Vratimo se malo unazad !
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Qler
#76 Re: Vratimo se malo unazad !
Bio sam prije par godina u HPK, i sad imaju gensera
strasan je 
-
citroen xm
#77 Re: Vratimo se malo unazad !
Ja o tim starim autima i dalje maštam. Današnja jesu bezbjednija i nafilovana nekom nepotrebnom opremom kako bi se uzele pare od potrošača, ali stara imaju dušu i pravljena su da se voze i vole. Ovo sad htio neko priznati ili ne, samo je potrošna roba bez ikakve emotivne vrijednosti.
- sorcerer
#78 Re: Vratimo se malo unazad !
citroen xm wrote:Ja o tim starim autima i dalje maštam. Današnja jesu bezbjednija i nafilovana nekom nepotrebnom opremom kako bi se uzele pare od potrošača, ali stara imaju dušu i pravljena su da se voze i vole. Ovo sad htio neko priznati ili ne, samo je potrošna roba bez ikakve emotivne vrijednosti.
- p206
#79 Re: Vratimo se malo unazad !

Plava Tavria
Daidža je kupio novu pred rat, išli jednom do onog spomenika na Tjentištu, moja prva vožnja autom, sjećam se kroz maglu jer nisam bio ni krenuo u školu... počeo rat, bila u onoj garaži na Vojničkom polju čitav rat, nije je vozio nikako. Bila je pravo očuvana negdje do ljeta 1993. onda je neko razbio bočna stakla, vjerovatno djeca, kasnije se igrala u njoj i ništa skoro nije ostalo od nje.
-
radostan dan
#80 Re: Vratimo se malo unazad !
citroen xm wrote: Ovo sad htio neko priznati ili ne, samo je potrošna roba bez ikakve emotivne vrijednosti.
golf mi u mene u martu puni 28 godina. mislim ga ženiti na proljeće.
-
citroen xm
#81 Re: Odg: Vratimo se malo unazad !
;Dradostan dan wrote:citroen xm wrote: Ovo sad htio neko priznati ili ne, samo je potrošna roba bez ikakve emotivne vrijednosti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
golf mi u mene u martu puni 28 godina. mislim ga ženiti na proljeće.
Nađi mu dobru mladu, Golf je to zaslužio. ;D