Desert Wind wrote:Blobi wrote:Hebo vas ta krntija oko koje se raspravljate. Jedini auto da valja iz kuhinje "Mucubusija" je Lancer.
Pa dobro - nemamo svi 50000 eura ni maraka da vozamo nov Audi A8 nismo svi pametni kurceviti i situirani k'o ti.
Pitam se samo u kakvom si ti ucio autu da vozis mozda Kadilaku ili Mercedesu S500? Ma ne - vjerovatno si se rodio u jednom od tih

Ja se izvinjavam ako te mozda uvrijedio, nisam vidio tvoj originalni post, tj. da si ti postavio auto. Nije mi bila namjera, zaista. Na prvu mi se ucinilo da kurcevita ekipa na celu sa whowom i corollom pocinje da kenja kako nema dalje od Kolorada i Misisipija i njihove autoindustrije.
Sto se mene licno tice, kad sam trebao polagati nisam imao para da pomislim za vozacki vec sam studirao od malo one crkavice sto su mi stari i stara na jedvite jade slali. Voznju sam "ucio" u tetkovoj garazi na Renolu 5 po tadasnjoj mahali. Kad sam se napokon zaposlio, kupio sam polovnog izdrndanog keca GTI sa preko 200.000 na satu za neke tad male pare. Studirao sam i i poceo raditi u tadasnjoj zapadnoj njemackoj, pa mozda to objasnjava stvari?
Jos jednom sorry ako sam te uvrijedio. Zaista nije bila namjera...
@corolla: Ti otisao u USA i odbacio sve europsko i to isto odbaceno zamijenio zapadnjackim i kosookim.. Jedno nisi odbacio, balkaniše mentalitet

... Za tebe auto statusni simbol, pa pises "iz ponizenja voziti staro auto?"? Za mene je to samo prevozno sredstvo i jedan od primarnih izvora relaksacije i uzivanja, ju nou? Kad zivis u njemackoj i zaradjujes daleko iznad prosjeka, sasvim je normalno da neces voziti auto staro 20 godina, nego 4-5 plafon, i zamjena staro za novo. I na kraju, to je tamo nesto normalno. Novi auti na svakom cosku, BMW 5, Audi A6, raznorazni mercedesi su svakodnevna i uobicajena pojava.
Zato, ohladi, i uzivaj u mazdi. Kupio sebi ono sto volis i sto ti se svidja, sad se malo foliraj po komsiluku

. I na kraju, da mi se bas toliko kurci, kupio bi nekog zajebanog A8 ili S klasu, pa bi onda imali na osnovu cega reci da sam kurcevit. A ovako mi ne mozete, jer vozim "dno dna auto za seljake i sljakare koji su radili na baustelu pa nekako isplivali - Passata"

.
A ostali forumasi neka budu svjedoci. Najglasniji na ovom forumu su anti-volkswagenovci sa svojom propagandom VW je za seljake i taksiste, "ne bi ja VW-a ni da mi dzabe daju, ne bih se ja ponizio". Bas ste smijesni raja