Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
možda je bezveze što ovo pišem.. ali eto, naumpade mi..
zna li iko je li dijagnoza jasminove nane u vezi sljepila konačna? jer, skoro je bio slučaj u našoj porodici -
moja nana je bila skoro skroz obnevidjela.. jedno vrijeme nije htjela nikome ni reći (nije htjela "zamarati" djecu..),
međutim, kada su je počeli voditi doktorima, ispostavilo se da ima mrenu, na oba oka.
operisali su je u Ze, nešto malo platili jer ima popust kao penzioner.
od tada nana kao da je ponovo oživjela, jer nije bila ni svjesna da je sljepilo bilo tako lahko otklonuti.
bijela wrote:možda je bezveze što ovo pišem.. ali eto, naumpade mi..
zna li iko je li dijagnoza jasminove nane u vezi sljepila konačna? jer, skoro je bio slučaj u našoj porodici -
moja nana je bila skoro skroz obnevidjela.. jedno vrijeme nije htjela nikome ni reći (nije htjela "zamarati" djecu..),
međutim, kada su je počeli voditi doktorima, ispostavilo se da ima mrenu, na oba oka.
operisali su je u Ze, nešto malo platili jer ima popust kao penzioner.
od tada nana kao da je ponovo oživjela, jer nije bila ni svjesna da je sljepilo bilo tako lahko otklonuti.
Nekako bi volio ko prosli put ,da neko od forumasa skupi sve pare ,par njih par sjedne u auto i posjete djecaka i nanu.
Malo namirnica kupiti i ostalo za operaciju. Evo od mene je 50 eura.Pa da vidimo kako cemo.
I da bude sa srecom Jasminu.
Jasmin Hatić
Loznička 16.
Bijeljina, BiH
Ziro racun - uplate iz BiH
Nova banka dd
555-001-83479718-71
Uplate iz inostranstva
555-260-10047505-26
Mala napomena, kad popunjavate uplatnicu u banci, pored broja racuna na koji ide uplata (5550018347971871) treba navesti i ime i prezime i adresu primaoca
Znači, ovo je to: dva računa (BiH i inozemstvo) i tačni podaci? Treba mi potvrda jer šaljem dalje
bosan wrote:Nekako bi volio ko prosli put ,da neko od forumasa skupi sve pare ,par njih par sjedne u auto i posjete djecaka i nanu.
Malo namirnica kupiti i ostalo za operaciju. Evo od mene je 50 eura.Pa da vidimo kako cemo.
I da bude sa srecom Jasminu.
Evo ja sam kopirao svoj post sa druge teme
Vec dogovoreno.
HAVANA kupio stvari koje ce Jasminu biti potrebne u bolnici.
U ponedeljk se ide u Bjeljinu, da se odnese vec kupljeno, nesto hrane i jos poneka sitnica za Jasmina dok bude u bolnici, te da se dogovorimo sa Boškom oko nastavka akcije.
Za sada nas u Bjeljinu ide dvoje, a u autu moze joj 2-3 ljudi, bujrum ako ko zeli.
Monica B. wrote:Znaci da prevedem, i meni ovaj nacin najvise odgovara - da posaljem svoj doprinos preko Western Uniona. Kad SW naleti, ako moze da mi na pp javi na koga/gdje da posaljem. Hvala.
KUD"EKREM MUJKIĆ"- DRAMSKA SEKCIJA premijerno prikazuje predstavu "GONI VRAGA KRAJU". Dom kulture Butmir 26.12.2010 u 19.00h. Ulaz je 1 KM i nije obavezno platiti ulaz a prihod od ulaznica ide na račun Jasminu Hatiću kao pomoć za operaciju i oporavak..
strongwoman wrote:Hitno nam trebaju dobrovoljci koji bi radili za standom 25. decembra!!! Prikupljamo pomoc za Jasmina Hatica... Ko je voljan neka mi javi..
Danas kupljeno nesto hrane i stvari za higijenu, par jos potrebstina za Jasmina (cetkica za zube, pasta, ves, pribor za bijanje (valjda se momak poceo brijati). Ne nadjoh u istoj prodavnici neseser za Jasmina, pa ako neko ima jedan viska, moze li kako da mi ga dobaci do sutra u 10.00 kada se krece za Bijeljinu.
melbaa wrote:Danas kupljeno nesto hrane i stvari za higijenu, par jos potrebstina za Jasmina (cetkica za zube, pasta, ves, pribor za bijanje (valjda se momak poceo brijati). Ne nadjoh u istoj prodavnici neseser za Jasmina, pa ako neko ima jedan viska, moze li kako da mi ga dobaci do sutra u 10.00 kada se krece za Bijeljinu.
Baby Blue wrote:
Treba nam jos 10-ak dobrovoljaca za stajanje na standovima u subotu 25.12.2010. u periodu od 10 do 16h (smjenjivacemo se u tri smjene po 2 sata, znaci od 10 do 12h, od 12 do 14h i od 14 do 16h), pa molim sve one koji su slobodni i imaju volje pomoci Jasminu da mi se jave na PP. Hvala
Baby Blue, nemaju vremena ljudi moraju raspravljati o svinjskom mesu i jelkama, pusti ih...
melbaa wrote:Danas kupljeno nesto hrane i stvari za higijenu, par jos potrebstina za Jasmina (cetkica za zube, pasta, ves, pribor za bijanje (valjda se momak poceo brijati). Ne nadjoh u istoj prodavnici neseser za Jasmina, pa ako neko ima jedan viska, moze li kako da mi ga dobaci do sutra u 10.00 kada se krece za Bijeljinu.
Evo ja cu ti dobaciti neseser
o.k. ponesi ga sutra na posao, svraticu da preuzmem.
zaboravih reci, da sam kupjuci hranu na jednom proizvodu (promocija bila) dobila grebalicu za led. ako nekome treba nek se javi