Mozda je covjek htio snaznije auto,4motion,ima vikendicu na planinu pa mu to vise znaci od kilometraze i godina
A ovaj vise putuje,voli mladje vozilo,manja registracija za auto
Po meni je to sve bara bara
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Normala. Ma nije to ni blizu neke postene razmjene. Ovo je bilo ono sto bi nas narod reko' day light robbery ali posto budali ne mos' pomoci da nije bilo namazanca Blobija ovog roleta bi vjerovatno uzeo neko drugi. Nama govora o nekoj postenoj razmjeni kada je ovaj 2008 Passat realno skuplji bar 10 000 km. Tom starom Passatu je sad na redu ne samo turbina nego i vodena pumpa i mnogo toga , na stranu havarijajohntra wrote:ma pusti Blobija...zna da će uskoro rikavela turbina, pa je tušno...
whow wrote:Normala. Ma nije to ni blizu neke postene razmjene. Ovo je bilo ono sto bi nas narod reko' day light robbery ali posto budali ne mos' pomoci da nije bilo namazanca Blobija ovog roleta bi vjerovatno uzeo neko drugi. Nama govora o nekoj postenoj razmjeni kada je ovaj 2008 Passat realno skuplji bar 10 000 km. Tom starom Passatu je sad na redu ne samo turbina nego i vodena pumpa i mnogo toga , na stranu havarijajohntra wrote:ma pusti Blobija...zna da će uskoro rikavela turbina, pa je tušno.... A u zamjenu dobio tek razradenog Passata sa masinom koja je vjerovatno pogodnija za BiH konfiguracije. Ja hajvana
Jarane izvinices ali obzirom da u prosjeku zamjenim auto jednom ili dva puta godisnje mislim da sam stvarno expert na ovu temusheikh wrote:whow wrote:Normala. Ma nije to ni blizu neke postene razmjene. Ovo je bilo ono sto bi nas narod reko' day light robbery ali posto budali ne mos' pomoci da nije bilo namazanca Blobija ovog roleta bi vjerovatno uzeo neko drugi. Nama govora o nekoj postenoj razmjeni kada je ovaj 2008 Passat realno skuplji bar 10 000 km. Tom starom Passatu je sad na redu ne samo turbina nego i vodena pumpa i mnogo toga , na stranu havarijajohntra wrote:ma pusti Blobija...zna da će uskoro rikavela turbina, pa je tušno.... A u zamjenu dobio tek razradenog Passata sa masinom koja je vjerovatno pogodnija za BiH konfiguracije. Ja hajvana
Jarane,mozda nisi pratio od pocetka
Bila bi kradja da je u pitanju stari passat TDI od 66kw
Blobi je dao TDI 4motion 180 konja za 105 konja novijeg
I zato mislim da i nije kradja bila u pitanju
jbg nije malo 75 konja razlike
izvini, a koji to passat ASA procjenjuje 33 kile kerma ? mom komšiji novog passata 1.9TDI iz 2007, Comfortline opreme sa pređenih 170k km procjenili 22 k KM, a auto picino oko.Blobi wrote:Inace, moje auto je ASA procijenila na 33.000 KM
Ovo je Highline plus dodatna oprema na highline, sa nekim dzidzama koje se cekaju i po 2 mjeseca (fabricko GPS pracenje). Ugl, 2.0TDI 4motion sa 170ks. A toliko je procijenjen i zbog toga sto je od prvog dana do danas sve servisirano kod njih, itd.AmADin_gospo wrote:izvini, a koji to passat ASA procjenjuje 33 kile kerma ? mom komšiji novog passata 1.9TDI iz 2007, Comfortline opreme sa pređenih 170k km procjenili 22 k KM, a auto picino oko.Blobi wrote:Inace, moje auto je ASA procijenila na 33.000 KM
madner wrote:Ovo postaje sve gore i gore, na bilu koju tema gdje se iznese nesto iz zivota dodje neko da izljeci svoje komplekse.
Whow u akciji, samo je falilo da doda da niko ne moze imati takvo auto od postenog rada.
Ne dirajte mi Better Man-avukojebina wrote:madner wrote:Ovo postaje sve gore i gore, na bilu koju tema gdje se iznese nesto iz zivota dodje neko da izljeci svoje komplekse.
Whow u akciji, samo je falilo da doda da niko ne moze imati takvo auto od postenog rada.
hahaha, a posle njeg better man aka svjetlosna godina
Hvala Better ManBetter Man wrote:Pa taj tvoj dugogodisnji prijatelj se dobro zajebao (da prostis na izrazu) kad je pristao da mjenja svog 2 godine mladjeg Passata sa daleko manjom predjenom kilometrazom i koji nije nikad udaran za tvoj koji je star 4 godine, presao skoro 200 hiljada km i koji je dobro udaren bez obzira sto je tvoj imao bolju opremu i jacu masinu. Uglavnom ti si odlicno prosao i nek ti je sretno.
Automobiles en plastiquemadner wrote:Sem toga, i ja sam dok sam bio mali kontao da su plasticna auta vrh
ko mu kaze majko mojaBlobi wrote:Ne dirajte mi Better Man-avukojebina wrote:madner wrote:Ovo postaje sve gore i gore, na bilu koju tema gdje se iznese nesto iz zivota dodje neko da izljeci svoje komplekse.
hahaha, a posle njeg better man aka svjetlosna godina. On samo voli Renault, a malo previse pljuje po svabama (citaj VW
), ali boze moj, sve je to OK, covjek tako misli
.
Svjetlosne godine RULZ ! Go Better Man![]()
![]()
![]()
Blobi wrote:Automobiles en plastiquemadner wrote:Sem toga, i ja sam dok sam bio mali kontao da su plasticna auta vrh

Sta to treba da znaci Citroen?citroen wrote:ko mu kaze majko moja![]()
![]()
Nema potrebe za ovimmadner wrote:
Ista tehnologija kao u Renolu

Tako nekakoherbert mekfjuger wrote:nisi ti jarane ni na gubitku ni na dobitku - VW si zamijenio sa drugim VW-om
znaci da:Isto pricas o VW,cak i vise nego beterman o renaultu,govoris da je VW vrh a da je sve ostalo smece,tako da ste u istoj ligi,doduse imate jaku konkurenciju u Golfisti i seikhuBlobi wrote:Sta to treba da znaci Citroen?citroen wrote:ko mu kaze majko moja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()