Koji Upravitelj?vozač wrote:što se tiče ideje za biznis, pa radi to onaj čovjek u tuzli, donosi raji na vrata šta im zatreba, plaća račune, rate kredita itd.Alhemicarkaa wrote:Subotom većina tih šaltera ne radi. Kako da neko iskoristi pauzu za vrijeme posla ako ne radi u Centru i u blizini posla nema nijedna podružnica za plaćanje komunalija?karanana wrote:u redu, opekli ste se jednom. sada fino odete do obliznjeg bankomata, dignete lovu i udjete sa gotovinom u postu i obavite vasa placanja. ili jos bolje, gule vas za koristenje debitnih, gule vas sa naplatom po racunu, i mene su gulili. stoga, fino uzmete jednu subotu prije podne ili pauzu s posla i fino odete u maticne kuce odakle su vam stigli racuni i fino platite bez naknade.
13,5 maraka davati za troskove placanja racuna....pa jebote, daj meni cenera, ja cu ti optrcati i poplacati sve komunalije. vidis dobra ideja za biznis.
Eto jes, baš ja sa merakom dam 10 maraka za proviziju, sve pitam je li Vam treba još
a što se tiče rada subotom, radi sve osim elektroprivrede,
H2O ... radi
GAS ... radi
RAD ... radi
POŠTA ... radi
VOLKSBANK .. za HS kablovsku, radi
UPRAVITELJ ... radi
jedino EP ne radi, al zato rade od 7.30 ujutro pa se može i to stići, ko radi od 8 sati
dakle, nije problem u pošti i krađi, nego u onima koji im plaćaju i ispadaju levati
Moj (Oki) radi pon-pet od 8 do 4.
Mada, nije problem održavanje i RAD, tu uplatim unaprijed po 6 ili 12 mjeseci i nemam brige. Najviše me nervira struja, čiji su računi najveći, a rade najkraće.