gorenje kuhinjski aparati
- manekenka u penziji
#77 Re: gorenje kuhinjski aparati
Hvala na savjetu, reci cu muzu da pogleda 
-
majstor_m
#78 Re: gorenje kuhinjski aparati
planiram kupiti gorenje uredjaje i kuhinju jer je kuhinja na akciji do kraja mjeseca 50%, da li je neko kupovao njihove kuhinje?
- Better Man
#79 Re: gorenje kuhinjski aparati
Današnja kvaliteta proizvoda nije kao nekada. Mi kući imamo kuhinju Lipa Ajdovščina. Kuhinja je stara skoro 40 godina i dan danas je kao nova. To je čist dokaz kvalitete nekadašnjih proizvoda spram današnjih
- maybelline
#80 Re: gorenje kuhinjski aparati
Sorry ako upadam na pogresnu temu, ali jeste li culi za neku tursku marku AWT za bijelu tehniku? Muz i ja gledamo masine za sudje i naletimo na jednu AWT pravo povoljnu u Robotu. Medjutim, malo smo skepticni, jer nijedno od nas nije culo za tu marku ranije. Ako neko ima iskustva ili preporuke, i inace sto se tice masina za sudje, dobro bi nam dosla 
-
sarajevowintwr
#81 Re: gorenje kuhinjski aparati
Netacno... Dno ugradbene pecnice ispucalo od temperature nakon 3 g, kazu fizicko ostecenje, nije u garanciji... E pa vidjecemo... Imaju inspekcije.Kaligrafija wrote: ↑13/04/2012 13:45 Ja sto se nacitah ovde lazi od konkurencije...sram da ih bude...Cuj sve proizvedeno u Kini , hahahaha...smijesno...Znaci nasih 7000-10000 hiljada zaposlenih u proizvodnji u Sloveniji i Srbiji nista ne rade , onako sjede bezveze...!'
Tacno se prepoznaju postovi konkurencije na ovoj temi i stvarnih forumasa i korisnika Gorenja...
5 godina garancije na aparate , i ovi sto pricaju crko im aparat u garanciji i oni ga bacili,
lazuuuuuuuuuuuuuuu , mi ako se desi kvar koji se ne moze popraviti ili je preskupo za popravku , mi taj aparat zamijenimo za NOVI...Servis , nek dodje bilo ko kod nas u servis u Blazuju , da ga ja provedem kroz radnju , licno cu mu citati cijene rezervnih dijelova , na lageru ima oko 5 hiljada artikala UVIJEK , ako kaze da neko ima vise rezervnih dijelova i da je jeftiniji , ja cu pojesti aparat po vasem izboru!!! Druga stvar , evo prijavite kvar na 033 755 600 , u roku najvise od 5 dana , serviser ce doci na vasu kucnu adresu!
Evo ovde imate i neke od ovlaštenih servisa u drugim mjestima , a lista nije kompletna , jer imamo i puno servisa u manjim mjestima...
http://www.gorenje.ba/support/servisna_mreza
Evo i link od supporta , ako imate nekih nedoumica...
http://www.gorenje.ba/support/gorenje_commerce
Evo link gdje mozete pogledati proizvode...
http://www.gorenje.ba
Druga stvar , Gorenje je odavno izaslo izvan granica Slovenije i to je jedna velika grupacija...
http://www.gorenjegroup.com/en/about_go ... nje_brands
Neke od dizajnerskih kuca sa kojim suradjujemo dovoljno govore same za sebe:
Pininfarina
Ora Ito
Karim Rashid
itd.
Takodje prica da su aparati za Njemacko ili druga trzista drugaciji nego u BiH , nije istinita...
Jedina stvar na koju mozete obratiti paznju pri kupovini aparata su ENERGETSKI RAZREDI npr. A,B,C... , radi se
o potrosnji elektricne energije, tako "A" razred trosi najmanje el. energije i pravi znacajne uštede i tako redom...
I jos jedna stvar , dio dokupnih programa skoro svi proizvodjaci nabavljaju u Kini i Turskoj, ali ako neko misli da je to lose, onda stvarno nema pojma... Gdje su Turska i Kina , a gdje smo mi , mislim stvarno , "zaista"...![]()
![]()
![]()
Od sad kod nas u Gorenju , mozete nabaviti i super kvalitetno posudje Korkmaz iz Turske , neka neko kaze kako ne valja, jer je iz Turske...![]()
![]()
![]()
- rovac13
#82 Re: gorenje kuhinjski aparati
Top .
To je rekla 2012 godine......ko da je juce bilo

To je rekla 2012 godine......ko da je juce bilo
-
kuli1961
#83 Re: gorenje kuhinjski aparati
Ehh kako bih volio da forumaš @Kaligrafija ovo pročita, ako ikad...
Moja iskustva sa Gorenje BiH, servis i support- katastrofa nad katastofama, barem dvojica koja su 2015-17 radila na tim mjestima su đubrad lijena, bahata, mahalska stoka-dabogda u apoteku išli po doručak!
Radilo se o ugradnom frizideru koji je totalno riknuo u garanciji, Gorenje ovlasteni servis naznačio zamjenu za novi i tad nastupa golgota. Necu dalje o tome, besmisleno je.
I pored te strasne neugodnosti sa Gorenjem, dijelom osoblja, lani sam kupio ploču stednjaka 2+2 (struja i plin), te zasebnu rernu- model BOS 6737E13X,cjenovno mi odgovaralo. Uz njega je stigao klasični generički manual, koji ne sadrži opcije koje ova rerna ima. Internet pretraga- 0 bodova...
Moja iskustva sa Gorenje BiH, servis i support- katastrofa nad katastofama, barem dvojica koja su 2015-17 radila na tim mjestima su đubrad lijena, bahata, mahalska stoka-dabogda u apoteku išli po doručak!
Radilo se o ugradnom frizideru koji je totalno riknuo u garanciji, Gorenje ovlasteni servis naznačio zamjenu za novi i tad nastupa golgota. Necu dalje o tome, besmisleno je.
I pored te strasne neugodnosti sa Gorenjem, dijelom osoblja, lani sam kupio ploču stednjaka 2+2 (struja i plin), te zasebnu rernu- model BOS 6737E13X,cjenovno mi odgovaralo. Uz njega je stigao klasični generički manual, koji ne sadrži opcije koje ova rerna ima. Internet pretraga- 0 bodova...
- rovac13
#84 Re: gorenje kuhinjski aparati
Gorenje .....Kina ....valjda sve jasno iz toga 
-
kuli1961
#85 Re: gorenje kuhinjski aparati
Neka je i Kina, nije mi to neki veći problem. Problem je u idiotima u centralnom servisu u Sarajevu. Inače, glupo mi je da iz Banjaluke moram zvati Sarajevo (radi servisa, popravke) pa onda "centrala" daje nalog Gorenje servisu u BL da postupi. Pa nije to Centralni komitet SKJ, majka mu stara!
Po svoj prilici Gorenje home appliances imaju vijek trajanja kolika je i garancija- do 5 godina. Kad se to uvrsti sa cijenom, taman je za prosječnog BiH konzumenta.
Ni BEKO ne odstupa od te formula- Kina- pa ima prodju.
Slažem se da je Miele kralj, ali su mu cijene imperatorske. Ja bih se odlučio za Miele, ali u mom gradu nema adekvatne servisne podrške, tj. jako je tanka.