Ja cu se sad javit ko neki redar, da malo iskritikujem, a vi prihvatite kako hocete. Moje je da kazem.
Manijak je ostar na jeziku i ocito zna sta prica, ali brate ne bilo ti zahmet kad nesto hoces da kazes napisi koju recenicu vise da ne citamo izmedju redova.
Pastirck je realista takodje insan, ali opet se mora citat izmedju redova. Isto ko da internet placate po slovu. Kad nesto hocete da objasnite i iznesete svoj stav, napisite par recenica vise, nece vam ruke otpast. A nije svaki put ispadne prvo zategnuta situacija, pa onda ko neke svadje i onda na kraju se kao nadje ili ne nadje zajednicka rijec, ali eto makar bude blizu toga. A ustvari, da ste se potrudili obojica pisat po recenicu dvije vise u svojim objasnjenjima odma na pocetku do zategnute situacije ne bi ni doslo.
Hajd sad fino, mir, mir, mir, niko nije kriv, ava, ava, ava, sudija je krava
Nevalja to tako. Ja cu vako javno kazat. Kako to da se braca muslimani oko takve stvari tako mogu prepirat i takve rijeci kazivat. Nevalja to tako, ako nista zbog svih onih ljudi koji o islamu ne znaju puno, a navracaju ovamo. Sta ce oni rec, kakvi smo. Stid vas i sram bilo, eto sad, nek sam vam reko
Al za kraj, selamun alejkum