sinoć sam odigrao listić i stavio da će inter dobiti napolija 3 razlike i više, a da će espanjol izgubiti 1 gol razlike od atletika + oklahoma da će dobiti 1.četvrtinu protiv dalasa, na ta 3 događaja kvota je bila preko 87. znači na marku dobijam 87. espanjol gubio do 90 minute 1:0, a inter vodio od 55 minute 3:1, oklahoma dobila dalasa na kraju, znači sve je to bilo tu negdje, a sve ipak tako daleko.
a bingo ... dok dočekaš da se našteliš na peterac,
činjenica je da je bingo istovremeno, najveća nada masi igrača upravo zbog tog milionskog dobitka, ali realno i najveća ubleha, još kad prođe prvih nekoliko brojeva, a nemaš ništa pogođeno, možeš odmah baciti listić
bingo praktično, kad govorimo o emocijama, nadi, očekivanjima, najviše i vrijedi dok ne počne izvlačenje, čim izvuku nekoliko brojeva i vi shvatite da vas nema na mapi, reakcija je ... e jebem te pa hoćeš li izvući ijedan broj koji ja imam, onda ide spominjanje familije hazimu i kompaniji, pa kombinovanje u stilu "imam peterac u dva reda, jel se to pika itd."
bingo = ubleha, ali nada je ono što posljednje umire, a sa stanovišta prihoda ipak je dobro da se igra, opet te pare odu u državnu kasu, pa se neko i pogura tako da sam ja uvijek za opciju igranja u lutriji
na kraju krajeva, ako neko hoće da se igra i ako mu to predstavlja zadovoljstvo, pa nek igra, treba nekad i dušu nahraniti
@sinus, dobar post
@sokkia, slaba ti je matematika jarane