljedbenicima SDP-a. Ti sljedbenike SDP-a trpaš sve u jedan tor, kao da nismo svako zasebno biće koje misli svojom glavom...100 ljudi, 100 ćudi, pa tako i kod SDP-ovaca.KatarinaKosaca wrote:na primjer, da to nije tako, da sljedbenici SDP priznaju da je svaki čovjek slobodan da ima svoju ideju sve dok drugog u njoj ne ugrožava, da je potpuno moguće i normalno biti van torova (jer nisu torovi samo nacionalni nego i idejni): Na primjerkomeba wrote:Kakvog argumenta, o čemu? Koja je tema i o čemu se treba diskutovati?
Ne trpaj me u tor!
-
klixober
#88 Re: Lagumdžijanerizam
Zlaja je nešto kao Neo(The One) koji je upao u Matrix, a ovi klonirani agenti Smith brane sistem.popajic wrote:He, he....dimitrixAgain wrote:Zlajooo Medijski imperator (Lafo Walter)![]()
Dragi moji SDP-ovci unisti vas Zlajooo i nije problem sto vas unistava vec sto je poceo i drzavu i nas da unistava.I koalciji sa SDP-om sada se zasniva na jednoumlju sa Zlajom i na nicemu visem.Ono ja cu krasti a vi ostali ce te gledat![]()
Upao Zlaja u sistem koji je stvorio blagostanje, ravnopravnost i nepodijeljenost , pa sad hoce sve to da harangira![]()
Jadno i smijesno kako se torovi brane i batrgaju
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#89 Re: Lagumdžijanerizam
Jemo li vec imali temu o Zlaji?-LIBERO- wrote:Bas mi nije jasno da bas dosta SDP-ovaca cim neko pomene Lagumdziju odreaguje k'o da im je neko izvadio zdrav zub.
Ja sam uvijek mislio da su clanovi i glasaci SDP-a skup pojedinaca,skup slobodoumnih gradjana..ali sve to pada u vodu cim neko Zlatka spomene,automatski pocinje vrijedjanje,pljuvanje,pocjenjivanje...i pozivanje na ono "..eto ne valja vam Zlaja eto vam SDA..".
Jemo li zakljucili " 'ta ce Zlaja"
Sta da kazem o Zlaji da vam srce bude na mjestu?
Da je egoisticni narcis? jeste
Da je tvrdoglav k'o magare? jeste
Haman je i svaler
Ali je svejedno bolji i inteligentniji od Covica, Tihica, Fahra, Ljubica, Dodika..
- madner
#90 Re: Lagumdžijanerizam
Nije tako jednostavno, kao sto vidis na primjeru HDZ1990-HSP. Koliko je cijih glasova, i koliko su dobili na osnovu programa jedne a koliko na osnovu druge stranke?buzzer wrote:brojanjem valjda. i matematikom.madner wrote: Imam jedno pitanje, kako bi, da je postojala koalicija nano i piko stranki znalo ko je u toj koaliciji donio koliko glasova?
neke se jesu ujedinile, ali to nije tema ove emisije. tema je kritika z.l.
Ali to je tipican primjer neprincipjalne kritike. Nije Zlatkovo da ujedinuje manje stranke i sprijeci rasipanje glasova. Nije ni Zlatkovo da sprijecava ljude da prave svoje stranke. Zlatko je odgovoran za rezultate svoje stranke i to opet clanstvu svoje stranke.
-
dimitrixAgain
#91 Re: Lagumdžijanerizam
Svalerplain vanilla wrote:Jemo li vec imali temu o Zlaji?-LIBERO- wrote:Bas mi nije jasno da bas dosta SDP-ovaca cim neko pomene Lagumdziju odreaguje k'o da im je neko izvadio zdrav zub.
Ja sam uvijek mislio da su clanovi i glasaci SDP-a skup pojedinaca,skup slobodoumnih gradjana..ali sve to pada u vodu cim neko Zlatka spomene,automatski pocinje vrijedjanje,pljuvanje,pocjenjivanje...i pozivanje na ono "..eto ne valja vam Zlaja eto vam SDA..".
Jemo li zakljucili " 'ta ce Zlaja"
Sta da kazem o Zlaji da vam srce bude na mjestu?
Da je egoisticni narcis? jeste
Da je tvrdoglav k'o magare? jeste
Haman je i svaler![]()
Ali je svejedno bolji i inteligentniji od Covica, Tihica, Fahra, Ljubica, Dodika..
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#92 Re: Lagumdžijanerizam
@Plain Vanilla,ocito si fulila poentu onoga sto sam zelio reci. I nemoj odmah,molim te
,ubacivati te mediokritete i politicke reatrde u neko poredjenje cim se Zlaja pomene. Tuzno mi je sto se stvara i taj "crveni tor" ,pored svih ovih nacionalin i sovinistickih torova,i koji rezonuje po formuli ako nisi sa nama automatski si mi neprijatelj i treba te zgaziti,i politicki i svakako drugacije minizirati i diskreditovati .
- plain vanilla
#93 Re: Lagumdžijanerizam
tako rekose ovi anti SDPovci,moramo im vjerovati inace smo zaludjeni i zaslijepljenidimitrixAgain wrote:
Svaler![]()
AHA ALI JEDINO SAM SEBI
- KatarinaKosaca
#94 Re: Lagumdžijanerizam
Vanilo, ne izvrći stvari. Bilo je spomenuto u kontekstu boravljenja u tuđem stanu.. Onda je netko htio da zatrola temu, a ti si se primila kao saučešće.plain vanilla wrote:tako rekose ovi anti SDPovci,moramo im vjerovati inace smo zaludjeni i zaslijepljenidimitrixAgain wrote:
Svaler![]()
AHA ALI JEDINO SAM SEBI
- mustang
#95 Re: Lagumdžijanerizam
kad usaglasimo programe matematičkimavcs wrote:Kada ce se formirati vlast, pitam sve drugove i drugarice![]()
![]()
Do kada cemo se![]()
![]()
- plain vanilla
#96 Re: Lagumdžijanerizam
Ovi mediokriteti su predsjednici najvecih partija koje djeluju u BiH. Ako njih ne smijem spomenuti, koga cu?-LIBERO- wrote:@Plain Vanilla,ocito si fulila poentu onoga sto sam zelio reci. I nemoj odmah,molim te,ubacivati te mediokritete i politicke reatrde u neko poredjenje cim se Zlaja pomene. Tuzno mi je sto se stvara i taj "crveni tor" ,pored svih ovih nacionalin i sovinistickih torova,i koji rezonuje po formuli ako nisi sa nama automatski si mi neprijatelj i treba te zgaziti,i politicki i svakako drugacije minizirati i diskreditovati .
Ja bih imala stosta reci na racun Zlaje, i uopste mi on nije omiljeni politicar, ali trebas razumjeti da je iritirajuce kad clanovi i glasaci drugih stranaka zamjeraju sto je Zlaja predsjednik SDP-a, pa kao dokad ce biti predsjednik? ..Oni sad misle da mogu i odredjivati ko ce biti predsjednik SDP-a...smijesno
A vecinu forumasa ne smatram neprijateljima, dokle god otvoreno ne vrijedjaju druge forumase..kao npr ovaj
I sta sad ja na ovo treba da kazem? Da popljujem Zlaju da bi ovaj forumas pomislio da nisam totalna glupacha?veliki_fabio wrote:ma nije problem sto su ljubitelji sdpa i njegovog vodje licemjerni, naivni, neobrazovani, novokomponovani nacionalisti i bivsi silajdzicevi simpatizeri. i ja bih bih mozda birao ovakav sdp u datoj konkurenciji.
- madner
#97 Re: Lagumdžijanerizam
@Libero, Zlaja the Veliki ima pravo voditi partiju kako on hoce dok ima podrsku u stranci. Boli mene briga kako Dodik vlada svojom partijom.
Isto da Zeljini navijaci kritikuju upravu Sarajeva zbog stila obracanja na skupstini
Isto da Zeljini navijaci kritikuju upravu Sarajeva zbog stila obracanja na skupstini
-
dimitrixAgain
#98 Re: Lagumdžijanerizam
Zlaja i njegovih 10 zapovijedi.Tko ne bude postovao gorit ce u vjecnom paklu
Zato slusajte Zlaju on vas vodi u obecanu zemlju 
- plain vanilla
#99 Re: Lagumdžijanerizam
Otkud znas?dimitrixAgain wrote:Zlaja i njegovih 10 zapovijedi.Tko ne bude postovao gorit ce u vjecnom pakluZato slusajte Zlaju on vas vodi u obecanu zemlju
prisluskivao si partijske sastanke?
- KatarinaKosaca
#100 Re: Lagumdžijanerizam
Uopće ije smiješno. smiješna je lakrdija oko izbora jedan kandidat u unutarstanačkim izborima. Stvar poimanja demokracije i nimalo smiješno. Tiče se svih nas koji živimo u ovoj zemlji, volimo je i plaćamo joj poreze. Dakle, riječ je bila o vođi oporbe. U momentu kad je vlast korumpirana, loša primitivna. Vođa oporbe ima ključnu ulogu. A sad je već riječ o vođi pobjedničke stranke. Dakle, nikako iritirajuće , a još manje smiješno. A tužno to što je SDA sa unutarstranačkim izborima dala takvom vođi pravu lekciju demoracije.plain vanilla wrote:Ja bih imala stosta reci na racun Zlaje, i uopste mi on nije omiljeni politicar, ali trebas razumjeti da je iritirajuce kad clanovi i glasaci drugih stranaka zamjeraju sto je Zlaja predsjednik SDP-a, pa kao dokad ce biti predsjednik? ..Oni sad misle da mogu i odredjivati ko ce biti predsjednik SDP-a...smijesno