Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Locked
Walthie

#76 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Walthie »

felipe kajetano wrote:'ocel ko ostat :-? ?
Hoce,ljudi stoka i ostalo...(iz nekog od njegovih monologa koje sam davno slusao)
luckypot

#77 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by luckypot »

therrarrius wrote:
luckypot wrote:pošto ovo nije rasprava o godištima i ko je gdje živio prije rata (da ne bi upali u danas pravo smiješnu priču o "papcima i raji") itd. - jedno pitanje za prisutnu gospodu: kako to da @muha-sa s toliko iskustva i prije i za vrijeme i poslije rata u sarajevu takodje kaže "izvolite ko god želi da ide, vrata su širom otvorena"?
Citaj postove covjece, pise ti :-)
To se zove INAT, ali opet kazem, inatiti se moze do granice, kada nivo razocarenja predje nivo inata covjek popizdi.
čitaj ti a ne ja - @muha je napisao "iz inata svoga ostat ću radi sebe", a na pejakovića se odnosilo "sretan put"...eh kako to da neko takav tako razmišlja (ovo drugo, "sretan put")?
Pikaboo

#78 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Pikaboo »

therrarrius wrote:
luckypot wrote:pošto ovo nije rasprava o godištima i ko je gdje živio prije rata (da ne bi upali u danas pravo smiješnu priču o "papcima i raji") itd. - jedno pitanje za prisutnu gospodu: kako to da @muha-sa s toliko iskustva i prije i za vrijeme i poslije rata u sarajevu takodje kaže "izvolite ko god želi da ide, vrata su širom otvorena"?
To se zove INAT, ali opet kazem, inatiti se moze do granice, kada nivo razocarenja predje nivo inata covjek popizdi.
Ma znas kome se moze inatiti neko ko je bez posla godinama a ima gdje da ode? Moze se inatiti samo sebi jer inat inace hrani i placa racune.Pusti pricu,inati se onaj ko ima love u steku ili ko parazitira na neciji racun.
therrarrius

#79 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by therrarrius »

luckypot wrote:
therrarrius wrote:
čitaj ti a ne ja - @muha je napisao "iz inata svoga ostat ću radi sebe", a na pejakovića se odnosilo "sretan put"...eh kako to da neko takav tako razmišlja (ovo drugo, "sretan put")?
Pitaj muhu, cuj :-) kako cu ja znati sta covjek misli?
Jel ti to najbolje sto pitati mozes?
Better Man

#80 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Better Man »

Senad Avdic je pisao o Pejakovicevom odlasku iz Sarajeva i rekao je da je glavni razlog njegovog odlaska taj sto nije mogao da klepi tudji stan, odnosno sto se morao da napusti stan koji nije njegov.
Last edited by Better Man on 01/12/2010 11:47, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#81 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Alfons Kauders »

therrarrius wrote:
bingov buraz wrote: Ne slazem se da nema kriticne mase,upravo prosli izbori mi daju za pravo da mislim tako.Inace mislim da smo kao drustvo bas sad u fazi prelamanja hocemo li ostati srednji vijek ili idemo naprijed,jezicak na vagi se jos klacka,sa Josipom bi ova strana kojoj tezim sigurno dobila jos na tezini ali boze moj i bez njega se moze ako se mora.
Kriticne mase nema, jedini razlog sto su rezultati izbora u federaciji bili ovakvi jeste to sto je SBB uzeo mnostvo glasova SDA i SzBiH i to je cinjenica. Kriticna masa se vidi kada su protesti, kada 80% ljudi pijucka kafice u bastama misleci da ce samo od sebe krenuti na bolje, vidi se kada se demobilisani borac objesi jer nema od cega izdrzavati cetveroclanu porodicu a 4 godine je trunuo u rovovima ove uboge zemlje.
Nema kriticne mase, i nece je biti sve dok se narod ne trgne iz letargije u kojoj je od 95-e. Pejakovicu je to postalo jasno i potpuno razumijem one ''uvredljive'' izjave na racun Sarajeva i Bosne.
Za pocetak, s Josipom se slazem 95%... Onih 5% otpada na stan... :D

Bingov buraz...

Fakat cijenim tvoje misljenje i vazda mudro zboris, ali se ovdje ne slazem. Kamo srece da imas pravo, ali "kriticne mase" nema ni na mapi i kolega ima pravo - vecina glasova SDA i SBiH je otisla na SBB, koji je sve samo ne neka progresivna politicka opcija. Da nije bilo SBB, SDP ne bi dobio najveci broj glasova u vecini kantona, osim mozda u SK i TK, eventualno USK. A sta je sa ostatka drzave? Gdje je kriticna masa u Z.Hercegovini ili Banja Luci? U promilima, eto gdje.

therrarrius...

Sorry, ali ovo za proteste ne stoji - meni nije ni na kraj pameti da idem na ulicu sa diletantskim "revolucionarima" tipa Dosta i slicnim "neformalnim" udruzenjima gradjana i nevladinim nehljebovicima. Isto vazi i za budzetske korisnike - zaboli me neka stvar sto njima u policiji, skolstvu, zdravstvu nije dobro, jer je kolegama u mojoj firmi gore a mi smo u privredi - i jos radimo za izvoz. Jebe mi se iskreno, ne zasluzuju vece plate od moje raje, ni po strucnoj spremi ni po ulozenom trudu.

Ja za njima necu na ulicu, imam pametnija posla. Nece ni moje kolege, ni nasa raja, porodice. S razlogom...
VerticalHairFactor

#82 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by VerticalHairFactor »

luckypot wrote:
therrarrius wrote:
A, daj, odgovori, zašto bi ga neko za rukav trebao vući? Šta je on to tako presudno uradio za Sarajevo? Šta je iko uradio za Sarajevo od onih koji su otišli? Za ideju u koju vjeruješ TI radiš, a ne radi ta ideja za tebe. .ranje kroz gusto granje - vidjeli da MZ podržava etničke podjele pa se svako "svom stadu" priklonio, i kao to je krivica Sarajeva. Ne Radovana, ne četnika koji su usmrćivali djecu po njegovim ulicama da naprave nepremostiv jaz i zapišaju kao zvijeri svoj komad teritorije, ne licemjera koji su odigrali tu igru; nego Sarajevo i Sarajlije su krive. Nije dovoljno preko 12000 mrtvih u Sarajevu, i ko zna još koliko ranjenih, nego su još i krivi za sve što se desilo u ex Yu.
Neki ljudi su istinski sado-mazohisti i licemjeri.
Lijepo mu je muha rekao - odhebaus i nikad više se ne vraćaj, eto ti BG pa sa njima Kuršumliju ići paliti, to je obilježje jednog velegrada prema Pejakoviću, čini se.
ultima_palabra

#83 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by ultima_palabra »

Conja je dinar-efendija, to se zna i nije to ništa loše samo po sebi...neka prije kritika sam sebi postavi pitanje šta je to on učinio da Bosni i Sarajevu bude bolje :roll:

Nek mu je sretno, takva su vremena da se brine svako samo za sebe, samo će biti malo licemjerno ako i u Zagrebu bude zarađivao hljeb na Bosni i bosanskome.
luckypot

#84 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by luckypot »

@vertical-hair, nadam se da ovo gornje nisi meni uputio, jer ako jesi onda si na pogrešnu adresu, budući da se otprilike slažem s onim što si ti napisao gore...što se mene tiče sretan put svakome, niko nikoga neće za rukav vući a posebno ne u sarajevu, te su iluzije prošle davno
Alfons Kauders

#85 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Alfons Kauders »

ultima_palabra wrote:Conja je dinar-efendija, to se zna i nije to ništa loše samo po sebi...neka prije kritika sam sebi postavi pitanje šta je to on učinio da Bosni i Sarajevu bude bolje :roll:

Nek mu je sretno, takva su vremena da se brine svako samo za sebe, samo će biti malo licemjerno ako i u Zagrebu bude zarađivao hljeb na Bosni i bosanskome.
Tuzna istina koja ima i malo veze sa mojim prezirom rezervisanim za ljude koji su cijeli zivotni vijek proveli ovisni o drzavnim parama...

Umjetnici... Muzicari, pjesnici, pisci, glumci, filmadzije... Svi na ovim prostorima u velikoj mjeri ovise o politici... Novinari, naucni radnici i "publiciste" takodjer. Mene odavno ne iznenadjuju njihovi politicki stavovi upravo iz tih razloga - od Hrvatske preko BiH do Srbije, samo su se rijetki izvukli iz tih krugova i sacuvali obraz. Svaka im cast, ali vecina nije.
VerticalHairFactor

#86 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

luckypot wrote:@vertical-hair, nadam se da ovo gornje nisi meni uputio, jer ako jesi onda si na pogrešnu adresu, budući da se otprilike slažem s onim što si ti napisao gore...što se mene tiče sretan put svakome, niko nikoga neće za rukav vući a posebno ne u sarajevu, te su iluzije prošle davno
Podebljao sam tvoje pitanje, ništa više.
Nevjerovatno je kako se Sarajevo kritikuje, a zanemaruju se fašističke i nacističke osnove i temelji programa i politika, posebice u istočnom susjedstvu - i onako malo paljenje jedne i jedine džamije u "velegradu", gdje je Pejaković otišao da se žali i cmizdri.
Šta je to što BG ima ponuditi na planu humanizma i tolerancije? Dirigovanje genocidom i rušenjem ex Yu? Orkestriranjem razaranja Dubrovnika i zločina nad Sarajevom? Tamo je otišao da se žali? Tako će kao ostvariti ono u što vjeruje?
Istina je, nažalost, ono što je Senad Avdić precizno naveo kao razlog - nisu dovoljni mercedes, tuareg i kojekakva .ranja, treba i stan na Koševu pride, inače ode on u BG da palikućama i pljačkašima "prijavi" ni manje ni više nego cijelo Sarajevo. Mislim... :run:
limeni

#87 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by limeni »

danas svako ide tamo gdje je njemo licno bolje, i josip pejakovic, i marjan mijajlovic..
josip da je neki covjek nebi nikada izjavio takve stvari o sarajevu nego bi rekao idem i zdravo..svi u zivotu glume velike patriote,velike vjernike i postene ljude radi nekog licnog interesa, ali rijetki su oni koji imaju cvrst stav i karakter..
chuchumbamayumbe

#88 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by chuchumbamayumbe »

VerticalHairFactor wrote:
luckypot wrote:
therrarrius wrote: Citaj postove covjece, pise ti :-)
A, daj, odgovori, zašto bi ga neko za rukav trebao vući? Šta je on to tako presudno uradio za Sarajevo? Šta je iko uradio za Sarajevo od onih koji su otišli? Za ideju u koju vjeruješ TI radiš, a ne radi ta ideja za tebe. .ranje kroz gusto granje - vidjeli da MZ podržava etničke podjele pa se svako "svom stadu" priklonio, i kao to je krivica Sarajeva. Ne Radovana, ne četnika koji su usmrćivali djecu po njegovim ulicama da naprave nepremostiv jaz i zapišaju kao zvijeri svoj komad teritorije, ne licemjera koji su odigrali tu igru; nego Sarajevo i Sarajlije su krive. Nije dovoljno preko 12000 mrtvih u Sarajevu, i ko zna još koliko ranjenih, nego su još i krivi za sve što se desilo u ex Yu.
Neki ljudi su istinski sado-mazohisti i licemjeri.
Lijepo mu je muha rekao - odhebaus i nikad više se ne vraćaj, eto ti BG pa sa njima Kuršumliju ići paliti, to je obilježje jednog velegrada prema Pejakoviću, čini se.
Vertical,
samo za zapisnik i da ne ode u off topic.
Rat je završen prije 15 godina.
95% industrije u Sarajevu i u FBiH nije uništeno od strane četnika, nego od strane "naših" tajkuna, političara u sprezi sa lokalnim kriminalcima i od strane ratnih profitera.
Milijarde su opljačkane od strane lopova svih boja podjednako.
Najveći profiteri su u ratu surađivali bez problema.
Pogledajte malo koliko je bila Njemačka razorena nakon WWII, koliko je pomoći ušlo i kakva je bila situacija 1960 (ekvivalent sa BiH nakon 15 godina rata).
Ja bih sutra išao negdje gdje mislim da će mi biti bolje (ali nemam kamo), jer od ove kriminalizirane i nakaradne države, od mafijaških zakona, banaka, inspekcija, policije, sudstva ljudi gube i svaki tračak nade da bi sutra mogo biti bolje.
Ja to malo onako više subjektivno, nevezano za JP, a vi nastavite da zatvarate oči pred nekim činjenicama i okrivite za sve četnike, tako je najlakše.
felipe kajetano

#89 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by felipe kajetano »

@verticalH

pa opet satro-patriotizam :-) koji se na kraju obicno zavrsava sa heklerom i tenama i uzvisenim vrijednostima branitelja i prave raje...nigdje ni traga od pomisli da li eventualno postoje neki razlozi koji dovode do ovakvih situacija kao sa Pejakovicem.Ja ne tvrdim da postoje, ne zivim u SA pa ne znam stvari iz prve ruke..al' neke stvari govore da mozda i nije sve sjajno i bajno...to je cista logika, da je suprotno ne bi ni bilo problema sa Pejakovicem, Losha i Djuro ne bi ujutru pili kafu u Ljubljani sa skijasima i uz jodl-majstore...ovako u svoj grad dodju pokupit love kad zatreba a povratna za dezelu je vec u dzepu.

BG i BL :-? ...jel to tema emisije?Ko je ovdje tvrdio da je BL otvoren grad i da je tamo sve OK, isto tako i BG :-??....pa masa ljudi koji tamo zive i ne tvrde drugacije, u sustini se zna ko kosi a ko vodu nosi, dok se ovdje tvrdi drugacije....a kako je jbg...da je sve 5 ne bi sad ni skrabali o ovome.
Alfons Kauders

#90 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Alfons Kauders »

kadteskoje wrote:Lud živi gdje je rođen a pametan gdje mu je bolje
:thumbup:

jedna od mojih omiljenih.... :D
VerticalHairFactor

#91 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

felipe kajetano wrote:@verticalH

pa opet satro-patriotizam :-) koji se na kraju obicno zavrsava sa heklerom i tenama i uzvisenim vrijednostima branitelja i prave raje...nigdje ni traga od pomisli da li eventualno postoje neki razlozi koji dovode do ovakvih situacija kao sa Pejakovicem.Ja ne tvrdim da postoje, ne zivim u SA pa ne znam stvari iz prve ruke..al' neke stvari govore da mozda i nije sve sjajno i bajno...to je cista logika, da je suprotno ne bi ni bilo problema sa Pejakovicem, Losha i Djuro ne bi ujutru pili kafu u Ljubljani sa skijasima i uz jodl-majstore...ovako u svoj grad dodju pokupit love kad zatreba a povratna za dezelu je vec u dzepu.

BG i BL :-? ...jel to tema emisije?Ko je ovdje tvrdio da je BL otvoren grad i da je tamo sve OK, isto tako i BG :-??....pa masa ljudi koji tamo zive i ne tvrde drugacije, u sustini se zna ko kosi a ko vodu nosi, dok se ovdje tvrdi drugacije....a kako je jbg...da je sve 5 ne bi sad ni skrabali o ovome.
Dobro te je, Felipe, mojne ovdje diple bacati, molim te. Ja sam svoju lovu zaradio vani, također, a pojeo sam poparu tvojih heroja sa brda tokom rata. Tvoji su me osloboditelji i heroji i probušili, pa ne pizdim k'o Pejaković. Daleko od toga da su stvari dobro, ali navoditi oportunizam kao razlog za kritiku ni manje ni više nego cijelog Sarajeva, i još ga kao dovoditi u inferioran položaj jednom BG-u (jer eto, slavodobitno ti zaključuješ, ode još jedan "od kreme"), može samo salonac.
Ti bi se trebao sramiti toga da patnje jednog grada - koji je pocijepan kao Hirošima izašao 95. god. iz rata - relativiziraš pričom o pjevačima i glumcima, koji su svoju karijeru nastavili tamo gdje mogu više klepiti, posebice imajući u vidu da je na patnjama ovog grada, tobože, nastalo nešto važno za tvoju nacionalnu sigurnost. I neko ko stoji uz politiku očuvanja PC-a, koju protažira Banja Luka, u kojoj su sve džamije do temelja porušene, iako linije tamo ni na 100 km nije bilo, sada je kao moralna vertikala koja promišlja Sarajevo. Stidiš li se imalo? Vjerujem da ne.
Drvosjeca iz Dejcica

#92 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Sta da se radi, ako ide, neka mu je sa srecom. Otisla je i "operska diva" Gertuda Munitic koja je mislila da je njen rok trajanja minimum 150 godina. Godine pregazile, mora se u penziju, a nikad nije bila priznata, poznata jeste, ali kao jedna od Titovih ljubavnica, manje po svom umjecu izvđenja operskih dijela. Evo i Pejakovic istim stopama, pa neka je sretno domacine, i da nam rodi zito opet. Kad ti trojica kazu da si pijan, valjaj se. :|
sumirprimus

#93 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by sumirprimus »

Covjek je razocaran to stoji,ne brinemo za svoje ljude,pogotvu zasluzne gradjane,javne radnike,umjetnike....
Tuzno je da neko poslije 40 i kusur godina karijere nema ni stana,slicno prodju i sportisti,dok neke ŠUŠE za par godina lelemudanja i borbe za naciinalne interese ostvare sve materijalno...
Da ne grijesim dusu nisam siguran,ali mislim da sam ga cuo kada je rekao da mu je dodik prijatelj...Ako je tako ,djaba mu sve predsstave ovog sviejta,on meni nema bosne,folovi golovi,jeftina demagogija,gori je od spirica sa stolice na stolicu,samo sto spiricu upali a njemu ne upali...Nek ide,DJE MU JE BOLJE...eno dodik ulaze u kulturu,ko zna... :evil:
Alfons Kauders

#94 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Alfons Kauders »

ejh felipe, pa valjda je svima jasno da ovdje nema patriotizma ni u tragovima... :D pare samo pare care.... i mogucnosti... :D

ja bi finansijski bolje prolazio u beogradu... ili u zagrebu... i vjerovatno bi se preselio da izleti dobra prilika (bila jednom i zajebo se).... jos bi radije bg izabrao, bolji nocni zivot jebes ga, a i samo je 2 i po sata do materine kuhinje... :D kako je u penziji zadnjih godina, vazda neke eksperimentalne ludnice kuha... :D

a problemi... jebaji ga... imam problema i u rodnom gradu... i u drugom... i u selu u kojem ljetujem... :D kao da ikog boli kurac, opet mi super na sve tri adrese... :D
mofo33

#95 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by mofo33 »

kladim se da ce kod Kusturice :-)
(preko paypala idem na 1:70) :lol:
Alfons Kauders

#96 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Alfons Kauders »

VerticalHairFactor wrote:

Dobro te je, Felipe, mojne ovdje diple bacati, molim te. Ja sam svoju lovu zaradio vani, također, a pojeo sam poparu tvojih heroja sa brda tokom rata. Tvoji su me osloboditelji i heroji i probušili, pa ne pizdim k'o Pejaković. Daleko od toga da su stvari dobro, ali navoditi oportunizam kao razlog za kritiku ni manje ni više nego cijelog Sarajeva, i još ga kao dovoditi u inferioran položaj jednom BG-u (jer eto, slavodobitno ti zaključuješ, ode još jedan "od kreme"), može samo salonac.
Ti bi se trebao sramiti toga da patnje jednog grada - koji je pocijepan kao Hirošima izašao 95. god. iz rata - relativiziraš pričom o pjevačima i glumcima, koji su svoju karijeru nastavili tamo gdje mogu više klepiti, posebice imajući u vidu da je na patnjama ovog grada, tobože, nastalo nešto važno za tvoju nacionalnu sigurnost. I neko ko stoji uz politiku očuvanja PC-a, koju protažira Banja Luka, u kojoj su sve džamije do temelja porušene, iako linije tamo ni na 100 km nije bilo, sada je kao moralna vertikala koja promišlja Sarajevo. Stidiš li se imalo? Vjerujem da ne.
koliko god se ja krvio s felipeom na 99% tema, ovdje se donekle slazem... sarajevo nikad nije bilo niti ce kad biti grad poput zg i bg... isto kao sto ce zg i bg vazda biti kita za budimpestu, bec ili prag...

patnja grada na stranu, tako je... ne govorimo ovdje o tome, ni blizu.... poznajem masu ljudi koji su isfurali iz sa, tz... dio njih se skrasio u bg i zg... pa im je i to bilo malo i otisli su dalje... isto kao sto rodjeni beogradjani i zagrepcani pice na zapad....

svi smo mi kita care...
sumirprimus

#97 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by sumirprimus »

mofo33 wrote:kladim se da ce kod Kusturice :-)
to je neprovjerena glasina... :mrgreen: :mrgreen:
mozda i on sad zasvira u non smoking orchestra... :mrgreen:
bicebolje

#98 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by bicebolje »

sumirprimus wrote: Da ne grijesim dusu nisam siguran,ali mislim da sam ga cuo kada je rekao da mu je dodik prijatelj...Ako je tako ,djaba mu sve predsstave ovog sviejta,on meni nema bosne,folovi golovi,jeftina demagogija,gori je od spirica sa stolice na stolicu,samo sto spiricu upali a njemu ne upali...Nek ide,DJE MU JE BOLJE...eno dodik ulaze u kulturu,ko zna... :evil:
jest
JOSIP PEJAKOVIĆ : Dodik je moj prijatelj
01.08.2009

Nikada nisam krio da je Milorad Dodik moj prijatelj iz davnih naših reformističkih dana. Pamtim ga kao ambicioznog čovjeka kada je krenuo u Laktašima kao predsjednik IO da vodi bitku za bolji život. To što danas on ima problema raznoraznih pogotovo medijskih nije poljuljalo naše prijateljstvo i čvrst kontakt. Ja sam već davno upisan na spisak njegovih prijatelja, kao što je on upisan na spisak mojih prijatelja. Ako postoji hrabrost kao riječ, onda se ona zove Milorad Dodik.
Last edited by bicebolje on 30/11/2010 23:24, edited 1 time in total.
drenmajster

#99 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by drenmajster »

Hemel wrote:
felipe kajetano wrote:'ocel ko ostat :-? ?
hoce,
i vratit ce se mnogi koji su otisli... :cry:

p.s. nece se vratiti oni koji koji imaju gdje ostati pa makar im bilo i gore...
zao mi je zbog te odluke ali ostat ce bosne i bez njega kao sto sto je ostala i opstala bez mnogih koji su mislili ''posle njih potop''. (neda ukrade, nele karajlic, kusturica...razni doktori, glumci...)
Sto je za svaku pohvalu-kojekakvi doktori glumci reziseri umjetnici-neka sitna buranija-sta ce nam-ionako samo smetaju.Sve ba to treba rascerat sto god tukne na pamet i slobodu-kad se sve poravna i bude zelena livada iliti meraja onda cemo znati da smo svoji na svome i jos ce kukat (i motikat) da se vrate.Sto bi rekao faraon iz Visokog-sta ima da budu svi na svom kad treba da budu svi na mom(gruntovno da se razumijemo).Sta ce nam Josip nekakav Pejakovic-sta je on uradio za Bosnu(osim sto je citav zivot pisao i glumio o njoj).ON NAMA NEMA BOSNE. :-) :-) :-) :-)
mofo33

#100 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by mofo33 »

sumirprimus wrote:
mofo33 wrote:kladim se da ce kod Kusturice :-)
to je neprovjerena glasina... :mrgreen: :mrgreen:
mozda i on sad zasvira u non smoking orchestra... :mrgreen:
nije nikakva glasina nego moja licna intuicija :razz:
vidjeces...
Locked