Joj ljudi mene je ašćare strah
Sve ovo sa dokumentima može biti samo jedno od dvoje. Prva varijanta je da su to fakat diplomatske tračarije i da to sad neki lik, golemi ljubitelj čiste istine, objavljuje po netu znajući kako sam net funkcioniše i da će to svaki info portal analizirat, komentarisat i objavljivat. To je jednostavno objašnjenje i nauka nas uvjerava da je tako najbolje, kad ima jednostavno ne seri i ne išći komplikovano
Ja bi, kunem vam se, volio da je to prva varijanta.
Druga je ona zavjeronistička
Ameri su kraljevi propagade, PR-a i marketinga. Malo je reć

. Kada se uzme u razmatranje ova opcija, ona nije toliko nemoguća, imajući u vidu kako su se neke stvari u historiji odvijale. Ameri umiju kontrolisati umove što jes jes i kada to rade rade to na način kako se najmanje očekuje. Po meni, ova opcija je otvorena skroz, nažalost i tog se plašim, vi pričajte šta hoćete.

Oni vrlo dobro znaju šta je suptilna propaganda a šta je ono lafina koju kuže ljudi .. ipak je to sila broj 1 u svijetu jbg, moremo se mi šprdat do sjutra

.
Lično i najiskrenije velim da bih volio da je prva varijanta jer onda bi to značilo da je svijet samo onako ... nepredvidiv i da se vazda neko nađe ko pojebe planove nekim vladama. Al mislim da toga ima samo u filmovima. Volio bih i kada bi bila istina to da je Osama laden taj koji je stvarno razjebo stvari 11. septembra, jer bi to značilo da postoji dobro i zlo onako kako to ameri vele... Volio bih to, bi Boga mi
E sad ... šta ako to nije tako jednostavno? Onda me strah ... O ovome se mora razmišljati glavom drugačijom nego ovom koju mi nosimo na ramenima. Jer mi što imamo ove glave sjedimo za računarima .. a ovi o kojima sad trabunjamo sjede na jakim pozicijama .. e sad, da su oni pukom srećom tu gdje jesu pa i mi tu gdje jesmo .. bilo bi super .. al ko još vjeruje u sreću
Razbudih se ja