SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Static-X

#76 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Static-X »

snaga_znanja wrote:
Static-X wrote: Dobro pametni.
Ovako, imamo:Australia, Japan, Korea Republic, Qatar and the USA.

Japan, Korea i USA - vec odrzavale SP i to ne tako daleko (devedesetih i dvijahiljaditi)
Japan, Korea - kao u njih tradicija velika - da se svjetsko prvesntvo ne desi bog zna bi sta bilo od tog njihovog fudbala.
Sinko da malo pogledas video reprezentaciju mozda bi svatio da je bas tu i poenta da se jos vise naroda (omladine) privuce fudbalom. Cudo je sta fudbal radi, spaja i ujedinjuje. Krajevi koji i nisu toliko napredni dobivaju mogucnos da rade na tome, i ovo je uistinu najbolji nacin. Zelimo da se fudbal prosiri po citavom sjetu i da to doista bude Svjetsko prvenstvo.
Od nabrojani kandidata Katar ili Australija je najbolji izbor :thumbup:

A to sto ti gledas nake statistike, to ti ne pije vodu. Cak sta vise ovo ce im dati mogucnost da za 12 godina rade na svom timu pa da imaju svijetu sta pkazati - ako ti je mozda to trn u oku, mislis da ce se dzabe prosipati po terenu.
Katar ili Australija? Zar tu ima logike u izboru Katra?
Australija je morala dobiti ovo prvenstvo! Kad je u jebenom JAR-u bilo da bi se stupasilo u Africi onda je moralo ici i u Australiju!
Nemam nista protiv australije, kao sto rekoh ove dvije zemlje jedino imaju smisla da budu izabrane. Jednoj se posrecilo...
Static-X

#77 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Static-X »

sinkaspud wrote:Znaci cijeli svijet cemo zrtvovati da zainteresujemo par hiljada Arapa u Kataru za fudbal :lol:, super kad cemo u Sjevernu Koreju da malo i njih poguramo? Jebo navijace, smijesno malenu drzavu cijela organizacija i dobijanje svjetskog je na silu i vjestacko cak ce im i vremenski uvjeti biti vjestacki. Rusija nije zasluzila svjetsko ispred Engleza nikako.
Zrtvovati citav svijet, po cemu?
Sta ce tu biti lose ako kad se tamo odrzi. garantujem da ce organizacije biti na nivou. A ako je problem alkohol i ostalo sto ide uz to, siguran sam da ce se organizator pobrinuti za turiste da im bude sto ugodnije....
olensoner

#78 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by olensoner »

Evo kako bi trebali izgledati stadioni u Kataru 2022. godine...
sinkaspud

#79 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by sinkaspud »

Static-X wrote:
sinkaspud wrote:Znaci cijeli svijet cemo zrtvovati da zainteresujemo par hiljada Arapa u Kataru za fudbal :lol:, super kad cemo u Sjevernu Koreju da malo i njih poguramo? Jebo navijace, smijesno malenu drzavu cijela organizacija i dobijanje svjetskog je na silu i vjestacko cak ce im i vremenski uvjeti biti vjestacki. Rusija nije zasluzila svjetsko ispred Engleza nikako.
Sta ce tu biti lose ako kad se tamo odrzi. garantujem da ce organizacije biti na nivou. A ako je problem alkohol i ostalo sto ide uz to, siguran sam da ce se organizator pobrinuti za turiste da im bude sto ugodnije....
Bice lose zato sto je bilo mnogo boljih opcija od Katara, zrtvovace se cijeli svijet jer niko osim vas par ljubitelja arapa, arapskih zemalja i fifinih korumpiranih clanova ne zeli da se tamo odrzi svjetsko. Engleska izgubi od Ruskih tundri ne mogu sebi da dodjem ovo je veliki sok, jasno je da se radi o zavjeri protiv Engleza.
Last edited by sinkaspud on 02/12/2010 19:55, edited 1 time in total.
Šibicar

#80 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Šibicar »

Samo neka nema onih odvratnih vuvuzela i da se JAR ne plasira na njega,pa nek' se igra gdje hoće,to ionako FIFA prema novčaniku odredjuje.
Static-X

#81 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Static-X »

sinkaspud wrote:
Static-X wrote:
Bice lose zato sto je bilo mnogo boljih opcija od Katara, zrtvovace se cijeli svijet jer niko osim vas par ljubitelja arapa, arapskih zemalja i fifinih korumpiranih clanova ne zeli da se tamo odrzi svjetsko. Engleska izgubi od Ruskih tundri ne mogu sebi da dodjem ovo je veliki sok, jasno je da se radi o zavjeri protiv Engleza.
Koje mnogo bolje opcije?
sinkaspud

#82 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by sinkaspud »

Image
BSn

#83 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by BSn »

BiH je na -2 sata od Katara, sto je super. Ko bi gled'o prvenstvo da je tamo negdje na kraj svijeta u Australiji. :D

Bezveze mi samo sto je Rusija dobila prvenstvo pored zive Engleske. Sve sto moze lazna kolijevka nogometa ponuditi ne moze se porediti sa Rusijom. U Rusiji prvenstvo k'o da ni nije u Evropi. Al' eto, Blateru je vazna samo lova. Sahranit ce nogomet, k'o sto je Bernie sahranio F1.
Baltazar_khan

#84 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Baltazar_khan »

olensoner wrote:Evo kako bi trebali izgledati stadioni u Kataru 2022. godine...
Ludilo od stadiona :thumbup:

Drago mi je što su ga ispušili prepotentni englezi :dance:

Arapi su sposobni ovo će da bude jedno od boljih prvenstava 8-)
snaga_znanja

#85 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by snaga_znanja »

Svi koji smatraju da Katar zasluzuje SP nek' mi poduvaju vuvuzelu :lol: 8-)

Cuj Arapi su sposobni.

Iskreno nema sposobniji ljudi od onih naucnika na Juznom polu ali ja ipak ne vidim razlog da se tamo odrzi Zimska olimpijada!

Ovdje samo neki zadrti Islamisti propagiraju Katar kao super lokaciju za SP.

I iskreno ako je mogao Katar. Onda moze i:

WORLD CUP KOSOVO 2026!

Kosovari ako nista imaju kesa od droge. Nek ljudi operu kroz gradjevinu!

Ej moja FIFA. Dade SP za stolice koje hlade jaja!
Static-X

#86 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Static-X »

Nevidim cak ni tu problem :lol: :wink: Pa kad legnu pare od FIFE da vidis kako stadioni rastu :-D
cyprus

#87 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by cyprus »

Najbolje da Englezi imaju prvenstvo svako 10-tak godina. Između da upadne Njemačka i još pokoja zamlja (al ne smije bit vanevropska)...
snaga_znanja

#88 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by snaga_znanja »

cyprus wrote:Najbolje da Englezi imaju prvenstvo svako 10-tak godina. Između da upadne Njemačka i još pokoja zamlja (al ne smije bit vanevropska)...
Engleska je zadnji put imala prije 45 godina! Australija i kao zemlja i kao kontinent nikad!
cyprus

#89 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by cyprus »

snaga_znanja wrote:
cyprus wrote:Najbolje da Englezi imaju prvenstvo svako 10-tak godina. Između da upadne Njemačka i još pokoja zamlja (al ne smije bit vanevropska)...
Engleska je zadnji put imala prije 45 godina! Australija i kao zemlja i kao kontinent nikad!
A EP 1996? :-) Olimpijada 2012? :-) Svake sedmice gledamo bar 5 utakmica iz Engleske :-) :-)

Što se tiče Australije, njih mi je žao što nisu dobili...
Last edited by cyprus on 02/12/2010 21:07, edited 1 time in total.
Edin H.

#90 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Edin H. »

Steta sto se nije Srbija zajednicki kandidovala sa Rusijom :D
BSn

#91 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by BSn »

snaga_znanja wrote: Cuj Arapi su sposobni.

Iskreno nema sposobniji ljudi od onih naucnika na Juznom polu ali ja ipak ne vidim razlog da se tamo odrzi Zimska olimpijada!

snaga_znanja

#92 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by snaga_znanja »

BSn wrote:

I ti malo uzmi vuvuzelu!
BSn

#93 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by BSn »

snaga_znanja wrote:
BSn wrote:

I ti malo uzmi vuvuzelu!

snaga_znanja

#94 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by snaga_znanja »

cyprus wrote:
snaga_znanja wrote:
A EP 1996? :-) Olimpijada 2012? :-) Svake sedmice gledamo bar 5 utakmica iz Engleske :-) :-)

Što se tiče Australije, njih mi je žao što nisu dobili...
EP i Olimpijada i 5 utakmica engleske lige. Argumenti su ti za Vuvuzelu.
Šibicar

#95 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Šibicar »

Ne vrijedi Bsn,lik je "snaga znanja",mora da sve zna,pomiri se sa tim. :mrgreen:
snaga_znanja

#96 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by snaga_znanja »

Šibicar wrote:Ne vrijedi Bsn,lik je "snaga znanja",mora da sve zna,pomiri se sa tim. :mrgreen:
karbofix

#97 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by karbofix »

ja iskreno ne mislim da je Katar dobra lokacija za SP prvenstveno zbog temperatura(fol rijesit ce to)...aham...al et..kad je JAR...moze i Katar :run:
Edin H.

#98 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Edin H. »

karbofix wrote:ja iskreno ne mislim da je Katar dobra lokacija za SP prvenstveno zbog temperatura(fol rijesit ce to)...aham...al et..kad je JAR...moze i Katar :run:
Katar je vise nego idiotsko rjesenje :oops:
Ionako su normalni navijaci reprezentacija stavljeni u prakticno nemogucu poziciju na zadnjem prvenstvu, jer je zbog cijena prvenstvo bilo apsolutno nepristupacno prosjecnom navijacu.

Sa Katarom ce biti jos gore. Svjetsko prvenstvo za bogatase :x
BSn

#99 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by BSn »

Šibicar wrote:Ne vrijedi Bsn,lik je "snaga znanja",mora da sve zna,pomiri se sa tim. :mrgreen:
Neka malo, dok ne dodje Chola. :D
Baltazar_khan

#100 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!

Post by Baltazar_khan »

mirišem ban za ovog snažnog :run:
Post Reply